Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
nikea

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
ψιλοαστεια λογια,αν σκεφτεις τι παιχτηκε μετα...
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τι παίχτηκε?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
εγω το μονο που ξερω ειναι χεσμενοι γαυροι χρυσαγιτες του σφ τους να κρυβονται στις τρυπες τους.
και ενω στο πηγαινε μου ειπαν το παιζαν ολα καλα γιατι θα τρωγαν μαπες στο γυρνα βρηκαν πακιστανο που αποκοπηκε και τον τραμπουκισαν,φυσικα εξαφανιστηκαν μολις πλησιασε η πορεια.. καποιος πρεπει να ξαπλωσε κιολας...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
σορρυ κι'ολας μην φανει οτι στεναχωρηθηκα για τον γαυρο,στα παπαρια μου και αυτος και ο πακιστανος μαζι,αλλα τα λογια ειναι πολυ αστεια αν σκεφτεις οτι μετα βαρεσαν εκατο ατομα εναν  ;D

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
οταν περναει πορεια το βουλωνεις κ κανεις την κοταρα
πολυ κριμα και αδικο που αναπνεει ακομα ο γκευ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Στο 9:40 εφιστώ την προσοχή σας...

Offline Català

• Αλλαγή
σορρυ κι'ολας μην φανει οτι στεναχωρηθηκα για τον γαυρο,στα παπαρια μου και αυτος και ο πακιστανος μαζι,αλλα τα λογια ειναι πολυ αστεια αν σκεφτεις οτι μετα βαρεσαν εκατο ατομα εναν  ;D

Αλίμονο αν δεν πεταχτείς εσύ να υπερασπιστείς τους υπανθρώπους ψιλο-ομοϊδεάτες σου (το ψιλό- το βάζω γιατί δεν τολμάς ούτε αυτό να παραδεχθείς, όπως οι περισσότεροι από εσάς, και λέει πολλά αυτό από μόνο του).
Γαμήσι και ξύλο στα πουτανάκια, αίμα και σπέρμα στη μάπα της εμπροσθοφυλακής της εξουσίας. Αυτό θα είναι το μόνο αστείο. Και εκατό με έναν δεν θεωρείται φυσικά αυτό, γιατί δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία, οι μεν είναι άνθρωποι, οι δε κάτι που μοιάζει με άνθρωπο.
Και στα αρχίδια μου τι ομάδα είναι, με τα ασπόνδυλα με χωρίζουν ως άνθρωπο πολύ περισσότερα από μια ομάδα.
Πραγματικά κρίμα και άδικο που αναπνέει ακόμα ο δούλος kiss.

Μιας και μιλάμε για αυτούς, σήμερα διάβασα την καταπληκτική συνέντευξη του αδώνιδος-σπυρίδωνος κωλοτούμπα στο unfollow αυτού του μήνα. Οφείλω να αναγνωρίσω μεγάλη ευθύτητα στo πρώην πουτανάκι του καρα-τζαφάρ: σαν καλός υπάλληλος των μεγαλοκαρχαριών που είναι, δήλωσε (για ακόμα μια φορά) πως στην Ελλάδα για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι που συνδικαλίζονται και η αριστερά (που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ-άσχετα με την άποψή μου για αυτή) που τους προσταττεύει. Δεν φταίνε σε καμία περίπτωση οι κυβερνήσεις με τις αποφάσεις τους. Εκείνες απλώς παρασύρονταν από τον λαϊκισμό και δεν έπαιρναν τις σωστές αποφάσεις για την οικονομία, για αυτό οδηγηθήκαμε εδώ (φαίνεται ο συνδικαλισμός είναι πολύ δυνατός σε όλο τον δυτικό κόσμο, εξού και η κρίση παγκοσμίως). Δεν θέλω να φανταστώ καν τι θα γινόταν αν δεν παρασύρονταν κιόλας  :'( :'(
Α, και το πιο γαμάτο, τους εφοπλιστές με τα 179 δις αφορολόγητα είναι ευλογία να τους έχεις στη χώρα σου και μας κάνουν τιμή που έχουν την ελληνική σημαία στα καράβια τους.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

και φασίστας και gay.....πραγματικά χειρότερα δεν γίνεται..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
σορρυ κι'ολας μην φανει οτι στεναχωρηθηκα για τον γαυρο,στα παπαρια μου και αυτος και ο πακιστανος μαζι,αλλα τα λογια ειναι πολυ αστεια αν σκεφτεις οτι μετα βαρεσαν εκατο ατομα εναν  ;D

Αλίμονο αν δεν πεταχτείς εσύ να υπερασπιστείς τους υπανθρώπους ψιλο-ομοϊδεάτες σου (το ψιλό- το βάζω γιατί δεν τολμάς ούτε αυτό να παραδεχθείς, όπως οι περισσότεροι από εσάς, και λέει πολλά αυτό από μόνο του).

Αλιμονο,αν δεν τρεξεις εσυ πισω απο καθε ποστ μου να κλαψεις και να μου κολλησεις ταμπελες σαν καλος φασιστακος που εισαι..

μονο ΠΑΟΚ ειμαι αυτη ειναι η ιδεολογια μου.Δεν ασχολουμαι ουτε με αναρχια ουτε με ακροδεξια.

Offline petran4

• Αλλαγή
Γελαω ακομα με τους λαθρολαγνους εδω μεσα.Τελικα ολα τα σκουπιδια τις ιδιες μουρες εχουνε αλοδαπα και ημεδαπα.Αφου τους αγαπατε τοσο πολυ παρτε τους στα σπιτια σας.Εγω τους θελω πισω στις πατριδες τους να παλευουν εκει για τα πιστευω τους και τα δικαιωματα τους.αλλα εκει δεν τους παιρνει και βγαζουν τα κομπλεξ τους αλλου κι αλλου  μιας και το συστημα τους συντηρει για ευνοητους λογους.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Català

• Αλλαγή
Αλιμονο,αν δεν τρεξεις εσυ πισω απο καθε ποστ μου να κλαψεις και να μου κολλησεις ταμπελες σαν καλος φασιστακος που εισαι..

μονο ΠΑΟΚ ειμαι αυτη ειναι η ιδεολογια μου.Δεν ασχολουμαι ουτε με αναρχια ουτε με ακροδεξια.

Ναι, σε βλέπω που δεν ασχολείσαι-χαχαχα! Απλώς πετιέσαι συνεχώς να υπερασπιστείς τα μουνιά αυτά με πλάγιο τρόπο.
Έτσι, για να ξέρουμε και ποιος κλαψουρίζει. Όπως μου κλαψούρισες μια φορά για τους αντίστοιχους στην κύπρο να σου θυμίσω. Και κλαψούρισες πολύ εκείνη τη μέρα, μην πω παραπάνω, ξέρεις εσύ...

Petran, εγώ να δεις πώς γελάω με τα κυπατζάκια, τους πατριωτάρες που πάντα πρώτοι στήνουν κώλο στον κατακτητή, δες πχ τα φιλαράκια σου τους γερμανοντυμένους που ψήφισες. Και μετά μπορείς να τους πάρεις κι εσύ σπίτι σου. Εξάλλου, ούτε έλληνες είναι (άσε που είναι σαν τουρκόγυφτοι όλοι, βλέπε τον αρχηγό ή τη μπαλαρίνα που παίζει χαστουκάκια στις τηλεοράσεις), ούτε έχουν καμία θέση στην Ελλάδα. Υπάρχουν μόνο για να κάνουν τις εφεδρείες στην αστυνομία και σε όλο το σύστημα.

Ακόμα πιο πολύ όμως γελάω με τους ντεμέκ μάγκες, που βαράνε κάτι καημένους, στους πραγματικούς εγκληματίες όμως είναι κοτούλες, εκεί βλέπεις έχει καλάσνικοφ και δεν παίρνει. Αν και οι φήμες λένε ότι στη νύχτα κάνουν δουλειές μαζί αλβανοί και λοιποί μαφιόζοι με τους χρυσαύγουλους, και με την προστασία της αστυνομίας βέβαια πάντα.

Δεν συζητάω καν να τα βάλει κάνας τέτοιος πατριωτάρας με τους πραγματικούς υπεύθυνους, τις τράπεζες, τους εργολάβους, τους εφοπλιστές, τους πολιτικούς. Στα λόγια μόνο. Και πώς να τα βάλει, όταν η νδ τους τύπωνε τα ψηφοδέλτια πρόσφατα και το μπατσόκ τους άφηνε τόσα χρόνια ανεξέλεγκτους, χώρια πόσους είχε διορίσει. Το σαμάρι χτυπάνε και αυτούς που τους παίρνει, τέτοια πουτανάκια είναι όλοι τους. Για να θυμόμαστε ποιος βγάζει κόμπλεξ.  ;)

Το ότι δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή έρευνα και ούτε ένας σοβαρός οικονομολόγος (ακόμα και ο πιο δεξιός) σε όλο τον πλανήτη, που να δείχνει ότι φταίνε οι μετανάστες για την κρίση ή την ανεργία (το ακριβώς αντίθετο δείχνουν βασικά, ότι παντού τονώνουν την οικονομία), τα λέει όλα. Μόνο οι τσιρίδες του κοντόχοντρου μαυριδερού φύρερ και της αδωνούλας υπάρχουν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Όσο για τους "ευνόητους λόγους", ποιους εννοείς; Τα μεροκάματα πείνας που πληρώνει ο καιάδας στους ξένους που έχει στην επιχείρησή του; Γιατί αν εννοείς αυτό, εδώ θα συμφωνήσουμε.

Offline savage republic

• Βασικός
Πάντως βλέπω να υπάρχει μπέρδεμα ανάμεσα σε μετανάστες και πρόσφυγες. Μετανάστης είμαι εγώ. Πρόσφυγας είναι ο Παλαιστίνιος π.χ. ή ο Σύριος ή όποιος έρχεται απ' όπου τον έδιωξε ο πόλεμος και η κατοχή (Αφγανιστάν π.χ.). Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Το τσουβάλιασμα είναι για τα κουτορνίθια. Ξέρω, υπάρχουν πολλά, αλλά δεν  θα αναλωνόμαστε σε συζητήσεις με τον κάθε νοητικά παραπληγικό.

Offline petran4

• Αλλαγή
Οι ευνοητοι λογοι Καταλανε ειναι φυσικα ψηφοθηρικοι οικονομικοι(βλεπε ΜΚΟ) και ενιοτε για λογους αποπροσανατολισμου απο τα πραγματικα προβληματα.Οσο για τα υπολοιπα που λες μην πιστευεις τους <<ηθικολογους>>αρδ που εχουν θυσαυρισει στις πλατες του ελληνικου λαου.Δεν ειδα επισης την ιδια ευαισθησια και δε μιλω προσωπικα για σενα για τα εγκληματα συνανθρωπων μας ηλικιωμενων κυριως.
« Last Edit: July 07, 2012, 11:43:39 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
.... , αλλά δεν  θα αναλωνόμαστε σε συζητήσεις με τον κάθε νοητικά παραπληγικό.

τουλαχιστον
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Οι ευνοητοι λογοι Καταλανε ειναι φυσικα ψηφοθηρικοι οικονομικοι(βλεπε ΜΚΟ) και ενιοτε για λογους αποπροσανατολισμου απο τα πραγματικα προβληματα.Οσο για τα υπολοιπα που λες μην πιστευεις τους <<ηθικολογους>>αρδ που εχουν θυσαυρισει στις πλατες του ελληνικου λαου.Δεν ειδα επισης την ιδια ευαισθησια και δε μιλω προσωπικα για σενα για τα εγκληματα συνανθρωπων μας ηλικιωμενων κυριως.

εγω δεν εχω δει πουθενα να αναγραφονται(ουτε καν σε σαιτ) τα εγκληματα κατα των μεταναστων ειτε απο πορωμενους ελληναραδες ειτε απο ενστολους ειτε απο εκμεταλλευτες οποιασδηποτε φυλης.το οτι δεν γραφονται δεν σημαινει οτι δεν γινονται.
τελος το μεγαλο προβλημα υπαρχει σε συγκεκριμενες περιοχες της αττικης οχι σε κανενα χωριο η σε πολεις σαν τα γιαννενα πχ.τωρα γιατι οι χωριατες τρεξαν να ψηφισουν χ.α για να φυγει ο σκουροχρωμος απο τον αγιο παντελεημονα δεν μπορω να το γνωριζω.

υ.γ μια μερα ερχεται η πεινα στην ελλαδα.ο μισθος που παιρνεις(αν παιρνεις) φτανει για να καλυψεις το 50% των αναγκων σου
τα υπολοιπα δεν ξερεις που θα τα βρεις με αποτελεσμα να πιεζεσαι.γυρνας στην δεκαετια του 60 που με χειροτερους ορους απο τοτε αναγκαζεσαι να μεταναστευσεις για να δωσεις ενα κομματι ψωμι σε αυτους που μενουν πισω.βρισκεις γυρω στο 1 χιλιαρικο που σου λενε οτι ειναι αρκετο για να πας στο λονδινο που υποτιθεται πως εχει δουλεια ετοιμη

εκει ομως συναντας τον ρατσισμο και σε στοιβαζουν σε ενα γκετο μαζι με αλλους μελαμψους νοτιοευρωπαιους.αναγκαζεσαι να γινεις μικροπωλητης πουλωντας μαιμου τσαντες,στολιδια,βραχιολια,δαχτυλιδια που εκατσες μονος σου να φτιαξεις.μια μερα σε ενα μαζεμα των εφιππων σε δενουν και καθεσαι στο τμημα.σου παιρνουν ολη την πραματεια σου δεν εχεις τιποτα να δωσεις για να πουλησεις.

οποιος εχει την αναγκη να ζησει κανει τα παντα.αυτοι που αυτη την αναγκη την εξυπηρετουν λογω συνθηκων που βρηκαν απο τους προγονους τους περισσοτερο και οχι εξαιτιας καποιας ιδιαιτερης προσωπικης προσπαθειας συνηθως δεν κανουν τιποτα για να μην υπαρχουν ανθρωποι που φτανουν στο εσχατο σημειο.

η φτωχεια ειναι παγκοσμια και ο μεταναστης του σημερα ειναι ο ελληνας του αυριο...σκεφτειτε πως συμπεριφερεστε γιατι υπαρχει ο κινδυνος να σας συμπεριφερθουν κι εσας ετσι...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

Ναι, σε βλέπω που δεν ασχολείσαι-χαχαχα! Απλώς πετιέσαι συνεχώς να υπερασπιστείς τα μουνιά αυτά με πλάγιο τρόπο.
Έτσι, για να ξέρουμε και ποιος κλαψουρίζει. Όπως μου κλαψούρισες μια φορά για τους αντίστοιχους στην κύπρο να σου θυμίσω. Και κλαψούρισες πολύ εκείνη τη μέρα, μην πω παραπάνω, ξέρεις εσύ...

Αιντε παλι,μου εχεις κανει τα αρχιδια τσουρεκια,κακια πεθερα σ'εχω πανω απ'το κεφαλι μου.

Δεν ασχολουμαι εννοω ενεργα,δεν παω σε συγκεντρωσεις μαζωξεις πορειες κανενος,μονο μικρος πηγαινα οπου πιστευα οτι θα πεσει ξυλο για να νιωσω την υπερτατη ηδονη να πεταξω πετρα απο τα δεκα χιλιομετρα που δεν εφτανε ουτε κατα διανοια τον στοχο-δεν ξερω αν πιανεται.

Δεν μπαινω σε καλουπια,εχω δικες μου αποψεις που επειδη δεν ταιριαζουν στις δικες σου ειμαι φασιστας-αρα εσυ εισαι αρχιφασιστας.

Ξερω, δεν εχω μνημη χρυσοψαρου ευχαριστω!μην μου πριζεις ομως το ρι-πα-πα αλλο ρε φιλε ελεος....

Οτι γουσταρω θα λεω, δεν θελω να μου λες συνεχεια τι θα επρεπε να πω για να ειμαι ουαου τυπος-ψαγμενος-εναλλακτικος....

Offline Català

• Αλλαγή
Έλα ρε, ακριβώς τα ίδια θα σου έλεγα! Τι σύμπτωση!
Γελάμε με τους βλάκες τους φασίστες τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα, πετιέσαι σαν την τσουτσού να πεις την παπαριά σου, που εντελώς συμπτωματικά πάντα είναι με το μέρος των "ελλήνων"...
Λέμε για τον χίτλερ, πετιέσαι σαν την τσουτσού να πεις την παπαριά σου για τους κομμουνιστές.

Γράφω για τον μαλάκα τον φασίστα τον σκατοκέφαλο που φάγαν οι τούρκοι στην κύπρο, πετιέσαι στο live να μου την πεις (και με άσχημο τρόπο μάλιστα, αλλά δεν έδωσα συνέχεια...) χωρίς να σου έχω απευθύνει ποτέ τον λόγο. Βέβαια μπήκες τσαμπουκαλεμένος (εσύ που μιλούσες για ιντερνετικό τσαμπουκά κατά τα άλλα  :D ), αλλά μόλις είδες ότι δε μάσησα στην ψωλομαγκιά, το γύρισες το παραμύθι.

Ποιος είναι κακιά πεθερά, ποιος πρήζει πούτσους και πετιέται διαρκώς, να'σαι σίγουρος ότι το βλέπουν όλοι. Άσε το στυλάκι ανετίλα λοιπόν και υπεράνω.
Ή τουμπεκιάσου ή να είσαι έτοιμος να τα ακούσεις (τα αρχίδια να το υπερασπιστείς δεν βλέπω να τα έχεις, άρα δεν το λέω καν).

Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν που λες ό,τι θες, θα λένε όλοι ό,τι θέλουν, ειδικά όταν εσύ είσαι αυτός πάντα που χώνεσαι σαν τη σφηνόπουτσα να βγάλει τον εμετό του. Αν τον λες ελλάδα, χα, έξω οι ξένοι ή όπως αλλιώς θες, πρόβλημά σου. Αλλά όπως εσύ έχεις δικαίωμα να πετιέσαι, έτσι έχουν κι οι άλλοι να σου ανταπαντούν.

Αυτά και τέλος, γιατί δεν μπορώ να πάρω πιο σοβαρά κάποιον με επίπεδο "σκέψης" δημοτικού και τηλεπαραθύρων "Δεν μπαινω σε καλουπια,εχω δικες μου αποψεις που επειδη δεν ταιριαζουν στις δικες σου ειμαι φασιστας-αρα εσυ εισαι αρχιφασιστας".
Άντε, τώρα γύρνα το πάλι στην τρελίτσα και στις γνωστές εξυπνάδες σου να ευθυμήσουμε όπως πάντα

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Εξακολουθεις να λες εναν νεκρο σκατοκεφαλο, φυσικα μονο πισω απο μια οθονη.

Ιντερνετακιας γελοιος, δικαστης των παντων, σκατοφλωρος του κερατα.

Offline Català

• Αλλαγή
Δε βρίζω κανέναν νεκρό άνθρωπο, φασίστα βρίζω. Καλά του κάναν και εύχομαι να έχουν την ίδια κατάληξη όλοι τους.
Τώρα για τα άλλα, δε θα σου απαντήσω τίποτα για τη μανούλα σου όπως σου πρέπει, πρώτον επειδή εγώ δε βρίζω (ειδικά πρώτος) στο ίντερνετ αυτούς με τους οποίους μιλάω και δεύτερον γιατί δε μου φταίει σε τίποτα η μάνα σου που το παιδί της βγήκε προβληματικό. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον σεπτέμβρη στα θρανία για όλα τα παιδάκια.
Σε ευχαριστώ και για τον χαρακτηρισμό, να είσαι σίγουρος ότι μπορούν να στον επιβεβαιώσουν αρκετοί και από εδώ μέσα, και αυτόν και το "πίσω από μια οθόνη"  :)