Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

billaras

• Guest
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #940 on: May 24, 2007, 15:23:52 »
ego simfono me ton @paokcure 100%

katarxas mono na deis me ti pathos kai posa kila arxidia empenan oi pextes mas mesa kai as epezan me gay me ston gay....

pavlosk

• Guest
« Reply #941 on: May 24, 2007, 15:31:19 »
Kai me ti kila arxidia exanan omws apo iwnikous, kastories klp klp den mas to lete, ta arxidia apo ta mats me ton gay sas exoun meinei sto mualo.

Oti o mesos oros hlikias tou PAOK htan tote 30 feuga...den mas leei tipota, etsi to pername.

Oti akoma kai me ton anastasiadh h omada termatize me minumum 20 pontous diafora apo ton prwto epishs sta @@ mas.

Oti o idios den ebgale ESKEMMENNA  thn omada sto cl epeishs to pername etsi.

Re den paei na gami8ei o anastasiadhs kai olh tou h fara.

Gia mena einai enas apo tous katastrofeis tou PAOK.

pavlosk

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #942 on: May 24, 2007, 16:51:10 »
afou ton theoreis katastrofea tou paok proskuna tous sotires  tous torinous pou exoume.toulaxiston me aggelo de trogame triares apo to kathe kafenio kai den anoigame ta podia ston gauro

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #943 on: May 24, 2007, 16:56:37 »
...nomizw pws kanoume kiklous...

:cwm12: :cwm12: :cwm12:

pavlosk

• Guest
« Reply #944 on: May 24, 2007, 17:30:51 »
afou ton theoreis katastrofea tou paok proskuna tous sotires  tous torinous pou exoume.toulaxiston me aggelo de trogame triares apo to kathe kafenio kai den anoigame ta podia ston gauro

MALAKIA dillhma.
Dhladh gia sena einai h Anastasiadhs h oi twrinoi malakes?

Aporw gia sena pws yposthrizeis mia omada pou sthnete.
Egw ean nomiza oti o PAOK ka8etai kai xanei epithdes 8a eixa hdh allaksei omada.
Ntroph na pisteueis oti o PAOK sthnei painxidia apla mono ntroph.

Kati perhfana apotelesmata kai apokleismous me kastories mallon den tis kaname me ton anastasiadha alla me allo proponhth.

pavlosk

Athinaios--4

• Guest
« Reply #945 on: May 24, 2007, 17:52:52 »
Mallon pavlosk plaka mas kaneis tora.
1)Les oti o mesos oros ilikias tote itan pano apo 30. Kai ti egine??? Tora diladi pou einai poly nearoteroi oi paixtes mas ti gineta?? S'aresei diladi na vlepeis ton nearo Iliadi na trexei ligotero apo ton 35 Zagoraki??
S'aresei na vlepeis ton 20ari Mpalafa na einai pio argos apo ton 35 Georgiadi???
I mipos vlepeis kamia diafora anamesa sto ''talento'' Maleza kai ton gero Xasioti??
An xereis apo mpalla xereis to poly aplo. ''Talento einai autos pou XEREIS mpalla kai einai neos. Oxi autos pou einai neos alla einai tagari!!
Talento einai o Ninis pou sta 17 xerei mpalla kai exei arxidia otan paizei. Oxi ta partalia mas pou trexoun ligotero apo ton Thodoro.
2)Les oti kai tote o PAOK itan 20+ pontous piso apo ton protathliti. Tha sou thymiso oti tote vgainame 4oi kai 3oi(mia fora) kai oxi 5-6.
Ektos apo auto tote o gay-ros eixe fanera kalyteri omada apo auti pou diathetei tora. Ara atyxeis oi sygkriseis sou.
3)Les oti k tote xaname apo mikres omades. Kai vevaia. Alla to synoliko apotelesma itan thetiko
4)Telos kati pou exo xanapei polles fores. I megalyteri XEFTYLA tis omadas mas kai tou laou mas itan to paixnidi me tin Kalamaria. Na vrizoume ton Miecel epeidi skorare kai na xeirokrotame epeidi o Karypidis eskyve gia na valei goal i Kalamaria.
Auti loipon itan i megalyteri xeftila kai oxi o apokleismos.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #946 on: May 24, 2007, 17:58:57 »
O άγγελος δίχασε..και συνεχίζει να διχάζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Καλό είναι να πηγαίνει να βλέπει τους αγώνες του ΠΑΟΝΕ στο μπαχτσέ τσιφλίκι (νέοι επιβάτες), και αν θέλει να βοηθήσει .  .. . ας ψήσει κανέναν νέο billionaire επενδυτή για τον ΠΑΟΚ. ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #947 on: May 24, 2007, 18:01:10 »
Oxi file mou. Den einai auti i douleia tou. As pane na vroun billionaires autoi pou stin arxi trexoun piso apo ton kathe ependyti kai meta apo ligo to paizoun meta Xriston profites..

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #948 on: May 24, 2007, 18:02:18 »
ap olous osous exoun perasei apo ton pagko tis omadas mas, o AGGELOS einai me diafora o kaliteros proponitis.
ego eimai uper tis epistrofis tou stin omada, ean apotixei fisika o parasxos, alla kaneis den eipe oti einai kai teleios.

STOUS TYFLOUS VASILEVEI O MONOFTHALMOS
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #949 on: May 24, 2007, 18:04:47 »
Εγώ ξέρω ότι με τον βοσκό όπως τον αποκαλείτε μερικοί, προπονηταρά όπως τον αποκαλώ εγώ ο ΠΑΟΚ έχανε 1 φορά το δίμηνο.
Και τώρα έχει γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα στην Ελλάδα που τη ρίχνουν 3 η λάρισα κι ο ατρόμητος.

Εγώ επίσης δεν θα του συγχωρήσω ποτέ το ότι άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία του champion's league για οικονομία, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι όταν άρχιζε η σεζόν 2003-04 είχα τρελαθεί από το άγχος ότι θα κινδυνεύσουμε να πέσουμε. Αντί γι' αυτό η πιο φτωχή σε ταλέντο ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια άρχισε να γαμάει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους μαλάκες του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος.
Ναι νευρίαζα κι εγώ με τις γιόμες του Βόκολου και τις σέντρες του Κουτσού-πουλου, αλλά εκείνη η γκρίνια μου δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη ντροπή που νιώθω κάθε μέρα από τότε που έφυγε ο Άγγελος, γιατί με γαμάνε όλοι. Επειδή η ομαδάρα μου έχει καταντήσει μια πουτάνα που ανοίγει τα πόδια σε κάθε κωλοχώρι έχω σταματήσει να πηγαίνω στο γήπεδο. Δεν αντέχω άλλο ρε!

Και όταν ακούω ότι καλύτερα να μη ξανάρθει ο Άγγελος για να μη διχαστεί ο κόσμος με πιάνουν τα γέλια. Ποιος κόσμος θα διχαστεί ρε;

Ο ίδιος κόσμος που έχασε τις εκλογές του ΑΣ γιατί δεν ήταν άξιος να κατεβάσει 1 ψηφοδέλτιο κόντρα στον κατσαρή;  
Οι μαλάκες που δείρανε τα παιδιά από την Αθήνα μέσα στην Τούμπα;
Οι πιο ανυπόληπτοι οπαδοί που αντί να προκαλούμε φόβο, προκαλούμε γέλιο στους πολιτικούς γιατί δεν είμαστε ενωμένοι και δεν μπορούμε ούτε στις δημοτικές να πιέσουμε;
Οι οπαδοί που φωνάζουν άλλα συνθήματα στην 4Α, άλλα στην μεγάλη, άλλα στην 5 κοκ

Ε, αν είναι έτσι ας μην έρθει ο "τσομπάνης" για να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε 10 ήττες τη σεζόν. 10 φορές χάσαμε ρε και νικήσαμε λιγότερα από τα μισά ματς που δώσαμε!!!

Αλλά είναι και το άλλο! Είναι εγωιστής και αγύριστο κεφάλι. Επίσης δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Έχει και κολλήματα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να είναι τέλειος. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ από το 1985 και μετά. Αυτό αρκεί. Δεν είναι ο τέλειος προπονητής, είναι όμως ο καλύτερος που είχαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε στα χάλια που είμαστε.

Ο bane λέει ότι δεν τον γουστάρει γιατί ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής και δεν άλλαξε τον ρου της ιστορίας μας με την απήχησή του. Οι περισσότεροι τον βρίζετε γιατί πήγε να κάνει ακριβώς αυτό και δεν ήταν λέτε η δουλειά του. Τελικά σε τι έφταιξε; Μήπως ό,τι και να έκανε θα έφευγε με τις κλωτσιές;
Ναι έκανε μαλακίες αλλά τις έκανε γιατί αγαπά παθολογικά τον ΠΑΟΚ. Και όποιος αγαπά παθολογικά κάνει υπερβολές και μαλακίες. Αυτό είναι το λάθος του λοιπόν; Ότι είναι ένας από εμάς;
Προτού όμως τον κατηγορήσουμε και τον κρίνουμε για τις μαλακίες του που έκανε από την τρέλα του για εμάς ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι κάναμε εμείς για να αλλάξουμε τον ρου της γαμημένης μας ιστορίας.

Πείτε μου έναν προπονητή του ΠΑΟΚ που τον έχετε κρίνει με τα ίδια κριτήρια. Αν ο Παράσχος έκανε τα ίδια αποτελέσματα θα τον κάνατε άγαλμα έξω από την 1. Πείτε μου έναν προπονητή που τον αποκαλέσατε τσομπάνη. Μέχρι και το φρίγκερ σκιέρ τον λέγαμε. Καμιά σχέση με το τσομπάνης; Πείτε μου έναν προπονητή που δείρατε...

Ο άνθρωπος αυτός μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τρέμει από συγκίνηση. Χάνει και τον βλέπεις να είναι τρελαμένος όπως εσύ. Κι όχι να δίνει και συγχαρητήρια στο κάθε τσουτσέκι που μας γάμησε. Ούτε να μπαίνουν οι παίχτες μέσα σαν πουτανίτσες που διαφημίζουν τα κάλλη τους στον επιβήτορα. Σαν άψυχες κότες που χάνουν και ξύνουν τ' αρχίδια τους γιατί έχουν συνηθίσει.

Εύχομαι να ξανακαθήσει στον πάγκο μας αλλά μέσα μου ξέρω ότι αυτό δεν θα γίνει. Απλά ελπίζω.

Μέχρι τότε η αρμάδα του κώλου του κάθε μαλάκα προπονητή που θα έρχεται για 4 μήνες στον ΠΑΟΚ θα κάνει τόσα τσιμπούκια όσα δεν έκανε ο Άγγελος σε 3 χρόνια. Επίσης αντί για Γιασεμάκηδες και Βόκολους θα βλέπουμε όλοι τους μεγάλους Βραζιλιάνους και Σέρβους σερβιτόρους που θα έρχονται για να κονομάει ο κάθε πουτάνας γιος μέσα στον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος των ονείρων σας, ο νικολάκης, θα ξεπουλήσει μέχρι και τα δοκάρια μέχρι τον Ιούλιο. Αλλά αυτός θα έχει ασυλία γιατί "δεν μπορώ να το πιστέψω για τον βεζυρτζή αυτό" Αλλά για τον Αναστασιάδη μπορείτε.

Γιατί μαλάκα Άγγελε έφαγες τον παπά του γούμενου; ρωτάει ο αγανακτησμένος οπαδός, ο οποίος αφού έφαγε τον παπά του μπάτμαν, μετά έφαγε και τον παπά και τον δεσπότη του χοντρού και τώρα τρώει εδώ και 6 μήνες και τον παπά και τον πατριάρχη του "προέδρου νικόλα" και τον καταπίνει αμάσητο.

Και κάτι για τον Μπάγεβιτς. Μακάρι αν δεν έρθει ξανά ο Άγγελος να έρθει ο Ντούσαν. Και ας με βάλει ακόμα πιο μέσα οικονομικά. Αλλά να βλέπω μπάλα από την ομάδα και να γουστάρω. Μακάρι να μου τα τρώει ο Οκκάς, ο Μπορμπόκης, ο Τετράτζε κι ο Εγκωμίτης ή ακόμα ακόμα κι ο Μπράντις παρά να μου τα τρώνε όλοι αυτοί οι πουτάνας γιοι που κάνουν τους διοικούντες και μου προσφέρουν από πάνω αυτό το έκτρωμα που βγαίνει με το ζόρι 6ο και παλεύει να σωθεί ως την 20η αγωνιστική.
SIMFONO APOLYTA

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #950 on: May 24, 2007, 18:19:37 »
an kai einai diskolo na epilexw ena komati apo to keimeno tou cure...

" .... αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι όταν άρχιζε η σεζόν 2003-04 είχα τρελαθεί από το άγχος ότι θα κινδυνεύσουμε να πέσουμε. Αντί γι' αυτό η πιο φτωχή σε ταλέντο ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια άρχισε να γαμάει τον έναν μετά τον άλλον όλους τους μαλάκες του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος. "

auto einai...
kai episis .. poses ektos edras nikes eixame kanei? thimaste? 8?? me mia omada pou tin eixame gia founto.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #951 on: May 24, 2007, 18:20:46 »
Η παρελθοντολογία και η προσωπολατρεία αυτή τη στιγμή ΔΕΝ βοηθάνε!
Όλοι τους περιγράφουνε και αναλύουνε την κατάσταση που επικρατεί και επικρατούσε στον ΠΑΟΚ! Σαν να ανακαλύπτουν τον τροχό και την αμερική ξανά!

Ευχαριστούμε .... και η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.....!!

ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ....! Δεν αρκούν οι περιγραφές και οι αναλύσεις! ΔΕΝ είμαστε με κανέναν, παρά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Το μόνο που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ τώρα είναι έτοιμες ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ προς άμεση υλοποίηση....!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #952 on: May 24, 2007, 18:42:07 »
Otan eisai axaristos den exeis mellon..

Opoios kai na vrethei apo proponiti mexri ependyti tin idia antimetwpisi tha exei..giavto kai mia zwi tha anoigoume perifana ta podia mas, etsi opws to periegrapse o PAOKCURE

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #953 on: May 24, 2007, 18:57:57 »
file pavlosk esi auto katalaves?i anastasiadis i torinoi?oso pou les gia stimena paixnidia tou paok kai na allakso omada sou leei kati kalamaria,ethnikos peiraia kai oti exoume na kerdisoume ton gauro posa xronia edo mesa.skiliazoume me vazelo kai aekaki kai me ton gauro katevasmena ta xeria xanoume sou leei kati auto?vgale tis paropides kai mi tros poli xorto.o mpatatoudis kolitaria me ton thio opos kai o goumenakos o glou glou ston paok kai esi pigene kathe kiriaki stin toumpa vrize ton antipaoktsi ton anastasiadi kai pithikize gamiete o thrilos kai o peireas

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #954 on: May 25, 2007, 12:01:06 »
Η παρελθοντολογία και η προσωπολατρεία αυτή τη στιγμή ΔΕΝ βοηθάνε!
Όλοι τους περιγράφουνε και αναλύουνε την κατάσταση που επικρατεί και επικρατούσε στον ΠΑΟΚ! Σαν να ανακαλύπτουν τον τροχό και την αμερική ξανά!
Ευχαριστούμε .... και η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.....!!

ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ....! Δεν αρκούν οι περιγραφές και οι αναλύσεις! ΔΕΝ είμαστε με κανέναν, παρά ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Το μόνο που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ τώρα είναι έτοιμες ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ προς άμεση υλοποίηση....!
Φίλε μου εγώ δεν έγραψα για να παρεθοντολογίσω αλλά για να μελλοντολογίσω (έστω κι αν αυτό δεν θα γίνει και είναι μόνο ελπίδα)

Τώρα για τις λύσεις που λες και για τις ρεαλιστικές προτάσεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Έχουμε καταντήσει ο μεγαλύτερος μαλάκας και οι διοικούντες μας είναι αυτοί που μας αξίζουνε.
Μας γράφουν όλοι στ' αρχίδια τους και καλά κάνουνε γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να πλακώνεται μεταξύ του και θα ψηφίσει πασοκ και νδ στις βουλευτικές. Αυτός είναι ο λαός του παοκ.
Προτού λοιπόν ψάξουμε λύσεις στον Χ επενδυτή, στον Ψ προπονητή, στον Υ διαχειριστή και στον κάθε γαμιόλη πολιτικό, ας ψάξουμε τον τρόπο να ενωθεί ο λαός μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ως τις εκλογές. Και μετά μπορούμε να συζητήσουμε και για λύσεις. Μετά όλα τ' άλλα θα είναι πολύ εύκολα.

Κι επειδή εγώ έχω μάθει να μη αυτοπαραμυθιάζομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι, θα αρκεστώ στο μόνο που μπορώ πραγματικά να κάνω: μια προσευχή να αναλάβει ο Ζαγοράκης μπας κι ενωθεί ο κόσμος. Όλα τα άλλα είναι πίπες!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

pavlosk

• Guest
« Reply #955 on: May 25, 2007, 12:26:12 »
den nomizw oti ftanei na analabei mono o Zagorakhs mazi me kapoious pou 8a tou tsontaroun kapoia xrhmata.

8a prepei kai emeis na kanoume to ka8hon mas kai na "ependusoume" ston PAOK mas, ean eimaste 50.000 apo 340 europoula ekastws, ean eimaste ligoteroi safws kai parapanw.
Tote 8a kanei koumanto o zagorakhs aneta kai xwris na kremetai apo ta arxidia ependutwn.

Edw 8a kollouse kai o anastasiadhs ws manager omws, giati to mono sigouro einai oti den 8a elleipe oute lepto apo to tameio kai terma kai oi fouskomenes metagrafes.

pavlosk

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #956 on: May 25, 2007, 12:43:11 »
Κι εγώ έτσι το εννοώ Παύλο. Να είναι εκεί ο Θόδωρος και να χώσει ο ΠΑΟΚτσής, γιατί είναι ο μόνος που εμπιστευόμαστε και γιατί η προσωπικότητά του θα ενώσει και τους συνδέσμους μας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #957 on: May 25, 2007, 12:51:59 »
Na hosoun 340euro 50 hiliades paoktsides, xehaste to. Den prokite na ginei. Me ta oikonomika dedomena kai mono autou tou topou einai polla gia ton opado tou PAOK ektos k an perilambanoun k kapia pronomia i esto ena diarkias....

K to oti o zagorakis tha enosi tous sindesmous ktl einai shetiko. Oloi tha theloun zagoraki alla kapioi tha paraminoun epifilaktikoi an den bgalei meta o zagorakis mia skoupa na katharisei apo tin pae ola ta lima.

I erotisi mou loipon einai:
Mporei na to kanei auto o Zagorakis? Kaneis den xerei...opote kaneis den xerei kai gia to ama tha petihei k o idios apla auti tin stigmi einai i empisti prosopikotita ara k i pio asfales lisi.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #958 on: May 25, 2007, 12:54:51 »
Ki ego thelo ton Thodoro mprostari. Yparxei omos panta o kindynos kai na min enosei tous pantes alla kai na apotyxei.
Deite ti egine sto aekaki.
Den eixan ston ilio moira. Tous eftiaxe o Demis mazi me to kratos kai tora i orginal ton vrizei giati peiraxe dika tous symferonta.. I apolyti axaristia.
Kati mou leei (mias kai eimaste sto topic gia ton Aggelo) oti einai pithanon na ferthoume akoma kai ston Thodoro me axaristia

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #959 on: May 25, 2007, 12:58:50 »
Fantazeste o Zagorakis na exelihthei se....Ntemis?
Na dinei dld opadous k na xanahreonei tin PAE?

Ekei na xerete tha einai k to telos tou PAOK giati o emfilios meta tha einai tetios pou den mporei tora na to fantasti kaneis.

Einai o Teo megalo kefaleo gia ton PAOK. Arhizo kai eimai pio epifilaktikos omos gia to poso kalo einai na asholithei os proedros. Isos iparhei kati kalitero pou stin teliki den tha ton 'kapsei'. Auto tha itan krima.
« Last Edit: May 25, 2007, 13:01:18 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!