Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 76847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #960 on: May 25, 2007, 13:15:31 »
Για να διοικήσει τον ΠΑΟΚ σήμερα χρειάζεται μόνο μία σκούπα
Απλά αυτή η σκούπα κοστίζει είναι πολύ ακριβή οπότε ο ζαγοράκης και ο κάθε ζαγοράκης πρέπει να είναι σε θέση να την αγοράσει
Εγώ αν μπορούσα να την αγοράσω σου καθάριζα την μπουγάδα σε 1 εβδομάδα ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #961 on: May 25, 2007, 13:34:49 »
K to oti o zagorakis tha enosi tous sindesmous ktl einai shetiko. Oloi tha theloun zagoraki alla kapioi tha paraminoun epifilaktikoi an den bgalei meta o zagorakis mia skoupa na katharisei apo tin pae ola ta lima.
I erotisi mou loipon einai:
Mporei na to kanei auto o Zagorakis? Kaneis den xerei...opote kaneis den xerei kai gia to ama tha petihei k o idios apla auti tin stigmi einai i empisti prosopikotita ara k i pio asfales lisi.
Το λες και μόνος σου Αλέξη. Ο Ζαγοράκης είναι προσωπικότητα. Μία προσωπικότητα που στην ΕΠΟ έχει τις μεγαλύτερες άκρες και που η UEFA τον έχει σε όλα τα μεγάλα gala επίτημο προσκεκλημένο, δικό της παιδί.
Σαν προσωπικότητα λοιπόν είναι εντελώς απίθανο να διοικεί ο Ζαγοράκης και να συνεχίζουν να υπάρχουν τα λαμόγια στην ΠΑΕ και στον ΑΣ.

Fantazeste o Zagorakis na exelihthei se....Ntemis?
Na dinei dld opadous k na xanahreonei tin PAE?

Ekei na xerete tha einai k to telos tou PAOK giati o emfilios meta tha einai tetios pou den mporei tora na to fantasti kaneis.

Einai o Teo megalo kefaleo gia ton PAOK. Arhizo kai eimai pio epifilaktikos omos gia to poso kalo einai na asholithei os proedros. Isos iparhei kati kalitero pou stin teliki den tha ton 'kapsei'. Auto tha itan krima.
Ας καθαρίσει τον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε αν θα μπορέσει να υπάρξει εμφύλιος, όταν θα έχει όλο τον κόσμο δίπλα του. Όσο για το δόσιμο οπαδών δε μπορώ να το φανταστώ. Βέβαια πότέ δεν ξέρεις αλλά προτιμώ να το μάθω στην πράξη, παρά να το υποθέτω

Τέλος και πιο σημαντικό: Εδώ που φτάσαμε δεν με νοιάζει αν καεί κι ο Ζαγοράκης, αλλά το ότι καίγεται ο ΠΑΟΚ. Καλύτερα να προσπαθήσει και ας καεί, παρά να μη προσπαθήσει ποτέ και να φανταζόμαστε τι ΘΑ έκανε. Ας πέσουν όλα τα όπλα στον πόλεμο κι ας μην μείνουμε με καμιά καβάντζα.
Εγώ πιστεύω πως σε αυτά τα δύο τρία επόμενα χρόνια θα γραφεί μια για πάντα το μέλλον μας. Άρα δε νομίζω να έχουμε την πολυτέλεια για να μην πετάμε και το τελευταίο ατού στα χέρια μας. Διόρθωση: προτελευταίο. Τελευταίο ατού είναι το γήπεδο.

Συγγνώμη για το off topic! Να το στρώσω κάπως; Μία φαντασίωση ενός πεινασμένου που ονειρεύεται καρβέλια:
Ζαγοράκης πρόεδρος - Άγγελος προπονητής και 20.000 διαρκείας το Σεπτέμβρη με οποιονδήποτε παίχτη κι αν έχουμε.
Κι έλα γαύρε να κερδίσεις στο ΝΑΟ, έλα βάζελε να χεστείς πάνω σου πριν πατήσεις χορτάρι κι έλα Αρουαμπαρένα να βγάλεις φωτογραφίες για να τις δείχνεις στην Αργεντινή.
Μάλλον πρέπει να σταματήσω αυτά τα χάπια που παίρνω τελυταία!!!!  :gruebel:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #962 on: May 25, 2007, 13:38:18 »
Για να διοικήσει τον ΠΑΟΚ σήμερα χρειάζεται μόνο μία σκούπα
Απλά αυτή η σκούπα κοστίζει είναι πολύ ακριβή οπότε ο ζαγοράκης και ο κάθε ζαγοράκης πρέπει να είναι σε θέση να την αγοράσει
Εγώ αν μπορούσα να την αγοράσω σου καθάριζα την μπουγάδα σε 1 εβδομάδα ;)

Η ΣΚΟΥΠΑ ΤΕΟ - ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

elvetos

• Guest
« Reply #963 on: May 25, 2007, 16:52:12 »
Oraia ta les paokcure
Zagorakis de dioikitiko posto me ta xilia. Anastasiadis nai, alla na vazei kai ligo nero sto krasi tou gia tis metagrafes....allios de leitourgoume
Pantos o Parasxos mia xara mas peftei
Ante na ginei i rithmisi na isixasoume

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #964 on: May 26, 2007, 03:00:12 »
pote 8a gini auti i gamimeni rithmisi.... ???

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #965 on: May 26, 2007, 05:01:22 »
Έχει πλάκα που κάποιοι ονειρεύονται επιστροφή Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ για να υπάρχει ομόνοια και συσπείρωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι αν αυτή η κουβέντα που γίνεται στο forum μετά τη συνέντευξη του, γινόταν παρουσία των ίδιων ατόμων σε ένα καφενείο μέσα σε μισή, το πολύ μία ώρα, θα έπεφτε το ξύλο της Αρκούδας.

Προσωπικά θέλω να αλλάξουν όλα και αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει κάποιος επενδυτής ο οποίος να μην καταλήξει σε λύσεις του παρελθόντος, όπως και αν λέγονται αυτές. Να φέρει προπονητή από σχολή ποδοσφαίρου (κεντροευρωπαική) και όταν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης του να φέρνει άλλον προπονητή από την ίδια σχολή.
Τα παραδείγματα του παρελθόντος ίσως να μην λένε τίποτα σε κανένα, αλλά για μένα λένε πολλά: Σάνον, Λόραντ, Πίχατσεκ, Χέερ, Τσερναυ, Σκότσικ και μετά το χάος με παρένθεση Ισραελ και Χάαν.

Από το 1970 μέχρι το 1985 είχαμε προπονητή από εγνωσμένης αξίας σχολή ποδοσφαίρου και υπήρχε μια συνέχεια στην ποδοφαιρική ομάδα. Δεν ξεχνώ ότι όταν εμείς εφαρμόσαμε το τεχνικό οφσαιντ, όλες οι άλλες ομάδες δεν ξέραν τι είναι αυτό που παίζαμε.

Στο δίλλημα Αναστασιάδης ή Μπάγιεβιτς-Φρίγκερ-Ντουμιτρέσκου-Παράσχος κλπ εγώ δεν μπαίνω. Αν μέσα σε ένα μαγαζί έχει άσχημες γκόμενες δεν θα με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αν έχει η μια μεγαλύτερο στήθος ή κώλο από την άλλη, αφού όλες είναι άσχημες. Οπότε θα κοιτάξω σε αλλο μαγαζί. Έτσι πρέπει να γίνει στον νέο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαστε. Να μην υπάρχει κανείς από αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν κάτι άλλο στο μέλλον. Άρα ας κοιτάξει όποιος νέος επενδυτής έρθει να βρει προπονητή που να είναι εγνωσμένης αξίας και να μην έχει ξαναπεράσει από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ντροπή που κάποιοι κράζουν νυν ποδοσφαιριστές (18-21 χρόνων) και βάζουν διλήματα σχετικά με την αξία τους ή όχι και ειδικά όταν αυτοί οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από ομάδες μικρότερων κατηγοριών και δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν 2-3 σεζόν στην Α' Εθνική για να έχουν την κατάλληλη εμπειρία. Για όσους δεν θυμούνται, διαφορετικά φαίνονταν αγωνιστικά οι Ζαφειρίου, Τασιοπουλος, Βελής με Φαν Χάαμ, Γιόχανσεν, Άλεξιτς, Γιόβιτς και διαφορετικά οι ίδιοι ποδοσφαιριστές με Φραντζέσκο, Μαραγκό, Νάγκμπε, Ολιβάρες. Ας έρθουν 4-5 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και με την εμπειρία που αποκτούν σιγά-σιγά οι νέοι παίκτες μας, θα δείτε πόσο διαφορετική ποδοσφαιρική εικόνα θα βλέπουμε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα τα νέα παιδιά μας είναι βασικοί παίκτες στις Εθνικές Ελπίδων και Νέων και ενδιαφέρουν τους τρεις του ΠΟΚ. Σταματήστε να πετροβολάτε χωρίς αιτία τους πάντες και τα πάντα. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που βλέπουμε σημερα, αλλά να μην ξεχνάμε τη πηγή του προβλήματος, που δεν είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά το διοικητικό.
« Last Edit: May 26, 2007, 08:24:12 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

pavlosk

• Guest
« Reply #966 on: May 27, 2007, 10:42:30 »
Έχει πλάκα που κάποιοι ονειρεύονται επιστροφή Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ για να υπάρχει ομόνοια και συσπείρωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι αν αυτή η κουβέντα που γίνεται στο forum μετά τη συνέντευξη του, γινόταν παρουσία των ίδιων ατόμων σε ένα καφενείο μέσα σε μισή, το πολύ μία ώρα, θα έπεφτε το ξύλο της Αρκούδας.

Προσωπικά θέλω να αλλάξουν όλα και αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει κάποιος επενδυτής ο οποίος να μην καταλήξει σε λύσεις του παρελθόντος, όπως και αν λέγονται αυτές. Να φέρει προπονητή από σχολή ποδοσφαίρου (κεντροευρωπαική) και όταν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης του να φέρνει άλλον προπονητή από την ίδια σχολή.
Τα παραδείγματα του παρελθόντος ίσως να μην λένε τίποτα σε κανένα, αλλά για μένα λένε πολλά: Σάνον, Λόραντ, Πίχατσεκ, Χέερ, Τσερναυ, Σκότσικ και μετά το χάος με παρένθεση Ισραελ και Χάαν.

Από το 1970 μέχρι το 1985 είχαμε προπονητή από εγνωσμένης αξίας σχολή ποδοσφαίρου και υπήρχε μια συνέχεια στην ποδοφαιρική ομάδα. Δεν ξεχνώ ότι όταν εμείς εφαρμόσαμε το τεχνικό οφσαιντ, όλες οι άλλες ομάδες δεν ξέραν τι είναι αυτό που παίζαμε.

Στο δίλλημα Αναστασιάδης ή Μπάγιεβιτς-Φρίγκερ-Ντουμιτρέσκου-Παράσχος κλπ εγώ δεν μπαίνω. Αν μέσα σε ένα μαγαζί έχει άσχημες γκόμενες δεν θα με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αν έχει η μια μεγαλύτερο στήθος ή κώλο από την άλλη, αφού όλες είναι άσχημες. Οπότε θα κοιτάξω σε αλλο μαγαζί. Έτσι πρέπει να γίνει στον νέο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαστε. Να μην υπάρχει κανείς από αυτούς που δεν μπορούν να δώσουν κάτι άλλο στο μέλλον. Άρα ας κοιτάξει όποιος νέος επενδυτής έρθει να βρει προπονητή που να είναι εγνωσμένης αξίας και να μην έχει ξαναπεράσει από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ντροπή που κάποιοι κράζουν νυν ποδοσφαιριστές (18-21 χρόνων) και βάζουν διλήματα σχετικά με την αξία τους ή όχι και ειδικά όταν αυτοί οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από ομάδες μικρότερων κατηγοριών και δεν πρόλαβαν να συμπληρώσουν 2-3 σεζόν στην Α' Εθνική για να έχουν την κατάλληλη εμπειρία. Για όσους δεν θυμούνται, διαφορετικά φαίνονταν αγωνιστικά οι Ζαφειρίου, Τασιοπουλος, Βελής με Φαν Χάαμ, Γιόχανσεν, Άλεξιτς, Γιόβιτς και διαφορετικά οι ίδιοι ποδοσφαιριστές με Φραντζέσκο, Μαραγκό, Νάγκμπε, Ολιβάρες. Ας έρθουν 4-5 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και με την εμπειρία που αποκτούν σιγά-σιγά οι νέοι παίκτες μας, θα δείτε πόσο διαφορετική ποδοσφαιρική εικόνα θα βλέπουμε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα τα νέα παιδιά μας είναι βασικοί παίκτες στις Εθνικές Ελπίδων και Νέων και ενδιαφέρουν τους τρεις του ΠΟΚ. Σταματήστε να πετροβολάτε χωρίς αιτία τους πάντες και τα πάντα. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που βλέπουμε σημερα, αλλά να μην ξεχνάμε τη πηγή του προβλήματος, που δεν είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά το διοικητικό.

Πέστα γαμώ την πουτάνα μου πέστα.
Εδώ οι νέοι μας έχουν καταντήσει να είναι ευχαριστημένοι με την τρίτη θέση  και την και θεωρούν επίτευγμα.

pavlosk

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #967 on: May 27, 2007, 11:52:26 »
mias kai ta teleutea 20 xronia exoume kseskistei na termatizoume stin proti diada mas xalase i triti thesi

Athinaios--4

• Guest
« Reply #968 on: May 27, 2007, 19:21:21 »
File Alamana kaneis megalo lathos gia tous nearous paixtes mas. Ego eimai apo autous pou theoro oti einai yperektimimenoi!!
Les oti irthan apo mikroteres katigories.
 O Iliadis epaize stin Kalamaria stin proti Ethniki.
Thes na mu thymiseis poious megalous paixtes exei dipla tou o Ninis kai paizei tetoia mpalla??
Opoiosdipote paixtis einai pragmatiko talento OFEILEI na to deixnei apo tin proti stigmi. Otan plironesai apo tin proti stigmi kai otan pairneis tosa lefta den yparxoun dikaiologies tou styl ''einai mikros akoma'' i ''einai talento kai tha to deixei kapoia stigmi'' . An einai etsi tote THA plirotheii kapoia stigmi.
Otan o paixtis omos controlarei me tis 3 de dikaioutai tipota parapano.
Tora kati allo gia ton Aggelo. Les oti einai o kalyteros epeidi apla oloi oi alloi einai kakoi. Ego loipon genikeuo to erotima. Deixe mou enan ellina proponiti kalytero tou Aggelou ki as min exei erthei stin omada mas.
Deixe mou xenous proponites kalyterous pou exoun yparxei stin Ellada. Sigoura tha yparxoun alla o Aggelos anikei stous koryfaious. Mono oi empatheis den to vlepoun auto

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #969 on: May 28, 2007, 03:39:22 »
File Alamana kaneis megalo lathos gia tous nearous paixtes mas. Ego eimai apo autous pou theoro oti einai yperektimimenoi!!
Les oti irthan apo mikroteres katigories.
 O Iliadis epaize stin Kalamaria stin proti Ethniki.
Είναι δικαίωμα σου φίλε μου να πιστεύεις ότι θέλεις. Εκτός του Ηλιάδη που έπαιξε στην Καλαμαριά, για πες μου για τους υπόλοιπους μικρούς που έπαιζαν? Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος, Μουμίν. Όλοι αυτοί είναι σήμερα διεθνείς με την Ελπίδων (εκτός του Φερνάντεζ που είναι στην Ανδρών της Πορτογαλίας) και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μου θυμίζεις μανατζερ που προσπαθεί να ρίξει την αξία κάποιων παικτών πριν τη μεταγραφική περίοδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι κιόλας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι ανεπίτρεπτο οπαδός του ΠΑΟΚ που λέει ότι αγαπάει την ομάδα του να λέει κάποιους παίκτες του υπερεκτιμημένους τη στιγμή που για τους περισσότερους από αυτούς ήταν η πρώτη ουσιαστικά σεζόν σαν βασικοί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Thes na mu thymiseis poious megalous paixtes exei dipla tou o Ninis kai paizei tetoia mpalla??
Το πιό πιθανό να έφαγες πρόλογο διαβάζοντας κάθε μέρα τις κωλοφυλάδες που παρουσιάζουν τον Νίνη στα πρωτοσέλιδα τους και τον έκανες στο μυαλό σου παικταρά. Για πες μου τι κατάφερε ο Νίνης φέτος με τον Παναθηναϊκό? Πήρε την ομάδα στις πλάτες του και πήρε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, κάνοντας πορεία στην Ευρώπη? Ο Νίνης μπορεί να γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής γιατί έχει ταλέντο, αλλά ακόμα θέλει εμπειρίες όπως και τα δικά μας παιδιά.

Opoiosdipote paixtis einai pragmatiko talento OFEILEI na to deixnei apo tin proti stigmi. Otan plironesai apo tin proti stigmi kai otan pairneis tosa lefta den yparxoun dikaiologies tou styl ''einai mikros akoma'' i ''einai talento kai tha to deixei kapoia stigmi'' . An einai etsi tote THA plirotheii kapoia stigmi.
Otan o paixtis omos controlarei me tis 3 de dikaioutai tipota parapano.
Αυτά που λες ότι όποιος είναι πραγματικό ταλέντο ΟΦΕΙΛΕΙ να το δείχνει από τη πρώτη στιγμή, ποιός σου τα είπε? Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγάλει κάποιος ποδοσφαιριστής το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο από τη πρώτη χρονιά, αφού η Α' Εθνική έχει διαφορετικούς ρυθμούς προπόνησεις και αγώνων από κάθε άλλη κατηγορία. Ξέρεις πόσα λεφτά παίρνουν οι μικροί του ΠΑΟΚ και είναι τόσα πολλά όσα λες? Δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω και ούτε θέλω να το κάνω, αλλά αυτά που λες μόνο πονηροί (βαλτοί από μανατζερ) τα λένε ή άνθρωποι που βλέπουν το ποδόσφαιρο επιδερμικά. Έζησα ποδοσφαιριστές που ολοκληρώσανε τον κύκλο τους στο ποδόσφαιρο καθώς είμαι αρκετά μεγάλος για να το δω αυτό. Παίκτες της γεννιάς του Λαγωνίδη, Τουρσουνίδη, Μπορμπόκη, Ζαγοράκη κλπ.  Τους είδα από το ντεμπούτο τους μέχρι και τη μέρα που κρεμάσαν τα παπούτσια τους. Και σου λέω ότι την πρώτη χρονιά έκαναν το 1/4 από αυτό που έκαναν μετά από 2-3 χρόνια με εμπειρίες από παιχνίδια στην Α' Εθνική.

Tora kati allo gia ton Aggelo. Les oti einai o kalyteros epeidi apla oloi oi alloi einai kakoi. Ego loipon genikeuo to erotima. Deixe mou enan ellina proponiti kalytero tou Aggelou ki as min exei erthei stin omada mas.
Deixe mou xenous proponites kalyterous pou exoun yparxei stin Ellada. Sigoura tha yparxoun alla o Aggelos anikei stous koryfaious. Mono oi empatheis den to vlepoun auto

Μπας και διάβασες κάποιον άλλον? Που είπα εγώ ότι ο Αγγελος είναι ο καλύτερος ή ο χειρότερος? Για ξαναδιάβασε τα σε παρακαλώ αυτά που έγραψα. Αυτό που λέω είναι ότι ο συγκεκριμένος το μόνο που θα μπορέσει να προσφέρει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι η διχόνοια, άσχετα με ικανότητες του ή όχι.
Τους προπονητές που ανέφερα τους έζησες (Σάνον, Λόραντ, Μπίγκαμ, Πίχατσεκ, Χέερ, Τσερναϋ, Σκότσικ, Λίμπρεχτς, Ίσραελ, Γιάκομπς)? Κατάλαβες το σκεπτικό μου? Όταν ο ΠΑΟΚ έδιωχνε κάποιον προπονητή, έφερνε άλλον προπονητή από την ίδια σχολή ποδοσφαίρου ο οποίος δεν ζητούσε παράλογα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές, αφού οι τελευταίοι είχαν δουλέψει τα ίδια πράγματα με τον προηγούμενο προπονητή. Όσο για αυτούς που έχουμε και δουλεύουν στην Ελλάδα τους έχω για ανίκανους να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι, άρα κοιτάζω για προπονητή στην Κεντρική Ευρώπη. Και όσο για το αν έχουν έρθει και δουλέψει στην Ελλάδα καλύτεροι προπονητές, να σου πω μερικά ονόματα που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.
Ο Λες Σάνον διετέλεσε προπονητής στην Αρσεναλ και στην Έβερτον.
Ο Γκιούλα Λόραντ ήταν μέλος της Θρυλικής Ουγγρικής ομάδας Χόνβεντ και μαζί με Χιντεγκούτι και Πούτσκας κατέκτησαν το χρυσό στους Ολυμπιακούς το 1952, το πρωτάθλημα Ευρώπης το 1953 και έφθασε στον τελικό στο Παγκόσμιο κύπελλο το 1954. Διετέλεσε προπονητής στις Καιζερσλάουτερν, Ντούισμπουργκ, Κολωνία, Κίκερς, Αϊντραχτ, Μπάγερν, Σάλκε κλπ.
Ο Χάιντς Χέερ διετέλεσε προπονητής στις Μπόχουμ, Ντούισμπουργκ, Φορτούνα Ντυσελντορφ και Νυρεμβέργη.
Ο Παλ Τσερνάυ ήταν βοηθός του Λόραντ στην Μπάγιερν Μονάχου και όταν ο Λόραντ ήρθε στον ΠΑΟΚ, ανέλαβε προπονητής της παίρνοντας 2 πρωταθλήματα και 1 κυπελλο. Μετά ήρθε στον ΠΑΟΚ και αργότερα δούλεψε σε Μπενφίκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Αϊντραχτ κλπ
O Ρομπ Γιάκομπς εργάστηκε στις Φέγενορντ, Αιντχοβεν κλπ
Ο Αρι Χάαν δούλεψε στην Αντερλεχτ, Στουτγκάρδη, Φέγιενορντ κλπ

Είναι τόσα πολλά τα ονόματα με περγαμηνές που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, που δεν θέλω, αλλά με αναγκάζεις να τους συγκρίνω με τον Αναστασιάδη και αυτό τον αδικεί. Σταματήστε να είστε προσωπολάτρες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάζει μπροστά και όχι πίσω.

« Last Edit: May 28, 2007, 12:35:49 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #970 on: May 28, 2007, 14:16:24 »
Ποιά ταλέντα ρε; Ας τα πάρουμε λίγο απ' την αρχή:

Χρήστος Μελίσσης: Πολύ καλός, προσωπικά από τους αγαπημένους μου, αλλά είναι 24 χρονών και δεν μπορεί να θεωρηθεί σ' αυτή την ηλικία ταλέντο. Εκτός αν έχουμε το κλασικό σκεπτικό του 'Ελληνα, όπου ο παίκτης θεωρείται ταλέντο μέχρι τα 25. Θέλει πάντως λίγη βελτίωση.

Daniel Fernandez: Πολύ καλός, για μένα ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, αν αναλογιστεί κανείς ποιούς έχει συμπαίκτες και πόσες φορές μας έχει σώσει. Ταλέντο τον ονομάζουμε οριακά, πιο πολύ γιατί αργήσαμε να τον ανακαλύψουμε, (ή μάλλον καλύτερα να τον δούμε) παρά για την ηλικία του. (σε 4 μήνες κλείνει τα 24). Θέλει κι αυτός λίγη βελτίωση.

Νίκος Αραμπατζής: 23 ετών, (άρα όχι πια ταλέντο) έχει θέληση, αλλά απλά δεν μπορεί. Πολύ μέτριος παίκτης. Δεν νομίζω ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ, είτε σαν δεξί μπακ, είτε σαν δεξί χαφ. Σκεφτείτε σαν δεξί μπακ τον Ακιέλ ή ακόμα και τον Μπορμπόκη και θα καταλάβετε.

Στέλιος Ηλιάδης: Δεν αντιλέγω ότι με την Καλαμαριά έκανε αρκετά καλά παιχνίδια. Σε μας όμως γάμησέ τα. Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες λανθασμένες πάσες στο πρωτάθλημα βάσει στατιστικών. Μείον ένα. Είναι ο παίκτης που θα βάλει τα πόδια του στη διεκδίκηση, αλλά λόγω της ανικανότητάς του να κάνει κοντρόλ, ακόμα κι αν προς στιγμήν κερδίσει την μπάλα, αυτή θα καταλήξει πάλι σε πόδια αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Μείον δύο. Κάποιοι προτάσσουν ως επιχείρημα ότι τρέχει. Αν λοιπόν τρέχει τόσο γρήγορα και τόσο πολύ ας πάει στο στίβο λέω εγώ. Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα μικρός, (20 χρονών) δεν πιστεύω πως θα έχει την εξέλιξη που περιμένουν κάποιοι.

Σωτήρης Μπαλάφας: Συνομήλικος του Ηλιάδη (20 χρονών), αλλά κατ' εμέ μεγάλο χαϊβάνι. Αν το άτομο δεν ήταν αθλητής, θα ορκιζόμουν ότι την πίνει κανονικά. Βλέμμα απλανές και κυριολεκτικά χαμένος μες στο γήπεδο. Κοιτάει δεξιά, κοιτάει αριστερά, αργεί, είναι αναποφάσιστος, δεν στρίβει. Δείχνει σα να μη ξέρει απλά που πατάει και που βρίσκεται.

Χουσεϊν Μουμίν: Αυτός είναι 19 χρονών, άρα μπορεί να θεωρηθεί ακόμα ταλέντο. Δείχνει να έχει καλό αριστερό πόδι, αλλά του λείπει ο τσαμπουκάς και η αποφασιστικότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει. Αγόρι μου, καλύτερα να σε βγάλει έξω ο προπονητής για κάτι που έκανες παραπάνω, παρά για κάτι που δεν έκανες καθόλου. Επιφυλάσσομαι γι' αυτόν.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ας αφήσουμε κατά μέρος τις γνωστές ιστορίες περί Λίβερπουλ, οικοδομής κλπ και ας δούμε τον παίκτη σαν παίκτη, καθαρά αγωνιστικά. Ναι ρε μάγκες, αυτός είναι ταλεντάρα. Ξέρει 200 κιλά μπάλα. Είναι τριπλαδόρος, μπουκαδόρος, βλέπει γήπεδο, έχει καλές μεταβιβάσεις, καλά στημένα, καλό πόδι, γερό σκαρί, ταχύτητα και είναι γκολτζής. Αν πλαισιωθεί από μερικούς παίκτες της προκοπής και δουλέψει, σε λίγο όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι' αυτόν. Παικταράς.

Πάντως εγώ προσωπικά στην ομάδα θα ήθελα από μικρούς σχετικά σε ηλικία και Έλληνες, τον Νίνη (φοβερό ταλέντο), τον Σπυρόπουλο (για μένα ο καλύτερος Έλληνας αριστερός μπακ) και τον Τοροσίδη (πολυεργαλείο).

Όσο αναφορά το θέμα του προπονητή, η καλύτερη λύση είναι κάποιος ξένος (Γερμανός ή Ισπανός) κατά προτίμηση, για πέντε λόγους.

1ο Σωστή προετοιμασία, έτσι ώστε οι παίκτες να αντέχουν και πάνω από 90 λεπτά και όχι μόνο 60.
2ο Πειθαρχεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και τάξη στα αποδυτήρια.
3ο Τεχνική. Μπας και μάθουν έστω και τώρα λίγη μπάλα παραπάνω κάποιοι. (Συστήματα, ανάπτυξη παιχνιδιού κλπ.)
4ο Προώθηση ταλέντων και πιτσιρικάδων στην Α' ομάδα.
5ο Οργάνωση και προγραμματισμός. Έτσι απλά.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #971 on: May 28, 2007, 14:43:19 »
3exases kai ton baggeli kai autos ine "talento" :lol:
kai oso gia ton nini anadixtike kai fanike to talento tou giati tou do8ikan eukeries emas se mikrous pote tous do8ikan?...kai den ennow na ton valli sto 80 i sto 85..na ton valli sto imixrono i akomi kai vasiko..

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #972 on: May 28, 2007, 16:01:03 »
Μάριε, άσε τον Βαγγελή. Είναι πλέον 25 και αρχιτεμπέλαρος. Οι καφέδες και τα ποτά τον έχουν φάει. Αιώνιο ταλέντο. Μέχρι τα 30 του, ταλεντάρα θα τον λέμε. Ας τον δώσουν πουθενά, που θέλουν να τον κρατήσουν και με μείωση 5000. Αντί για 50 δηλαδή, να παίρνει 45. Πουλήστε τον.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #973 on: May 28, 2007, 20:35:47 »
kala ta les adika lefta ine, kalitera na pezoun i mikri tis deuteris omadas pou exoun parapanw tou ore3i

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #974 on: May 28, 2007, 20:53:08 »
Εξελίξεις αναμένονται και για το θέμα του Λάμπρου Βαγγελή, ο οποίος έχει πρόταση από την Ξάνθη και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ κρίνεται αμφίβολο, αφού ο δικέφαλος του Βορρά, του έκανε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές κατά 20%.

kata foni  :P an den tou aresi na pai stin 3an8i

pigi sportime

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #975 on: May 28, 2007, 21:24:27 »
@dj cobra an kai symfwnw sta perissotera apo auta pou les
(krataw mia pisinh gia ton arampatzh)  den eipe kaneis
tous paiktes autous pou anafereis super talenta.
apla opws eipe kai o @alamana85 otan eixes zafeiriou sidhropoulo vellh ktl
autoi oloi fainotan allh omada otan dipla tous eixan nagbe,olivares,
fratzesko,marago dld kapoious paiktes apodedeigmena kalous
kai me isxyrh prosopikothta.ston shmerino PAOK an kai yphrxan tetoioi
paiktes h htan megaloi se hlikia(zagorakhs,gewrgiadhs) h to mellon tous
einai,dystyxws,edw kai arketo kairo makria apo ton PAOK(miecel,barcauan).
syn to oti ka8e xrono allazeis treis fores proponhth syn thn diohkhtikh
avevaiothta mou fainetai dyskolo aytoi oi paiktes na ftiaksoun omada
apo monoi tous
y.g sorry gia to off topic

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
« Reply #976 on: June 26, 2007, 16:36:16 »
O Aggelos tora live ston Petroulaki.

IronEagle

• Guest
« Reply #977 on: June 26, 2007, 16:40:03 »
Oooooooooxxxxxxxxxxxxxxxxx....................... .....

Ante pali autos !!!

'Opote pame na isixasoume ligo, emfanizete olo kai kapoio lamogio na dosei ta  ....."fota" tou !!!!

Bre a'i' sixtir !!!

eptalofitis

• Guest
« Reply #978 on: June 26, 2007, 16:41:42 »
Eipe tipota epi tis ousias gia ton PAOK?

IronEagle

• Guest
« Reply #979 on: June 26, 2007, 16:43:32 »
Nai, oti ton Ma'i' mallon 8a 'maste kala !!!

Pote eipe kati ousiodes re file @eptalofiti, gia na pei kai tora ? ? ?