[/quote]
Μάλγαρα, κόψε τις μύξες και μη βλέπεις φαντάσματα, σε λίγο θα μας πεις ότι σε τραβήξανε και στα ξερονήσια. Κουβέντα κάνουμε, μην τσουβαλιάζεις κι εσύ όποιον διαφωνεί μαζί σου. Επειδή διαφώνησα με σένα το λες στράβωμα; Αν αναφέρεσαι σε μένα. Αλλά ακόμα κι αν είναι, απαγορεύεται να στραβώνει δηλαδή ο άλλος; Ή απαγορεύεται να ψάχνει τα εισαγωγικά ο petrov; Δε σε πιάνω. Το τσεκούρι δε νομίζω να μπήκε για σένα. Και δε συμφωνώ καθόλου με την επιθετικότητα του skyclad, αλλά σόρυ κιόλας, με το να επαναλαμβάνεις τις ίδιες κενότητες (προέλευσης μμε) τον δικαιώνεις σε αυτό που σου λέει περί σλόγκαν επιπέδου 50χρονου πασόκου συνδικαλιστή στο καφενείο. Αυτά είναι αστειότητες των αρδ και των ίδιων των ακροδεξιών, ας μην τα μεταφέρουμε και εδώ.
Κάνεις και ένα βασικό λάθος: δεν έχει κανείς εδώ μέσα φασιστική συμπεριφορά στο κάθε τι το διαφορετικό. Έχει μηδενική ανοχή στους ίδιους τους φασίστες και τις αντιλήψεις τους, τεράστια η διαφορά. Και καλά κάνει. Αλλιώς ή φασίστας είναι ή ανιστόρητος και άσχετος, και το δεύτερο είναι πιο επικίνδυνο.
Άστο λοιπόν το παραμυθάκι αυτό που "και η άλλη πλευρά γίνονται πιο φασίστες" και με τους καημένους και καταπιεσμένους νεοναζί, όλο το σύστημα με τα χίλια τους σπρώχνει, από τη χρηματοδότησή τους και τη συνεργασία με αστυνομία μέχρι την αβάντα τους μέρα-νύχτα από τα μμε.
Φιλικά στα λέω και νομίζω όμορφα.

[quote
Μυξιάρης,ανιστόρητος,άσχετος και παραμυθάς!! πιο φιλικά δεν γίνεται
Τέλος πάντων εγώ το είχα γράψει και πιο πάνω πως αυτό το θέμα δεν οδηγεί πουθενά και δεν βοηθάει σε τίποτα παρά μόνο πολώνει τις σχέσεις μεταξύ μας,γιατί πάντα εγώ τον Π.Α.Ο.Κ.τσή τον έβλεπα σαν αδερφό,άσχετα αν έχει αλλάξει αυτό τα τελευταία χρόνια.Δεν θα ήθελα όμως να κοιτάμε πρώτα τις πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου και μετά τις οπαδικές,δεν έγραψα για μένα ότι δέχθηκα καμία επίθεση φασιστική,την αρνητικότητα την αντιλαμβάνεσαι νομίζω,πιστεύω ότι μπορώ να έχω διαφορετική γνώμη από το σύνολο εδώ μέσα και δεν έγραψα ούτε για μαιμούδες ούτε χάιδεψα τ΄αυτιά των χρυσαυγιτών.
Αλλά το ξαναλέω πολύ θα ήθελα τα περισσότερα που κάνουν αυτοί και είναι λάθος,να είχαν γίνει νόμιμα από το κράτος ,είμαι σίγουρος ότι αν γράψω ότι θα ήθελα να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες αυτομάτως είμαι φασίστας,αν σου πω για τη Μακεδονία(που πολλά πήγαν να γίνουν στον εμφύλιο) θα είμαι εθνικιστής.
Δεν με νοιάζει για μένα και αν θεωρούμε άσχετος η΄ παραμυθάς, αλλά εδώ μέσα πρέπει να πάει λίγο πιο χαλαρά το πράγμα,αν ήμουν χρυσαυγίτης ούτε γύρω γύρω θα το έφερνα,ούτε θα είχα πρόβλημα να το γράψω,έχω τις απόψεις μου άλλος τις σέβεται και άλλος όχι,ούτε ξύπνιος το έπαιξα,ούτε προσηλητισμό σε κανέναν έκανα.