Η παρελθοντολογία και η προσωπολατρεία αυτή τη στιγμή ΔΕΝ βοηθάνε!
Όλοι τους περιγράφουνε και αναλύουνε την κατάσταση που επικρατεί και επικρατούσε στον ΠΑΟΚ! Σαν να ανακαλύπτουν τον τροχό και την αμερική ξανά!
Ευχαριστούμε .... και η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.....!!
ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ....! Δεν αρκούν οι περιγραφές και οι αναλύσεις! ΔΕΝ είμαστε με κανέναν, παρά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Το μόνο που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ τώρα είναι έτοιμες ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ προς άμεση υλοποίηση....!
Φίλε μου εγώ δεν έγραψα για να παρεθοντολογίσω αλλά για να μελλοντολογίσω (έστω κι αν αυτό δεν θα γίνει και είναι μόνο ελπίδα)
Τώρα για τις λύσεις που λες και για τις ρεαλιστικές προτάσεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Έχουμε καταντήσει ο μεγαλύτερος μαλάκας και οι διοικούντες μας είναι αυτοί που μας αξίζουνε.
Μας γράφουν όλοι στ' αρχίδια τους και καλά κάνουνε γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να πλακώνεται μεταξύ του και θα ψηφίσει πασοκ και νδ στις βουλευτικές. Αυτός είναι ο λαός του παοκ.
Προτού λοιπόν ψάξουμε λύσεις στον Χ επενδυτή, στον Ψ προπονητή, στον Υ διαχειριστή και στον κάθε γαμιόλη πολιτικό, ας ψάξουμε τον τρόπο να ενωθεί ο λαός μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ως τις εκλογές. Και μετά μπορούμε να συζητήσουμε και για λύσεις. Μετά όλα τ' άλλα θα είναι πολύ εύκολα.
Κι επειδή εγώ έχω μάθει να μη αυτοπαραμυθιάζομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι, θα αρκεστώ στο μόνο που μπορώ πραγματικά να κάνω: μια προσευχή να αναλάβει ο Ζαγοράκης μπας κι ενωθεί ο κόσμος. Όλα τα άλλα είναι πίπες!