@anni, imbedil4a
Είστε τελείως λάθος γιατί βλέπετε θύρες κι όχι πρόσωπα! Μακάρι να βλέπατε την αλήθεια.
Και αυτοί που δείρανε τον Άγγελο και αυτοί που τον είπανε βάζελο και αυτοί που πέταξαν μπουκάλια στον Σάντος και αυτοί που φώναξαν Σαλπιγγίδης οε οε οε είναι όλοι ίδιοι. Πριν πω ποιοι είναι να ξέρετε πως με τίποτα στον κόσμο αυτοί δεν επιθυμούν τον Άγγελο.
Όλοι αυτοί λοιπόν που τα έκαναν αυτά είναι οι ΠΑΟΚτσήδες με μεγάλες τσέπες που μετά γίνονται παραγωγοί σε ραδιόφωνα και τα φυτά που ακολουθούν τις γραμμές των ΜΜΕ. Τα οποία ΜΜΕ εξυπηρετούν ΜΟΝΟ αυτούς που τα ταΐζουν. Άρα ή την εκάστοτε διοίκηση ή κάποιους εξωτερικούς εχθρούς του ΠΑΟΚ ή της διοίκησης.
Στον ΠΑΟΚ λοιπόν υπάρχουν κατά καιρούς γραμμές.
Όταν δείρανε τον Άγγελο π.χ δώθηκε γραμμή σε δημοσιογράφους από την τότε διοίκηση να τον φθείρουν, λέγοντας για το ότι δεν ήθελε το μουντιαλικό τρένο κτλ. Πληρώσανε και κάποιους μετέπειτα τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς αστέρες και σε λίγο καιρό διώξανε τον ανεπιθύμητο.
Σήμερα γίνεται το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δώθηκε η γραμμή σε ΜΜΕ να προετοιμάσουν το έδαφος και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΟΚτσήδες που βοηθάνε όσους τα τσέπωσαν, αύριο μεθαύριο θα τους ακούτε στα ραδιόφωνα. Το μόνο ερώτημα είναι ποιος έδωσε τη γραμμή. Η διοίκηση ή κάποιος που θέλει να βλάψει τη διοίκηση και να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.
Εσείς καθήστε να ψάχνετε ενόχους στον ΠΑΟΚτσή που βγάζει την πίκρα του για τον Σάντος, τον Ίβιτς κτλ και διώχνει τον Ζαγοράκη.
Τέλος δύο μικρές απαντήσεις.
Δεν βλέπω κανένα στραβό στο να συζητάμε στο παρών topic μετά τα χθεσινά. Άσε που τέτοιες ιστορίες του παρελθόντος μας δείχνουν και το παρών και το μέλλον. Η πουτανίτσα η ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς.
Όσο για το ποδοφαιρικό μου μάτι anni, εγώ λέω όσα βλέπω. Στα αρχίδια μου αν αρέσουν σε κάποιους ή όχι. Στ' αρχίδια μου επίσης αν βγω σωστός ή γίνω ρόμπα. Εγώ όταν ευχαριστιέμαι και βλέπω προοπτική θα λέω μπράβο κι όταν χαλιέμαι θα βρίζω. Δικαίωμά μου.
Εσείς μπορείτε με τη σειρά σας να λέτε μπράβο και να χαίρεστε όσο θέλετε. Αδιάφορο. Με ενοχλείτε όσο σας ενοχλώ, αλλά γι΄αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ο καθένας με τα μυαλά του. Πονάνε δεν πονάνε, αυτά κουβαλάμε.
Το μυστικό είναι όταν βλέπεις τη φωτογραφία του Robert Smith να πηγαίνεις αμέσως στο επόμενο post για να μη πονέσουν άδικα και τα δικά σου μυαλά και σου χαλάσει η ζαχαρένια άδικα, από έναν αχάριστο, άμπαλο γκρινιάρη