Και τι να είναι ρε συ φίλε Kiss δημόσια όλα?Που όλοι κάθονται και τα ξύνουν?
Κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεσή του, θα συμφωνήσουμε. Αλλά μην κάνεις την εξαίρεση κανόνα. Εκτός κι αν δεν έχεις πάρε/δώσε με ΔΥ. Μην τρελλαθούμε κιόλας. Χέζεις 800 χιλιάδες κόσμο με μία πρόταση. Σκέψου το ξανά.
Να γίνουν ιδιωτικά αλλά με νόμους που θα προστατεύουν τον κάθε εργαζόμενο. Με 8ρα με σωστό μισθό και ένσημα και αποζημιώσεις στην απόλυση.
ΟΚ, σε ποιον πλανήτη παίζουν αυτά είπαμε; Στον πλανήτη της φαντασίας σου. Γαμιώντας παράλληλα με τις άστοχες ευχές σου δεκάδες χιλιάδες κόσμο. Το φάγαμε το τυράκι των αποικιοκρατών (εγχώριων κυρίως). Γιατί εσύ πέρα από μία δουλίτσα, δεν παίζει να έχεις παραπάνω.
Όχι τώρα που ούτε καν 3μήνες πριν όποτε θέλουν θα σε απολύουν και δε πα να κόψεις τον λαιμό σου...
Πάλι στο φαντασία μου πλανεύτρα το έριξες.
Αλλά για κάτι τέτοιο χρειάζεσαι ένα σωστό κράτος με σωστούς πολιτικούς πράγμα απίθανο.... και ουτοπικό
Ποιοι είναι οι σωστοί πολιτικοί και ποιο το σωστό κράτος; Και ποιοι θα τους ορίσουν αυτούς. Πάλι η μπάλα στην εξέδρα. Ποτέ δεν μπαίνεις στο δια ταύτα, παρά μόνον αναπαράγεις ανέξοδα λόγια αμάσητα, του συρμού. Επειδή σε βρήκαν μπόσικο και σε πάσαραν την προπαγάνδα τους οι κλεφταράδες σαν τον Μυτιληναίο και τη λοιπή αφορολόγητη συμμορία, κάθεσαι και μας δείχνεις την άγνοιά σου και την ευκολοπιστία σου. Φίλε, δεν θέλει μόνο καλή καρδιά. Θέλει και μυαλό.
Και δεν είμαι ούτε καπιταλιστής ούτε τπτ...
Ε, πως δεν είσαι. Αφού ξεκινάς την επόμενη πρόταση με το "αλλά". Σαν το ανέκδοτο «δεν είμαι ρατσιστής, ΑΛΛΑ αυτοί είναι μαύροι»
Απλά έχω δει τι γίνεται στο δημόσιο στην Ελλάδα... Από διαφορές σε καθηγητές δημόσιων σχολείων με φροντιστηρίων μέχρι την οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία που και είναι ανίδεοι πλέον με υπολογιστές κτλ και πουλάνε υφάκη και εξουσία. (εννοείτε όχι όλοι αλλά ενα 70-80%)
Οι μαύροι που λέγαμε. Κι εσύ τι έκανες γι' αυτό; Είμαι σίγουρος. Από τίποτα, μέχρι να τους πας γλάστρες στα σπίτια τους, που έγραψα παραπάνω.
Δυστυχώς για την Ελλάδα η μονιμότητα πρέπει να καταργηθεί..... Αλλά από την άλλη να μην αφήσουν να γίνουμε και δούλοι των ιδιωτών...
Ωραία. Και γω μαζί σου σ' αυτό. Αλλά πως σκέφτεσαι να γίνει; Γιατί το μόνο που βλέπω να έχεις σαν πρόταση είναι η δεύτερή σου πρόταση. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ. Ε, όχι ρε φίλε! Μπάστα! Δεν θα μας τρελλάνεις κι εμάς. Εσύ μπορεί να είσαι τρελλαμένος (

), αλλά εμείς - λέμε ότι - την παλεύουμε ακόμα και σκεφτόμαστε τις συνέπειες αυτού που λέμε. Οπότε η πρώτη πρόταση απορρίπτεται, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο.
Όταν σαν κράτος χρέωσες μία ολυμπιακή, όταν είσαι μονοπώλιο όπως ο ΟΣΕ (και η μπουτίκ του Π.Α.Ο.Κ.) και μπαίνεις μέσα....
Που να αναλάβουν άλλα και άλλα...
Ρε ψηλέ, τα είχαν αναλάβει όλα αυτά που σκέφτεσαι. Από το '85 και μετά όλο ιδιωτικοποιήσεις γίνονται.

Και δεν μπήκαν όμως όλα μέσα. Π.χ. ο ΟΤΕ, δεν ήταν μέσα. Και πουλήθηκε. Βρες το λάθος.
Δυστυχώς η μίζα και τα βολέματα από μπάσταρδα κομματόσκυλα άσχετα και ανίδεα με την δουλειά που τους δίνανε οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση...
Τώρα τα λες ωραία, αλλά η αντίφαση με τα προλεγόμενά σου βγάζει μάτι. Με άλλα λόγια, μιλάς με την καρδιά σου μεν, παπαγαλίζοντας αυτά με τα οποία σε πρήζουν τα συκώτια κάθε μέρα εδώ και δεκαετίες στις ειδήσεις και στις «ενημερωτικές εκπομπές». Για να το πάρουμε από την αρχή, για να έχεις μία όμορφη πολιτική κοινωνία, θέλεις να έχεις ικανοποιημένους πολίτες. Βρες πως θα τους έχεις όλους αυτούς ικανοποιημένους, με τους οποίους συναλλάσσεσαι καθημερινά (στη δουλειά σου, στον ελεύθερό σου χρόνο, στο γήπεδο κ.ο.κ.) και θα έχεις βρει τη λύση. Για μένα πάλι είναι η σύνθεση των απόψεων. Γι' αυτό και θέλω όλοι να έχουν λόγο και όλοι να συζητάνε με όλους (με κάποιες εξαιρέσεις, αυτών που δεν θέλουν να συζητήσουν, αλλά να επιβληθούν ετσιθελικά. Από την τελευταία παρατήρηση εξαιρούνται οι αμυνόμενοι για τα δικαιώματά τους, που προσπαθούν να περάσουν το δίκαιό τους από το μηδέν, βλ. εργάτες στον 19ο και 21ο αιώνα, γυναίκες στον 19ο και τις αρχές του 20ου και βάλε ό,τι σχετικό σου 'ρχεται). Άμα δεν μιλάμε για σεβασμό και με σεβασμό για τον άλλον που είναι δίπλα μας, τότε το ψοφήσαμε. Το κάναμε ζούγκλα και τα κατεβάσαμε όλοι μαζί. Γιατί δεν τα κατεβάζει μόνον ο άλλος δίπλα σου, όταν γίνεται. Τα κατεβάζεις κι εσύ. Κατεβαίνει το επίπεδο διαβίωσής σου.
Το θέμα είναι να μπορέσουν να θέσουν κάποιους νόμους και κανόνες...
Επαναλαμβάνω, νόμοι και κανόνες υπάρχουν υπεραρκετοί. Το ζήτημα είναι να αλλάξουμε εμείς τις σχέσεις μας. Και όποιοι νόμοι είναι να αλλάξουν, θα αλλάξουν. Όποιοι νόμοι είναι να εφαρμοστούν, θα εφαρμοστούν. Από τη στιγμή που δεν εφαρμόζονται, αυτό έχει να κάνει με τις σκατά σχέσεις μας. Με την κακιασμένη αντίληψη «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Κάθε φορά που ακούω από μεροκαματιάρη άνθρωπο «όλοι στο δημόσιο τα ξύνουνε» και «εγώ έχω ζήσει αυτήν την περίπτωση, άρα αυτός είναι ο κανόνας», αυτό σκέφτομαι. Ανθρώπους έρμαια των παθών τους, αυτοκαταστροφικούς, που θέλουν να πάρουν όλους μαζί τους στην κόλαση. Μα σκοπός μας δεν είναι η κόλαση, αλλά ο παράδεισος. Έτσι δεν είναι; Την κόλαση εντός μας και εκτός μας την αφήνουμε για τον ΠΑΟΚ και τον ΝΑΟ μας. Εκεί, μάλιστα. Εκεί είναι το φάρμακό μας. Το γιατρικό.
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!