Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180320 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #2700 on: September 09, 2012, 17:09:42 »
Τι θα γίνει ρε capri με αυτό ***** δηλαδή, βλέπεις μιλάμε μια χαρά (με κάποιες εξάρσεις καμιά φορά, οκ) μέχρι και με άτομα που παραδέχονται ότι ψήφισαν τα χρυσαύγουλα (τουλάχιστον δεν κρύβονται όπως αυτός), εγώ έφτασα να πάρω το μέρος του petran που του την πέσαν όλοι επειδή είπε ότι ψήφισε αυγά, αλλά δεν προκαλεί, και μπαίνει ***** μονίμως και μας σπάει τον πούτσο******, δεν καταλαβαίνει από λόγια **** επίτηδες το κάνει για να μας σπάει τα νεύρα. Να νιωθε και λίγο από ΠΑΟΚ, να πάει στο διάολο, εδώ (λέει ότι) πήγε γήπεδο και δεν είδε 250 ΠΑΟΚτσήδες****
ρε πέρση και πρόπερση, άντε να το πάμε με τη δική σου λογική, αυτόκλητοι υπερασπιστές του νόμου, να δούμε ****
Παράνομοι είστε όλοι εσείς οι γερμανοτσολιάδες που προδώσατε την "πατρίδα" (όπως ΜΙΑ ΖΩΗ) και γίνατε φιλιππινέζες των ναζί, μετά των άγγλων και των γιάνκηδων, δεν θα πρεπε να υπάρχεις καν στη χώρα αυτή και σε καμία άλλη ****
« Last Edit: September 10, 2012, 00:31:30 by HOMO PAOKUS »

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #2701 on: September 09, 2012, 17:11:59 »
Όσοι φιλάνθρωποι τους αγαπάνε τόσο πολύ, ας τους αποζημιώσουν για τις ζημιές [size=30pt]+++++++[/size]. Αρκετά με το παραμύθι της αγάπης.
Όσα έπρεπε να είχε κάνει το κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες του από τον εποικισμό δε τα έκανε. Λογικό είναι να γίνονται ακτιβιστικές δράσεις οι οποίες κατά βάθος χτυπάνε την δουλεμπορική βιομηχανία.

Α και μη ξεχνάνε οι θαυμαστές του δουλεμπορίου που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοεθνών και γράφουν στα @@ τους τα δικαιώματα των Ελλήνων, ελπίζω να αποδεχτούν και την θρησκεία των λάθρομεταναστών. Και να σταματάν τις πορείες την ώρα της προσευχής τους.

Αλλα κ αλλα σβησατε αυτό το ξερατο ακομα υπαρχει
« Last Edit: September 10, 2012, 00:52:34 by HOMO PAOKUS »
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2702 on: September 09, 2012, 17:14:17 »
εσυ ποση την εχεις?

;D

δεν ειμαι ελληνας  :P

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2703 on: September 09, 2012, 17:15:58 »
 ;D ;D

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2704 on: September 09, 2012, 17:16:42 »
 ;D ;D ;D

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #2705 on: September 09, 2012, 17:22:21 »

[/quote]

Μάλγαρα, κόψε τις μύξες και μη βλέπεις φαντάσματα, σε λίγο θα μας πεις ότι σε τραβήξανε και στα ξερονήσια. Κουβέντα κάνουμε, μην τσουβαλιάζεις κι εσύ όποιον διαφωνεί μαζί σου. Επειδή διαφώνησα με σένα το λες στράβωμα; Αν αναφέρεσαι σε μένα. Αλλά ακόμα κι αν είναι, απαγορεύεται να στραβώνει δηλαδή ο άλλος; Ή απαγορεύεται να ψάχνει τα εισαγωγικά ο petrov; Δε σε πιάνω. Το τσεκούρι δε νομίζω να μπήκε για σένα. Και δε συμφωνώ καθόλου με την επιθετικότητα του skyclad, αλλά σόρυ κιόλας, με το να επαναλαμβάνεις τις ίδιες κενότητες (προέλευσης μμε) τον δικαιώνεις σε αυτό που σου λέει περί σλόγκαν επιπέδου 50χρονου πασόκου συνδικαλιστή στο καφενείο. Αυτά είναι αστειότητες των αρδ και των ίδιων των ακροδεξιών, ας μην τα μεταφέρουμε και εδώ.

Κάνεις και ένα βασικό λάθος: δεν έχει κανείς εδώ μέσα φασιστική συμπεριφορά στο κάθε τι το διαφορετικό. Έχει μηδενική ανοχή στους ίδιους τους φασίστες και τις αντιλήψεις τους, τεράστια η διαφορά. Και καλά κάνει. Αλλιώς ή φασίστας είναι ή ανιστόρητος και άσχετος, και το δεύτερο είναι πιο επικίνδυνο.

Άστο λοιπόν το παραμυθάκι αυτό που "και η άλλη πλευρά γίνονται πιο φασίστες" και με τους καημένους και καταπιεσμένους νεοναζί, όλο το σύστημα με τα χίλια τους σπρώχνει, από τη χρηματοδότησή τους και τη συνεργασία με αστυνομία μέχρι την αβάντα τους μέρα-νύχτα από τα μμε.
Φιλικά στα λέω και νομίζω όμορφα.  :)

[quote

Μυξιάρης,ανιστόρητος,άσχετος και παραμυθάς!! πιο φιλικά δεν γίνεται ;D

Τέλος πάντων εγώ το είχα γράψει και πιο πάνω πως αυτό το θέμα δεν οδηγεί πουθενά και δεν βοηθάει σε τίποτα παρά μόνο πολώνει τις σχέσεις μεταξύ μας,γιατί πάντα εγώ τον Π.Α.Ο.Κ.τσή τον έβλεπα σαν αδερφό,άσχετα αν έχει αλλάξει αυτό τα τελευταία χρόνια.Δεν θα ήθελα όμως να κοιτάμε πρώτα τις πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου και μετά τις οπαδικές,δεν έγραψα για μένα ότι δέχθηκα καμία επίθεση φασιστική,την αρνητικότητα την αντιλαμβάνεσαι νομίζω,πιστεύω ότι μπορώ να έχω διαφορετική γνώμη από το σύνολο εδώ μέσα και δεν έγραψα ούτε για μαιμούδες ούτε χάιδεψα τ΄αυτιά των χρυσαυγιτών.

Αλλά το ξαναλέω πολύ θα ήθελα  τα περισσότερα που κάνουν αυτοί και είναι λάθος,να είχαν γίνει νόμιμα από το κράτος ,είμαι σίγουρος ότι αν γράψω ότι θα ήθελα να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες αυτομάτως είμαι φασίστας,αν σου πω  για τη Μακεδονία(που πολλά πήγαν να γίνουν στον εμφύλιο) θα είμαι εθνικιστής.  

Δεν με νοιάζει για μένα και αν θεωρούμε άσχετος η΄ παραμυθάς, αλλά εδώ μέσα πρέπει να πάει λίγο πιο χαλαρά το πράγμα,αν ήμουν χρυσαυγίτης ούτε γύρω γύρω θα το έφερνα,ούτε θα είχα πρόβλημα να το γράψω,έχω τις απόψεις μου άλλος τις σέβεται και άλλος όχι,ούτε ξύπνιος το έπαιξα,ούτε προσηλητισμό σε κανέναν έκανα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2706 on: September 09, 2012, 19:33:13 »

?

mikro κάποια πράματα δε μπορούν να γίνουν με κονσερβοκούτια. Χρειάζονται εξειδικευμένα εργαλεία (π.χ. τεμεχισμός)
μην αγχώνεσαι, δεν αφορά εσένα, αλλά κάτι γμνιολες ελληνες που ηρθαν λαθραία πριν κατι χιλιάδες χρόνια στη γη μας και μας εκατσαν με το ετσι θέλω. Όξω  βρωμιάρηδες.... η γη εδω ανήκει στους πελασγους και τους λελεγες, και όσοι σας γουσταρουν να σας παρουν σπιτια τους να πουμε....  :P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2707 on: September 09, 2012, 19:41:27 »
1." ακτιβιστικες δρασεις" ρε περσεα? Ειναι δυνατον ρε συ? Τι ανθρωπος εισαι? Πραγματικα αναρωτιεμαι...
2. Ο καθε περσεας εδω μεσα οσο κουλα και να λεει ειναι σεβαστα.
3.  Οποιος επιτιθεται σε αλλο μελος προσωπικα και οχι στις αποψεις του , οποιος χαρακτηριζει, προσβαλει κλπ κλπ θα αναγκασει τους μοντς για εντιτ σπυρια μπαν και τα συναφη, και δεν θελει κανεις να τα κανει αυτα. Στην τελικη αμα χαθει η μπαλα θα αναγκαστουμε για κλειδαρια.
4. Θα γινουν κι αλλα εντιτ, απο δω και περα κανονιστε να μην μας δυσκολευετε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2708 on: September 09, 2012, 19:44:22 »
"Τα Χριστούγεννα η Χρυσή Αυγή θα επιτίθεται στα παιδιά που λένε τα κάλαντα. Τα κάλαντα θα σας τα πει ο Καιάδας. Με απόδειξη."

@pitsirikos
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2709 on: September 09, 2012, 21:32:37 »
Έχουν ξεφύγει τα πουσταριά της χρυσής ζύμης
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2710 on: September 09, 2012, 21:54:16 »
η χρυση αυγη εκφραζει σε μεγαλο βαθμο τον μεσο νεοελληνα αυτη τη στιγμη..

ενας λαος για τον πουτσο..ρατσιστης,παρτακιας,ηλιθιος..αυτα απο προσωπικες επαφες με πολυ κοσμο..

το ελληνες ειστε και φαινεστε..οτι ποιο σοφο εχω ακουσει..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2711 on: September 09, 2012, 22:01:57 »
Όσοι φιλάνθρωποι τους αγαπάνε τόσο πολύ, ας τους αποζημιώσουν για τις ζημιές των λαθρομαϊμούδων. Αρκετά με το παραμύθι της αγάπης.
Όσα έπρεπε να είχε κάνει το κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες του από τον εποικισμό δε τα έκανε. Λογικό είναι να γίνονται ακτιβιστικές δράσεις οι οποίες κατά βάθος χτυπάνε την δουλεμπορική βιομηχανία.

Α και μη ξεχνάνε οι θαυμαστές του δουλεμπορίου που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοεθνών και γράφουν στα @@ τους τα δικαιώματα των Ελλήνων, ελπίζω να αποδεχτούν και την θρησκεία των λάθρομεταναστών. Και να σταματάν τις πορείες την ώρα της προσευχής τους.

Αλλα κ αλλα σβησατε αυτό το ξερατο ακομα υπαρχει

"Τα μέλη καλούνται να σέβονται την Ελλάδα και τον Έλληνα, αλλά και όλα τα άλλα κράτη και έθνη. Δημοσιεύσεις που δεν έχουν σχέση με συνθήματα του ΠΑΟΚ και που βρίζουν, χλευάζουν, συκοφαντούν κτλ έθνη και χώρες δεν είναι επιτρεπτά."

Homo σόρυ κιόλας, μην το πάμε στα τυπικά και τις μαλακίες (που όλοι μπορεί να τα παραβιάζουμε), αλλά ό,τι έγραψε αυτό το +++++++++++++ που είναι και ++++εκτός των άλλων και ντροπή του ΠΑΟΚ και του πατέρα του, το βλέπω ακόμα εκεί. Μπορούμε να μιλάμε σαν άνθρωποι και όχι με τον μοντ-χωροφύλακα από πάνω και τους κανονισμούς.
Δεν ξέρει ++++++αυτός αν εμένα η κοπέλα μου είναι τουρκάλα και έγκυος στο παιδί μας που θα είναι μισό μεμέτι, όταν βρίζει τους τούρκους. Έτσι κι εγώ την επόμενη φορά που θα βρίσει, θα του πω για ++++++ κι ελάτε να μου κάνετε έντιτ και να μου βάλετε σπυριά. Ούτε ξέρει αν ο καλύτερος φίλος σου είναι πακιστανός, ούτε αν ο ένας γονιός κάποιου μέλους είναι από το μαρόκο.
Μαζέψτε λοιπόν ++++++ γιατί πολλοί θέλουν ήδη να αρχίσουν τις απειλές με pm, να γλιτώσουν και τα ban και όλα. Είπαμε, σεβόμαστε τους πνευματικά ανάπηρους που δεν είναι σε θέση ούτε να αντιληφθούν ότι υπάρχουν 250 ΠΑΟΚτσήδες στο ίδιο γήπεδο με αυτούς, αλλά μην τους βάλουμε και διευθυντές στο ίδρυμά τους.
Τέλος, όπως λέει ο σπαρτιάτης, έχω να σου πω ως Κρητικός, ότι μαζί με τους Κυκλαδίτες μια χαρά ήμασταν πριν 3-4 χιλιάδες χρόνια, προτού κατεβούν οι ίωνες και οι δωριείς και μας σπάσουν τα αρχίδια, όποιος τους αγαπάει τόσο πολύ να τους πάρει σπίτι του, αν και ++++++
« Last Edit: September 10, 2012, 00:40:55 by HOMO PAOKUS »

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2712 on: September 10, 2012, 00:23:45 »
Παιδια κατι ασχετο γινεται καποιος να μην μπορει να μην βλεπει καθολου αυτο το τοπικ?

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2713 on: September 10, 2012, 00:32:46 »
Ποιος..?
έλα biv τενίστα ασίστ σου έβγαλα..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2714 on: September 10, 2012, 00:37:32 »
αυτος 15-0

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2715 on: September 10, 2012, 00:40:59 »
 ;D
εγω ρε,δεν θελω να το βλεπω καθολου αν μπορει να γινει κατι τετοιο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2716 on: September 10, 2012, 00:45:26 »
Παιδια κατι ασχετο γινεται καποιος να μην μπορει να μην βλεπει καθολου αυτο το τοπικ?

Nα μην μπορει να μην βλεπει? Εισαι σιγουρος? Αρα να το βλεπει?  :'(

Περα απο την πλακα τωρα η δε το ανοιγεις καθολου να μη χαλας και τη ζαχαρενια σου αμα εχεις τετοιο θεμα η πατα ξερω γω σημανση ως αναγνωσμενο που λεει πανω και κατω δεξια σε καθε τοπικ μπας και κανει τιποτα αυτο.. οχι πως το εχω δοκιμασει ιδεα δεν εχω τι ειναι  :'(  :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2717 on: September 10, 2012, 00:54:42 »
Δεν γινεται να μην βλεπεις αυτο το τοπικ. Αλλοι θα εδιναν μια περιουσια να το βλεπουν
 :cwm39: :cwm39:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2718 on: September 10, 2012, 01:03:41 »

Nα μην μπορει να μην βλεπει? Εισαι σιγουρος? Αρα να το βλεπει?  :'(

;D ;D ;D

Δεν γινεται να μην βλεπεις αυτο το τοπικ. Αλλοι θα εδιναν μια περιουσια να το βλεπουν
 :cwm39: :cwm39:

ναι εχει φοβερη πλακα μεχρι το σημειο που σκεφτεσαι οτι ειναι φορουμ του ΠΑΟΚ,οποτε δεν ειναι και το καλυτερο να βλεπεις να μαλωνουν ΠΑΟΚτσηδες μεταξυ τους.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2719 on: September 10, 2012, 01:21:02 »
www.telly.com/AY2ZN?fromtwitvid=1

Επειδή τυχαίνει να μεγάλωσα σε εκείνη την περιοχή....
Κάποιοι τα θέλουν τα μεταλεία λόγο δουλειάς.... (κυρίως τα χωριά Μ.Παναγία,Παλαιοχώρι,Νεοχώρι,Στρατονίκh) λόγο του ότι από παλιά αυτή ήταν η δουλεία τους....
(εγώ έχασα τον παππού μου από αυτά)
Άλλοι δεν το θέλουν λόγο ότι θα γαμηθεί η περιοχή τους.... (Ιερισσός) που παίρνει για παράδειγμα το Στρατώνι... Θάλλασα έχει και κανείς δεν κάνει μπάνιο....
Τέσπα να μην σας ζαλίζω με αυτά το βιντεάκι το βάζω μόνο και μόνο για να δείξω ότι η Ελ.ASS διώχνει απλό κόσμο (χωριάτες αν θέλετε πείτε το) που πήγαν να διαμαρτυρηθούν (ούτε μολότοφ ούτε μπαχαλάκιδες) και τα ΜΑΤ προστατεύουν μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση που το κράτος (γνωστός βουλευτής) την ξεπούλησε κάπου στα 10-20 μύρια... και αυτός που την πήρε την πούλησε γυρω στα 100 και ΜΟΝΟ ΤΟ 10%..... σκορπώντας δακρυγόνα που απαγορεύονται μέχρι και στον πόλεμο....
Αυτή είναι η κοινωνία μας... και αυτοί είναι οι πολιτικοί μας......
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....