File Alamana kaneis megalo lathos gia tous nearous paixtes mas. Ego eimai apo autous pou theoro oti einai yperektimimenoi!!
Les oti irthan apo mikroteres katigories.
O Iliadis epaize stin Kalamaria stin proti Ethniki.
Είναι δικαίωμα σου φίλε μου να πιστεύεις ότι θέλεις. Εκτός του Ηλιάδη που έπαιξε στην Καλαμαριά, για πες μου για τους υπόλοιπους μικρούς που έπαιζαν? Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος, Μουμίν. Όλοι αυτοί είναι σήμερα διεθνείς με την Ελπίδων (εκτός του Φερνάντεζ που είναι στην Ανδρών της Πορτογαλίας) και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μου θυμίζεις μανατζερ που προσπαθεί να ρίξει την αξία κάποιων παικτών πριν τη μεταγραφική περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι κιόλας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι ανεπίτρεπτο οπαδός του ΠΑΟΚ που λέει ότι αγαπάει την ομάδα του να λέει κάποιους παίκτες του υπερεκτιμημένους τη στιγμή που για τους περισσότερους από αυτούς ήταν η πρώτη ουσιαστικά σεζόν σαν βασικοί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Thes na mu thymiseis poious megalous paixtes exei dipla tou o Ninis kai paizei tetoia mpalla??
Το πιό πιθανό να έφαγες πρόλογο διαβάζοντας κάθε μέρα τις κωλοφυλάδες που παρουσιάζουν τον Νίνη στα πρωτοσέλιδα τους και τον έκανες στο μυαλό σου παικταρά. Για πες μου τι κατάφερε ο Νίνης φέτος με τον Παναθηναϊκό? Πήρε την ομάδα στις πλάτες του και πήρε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, κάνοντας πορεία στην Ευρώπη? Ο Νίνης μπορεί να γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής γιατί έχει ταλέντο, αλλά ακόμα θέλει εμπειρίες όπως και τα δικά μας παιδιά.
Opoiosdipote paixtis einai pragmatiko talento OFEILEI na to deixnei apo tin proti stigmi. Otan plironesai apo tin proti stigmi kai otan pairneis tosa lefta den yparxoun dikaiologies tou styl ''einai mikros akoma'' i ''einai talento kai tha to deixei kapoia stigmi'' . An einai etsi tote THA plirotheii kapoia stigmi.
Otan o paixtis omos controlarei me tis 3 de dikaioutai tipota parapano.
Αυτά που λες ότι όποιος είναι πραγματικό ταλέντο ΟΦΕΙΛΕΙ να το δείχνει από τη πρώτη στιγμή, ποιός σου τα είπε? Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλει κάποιος ποδοσφαιριστής το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο από τη πρώτη χρονιά, αφού η Α' Εθνική έχει διαφορετικούς ρυθμούς προπόνησεις και αγώνων από κάθε άλλη κατηγορία. Ξέρεις πόσα λεφτά παίρνουν οι μικροί του ΠΑΟΚ και είναι τόσα πολλά όσα λες? Δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω και ούτε θέλω να το κάνω, αλλά αυτά που λες μόνο πονηροί (βαλτοί από μανατζερ) τα λένε ή άνθρωποι που βλέπουν το ποδόσφαιρο επιδερμικά. Έζησα ποδοσφαιριστές που ολοκληρώσανε τον κύκλο τους στο ποδόσφαιρο καθώς είμαι αρκετά μεγάλος για να το δω αυτό. Παίκτες της γεννιάς του Λαγωνίδη, Τουρσουνίδη, Μπορμπόκη, Ζαγοράκη κλπ. Τους είδα από το ντεμπούτο τους μέχρι και τη μέρα που κρεμάσαν τα παπούτσια τους. Και σου λέω ότι την πρώτη χρονιά έκαναν το 1/4 από αυτό που έκαναν μετά από 2-3 χρόνια με εμπειρίες από παιχνίδια στην Α' Εθνική.
Tora kati allo gia ton Aggelo. Les oti einai o kalyteros epeidi apla oloi oi alloi einai kakoi. Ego loipon genikeuo to erotima. Deixe mou enan ellina proponiti kalytero tou Aggelou ki as min exei erthei stin omada mas.
Deixe mou xenous proponites kalyterous pou exoun yparxei stin Ellada. Sigoura tha yparxoun alla o Aggelos anikei stous koryfaious. Mono oi empatheis den to vlepoun auto
Μπας και διάβασες κάποιον άλλον? Που είπα εγώ ότι ο Αγγελος είναι ο καλύτερος ή ο χειρότερος? Για ξαναδιάβασε τα σε παρακαλώ αυτά που έγραψα. Αυτό που λέω είναι ότι ο συγκεκριμένος το μόνο που θα μπορέσει να προσφέρει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι η διχόνοια, άσχετα με ικανότητες του ή όχι.
Τους προπονητές που ανέφερα τους έζησες (Σάνον, Λόραντ, Μπίγκαμ, Πίχατσεκ, Χέερ, Τσερναϋ, Σκότσικ, Λίμπρεχτς, Ίσραελ, Γιάκομπς)? Κατάλαβες το σκεπτικό μου? Όταν ο ΠΑΟΚ έδιωχνε κάποιον προπονητή, έφερνε άλλον προπονητή από την ίδια σχολή ποδοσφαίρου ο οποίος δεν ζητούσε παράλογα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές, αφού οι τελευταίοι είχαν δουλέψει τα ίδια πράγματα με τον προηγούμενο προπονητή. Όσο για αυτούς που έχουμε και δουλεύουν στην Ελλάδα τους έχω για ανίκανους να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι, άρα κοιτάζω για προπονητή στην Κεντρική Ευρώπη. Και όσο για το αν έχουν έρθει και δουλέψει στην Ελλάδα καλύτεροι προπονητές, να σου πω μερικά ονόματα που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.
Ο Λες Σάνον διετέλεσε προπονητής στην Αρσεναλ και στην Έβερτον.
Ο Γκιούλα Λόραντ ήταν μέλος της Θρυλικής Ουγγρικής ομάδας Χόνβεντ και μαζί με Χιντεγκούτι και Πούτσκας κατέκτησαν το χρυσό στους Ολυμπιακούς το 1952, το πρωτάθλημα Ευρώπης το 1953 και έφθασε στον τελικό στο Παγκόσμιο κύπελλο το 1954. Διετέλεσε προπονητής στις Καιζερσλάουτερν, Ντούισμπουργκ, Κολωνία, Κίκερς, Αϊντραχτ, Μπάγερν, Σάλκε κλπ.
Ο Χάιντς Χέερ διετέλεσε προπονητής στις Μπόχουμ, Ντούισμπουργκ, Φορτούνα Ντυσελντορφ και Νυρεμβέργη.
Ο Παλ Τσερνάυ ήταν βοηθός του Λόραντ στην Μπάγιερν Μονάχου και όταν ο Λόραντ ήρθε στον ΠΑΟΚ, ανέλαβε προπονητής της παίρνοντας 2 πρωταθλήματα και 1 κυπελλο. Μετά ήρθε στον ΠΑΟΚ και αργότερα δούλεψε σε Μπενφίκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ κλπ
O Ρομπ Γιάκομπς εργάστηκε στις Φέγενορντ, Αιντχοβεν κλπ
Ο Αρι Χάαν δούλεψε στην Αντερλεχτ, Στουτγκάρδη, Φέγιενορντ κλπ
Είναι τόσα πολλά τα ονόματα με περγαμηνές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, που δεν θέλω, αλλά με αναγκάζεις να τους συγκρίνω με τον Αναστασιάδη και αυτό τον αδικεί. Σταματήστε να είστε προσωπολάτρες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάζει μπροστά και όχι πίσω.