Ρε χαλαρώστε λίγο, είπαμε πήραν λίγο τους ελληνόψυχους του λαος και της νδ, τσίμπησαν και πολλοί βλάκες. Το φίδι βέβαια, και για αυτό το λένε φίδι, δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί γιατί κανείς δεν μπορεί να κουμαντάρει την ιστορία.
Μέσα σε αυτήν ξέρουμε όλοι ότι ο φασισμός ανεβαίνει πάντα σε περιόδους κρίσης της καπιταλιστικής μηχανής και φυσικά προς όφελός της. Ιστορικό δημιούργημα αυτής της μηχανής είναι στο κάτω-κάτω.
Αυτόφωτος δεν είναι κανένας. Οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους του μπατσόκ και της νδ τους υποθάλπουν τόσα χρόνια και ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός βασικά (η δικαιοσύνη το κυριότερο), ε δεν μπορεί να μην έχουν ακούσει τίποτα μπατσόκ-νδ τόσα χρόνια. Θα ήταν εξάλλου παγκόσμια πρωτοτυπία: σε όλα τα κράτη του κόσμου (και σε όλες τις εποχές) συντηρείται παρακρατικός μη ένστολος μηχανισμός για καταστολή. Το κράτος τους θέλει να είναι τόσο ακραίοι για τη δουλειά που τους χρειάζεται, θέλει και τους ματατζήδες που ξέρει ότι είναι φασίστες, γιατί έτσι θα βαράνε με πιο πολύ μίσος, θέλει και τους ασφαλίτες που κάνουν ό,τι γουστάρουν κτλ.
Δεν λέω φυσικά ότι τα παίρνουν όλοι, τα κεφάλια τους μόνο, θυμηθείτε τη διαπλοκή βαβύλη-ευπ-αστυνομίας-παναγιώταρου (ο δεύτερος τη τάξει μετά τον μαυριδερό κοντόχοντρο φύρερ με την αδερφίστικη φωνή, εκείνη η φούσκα που πέταξε την κανάτα στον ευθυμίου) και χίλια δυο παραδείγματα τόσα χρόνια, νόμιμη οπλοφορία ως συνοδεία βουλευτών κτλ. Για τα υπόλοιπα, τα μαλακισμένα που τους ακολουθούν γιατί πιστεύουν στα αλήθεια τις πίπες που λέει ο βλαχοφύρερ, έχει αναλάβει από μικρούς τη χορήγηση ηλιθιότητας σε μορφή εθνοστεντόν το υπουργείο παιδείας, εδώ στη μοναδική χώρα του κόσμου που έχει δύο εθνικές γιορτές.
Από την άλλη, η διάδοση του μίσους προς τους ξένους κρατάει τον κάθε παπάρα ελληνάρα απασχολημένο και του κατευθύνει το μίσος προς εκεί που μπορεί: τον ανυπεράσπιστο και τον αδύναμο. Αν είχε το κάθε μισαλλόδοξο μικροαστικό σκουπίδι τα αρχίδια, θα πήγαινε να βαρέσει το αφεντικό του, τον μεγαλοεπιχειρηματία, τον εφοπλιστή, τον τραπεζίτη ή τον υπουργό. Αυτοί όμως χέζονται και από τον απλό μπάτσο που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Ο πακιστανός είναι σίγουρα πιο εύκολος στόχος.
Το ακριβώς αντίθετο, εγώ πιστεύω ότι τώρα θα ηρεμήσουν λίγο στη βουλή, αν και φαίνεται να το παίρνουν πολύ σοβαρά αρχικά, ίσως νομίζουν ότι με το σκληρό ροκ θα συνεχίσουν την άνοδό τους. Πιθανότατα θα τα φάνε τα μούτρα τους όμως και σε μερικά χρόνια θα επιστρέψουν οι ηλίθιοι στα άλλα κόμματα και αυτοί στη δράση στο σκοτάδι όπως τόσα χρόνια.
Φίλε αντεναπούμε, έχω μεγάλο μίσος για τα σταλινικά αποβράσματα και γενικώς δεν γουστάρω τους αριστερούς.
Και ο στάλιν έκανε τα δεκαπλάσια από τον άντολφ.
Κάνεις όμως ένα σημαντικό λάθος. Η μία ιδεολογία ευαγγελίζεται ανοιχτά τη βία και τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων της, ενώ η άλλη όχι και σίγουρα δεν είναι αυτός ο πυρήνας της. Και μιλάω για ιδεολογία, όχι για καταστατικά.
Που σημαίνει ότι ένας ακροδεξιός είναι αυτόματα ένας δυνάμει εγκληματίας και έχει αποδεχθεί τον ρόλο αυτό για τον εαυτό του.
Το ίδιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για έναν αριστερό. Εκεί είναι η διαφορά και είναι τεράστια.
To ότι στάλιν=χίτλερ, δεν μας δίνει αυτόματα και το κομμουνιστής=ναζί ούτε για αστείο.
Και κάτι άλλο πολύ βασικό: ο φασίστας όχι τυχαία είναι πρώτα αντικομμουνιστής-ρατσιστής-αντισημίτης και ό,τι άλλο μισαλλόδοξο, και μετά εθνικιστής, πατριώτης και λοιπές πίπες (που ούτε αυτό δεν είναι, γιατί σε όλες τις χώρες οι εθνικιστές/φασίστες συνεργάστηκαν με τον κατακτητή και τα ξένα συμφέροντα).
Ελένη, υπέρ του λαού δεν γίνεται να κάνει τίποτα ένα κόμμα με την αποδεδειγμένα πιο αντιλαϊκή ιστορικά ιδεολογία. Άλλαξε πλευρό.
ΥΓ: ο νέος τύπος "εγέρθητω" με έκανε και γέλασα πολύ με τους αλβανομούρηδες ελληνόψυχους. Και το "ξημερώνεται".
Το πιο γαμάτο όμως που δεν σχολιάζει κανείς, είναι το πόσο ερπετά είναι αυτοί οι αρδ που βαρέσαν προσοχή και μόνο μια γκόμενα έφερε αντίρρηση.
Καταλά πρωτον, και ο κομμουνισμος εν τη γενεσει του ιδεολογικα και μονο, δημιουργησε μισος απεναντι στους εχθρους του κομμουνισμου, και αυτο επειδη επρεπε να εδραιωθει παση θυσια το νεο καθεστως.... ο λενιν και οι συντροφοι του, κατεσφαξαν κοσμο αθωο με το σκεπτικο οτι οποιος ειναι εναντιον του κομμουνισμου ειναι εχθρος και πρεπει να εξολοθρευτει. εκτος απο την βασιλικη οικογενεια (οπου δολοφονηθηκαν και τα μικρα παιδακια, ολης της οικογενειας, της βασιλικης αυλης κ.λπ. κατεσφαξαν μεχρι και τα σκυλια της βασιλικης οικογενειας, αυτο αν δεν ειναι μισος τοτε τι ειναι;)
Αλλο η φιλοσοφια που προσπαθουν να περασουν στον κοσμο ορισμενοι, και αλλο η προσωπικη φιλοσοφια του καθενος μας. Προσωπικα δεν ταυτιζομαι με καμια φιλοσοφια κανενος κοματος, εχω την δικη μου κοσμοθεωρεία και δεν περιμενω απο καμια χ.α. και κανενα πασοκ, νδ, συριζα κ.λπ.να μου πει τι θα πιστευω και προς τα που θα στρεφω την οργη μου.... θελω να πιστευω οτι σε παρομια θεση ειναι πολλοι σαν εμενα, και ας ψηφισαν χ.α. οπως εγω. επισης δεν νομιζω οτι 400.000 Ελληνες επιθυμουν την εξοντωση των λαθρομεταναστων, απλα πιο ασφαλεις γειτονιες, κατι που θα επρεπε να παρεχεται απο το ιδιο το κρατος μας αλλα δεν συμβαινει.... οι περισσοτεροι απο αυτους κατα πασα πιθανοτητε δεν μπορουν να σκοτωσουν ουτε κουνουπι, αλλα και μονο επειδη τολμησαν να διεκδικησουν λιγη ασφαλεια ευκολα δεχονται τα πυρα (και ισως και την βια αν ηταν δυνατον) απο αλλους με αντιθετη ιδεολογια....
Το συντριπτικα μεγαλο ποσοστο εδω μεσα χαρακτηριζει και καταριεται ανθρωπους των οποιων την ψυχοσυνθεση δεν γνωριζει, εξαιτιας μιας επιλογης τους....σε τι διαφερετε λοιπον εσεις ρε παιδες απο τα "λεβεντοπαιδα" του μιχαλολιακου; επειδη εχετε αλλο ιδεολογικο υπαβαθρο και νομιζετε οτι εσεις εχετε το δικαιο με το μερος σας αυτοματα σας δινεται το δικαιωμα να δικαζετε, να καταδικαζετε, να καταριεστε και να βριζετε οσους δεν ταιριαζουν με τα πιστευω σας; αν ειχατε την δυνατοτητα να βιαιοπραγησετε εναντιον τους εστω και προς παραδειγματισμο και νουθεσια ενα μερος απο εσας ανετα θα το πραττατε....αυτο δεν ειναι μισαλλοδοξια; δεν ειναι ρατσισμος;
Εαν εσεις δεν ειστε φασιστες λοιπον και ειστε δημοκρατες, δεν θα επρεπε να σεβαστειτε το δικαιωμα στην εκφραση οσων διαφωνουν μαζι σας;
Το οτι εγω γουσταρω και ειμαι υπερηφανη που ειμαι Ελληνιδα ειναι δικαιωμα μου. δεν περιμενω απο κανεναν μιχαλολιακο να μου αναπτερωσει το ηθικο, ουτε να καθαρισει για παρτη μου χτυπωντας και εξοντωνοντας ανθρωπους που ειτε καλως ειτε κακως (κακως κατα την γνωμη μου) βρισκονται αυτη την στιγμη στην χωρα μου (εγω ως ανεργη και ανασφαλιστη αν νοσηλεφθω στο νοσοκομειο θα πρεπει να πληρωσω νοσηλεια, ενας ανασφαλιστος μεταναστης θα νοσηλεφθει δωρεαν....ποσο δικαιο ειναι αυτο στην ιδια μου τη χωρα;).
Αλλα ρε παιδες δεν ειδα και κανενα αλλο κομα να υψωνει Ελληνικη σημαια....να σεβεται την φιλοπατρια καποιων ανθρωπων....πλεον οταν καποιος λεει οτι ειναι πατριωτης οι περισσοτεροι τον κοιτουν με μισο ματι, χειροτερα απο ο,τι κοιτουν τουσ λαθρομεταναστες. γιατι; ποιος θα μου υπαγορευσει τα πιστευω μου και ποιος θα μου απαγορευσει να υποστηριζω την καταγωγη μου; αυτη δη΄λαδη ειναι δημοκρατια και οχι φασισμος;
Απο αυτους πουθ μας κυβερνουν τοσα χρονια, ποσες φασιστικες αποφασεις εχουν ληφθει με το καλυμα της δηθεν δημοκρατιας (και δεν εννοω μονο το μνημονιο); ποσοι βουλευτες διαγραφησαν απο τα κοματα τους επειδη δεν υπεραστπιστηκαν την κοινη γραμμη του κοματος και καταψηφισαν νομους; ποσες φασιστικες αποφασεις λαμβανονται ερημην μας για εμας χωρις εμας και κυριως εναντιον μας με την προφαση της δημοκρατιας; αυτη ειναι η ουσια του δημοκρατικου πολιτευματος ομως;
τουλαχιστον ο φασισμος απροκαλυπτα δηλωνει τις θεσεις του, δεν ντυνεται αρνι (οντας λυκος) γοια να παραπλανησει κανεναν......
Πολλοι λοιπον ανθρωποι με παρομοιο σκεπτικο, χωρις να ενστερνιζονται τις πρακτικες της χ.α. ψηφισαν την κυριακη που μας περασε τους φασιστες οπως λετε..... πειτε το αντιδραση, πειτε το ξεσπασμα, ετσι αισθανθηκαν και ετσι επραξαν.
Αλλωστε οπως προειπα, διαβαζοντας τις επισημες θεσεις της χ.α. δεν βρηκα κατι το επιληψιμο....αλλο αν θεωρια και πραξη πολλες φορες απεχουν μακραν.....
http://xryshaygh.wordpress.com/theseis/ εδω για οποιον θελει να παρει μια ιδεα.... χωρις να κανω προσηλυτισμο, γιατι ουτε της χ.α. ειμαι φανατικη ουτε εχω καποιο οφελος απο αυτο, απλα οταν διαφωνειτε με καποιον και του προσαπτετε χαρακτηρισμους να ξερετε τις επισημες θεσεις του και οχι μεσω οσων εχετε ακουσει απο τους αρδ....
αν καποιοι παλι διαβαζοντας αυτες τις γραμμες προσβληθηκατε, ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω και τους χαρακτηρισμους σας και τις καταρες σας, αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα. παντως δεν θα ηταν ασχημο να δοκιμασετε εστω και για λιγο τι σημαινει αληθινη δημοκρατια, και να σεβαστειτε και την διαφορετικοτητα των αποψεων του αλλου.....
ΥΓ: SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.