Αγαπητέ καρχαρια και αγαπητοί καρχαριομαχοι, νομιζω οτι με το να αλληλλοβριζομαστε, παίζουμε ακριβως το παιχνιδι όσων μας έφεραν εδώ.
Σε μια δημοκρατία, υποτίθεται οτι όλες οι αποψεις, είναι σεβαστές. Αλλο αν στην δική μας δημοκρατία οι αντιφρονούντες διαγράφονται κλπ... Είναι δική μας εφεύρεση ΚΑΙ αυτή η "δημοκρατία"...
Καρχαρία, με δικο μου ποστ ξεκινησες να ξεσπας, οπου εβριζα χυδαία τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που μεροληπτουν και προβάλλουν μονο το ναι, ως άποψη, κανοντας τρελή προπαγάνδα και πλυση εγκεφαλου.
Τον κόσμο, αντίθετα με αυτό πιθανως νομίζεις, δεν τον έβρισα. Οι δούλοι και προσκυνημενοι, είναι οι θιασαρχες. Ο λαος, είναι φοβισμένος, παραπλανημενος, έχει τραβήξει τοσα, δεν αντέχει άλλα...
Οχι οτι δεν φταίει, έχει μερίδιο ευθύνης. Αλλα τι να πεις σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει; τόσο του κόβει, τόσο πράττει. Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας, ακόμη και ο πιο πτωχός τω πνεύματι, να έχει δικαίωμα ψήφου και να καθορίζει το μέλλον τόσο το δικο του, όσο και των αλλων, πλουσιότερων ή και πλουσιοτατων τω πνευματι... Γιατί η βλακεια, να ξέρεις, είναι ΚΑΙ κολλητική. Γιαυτό, όσο μπορείς, να από φεύγεις τους βλάκες. Αυτους που είναι ταγμενοι στα συμφέροντα τους, που ομως στην πραγματικοτητα τα συμφεροντα, ειναι αλλων και απλα τους εξυπηρετουν,ως εκτελεστικα όργανα, που προσπαθουν να παρασύρουν όσους μπορούν περισσότερους στην βλακεία τους.
Βλέπεις να τάσσονται υπέρ του ναι,όλο το αφαν γκατε αυτών που δεν τους άγγιξε η κρίση. Αυτών που ειτε πλούτισαν περισσότερο,ειτε εμειναν σχεδόν αλώβητοι.
Και βλέπεις όλη την νεολαία, που
έως τώρα ένοιωθε πως δεν έχει μέλλον, να βρίσκει ξαφνικα μια ελπίδα.
Ισως αν ψηφισουμε όχι, αν φύγουμε και απο το ευρώ, να περάσουμε δύσκολα. Αλλα δημιουργούμε βάσεις για το μέλλον, σε αντίθεση με τώρα,που δεν έχουμε μέλλον.
Αυτό, όποιος δεν το έχει βιώσει, δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Οποτε, τόσες χιλιάδες άτομα που έχουν πτυχία, μόρφωση, επίπεδο, καλλιέργεια και ζουν χωρίς καν τα απαραίτητα, που θα στραφούν; υπέρ οσων τους έφθασαν εκεί; έχω το πτυχίο μου και ξυνεται εδώ κσι κάποια χρονια, κάνω λαμογιες για να επιβιωσω και στην μοναδική ευκαιρία που μου δίνεται να πω την γνώμη μου, θα στησω παλι κώλο;
Ε ΟΧΙ...