Έλα ρε, ακριβώς τα ίδια θα σου έλεγα! Τι σύμπτωση!
Γελάμε με τους βλάκες τους φασίστες τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα, πετιέσαι σαν την τσουτσού να πεις την παπαριά σου, που εντελώς συμπτωματικά πάντα είναι με το μέρος των "ελλήνων"...
Λέμε για τον χίτλερ, πετιέσαι σαν την τσουτσού να πεις την παπαριά σου για τους κομμουνιστές.
Γράφω για τον μαλάκα τον φασίστα τον σκατοκέφαλο που φάγαν οι τούρκοι στην κύπρο, πετιέσαι στο live να μου την πεις (και με άσχημο τρόπο μάλιστα, αλλά δεν έδωσα συνέχεια...) χωρίς να σου έχω απευθύνει ποτέ τον λόγο. Βέβαια μπήκες τσαμπουκαλεμένος (εσύ που μιλούσες για ιντερνετικό τσαμπουκά κατά τα άλλα

), αλλά μόλις είδες ότι δε μάσησα στην ψωλομαγκιά, το γύρισες το παραμύθι.
Ποιος είναι κακιά πεθερά, ποιος πρήζει πούτσους και πετιέται διαρκώς, να'σαι σίγουρος ότι το βλέπουν όλοι. Άσε το στυλάκι ανετίλα λοιπόν και υπεράνω.
Ή τουμπεκιάσου ή να είσαι έτοιμος να τα ακούσεις (τα αρχίδια να το υπερασπιστείς δεν βλέπω να τα έχεις, άρα δεν το λέω καν).
Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν που λες ό,τι θες, θα λένε όλοι ό,τι θέλουν, ειδικά όταν εσύ είσαι αυτός πάντα που χώνεσαι σαν τη σφηνόπουτσα να βγάλει τον εμετό του. Αν τον λες ελλάδα, χα, έξω οι ξένοι ή όπως αλλιώς θες, πρόβλημά σου. Αλλά όπως εσύ έχεις δικαίωμα να πετιέσαι, έτσι έχουν κι οι άλλοι να σου ανταπαντούν.
Αυτά και τέλος, γιατί δεν μπορώ να πάρω πιο σοβαρά κάποιον με επίπεδο "σκέψης" δημοτικού και τηλεπαραθύρων "Δεν μπαινω σε καλουπια,εχω δικες μου αποψεις που επειδη δεν ταιριαζουν στις δικες σου ειμαι φασιστας-αρα εσυ εισαι αρχιφασιστας".
Άντε, τώρα γύρνα το πάλι στην τρελίτσα και στις γνωστές εξυπνάδες σου να ευθυμήσουμε όπως πάντα