Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1160 on: January 06, 2010, 01:25:02 »
ρε ο αγγελος δεν γυρναει ουτως η αλλος παμε στο τοπικ του κοντου να μαλωσουμε

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1161 on: January 06, 2010, 01:38:54 »
Ο ένας βλέπει παντού μπηχτές, υπονοούμενα και ζήλιες, ο άλλος ανακάλυψε ύποπτα πράγματα γιατί λέει δεν κάνει καμία αναφορά στο όνομα του νυν προπονητή μας.
Ήμαρτον. Λυπηθείτε μας. Κλειδώστε το. Μακριά ο κατάσκοπος με τα κομποσχοίνια. Θα μας βρουν τα Φώτα ...νυχτιάτικα όπως πάει.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

kostas4

• Guest
« Reply #1162 on: January 06, 2010, 01:39:25 »
το ανοιξατε για να μας αποσπασετε απο το τοπικ με τον προδοτη ε??  :P

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1163 on: January 06, 2010, 02:45:18 »
ετσι πρεπει να ειναι

ο αγγελος διαλεξε ΣΗΜΕΡΑ να κανει δηλωσεις ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, γιατι του ειπε(?) ο σαλπιγιδης(?) ή καποιος άλλος(?) να κανει δηλωσεις, για να ασχοληθουμε μαζι του εμεις που θελουμε να αποπροσανατολισουμε το κοσμο του ΠΑΟΚ και να αποπροσανατολιστουν τελικα οι ΠΑΟΚτσηδες που θελουν ασχολουνται αποκλειστικα με τον γιδη

παμε καλα?

Υ.Γ. καμια ειρωνια, απλα συνεχιζω την πλακα που κανουν οι απο πανω

edit
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1164 on: January 06, 2010, 03:32:37 »
Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε. Συμφωνω μαζί μας
Για το φιασκο Λουκα, για τις μπάρες της Τούμπας, για τον απροσανατολισσμό του κόσμου.

Τεράστιος προπονητής μέσα στις 4 γραμμές του γήπεδου. Να το έχετε υπόψη. Καταπινε προπονητάρες. Just for the record.
Και με την ζέλα και με μας. Καθαρα ποδοσφαιρικά και με πολλές αναφορές απο πρωην ποδοσφαιριστές του και αντιπάλους του.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1165 on: January 06, 2010, 06:03:02 »
O Αγγελος ηταν ο μονος προπονητης που θιμαμε μετα τον Σκοτσικ που πηγενε εκτος εδρας και πεζανε οι πεκτες του με παθος και με την λογικη οτι ...και η ισοπαλια ειναι ηττα.

Μιν λεμε οτι θελουμε και ασ μην ξεχναμε τοσο ευκολα. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1166 on: January 06, 2010, 07:30:23 »
ρε ο αγγελος δεν γυρναει ουτως η αλλος παμε στο τοπικ του κοντου να μαλωσουμε

το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.

δε νομίζω να υπάρξει ενταση και εδώ.

θα προκάνει ο κλειδοκράτωρ
γκκρριιιν  γκρααααν  ;D

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1167 on: January 06, 2010, 14:06:00 »
Επειδή έχει και φοβερά ρεκόρ ως προπονητής του ΠΑΟΚ, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα ελπίζω στην επιστροφή του μέχρι να καταρριφθούν ή έστω να με πείσει ένας άλλος προπονητής ότι μπορεί να τα φτάσει.
Οριστικά παρελθόν δεν είναι κάποιος που έχει προσφέρει (και μπορεί ακόμα να προσφέρει) τόσα πολλά. Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σίγουρα δεν θα το αποφασίσω εγώ ή οποιοδήποτε άλλο μέλος αυτό.

Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι καινούργιο. Όλα όσα γράφτηκαν από χθες, έχουν ξαναγραφτεί και έχουν απαντηθεί εδώ και πολύ καιρό

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1168 on: January 06, 2010, 18:39:02 »
Μια που αναφερθήκαμε σε ρεκόρ, και επειδή η σύγκριση του μεγαλύτερου υποκριτή αλλά σίγουρα προπονηταρά εντός των τεσσάρων γραμμών και του τωρινού μας προπονητη είναι αναπόφευκτη, να θυμίσω ότι ο Σάντος έχει το ρεκόρ μεγαλύτερης συγκομιδής πόντων σε μία αγωνιστική σεζόν, τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια που βλέπω εγώ ΠΑΟΚ. Αλλά μάλλον αυτό το ρεκόρ δεν είναι και πολυ πειστικό αν δεν συνοδεύεται από τα γνωστα καρογκιοζλίκια του Άγγελου

υσ. τον άγγελο τον είχα λατρέψει κατά την πρώτη του θητεία

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1169 on: January 07, 2010, 13:47:44 »
Τεράστιε Άγγελε, πολύ καλά τα είπες ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ. Βλέπω παρεξηγήστε που είπε ότι εύκολα παίρνουν αέρα τα μυαλά όταν είσαι στον ΠΑΟΚ. Είπε κανένα ψέμμα;

Μη ξεχνάμε τις μεταγραφάρες Αμπουμπακάρι αντί Μπαλάφα π.χ. και τώρα Κριστιάνο αντί Κουτσιανικούλη, ούτε τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη που δώθηκαν 2 μύρια για έναν παίχτη που αν μας κάτσει στο μέλλον, αφού δεν τον θέλει ο προπονητής ή την τρομερή περίπτωση Μουν; Ή τον Σαβίνι αντί Γεωργίου;

Δηλαδή τι θα έχανε αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ αν φέτος δεν είχε Αμπουμπακάρι, Μουν, Σαβίνι, Κριστιάνο και είχε Μπαλάφα, Γεωργίου και έναν από τοους Κούτσια-Κριστιάνο; Σχεδόν τίποτα. Πόσα όμως χρήματα θα είχαμε παραπάνω;

Έτσουξε και η αλήθεια που είπε πως αναστήσαμε τον γαύρο; Εδώ ξέχασε να πει πως αναστήσαμε και την κούλα. Μια χαρά τα είπες Άγγελε. Το πολύ πολύ να σε ξαναβρίσουν αυτοί που επευφημούσαν εν χορώ παίχτη του βάζελου. Στ' αρχίδια σου.

Όσο για το ψέμμα πως η μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων του ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια είναι η περσινή, δεν μπορώ παρά να γελάσω πικρά με το χούι ορισμένων να μικραίνουν την ομάδα για να ανυψώσουν τα σημερινά. Αλλά συνήθισα. Περισσότερο μικρός ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να γίνει από όσο έγινε χθες με το "σαλπιγίδης οεο οεο οεο".
Δεν γαμείς λοιπόν. Μαζί σας. Ο άτιτλος ακόμα σε μας είναι ο μεγαλύτερος προπονητής της ιστορίας μας. Γιατί όχι;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Anni

• Guest
« Reply #1170 on: January 07, 2010, 14:03:45 »

Το πολύ πολύ να σε ξαναβρίσουν αυτοί που επευφημούσαν εν χορώ παίχτη του βάζελου. Στ' αρχίδια σου.

Ποιούς εννοείς ? Αυτοι που φωνάζανε βάζελο ΚΑΙ τον Άγγελο μετά το 1-2 μέσα στην Τούμπα με τον Ολιζαντέμπε την χρονιά που πείρε το πρωτάθλημα ο παναθηναικός? Μάλλον σε άλλη κατηγορία ανοίκουν αυτοί που τον φάγανε και όχι σε αυτή που θέλεις εσύ να τους εντάξεις....
Γράψε τώρα λίγο στο τόπικ του Ίβιτς , μας έχει λείψει το ποδοσφαιρικό σου μάτι!

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1171 on: January 07, 2010, 14:10:01 »
Προσωπικη μου αντιληψη Cure ειναι οτι αυτοι που επεφημουσαν τον παιχτη αντιπαλης-ανταγωνιστικης ομαδας εχθες ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ιδιοι που ΚΡΑΖΟΥΝ τον τωρινο προπονητη μας και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ με λαχταρα την προπονητη της Κυπρου...Δηλαδη τα ιδια καρεκλακια βλεπω να ζηταν τον Αναστασιαδη,τα ιδια να ζητωκραυγαζουν για τον κοντο...Εξαλλου οταν ενας κυκλος κλεινει,απλα πρεπει να κλεινει....

ΥΓ. Εχω πληροφοριες οτι στην Λειβαδια ετοιμαζεται απο τους σωτηρες,νηφαλιους και προοοδευτικους χωρις εγωισμους Π.Α.Ο.Κ.τσηδες τρομερο συνθημα για τους Galleti και Skoko......αν παει κανεις βεβαια απο αυτους....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1172 on: January 07, 2010, 14:11:58 »
Συνεχίστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, και οι μεν και οι δε (αφού πλέον δεν υπάρχει "ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ", αλλά υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός), να βάζετε τον κόσμο σε καλούπια. Έτσι γαμώ. Κατα τ'άλλα άλλοι μας φταίνε για την διάσπαση της ενότητας, και ποτέ εμείς.

edit: Τι "τσουβάλια" έγραψα το γίδι πρίν?!?!
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

DimNaoussa

• Guest
« Reply #1173 on: January 07, 2010, 14:32:53 »
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1174 on: January 07, 2010, 14:47:18 »
ψυχαρα ο αγγελος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1175 on: January 07, 2010, 15:28:38 »
Πωπω τοπικ.. τωρα μενει να γραψει εδω μεσα και ο alessandro-4-...

Ε ρε εποχες..  ;D
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1176 on: January 07, 2010, 15:30:22 »
IronEagle. Πουλέν.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1177 on: January 07, 2010, 16:19:19 »
@anni, imbedil4a
Είστε τελείως λάθος γιατί βλέπετε θύρες κι όχι πρόσωπα! Μακάρι να βλέπατε την αλήθεια.

Και αυτοί που δείρανε τον Άγγελο και αυτοί που τον είπανε βάζελο και αυτοί που πέταξαν μπουκάλια στον Σάντος και αυτοί που φώναξαν Σαλπιγγίδης οε οε οε είναι όλοι ίδιοι. Πριν πω ποιοι είναι να ξέρετε πως με τίποτα στον κόσμο αυτοί δεν επιθυμούν τον Άγγελο.

Όλοι αυτοί λοιπόν που τα έκαναν αυτά είναι οι ΠΑΟΚτσήδες με μεγάλες τσέπες που μετά γίνονται παραγωγοί σε ραδιόφωνα και τα φυτά που ακολουθούν τις γραμμές των ΜΜΕ. Τα οποία ΜΜΕ εξυπηρετούν ΜΟΝΟ αυτούς που τα ταΐζουν. Άρα ή την εκάστοτε διοίκηση ή κάποιους εξωτερικούς εχθρούς του ΠΑΟΚ ή της διοίκησης.

Στον ΠΑΟΚ λοιπόν υπάρχουν κατά καιρούς γραμμές.
Όταν δείρανε τον Άγγελο π.χ δώθηκε γραμμή σε δημοσιογράφους από την τότε διοίκηση να τον φθείρουν, λέγοντας για το ότι δεν ήθελε το μουντιαλικό τρένο κτλ. Πληρώσανε και κάποιους μετέπειτα τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς αστέρες και σε λίγο καιρό διώξανε τον ανεπιθύμητο.

Σήμερα γίνεται το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δώθηκε η γραμμή σε ΜΜΕ να προετοιμάσουν το έδαφος και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΟΚτσήδες που βοηθάνε όσους τα τσέπωσαν, αύριο μεθαύριο θα τους ακούτε στα ραδιόφωνα. Το μόνο ερώτημα είναι ποιος έδωσε τη γραμμή. Η διοίκηση ή κάποιος που θέλει να βλάψει τη διοίκηση και να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.

Εσείς καθήστε να ψάχνετε ενόχους στον ΠΑΟΚτσή που βγάζει την πίκρα του για τον Σάντος, τον Ίβιτς κτλ και διώχνει τον Ζαγοράκη.

Τέλος δύο μικρές απαντήσεις.
Δεν βλέπω κανένα στραβό στο να συζητάμε στο παρών topic μετά τα χθεσινά. Άσε που τέτοιες ιστορίες του παρελθόντος μας δείχνουν και το παρών και το μέλλον. Η πουτανίτσα η ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς.

Όσο για το ποδοφαιρικό μου μάτι anni, εγώ λέω όσα βλέπω. Στα αρχίδια μου αν αρέσουν σε κάποιους ή όχι. Στ' αρχίδια μου επίσης αν βγω σωστός ή γίνω ρόμπα. Εγώ όταν ευχαριστιέμαι και βλέπω προοπτική θα λέω μπράβο κι όταν χαλιέμαι θα βρίζω. Δικαίωμά μου.
Εσείς μπορείτε με τη σειρά σας να λέτε μπράβο και να χαίρεστε όσο θέλετε. Αδιάφορο. Με ενοχλείτε όσο σας ενοχλώ, αλλά γι΄αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ο καθένας με τα μυαλά του. Πονάνε δεν πονάνε, αυτά κουβαλάμε.

Το μυστικό είναι όταν βλέπεις τη φωτογραφία του Robert Smith να πηγαίνεις αμέσως στο επόμενο post για να μη πονέσουν άδικα και τα δικά σου μυαλά και σου χαλάσει η ζαχαρένια άδικα, από έναν αχάριστο, άμπαλο γκρινιάρη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1178 on: January 07, 2010, 16:32:51 »
Να πανε να κάνουν αλλαξοκωλιες ο Αναστασιάδης και ο Σαλπιγγίδης...

eNOUGH IS ENOUGH ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

ΜΙΑ ΖΩΗ Π.Α.Ο.Κ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1179 on: January 07, 2010, 17:32:37 »
Μια που αναφερθήκαμε σε ρεκόρ, και επειδή η σύγκριση του μεγαλύτερου υποκριτή αλλά σίγουρα προπονηταρά εντός των τεσσάρων γραμμών και του τωρινού μας προπονητη είναι αναπόφευκτη, να θυμίσω ότι ο Σάντος έχει το ρεκόρ μεγαλύτερης συγκομιδής πόντων σε μία αγωνιστική σεζόν, τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια που βλέπω εγώ ΠΑΟΚ. Αλλά μάλλον αυτό το ρεκόρ δεν είναι και πολυ πειστικό αν δεν συνοδεύεται από τα γνωστα καρογκιοζλίκια του Άγγελου

υσ. τον άγγελο τον είχα λατρέψει κατά την πρώτη του θητεία

Εγώ ανέφερα ότι έχει φοβερά ρεκόρ όπως συνολικό ρεκόρ νικών-ηττών (αναλογικά βέβαια με τις χρονιές που έκατσε στο πάγκο), μοναδική συμμετοχή προκριματικά τσου λου, κύπελλο με διαδοχικούς αποκλεισμούς χανουμιού-γάβρου και αρκετά άλλα. Αν συνυπολογίσω τη διοικητική κατάσταση, το υλικό και τη στήριξη του κόσμο προς την ομάδα, σήμερα όσα πέτυχε ο άγγελος φαντάζουν άθλος. Πολύ σημαντικό επίσης θεωρώ το γεγονός ότι στερήσαμε κάτι από ομάδα της αθήνας. Αυτό μόνο ο άγγελος κι ο μπάγεβιτς το έχουν καταφέρει εσχάτως. Ψιλά πράγματα θα μου πεις...
Όντως ο σάντος έχει την καλύτερη συγκομιδή σε μια αγωνιστική σεζόν. Σε επίπεδο τριμήνου το ρεκόρ μπορεί να το έχει κάποιος άλλος προπονητής. Αυτό δεν αναιρεί τα προηγούμενα που γράφω.
Οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει τι θεωρεί πιο σημαντικό, όσον αφορά τη σύγκριση που αναφέρεις εσύ.

Για τους λόγους που παραθέτω εγώ εκτιμώ απεριόριστα τον άγγελο ως προπονητή.
Εσύ πάλι δεν τον πας επειδή κάνει καραγκιοζιλίκια παρόλο που τον αναγνωρίζεις ως προπονητάρα. Θυμήσου μόνο ότι η συζήτηση δεν αφορά ποιον εκτιμάς για παρέα σου αλλά για προπονητή του ΠΑΟΚ