Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 77851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #1120 on: September 27, 2007, 03:26:06 »
Den mpaino stin diadikasia na diabaso ti eipo8ike, eos tora sto en logo topic.......

Apla ypen8imizo, oti.....
(efoson a8oosane poli to "lamogio aggelo" gia ta eytrapela tou goumenou, dikaiologontas oti o pagonis DEN einai LAMOGIO opos o goumenos)
....ton pagoni ton koubalise me tis eyxes tou ston PAOK, XXXXXXXXXXX  anastasiadis !!!!

XXXXXXXXXX, (".......otan lene kalimera, ekso exei mera") XXXXXXXXXXX  !!!!
« Last Edit: September 28, 2007, 07:51:07 by BillYpoglwssioS »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1121 on: September 27, 2007, 10:00:42 »
Exeis na mpeis kairo kai eisai poly offside. Mhn arxizeis pali me Aggelo,  ELEOS.
Parakalw oloys na mhn apanthsoyn.

O kosmos xanetai, mhn mas anagazete na kleidosoyme ayto to topic!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1122 on: September 27, 2007, 12:51:16 »
etoimi tin eixa tin apantisi, alla apo sevasmo den tin postarw

northeagle_4

• Guest
« Reply #1123 on: September 27, 2007, 15:33:49 »
Welcome Back Iron !!!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1124 on: September 27, 2007, 15:37:20 »
... και η ζωή συνέχισε να κυλά στο στρουμφοχωριό ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1125 on: September 27, 2007, 19:29:36 »
Den mpaino stin diadikasia na diabaso ti eipo8ike, eos tora sto en logo topic.......

Apla ypen8imizo, oti.....
(efoson a8oosane poli to "lamogio aggelo" gia ta eytrapela tou goumenou, dikaiologontas oti o pagonis DEN einai LAMOGIO opos o goumenos)
....ton pagoni ton koubalise me tis eyxes tou ston PAOK, o megas prodotis aggelos anastasiadis !!!!

Ftou sou re pousti, (".......otan lene kalimera, ekso exei mera") gamimene !!!!
wellcome back XXXXXX

Sthn epomenh trws sout! ante bravo meres pou einai....
« Last Edit: September 28, 2007, 07:45:03 by BillYpoglwssioS »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1126 on: June 05, 2008, 16:33:10 »
http://www.sport24.gr/html/ent/141/ent.237141.asp

Aíôéêåßìåíï ëáôñåßáò Ýãéíå óôïí áãþíá ÐÁÏÍÅ-ÁíáãÝííçóç Êáñäßôóáò ãéá ôçí Ã' ÅèíéêÞ óôï Âüñåéï ¼ìéëï ï ¢ããåëïò ÁíáóôáóéÜäçò, áðü ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ.

Ï áãþíáò äéåîÞ÷èç óôç Ìç÷áíéþíá êáé ïé ößëïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ äéÝíõóáí ìéá ìåãÜëç áðüóôáóç áðü äõôéêÜ ðñïò áíáôïëéêÜ ãéá íá äïõí, ü÷é ôï ðáé÷íßäé, áëëÜ ôïí áãáðçìÝíï ôïõò ¢ããåëï! ÌÜëéóôá, ëÜíóáñáí êáé êáéíïýñéåò ìðëïýæåò, ìå ôï óÞìá ôïõ ÐÁÏÊ ìðñïóôÜ êáé ðïñôñÝôï ôïõ ÁíáóôáóéÜäç ðßóù.

"Äå èá óå îå÷Üóïõìå ðïôÝ, ¢ããåëå, ¢ããåëå…" ôñáãïõäïýóáí ïé "áóðñüìáõñïé" ößëáèëïé, ðïõ ôá åßðáí ãéá áñêåôÞ þñá ìå ôïí ôå÷íéêü ôçò ÅèíéêÞò Êýðñïõ êáé ðñþçí ôïõ ÐÁÏÊ, ìå èÝìá óõæÞôçóçò öõóéêÜ ôï ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ.

Óôç Èåóóáëïíßêç åßíáé ãíùóôü ôï üôé õðÜñ÷åé ìåãÜëïò ðõñÞíáò ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé... Üññùóôïé ìå ôïí ÁíáóôáóéÜäç, ôá ãíùóôÜ... Áããåëüóêõëá! Óýìöùíá ìå Ýãêõñåò ðçãÝò, áíáìÝíïíôáé êáé ôá ó÷åôéêÜ ìðëïõæÜêéá...
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1127 on: June 05, 2008, 16:35:16 »
axaxaxaxaxaxa pou 'sai re IRON EAGLE ? ? ?

S'exw dwraki senio !  ;D

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #1128 on: July 04, 2008, 12:29:58 »
Ëáôñåßá ãéá ôïí ¢ããåëï ÁíáóôáóéÜäç   http://www.sport24.gr/html/ent/141/ent.237141.asp

Áíôéêåßìåíï ëáôñåßáò Ýãéíå óôïí áãþíá ÐÁÏÍÅ-ÁíáãÝííçóç Êáñäßôóáò ãéá ôçí Ã' ÅèíéêÞ óôï Âüñåéï ¼ìéëï ï ¢ããåëïò ÁíáóôáóéÜäçò, áðü ôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ.
Ï áãþíáò äéåîÞ÷èç óôç Ìç÷áíéþíá êáé ïé ößëïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ äéÝíõóáí ìéá ìåãÜëç áðüóôáóç áðü äõôéêÜ ðñïò áíáôïëéêÜ ãéá íá äïõí, ü÷é ôï ðáé÷íßäé, áëëÜ ôïí áãáðçìÝíï ôïõò ¢ããåëï! ÌÜëéóôá, ëÜíóáñáí êáé êáéíïýñéåò ìðëïýæåò, ìå ôï óÞìá ôïõ ÐÁÏÊ ìðñïóôÜ êáé ðïñôñáßôï ôïõ ÁíáóôáóéÜäç ðßóù.
Äå èá óå îå÷Üóïõìå ðïôÝ, ¢ããåëå, ¢ããåëå…" ôñáãïõäïýóáí ïé "áóðñüìáõñïé" ößëáèëïé, ðïõ ôá åßðáí ãéá áñêåôÞ þñá ìå ôïí ôå÷íéêü ôçò ÅèíéêÞò Êýðñïõ êáé ðñþçí ôïõ ÐÁÏÊ, ìå èÝìá óõæÞôçóçò öõóéêÜ ôï ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ.

Óôç Èåóóáëïíßêç åßíáé ãíùóôü ôï üôé õðÜñ÷åé ìåãÜëïò ðõñÞíáò ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé... Üññùóôïé ìå ôïí ÁíáóôáóéÜäç, ôá ãíùóôÜ... Áããåëüóêõëá! Óýìöùíá ìå Ýãêõñåò ðçãÝò, áíáìÝíïíôáé êáé ôá ó÷åôéêÜ ìðëïõæÜêéá...

ÔñÝëá ãéá ôïí ¢ããåëï II      http://www.sport24.gr/html/ent/539/ent.241539.asp

Óå êõêëïöïñßá ôÝèçêáí óôç Èåóóáëïíßêç ïé ìðëïýæåò, ðïõ åß÷áí ðñïáíáããåßëåé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ.Ìå ôï óÞìá ôïõ ÄéêÝöáëïõ ìðñïóôÜ êáé ðßóù ìéá ðñïóùðïãñáößá ôïõ ¢ããåëïõ ÁíáóôáóéÜäç, ìáæß ìå Ýíá óêõëß êáé áðü êÜôù ôç öñÜóç «ÔÏÍ ÌÁÚÏ ÈÁ ÅÉÌÁÓÔÅ ÊÁËÁ», ïé «áóðñüìáõñïé» ïðáäïß åêäçëþíïõí ôç ëáôñåßá ôïõò ãéá ôïí ¸ëëçíá ôå÷íéêü. ¹äç, ïé ìðëïýæåò Ý÷ïõí ãßíåé áíÜñðáóôåò, åßôå áðü ôá áðïêáëïýìåíá êáé ùò áããåëüóêõëá, åßôå êáé áðü Üëëïõò...

*ÁðáñÜäåêôç êßíçóç áõôÝò ïé Üèëéåò ìðëïýæåò.Èåëåôå äåí èåëåôå ðñïðïíçôçò ôïõ ÐÁÏÊ èá åéíáé ï Óáíôïò,ãéá üóï êáéñü êñßíåé ï ÆáãïñÜêçò.
*Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ ÏËÁ êáé ï÷é ï ÁíáóôáóéÜäçò...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1129 on: July 04, 2008, 12:34:42 »
O Aggelos prwtos 8a tous ekraze.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #1130 on: July 04, 2008, 12:37:17 »
Τι χαζομαρες ειναι αυτες... ???
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1131 on: July 04, 2008, 12:40:18 »
ωχ,ευτυχως που ειναι κλειδωμενο το topic του αγγελου....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1132 on: October 27, 2009, 17:50:45 »
Λοιπον θα πω μοιραστω μερικες σκεψεις με φιλους μου. Ουτε προτεινω, ουτε να φτιαξω κλιμα θελω.
Ουτε καν ειμαι σιγουρος οτι θελω να αλλαξει ΤΩΡΑ ο Σαντος.
Φιλικα λοιπον, χωρις να θελω να βαλω μπαρουτια σε κανεναν, ξαναλεω θεωρω πως κανουμε μια φιλικη και φιλολογικη κουβεντα.
Ειπα λοιπον οτι θεωρω τον Αγγελο καλη λυση για τωρα, αν αποφασισει η διοικηση αλλαγη προπονητη.Αυτο ειναι η απαραιτητη προυποθεση για να συνεχιστει η συζητηση απο πλευρας μου.

1. Κατ' αρχην δε νομιζω οτι με Αγγελο πρπονητη θα μπορουσαμε να κανουμε μακροπροθεμο πλανο. Πολλοι λογοι βασικα οι εμμοινες του και ο ιδιομορφος χαρακτηρας του.Απο την αλλη νομιζω οτι ειναι καλη λυση απο τωρα μεχρι το τελος της σαιζον.
Ο Αγγελος μπορει να παρει το 110% της αγωνιστικης αξιας των παιχτων. Αυτο το εχει αποδειξει παλιοτερα. Μπορει να το κανει και τωρα? ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ δηλαδη ΥΠΟΘΕΤΩ πως ναι. Αυτο δε χρειαζεται η ομαδα τωρα? Να στρωσει ως συνολο? Να εχει παθος και αγωνιστικοτητα?Να χτυπαει ΟΛΑ τα παιχνιδια? Να εχει νοοτροπια νικητη? Να καλπασει σαν αγριο ατι?
Ποιος αλλος Ελληνας ή ξενος προπονητης ΕΧΕΙ αποδειξει οτι μπορει να το κανει αυτο? Κανεις! Και που ξερουμε οτι μπορει να τα ξανα πετυχει ο Αγγελος επειδη ΚΑΠΟΤΕ το πετυχε? Δεν το ξερουμε, ειπαμε εικασιες και υποθεσεις κανω.

2. Κι αν αποτυχει? Τι θα πει να αποτυχει? Τι θα πει να πετυχει? Με το μυαλο μου αν ο ΠΑΟΚ κανει φετος μια χρονια καλπασμου η επιτυχια θα ηταν να φτασει μεχρι και CL, μεσω των πλεηοφφ. Ξαναειπα αλλου οτι για μενα ΔΕΝ υπαρχει μεγαλη διαφορα ποδοσφαιριστων αναμεσα στον ΠΑΟΚ και στο ΠΟΚ. Μαλιστα μεχρι προτινος νομιζα οτι υπερτερουμε ΚΑΙ σε προπονητη, εννοω οτι θεωρουσα το Σαντος ανωτερο πχ του Παιτερη.Με Σαντος προπονητη μπορουμε να χτυπησουμε φετος CL? Οτι και να πιστευω εγω ειμαι σιγουρος πια για το τι πιστευει ο ιδιος ο Σαντος: ΟΧΙ!
Αρα εγω λεω οτι με Αγγελο ΙΣΩΣ καλπασει η ομαδα και πετυχει το CL. Με Σαντος δε μπορει. Αν αποτυχει ο Αγγελος θα ειναι η 3-4-5 θεση, δηλαδη οτι θα πετυχει και με Σαντος αν ολα εξελιχθουν λογικα.
Με αλλα λογια εγω νομιζω οτι ο Αγγελος θα πετυχει τα ιδια ή περισσοτερα απο οτι ο Σαντος. Παντως δε νομιζω χειροτερα.
Για κυπελλο δεν θελω να πω τιποτα σχετικο να μη γκαντεμιασω αφου παιζουμε κι αυριο, φτου φτου.

3.Θα φερει διχασμο ο Αγγελος?Τι διχασμο?Αν κερδιζει και πηγαινει καλα η ομαδα ακομα και οσοι δεν τον γουσταρουν θα κανουν μωκο. Νομιζω δεν ειναι μαλακες, να μη θελουν το καλο της ομαδας.Αλλωστε ακομα και ετσι, ορκισμενοι αντι-αγγελικοι να ειναι, θα πρεπει να σεβασθουν την επιλογη της διοικησης.Ειτε τους αρεσει ειτε οχι.Αρα κατα τη γνωμη μου ΔΕΝ θα εχουμε διχασμο. Και αλλωστε αν μεινει ο Σαντος παλι δεν θα υπαρχουν ανεξελεγκτοι να τον κραζουν? Οι οποιοι δεν θα εχουν πειθαρχησει/δεχθει την αποφαση της διοικησης. Και μαλλον θα ειναι πολλοι αυτοι.Υπαρχει μηπως αλλος προπονητης, Ελληνας ή ξενος, διαθεσιμος ΤΩΡΑ που θα εχει την καθολικη αποδοχη του κοσμου. Ακομα κι αν υπαρχει καποιος τετοιος, θα μπορεσει αναλαμβανοντας αμεσα να παει τον ΠΑΟΚ πιο ψηλα ΦΕΤΟΣ απο οτι υποθετουμε οτι θα παει με Σαντος? Δε νομιζω. Αν υπαρχει καποιο καλο ονομα θα ειναι ξενος, θα χρειαστει προσαρμογη, θα απαιτησει παιχτες, θα πρπεινα γνωρισει Ελλαδα και νοοτροπια, θα εχει υψηλο κασσε.Αρα ο σχεδιασμος θα γινει για του χρονου, οποτε τερμα η φετινη χρονια.Αν μου πειτε οτι αυτο ειναι τιμημα που πρεπει να πληρωσουμε, δηλαδη να χαλαλησουμε τη φετινη χρονια προς σχεδιασμο νεου μακροπροθεσμου πλανου απο του χρονου, οκ, καμμια αντιρρηση και παω πασσο.

4. Θα μπορεσει ο Αγγελος να διαχειρισθει τις "φιρμες"? Γιατι, μπορει ο Σαντος? Και μαλλον απο αποψη ιδεοσυγκαρσιας νομιζω οτι συγγενευει περισσοτερο με τους παιχτες που εχουμε τωρα. Αυτο βεβαια ειναι μια εικασια, κολλαει σε αυτο που ειπα και παραπανω οτι υποθετω οτι μπορει να τους κανει να σκυλιασουν και να καλπασουν.

Και αντε και πηραμε τον Αγγελο οπως υποθεσαμε, αντε και πετυχαμε το στοχο μας, μετα ΤΙ? Απαντηση δεν εχω.

Ολα ξεκινησαν στο μυαλο μου απο αυτο που εγραψε ο Μπανε προχθες, το γυρισα πολυ στο μυαλο μου. Εγω Αγγελοσκυλο δεν ειμαι, ουτε και πολεμιος ειχα γραψει αρθρο παλιοτερα με τα συν και τα πλην του.Ουτε θεωρουσα ποτε οτι μια ζωη ο ΠΑΟΚ πρεπει να περιστρεφεται συνεχεια γυρω απο τον εν λογω προπονητη.Ειχα πει παλια σε φιλους, οταν εφυγε, ευχομαι να μη ξαναχρειαστει να τον φωναξουμε. Τωρα νομιζω οτι χρειαζεται.  Οσα ειπα ειναι βασικα ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ (μαζι με γιατρο,γυμναστη,φυσιοθεραπευτη!) Οπως την φανταζομαι εγω βεβαια. Αλλα οπως προειπα αν πρεπει να χαραμισθει αυτη η χρονια φετος για να εχουμε μια καλυτερη του χρονου παω πασσο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1133 on: October 27, 2009, 18:03:38 »
εντιτ: Μια ακομα σκεψη: αυτη τη στιγμη ΠΩΣ μπορει να ενωθει η τρελλα αυτου ΛΑΟΥ, με την ΤΡΕΛΛΑ καποιων παιχτων μας? Πως μπορει να ξυπνησει αυτο το θεριο που ακραδαντα πιστευω οτι κοιμαται μεσα στους παιχτες μας?Υπαρχει μεν, αλλα κοιμαται. Για μενα η απαντηση ειναι μονο με την τρελλα του Αγγελου θα ξυπνησει το θεριο. Και οχι μονο διχασμο δεν θα εχουμε αλλα νομιζω και ακομα περισσοτερη συσπειρωση.ΠΑΙΧΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1134 on: October 27, 2009, 19:05:54 »
δεν τον θελουν συνδεσμοι συνδεσμιτες και ο βασικος πυρηνας του πεταλου χομο φανατικα μην την ψαχνεις.

υπαρχουν προπονητες με τρελα που να ταιριαζουν στο ταπεραμεντο μας ξενοι σιγουρα.

ουτε ο αγγελος ειναι ο μονος προπονητης με τρελα στον κοσμο ουτε ο ο σαλπιγγιδης ο μονος κοντος γρηγορος που βαζει γκολ.

μην κολαμε στο παρελθον

chiltsid

• Guest
« Reply #1135 on: October 27, 2009, 19:14:48 »
ΕΤΣΙ!!!!υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1136 on: October 27, 2009, 19:15:36 »
Και γω το Αγγελοσκυλο θεωρω πως δεν πρεπει να κανουμε καν θεμα..
τροποποιηση τωρα που το ξανασκεφτηκα λιγο.
Τεχνικος διευθυντης? :D

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1137 on: October 27, 2009, 19:18:55 »
Εγω θα συμφονουσα καποτε με την ελευση αγγελου αλλα μετα τον σαντοσ καταλαβα οτι πρεπει να εχεις και καποιο γνοστο ονομα διεθνως για να σου ερχονται και πεχτεσ καποιας αξιας απο το εξωτερικο που τον γνωριζουν. Πχ.  δεν νομιζο να ερχοταν ο Σερχιο μα τον Αγγελο ή ο γκαρσια....Αν'ταυτου επερνες Λιασο Λουκα...Διοτι εαν δεν εχεισ λεφτα χρειθαζεσε τα κοννε που ενασ προπονητησ μπορει να στα κανει....ΕΚΕΙ ΕΓΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ

apaoki13

• Guest
« Reply #1138 on: October 27, 2009, 19:22:02 »
Ρε Χόμο πλάκα κάνεις. Εκεί να δεις πόλεμος που θα γίνει. Με άγγελο θα πέφτει ξύλο στις κερκίδες. Είναι ίδια περίπτωση με σαλπιγίδι. Δεν μπορούν να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ αναίμακτα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1139 on: October 27, 2009, 19:25:15 »
Λες και δεν ξέρεις ρε Χόμο ότι θα κλείσει πάλι το τόπικ, αφού κιτρινιστούμε οι μισοί εδώ μέσα. Τι το ανοίγεις το ρημάδι; Και άμα εμείς εδώ τρωγώμαστε, φαντάσου τί θα γίνει στην Τούμπα. Η ενότητα του λαού πάνω απ' όλα.