Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 180424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Το πρωι το ακουσα και απο το μεγκα κιολας. Φευγει ο επιχειρηματιας λογω της αυξησης του φορου στα αναψυκτικα και παει Βουλγαρια αφηνοντας 500 κενες θεσεις εργασιας. Δεν βρισκω λογο το κυβερνητικο καναλι να πει αντικυβερνητικες προπαγανδες. Εξαλλου το λεει και στο νετ,

http://www.statesmen.gr/29964/politiki/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%C2%AB3%E2%80%A6-%CE%B5%C2%BB_26-05-2011.html
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
Αγανακτισμένοι στο SouthPark
Αγανακτισμένοι στο Neverland
Αγανακτισμένοι στο Sherwood Forest
Αγανακτισμένοι στο Gotham City
Αγανακτισμένοι στο Jurassic Park
Αγανακτισμένοι στο Krypton
Αγανακτισμένοι στην Aτλαντίδα
Αγανακτισμένοι στην Σμαραγδούπολη
Αγανακτισμένοι στην ζώνη του λυκόφως
Αγανακτισμένοι στο Little Bighorn
Αγανακτισμένοι στο Sin City
Αγανακτισμένοι στην βίλα Βιλεκούλα
Αγανακτισμένοι στο Bedrock

Βρε αντε γαμηθείτε ρε ....  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Η εταιρεια 3Ε (κοκα κολες κλπ) φευγει απο την Ελλαδα και παει Βουλγαρια...Δεν ακολουθουμε κι εμεις το ιδιο παραδειγμα λεω εγω..

Eίσαι σίγουρος για αυτό που λες ? Έχεις ακούσει μισθούς και παροχές στην Βουλγαρία ? Γιατί τυχαίνει να τα ξέρω από πολύ πρώτο χέρι

ΜΙΚΡΟ η Βουλγαρία αυτή τη στιγμή μόνο ανεβαίνει,δεν έχει τίποτα να χάσει αφού τα είχε όλα χαμένα...θα μου πεις παίζει φτώχεια και δεν υπάρχει μέση τάξη,αλλά πλέον στην Ελλάδα υπάρχει???
Στο Πετρίτσι και στο Σαντάνσκι υπάρχουν πάνω από 30,000 Ελληνες που ζουν μια χαρά!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
η 3Ε δεν πάει να επενδύσει στη Βουλγαρία με το κριτήριο αν είναι η δεν είναι καλά. χέστηκε λες και εκεί θα μένει το ΔΣ να τρώει σουβλάκια στο Σαντάνσκι ή σκόρδα στο πετρίτσι.

πάει να επενδύσει μιας και προφανώς ο τοπικός αναπτυξιακός Νόμος τους δίνει γη και ύδωρ.

FYI:
χθες η ΕΚΤ ζήτησε από την ΤBank να δώσει πίσω τα 550εκ... περισσότερα εδώ:
http://tiny.cc/4sr8n

προς απάντηση για το τι μπορεί να συμβεί αν αρνηθούμε να πληρώνουμε τα δάνεια...
σε 2 μέρες απαιτούν από τις τράπεζες τις ΕΚΤ εγγυήσεις, οι τράπεζες καταρέουν και τότε τρώμε σουβλάκια στην Αθήνα και σκόρδα στη Λάρισα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτό εσύ να το βλέπεις που νομίζεις ότι αν η ΕΚΤ μαζέυει ελληνικά ομόλογα δεν τρέχει κάστανο επειδή τάχα....μπορεί να κόψει χρήμα....

Μακάρι να τανε τόσο απλό...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
χθες η ΕΚΤ ζήτησε από την ΤBank να δώσει πίσω τα 550εκ... περισσότερα εδώ:
http://tiny.cc/4sr8n

προς απάντηση για το τι μπορεί να συμβεί αν αρνηθούμε να πληρώνουμε τα δάνεια...
σε 2 μέρες απαιτούν από τις τράπεζες τις ΕΚΤ εγγυήσεις, οι τράπεζες καταρέουν και τότε τρώμε σουβλάκια στην Αθήνα και σκόρδα στη Λάρισα.

Υπαρχει περιπτωση να καταρευσει η Τ bαnk δηλαδη? 'Η το ταμιευτηριο θα το διεθετησει? Και αυτοι που εχουνε παρει δανειο απο αυτην την τραπεζα ή εχουν καταθεσεις?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Gkaz... ¨ολες οι τράπεζες στην Ελλάδα αυτό το πρόβλημα έχουν.
πήραν ρευστό από την ΕΚΤ με ελληνικά ομόλογα εγγύηση.

οι τράπεζες (ελληνικές) δεν είναι χαζές. μπορούσαν ανέκαθεν να βρουν φτηνό χρήμα στην αγορά. το θέμα είναι ότι εδώ και χρόνια το ελληνικο κράτος υποχρέωσε τις ελληνικές τράπεζες το 20% των αποθεματικών τους να είναι αντίστοιχο σε ομόλογα. για αυτό και ΠΑΝΤΑ έκανε το χζαζό το κράτος σε διαμάχες για κρυφές χρεώσεις και δε ξέρω τι άλλο ελληνικών τραπεζών. γιατί η συνεργασία ήταν ανέκαθεν αμοιβαία
αυτή είναι η κύρια έκθεση τους στον κίνδυνο.

Γενικά (αν εξαιρέσεις τα ομόλογα) οι ελληνικές τράπεζες είναι υγιείς. τοθέμα ειναι ότι το κράτος δεν είναι και συνεπώς αδυνατούν να είναι και αυτές σε μια ενδεχόμενη κρίση. Αν γίνει αύριο Stress test στην Ευρώπη καμία ελληνική δνε το περνάει. είναι και ο λόγος για τον οποίο δε δίνουν δάνεια πλέον. θέλουν να έχουν ρευστότητα σε πιθανό ξαφνικό strees test.

αναφορικά με την ΤΒΑΝΚ παιχνίδι βλέπω να γίνεται. μόλις εμφανιστεί αγοραστής, θα απαξιωθεί και θα πωληθεί φτηνά.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Η εταιρεια 3Ε (κοκα κολες κλπ) φευγει απο την Ελλαδα και παει Βουλγαρια...Δεν ακολουθουμε κι εμεις το ιδιο παραδειγμα λεω εγω..

Eίσαι σίγουρος για αυτό που λες ? Έχεις ακούσει μισθούς και παροχές στην Βουλγαρία ? Γιατί τυχαίνει να τα ξέρω από πολύ πρώτο χέρι

ΜΙΚΡΟ η Βουλγαρία αυτή τη στιγμή μόνο ανεβαίνει,δεν έχει τίποτα να χάσει αφού τα είχε όλα χαμένα...θα μου πεις παίζει φτώχεια και δεν υπάρχει μέση τάξη,αλλά πλέον στην Ελλάδα υπάρχει???
Στο Πετρίτσι και στο Σαντάνσκι υπάρχουν πάνω από 30,000 Ελληνες που ζουν μια χαρά!

Mην κάθεσαι και ακους την μαλακία που σερβίρουν η κάθε εφημερίδα η το χαζοκούτι. Παίζει αυτοί οι "30,000" έλληνες που ζουν μια χαρά εκεί περα να είναι τίποτα συνταξιούχοι που παίρνουν συντάξεις 600-700 ευρώ και εκει πέρα θα ζούνε σαν πασάδες. ΚΑι για την Τουρκία μας πουλάνε αυτό το παραμύθι εδώ και χρόνια αλλά @@ και εκεί είναι . Ένα 5% και αν ζουνε πλουσιοπάροχα και οι υπόλοιποι όχι απλά ψωμολυσάνε , ίσα ίσα βγάζουν τα προς το ζην . Συνεργάτης μου πήγε και άνοιξε επιχείρηση στην Τουρκία και έκλεισε μέσα σε 2 χρόνια , και να μην αναφέρω για τον κλαδο τον οποίο ασχολούμαι εγώ , που οι προϊστάμενοι πληρώνονται στην Βουλγαρία με 300 ευρώ ... Το ότι δν υπάρχει μεσαία τάξη στην Ελλάδα είναι μία τεράστια κουβέντα . Αλλά στο ξαναλέω στην Βουλγαρία είναι άθλια . Μην κάθεστε και τρώτε την προπαγάνδα
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline bane

• Αλλαγή
ραμπιτ οι ελληνες τραπεζιτες ειναι παλαιας κοπης. δεν παιζουν 'αερα'

το οτι δεν δινουν δανεια ειανι αλλος ο λογος

2 τραπεζες θα αντιμετωπισουν προβλημα .αγροτικη και eurobank και αυτο παιζεται παλι.

περισσοτερα αν θες μιλαμε τηλ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
για την αγροτικη επειδη μεσω αυτης κανει πολιτικη η εκαστωτε κυβερνηση δεν ξερω, αλλα για την eurobank αυτο που λες ειναι σχεδον αδυνατο. πρωτο γιατι εχει εναν ΜΟΝΟ μετοχο. τον Λατση, ο οποιος δεν χρειαστηκε μεχρι στιγμης να κανει καμια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου, και δευτερον γιατι το παγκοσμιο κεφαλαιο δεν ενοχλει ποτε το κεφαλαιο που ειναι προσωποποιημενο. Δεν τα βαζει κανεις παγκοσμιως με τον Λάτση. Ολοι τον θελουν συμμαχο.κανεις εχθρο.
« Last Edit: May 26, 2011, 18:52:07 by Capricorn »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.promitheasblog.com/2011/04/blog-post_27.html

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011
Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Το πρωί βρέθηκα στην Εμπορική τράπεζα για την κατάθεση των μισθών δύο υπαλλήλων μου και αφού τελείωσα και πήγα να φύγω, με φωνάζει ο υπεύθυνος καταθέσεων και παρουσία άλλων δύο άρχισε να μου λέει...για μια ενημέρωση που πρέπει να μου γίνει όσον αφορά τους νέους όρους που θα διέπουν την διαχείριση των καταθέσεων των πελατών όλων των τραπεζών. Όταν είπα ότι θα ήθελα να τους διαβάσω και εάν έχω χρόνο να υπογράψω, μου είπε ότι είτε τους αποδεχθώ είτε όχι θα μπουν σε ισχύ πολύ σύντομα. Πριν προλάβω να συνέλθω από αυτά που άκουσα, άρχισε να μου λέει τα εξής:

- Ξέρετε, θα πρέπει η πληρωμή μισθοδοσίας να γίνεται πλέον μέσω τράπεζας.
- Ναι, το ξέρω. Οι δύο υπάλληλοί μου έχουν λογαριασμούς και πηγαίνω και τους τα καταθέτω στον λογαριασμό τους. Τον άλλο τον πληρώνω με μετρητά.
- Όχι. Δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει τα χρήματα που αφορούν πληρωμή μισθοδοσίας, να βρίσκονται σε μία τράπεζα και από εκεί με εντολή δική σας να πληρώνονται οι υπάλληλοί σας.
- Μα σπάνια χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου. Τα έσοδά μου είναι σχεδόν μία η άλλη με τα έξοδά μου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρέχω συνεχώς στις τράπεζες. Έχω μικρή επιχείρηση με τρεις υπαλλήλους και τον έναν μάλιστα τον πληρώνω κατευθείαν.
- Δεν έχει σημασία. Πρέπει τα λεφτά που του δίνετε να τα καταθέτετε στην τράπεζά μας σε λογαριασμό σας, να εκδίδετε μία εντολή με το ποσό που πληρώνεται ο υπάλληλος, να την στέλνεται σε εμάς και κατόπιν να βάζουμε το ποσόν στο λογαριασμό του υπαλλήλου που θα μας έχετε δώσει.
- Μα τι μου λέτε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Για να πληρώσω δηλαδή τον υπάλληλό μου πρέπει να βάλω εσάς μεσάζοντα;
- Πρέπει όλα να ελέγχονται. Πρέπει πλέον να σταματήσει το μαύρο χρήμα.
- Ποιο μαύρο χρήμα; Μαύρο χρήμα είναι ο μισθός του υπαλλήλου μου που του έχω κάνει τις κρατήσεις για το ΙΚΑ, την παρακράτηση και απόδοση του ΦΜΥ και κάθε χρόνο δηλώνω τα πάντα στην εφορία;
- Εσείς μπορεί να το κάνετε έτσι, οι άλλοι όμως;
- Δηλαδή για να καταλάβω, όλοι οι Έλληνες ξαφνικά απόκτησαν μία στάμπα που λέει «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ»; Όλοι μας καλούμαστε να αποδείξουμε στις τράπεζες ότι δεν είμαστε απατεώνες καταθέτοντας τα χρήματα των υπαλλήλων μας σε εσάς; Γιατί δηλαδή να παίρνετε εσείς χρήματα που δεν θα βλέπατε ποτέ;
- Είπαμε, για να είναι όλα τακτοποιημένα πρέπει όλα να περνούν από την τράπεζα. Εάν δεν το κάνετε θα έχετε πρόστιμο!
- Γιατί; Ποιος ο λόγος; Δηλαδή η τράπεζα ανέλαβε καθήκοντα ελεγκτού του υπουργείου οικονομικών; Και γιατί τα χρήματά μου θα πρέπει να έρχονται σε σας;
- Εσείς γιατί δεν το θέλετε; (Ήταν σαν να μου έλεγε ότι δεν το θέλω γιατί είμαι απατεώνας και θέλω να κρύψω κάτι)!
- Γιατί μου μιλάτε με αυτό τον τόνο; Δηλαδή ξαφνικά για εσάς έγινα απατεώνας;
- Όχι, όχι. Απλά εφόσον είστε νομοταγής τι έχετε να φοβηθείτε;
- Από εσάς και το σκεπτικό σας πολλά! Δηλαδή τα χρήματα των εργοδοτών προς τους μισθωτούς, θα πρέπει να βρίσκονται όλα σε εσάς, σωστά; Και για να τα πάρει ο μισθωτός θα πρέπει να έχει και την κάρτα του πολίτη, σωστά;
- Ε βέβαια. Αυτό θα μπει πολύ σύντομα σε ισχύ.
- Και εάν ο μισθωτός δεν θέλει να πάρει την κάρτα;
- Γιατί να μην θέλει να την πάρει; Τι είναι; Φακελωμένος στην αστυνομία ή καταζητούμενος;
- Δηλαδή εάν κάποιος αρνηθεί να πάρει την κάρτα, κατευθείαν εντάσσεται στα ύποπτα στοιχεία;;!!
- Μα γιατί άλλο να μην την θέλει; Με την κάρτα του πολίτη όλα μπαίνουν σε τάξη. Θα μπορεί να έχει αφορολόγητο αφού όλες οι αποδείξεις θα καταγράφονται αυτόματα στην εφορία και δεν θα έχει ο φορολογούμενος όλο εκείνο το φόρτο καταγραφής τους. Για σκεφτείτε τους μεγάλους ανθρώπους πόσο θα διευκολυνθούν!
- Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι γίνεται επειδή σκέφτηκαν και πόνεσαν τους ηλικιωμένους!!!
- Και όχι μόνον αυτό. Σκέφτεστε ότι μέσα σε μία οικογένεια χωρίς την ατομική κάρτα, θα ανταλλάζουν αποδείξεις μέχρι να τακτοποιηθεί το αφορολόγητο όλων των μελών;
- Δηλαδή;
- Είδατε που δεν τα έχετε σκεφτεί όλα; Δηλαδή, εάν ο σύζυγος είχε μαζέψει τις απαιτούμενες αποδείξεις, το πλεόνασμα θα το έδινε στην σύζυγο. Οπότε άδικα η σύζυγος θα αποκτούσε αφορολόγητο. Ενώ με την κάρτα η απόδειξη από την εκάστοτε αγορά αφορά τον κάτοχο και μόνο!
- Και το βρίσκεται αυτό άδικο; Μία οικογένεια είναι. Οικογενειακό εισόδημα δηλώνουν. Οι αγορές γίνονται για το σπιτικό τους, για τα παιδιά τους. Μα τι μου λέτε τώρα; Και τα θεωρείται και δίκαια; Όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα βγάλω ούτε κάρτα, ούτε και θα πληρώνω μέσω τράπεζας τον υπάλληλό μου.
- Να δούμε τότε πως θα δικαιολογεί τα χρήματά του!! Διότι όταν θα ισχύσουν οι νόμοι αυτοί, δεν θα μπορεί να εμφανίσει κάποιος χρήματα που δεν έχουν περάσει από τράπεζα. Θα χτυπάει σε κάθε αγορά που θα ξεπερνάει το ποσόν που έκανε ανάληψη!!!!!!!!!

Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα πνίξιμο.

Κατάλαβα ότι θα πάθαινα εγκεφαλικό.

Σηκώθηκα βιαστικά κι έφυγα μην αντέχοντας να ακούω άλλο.

Ήθελα αέρα, πνιγόμουν.

Βγήκα έξω και όλοι μου φαινόντουσαν εχθροί.
Ήθελα να βάλω τα κλάματα.
Με έπνιγε το αόρατο χέρι του Μεγάλου Αδελφού.

Αισθανόμουν τόσο δούλος και τόσο υποταγής όσο δεν είχα αισθανθεί έτσι σε όλα μου τα χρόνια. Καταλάβαινα ότι ο έλεγχος επάνω μου σε λίγο καιρό θα είναι καθολικός.
Θα είμαι δούλος.
Δεν θα έχω αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος, σαν οικογενειάρχης, σαν αυτοδύναμος μικροεπιχειρηματίας.

Και παρεμπιπτόντως, όταν τα συζήτησα με έναν γνωστό μου στην ALPHA μου είπε ότι όλα τα δάνεια θα πληρώνονται αυτόματα από τους λογαριασμούς, χωρίς να ερωτηθούμε και ότι θα μένει μέσα το ποσόν των 600,00 ευρώ το οποίο έχουν κρίνει ότι με αυτό καλύπτουμε τις απαιτούμενες ανάγκες διαβίωσης του μήνα!!!

Εάν δεν γίνει κάτι για να αλλάξουν αυτά που έχουν δρομολογηθεί, πέστε αντίο στην αξιοπρέπεια του Έλληνα.
Πέστε αντίο στην ευμάρεια της οικογένειάς σας και κλείστε καλά πίσω σας την πόρτα που γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Θα είναι μία λέξη που θα την διαβάζουμε στα παιδιά μας και θα λέμε ότι κάποτε κάποιοι παππούδες μας την είχαν γιατί θα ντρεπόμαστε να τους πούμε ότι την είχαμε εμείς και την χάσαμε...

(κείμενο αγνώστου αγανακτησμένου Έλληνα).

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ραμπιτ οι ελληνες τραπεζιτες ειναι παλαιας κοπης. δεν παιζουν 'αερα'

το οτι δεν δινουν δανεια ειανι αλλος ο λογος

2 τραπεζες θα αντιμετωπισουν προβλημα .αγροτικη και eurobank και αυτο παιζεται παλι.

περισσοτερα αν θες μιλαμε τηλ

συμφωνώ απόλυτα, οι τράπεζες μας είναι "παραδοσιακές" τραπεζικα. για αυτό και δεν έχουνε εκτεθεί και για αυτό το σύστημα αντέχει. το κράτος όμως φρόντισε να τις γαμήσει και αυτές! (το ξέρω ακούγεται παράδοξο!)
για αγροτική άκουσα για eurobank...δεν το ήξερα
ξέρω ότι 40δις την τελευταία εβδομάδα έφυγαν από ελληνικές τράπεζες, ξέρω ότι σήμερα οι τράπεζες έδιναν ανάληψη μόνο μέχρι 800 ευρώ...
φαντάζομαι ότι αύριο ο ΓΑΠ θα ζητήσει ένα τύπο Οικουμενικής...

opws_mathame

• Guest
Αν καποιος ασχολειτε με χρηματιστηριο και εχει καποια καβατζα ειναι καταλληλη στιγμη για αγορες εθνικης τραπεζας..το μομεντουμ οπως λεμε και στο στοιχημα.
εχει πεσει η τιμη της μετοχης στο 4.5.καμια συμμετοχη στα ειρηνικα κουκλοθεατρα των ψευτοαγανακτισμενων πολιτων

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

ξέρω ότι σήμερα οι τράπεζες έδιναν ανάληψη μόνο μέχρι 800 ευρώ...

Μέχρι τώρα σας είχα για πληροφορημένους εσάς τους "liberals" αλλά μου φαίνεται σας έχει ψοφήσει στην παραπληροφόρηση ο Στέφανος Μάνος... Η παραπάνω πληροφορία ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ πάντως...
Για την οικουμενική έχεις δίκιο μόνο που δεν είναι "φαεινή ιδέα" του γκαουλάιτερ mr. Papandreou αλλά απαίτηση των νταβατζήδων μας, για να δημιουργηθεί ένα κλίμα συναίνεσης και ευρείας αποδοχής των νέων κατοχικών μέτρων που μας επιβάλλουν, μέσω μιας νέας "συμμαχίας των προθύμων" που θα οριστούν τοποτηρητές των συμφερόντων τους στο ελληνικό προτεκτοράτο...
Σχετικά με το θέμα της ελληνικής χρεοκοπίας ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι σημαντικότατος λόγος που αποφεύγεται είναι το domino effect που θα δημιουργηθεί στα υπόλοιπα μέλη των P.I.I.G.S (που λέτε και εσείς οι νοσταλγοί της thatcher) δίνοντας τους μια εναλλακτική στο μέλλον που τους προδιαγράφεται (και το οποίο κινείται σε παρόμοια κατεύθυνση με το ελληνικό). Παρ'όλα αυτά, πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά που θα υπάρξει σε πολλούς "ενδιαφερόμενους επενδυτές"   (ή αλλιώς νταβατζήδες) όχι μόνο από την ενδεχόμενη μείωση που θα υποστεί το χαρτοφυλάκιο τους αλλά ΚΥΡΙΩΣ από τα δυνητικά κέρδη που σκοπεύουν να βγάλουν "εκμεταλλευόμενοι" (a.k.a. καταληστεύοντας) τους δημόσιους πόρους που τους προσφέρονται κοψοχρονιά μέσω του κατοχικού μνημονίου.
Είναι πολλά τα λεφτά Χανς...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
καμια συμμετοχη στα ειρηνικα κουκλοθεατρα των ψευτοαγανακτισμενων πολιτων

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@kriti 4,

Ποιος τα αρνείται όλα αυτά;  προφανή και δεδομένα είναι. νομίζω ότι το έχουμε δεχτεί όλοι μέσα στα προηγούμενα 400 ποστ. το ότι το κατανοούμε και το παραθέτουμε ΔΕ σημαίνει ότι μας αρέσει που συμβαίνει κιόλας ή το ζητάμε. σε όλα τα ποστ που γράφουμε η διαφωνια αφορά το πως την έχουμε δει εμείς οι έλληνες. για το πω την έχουν δει οι ξένοι νομίζω ότι δεν χωρά αμφισβήτηση. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ και λογικά κάνουν κατ εμέ.

ΥΓ. γιατί οι χαρακτηρισμοί όμως πάλι; σβήστε τη με τις ειρωνείες αν θέλετε να συζητάμε. liberals και ψόφιους στην ενημέρωση σε κανέναν άλλο. μην ταμπελιάζετε ειδικα σε όποιον δεν έχει χαρακτηρίσει κανένα εδώ μέσα. πως προέκυψε ότι είμαστε "Liberals" και αβάντες του κάθε Μάνου; η περίπτωση να έχουμε άποψη ας πούμε δε συζητιέται; τι να κάνουμε δλδ αν εσένα σου ακούγονται αυτά λόγια στέφανουμάνου; άκουσες ποτέ εμένα να χαρακτηρίζω "αριστερο αναρχο επαναστατικοκομμουνο κάτι" τις όποιες σκέψεις ανταλλάσει (σχηματικά ανφέρω) ο Catala; στο τοπικ επειδή μου ακούγονται "κάπως"; τι αφορισμοί και γενικότητες είναι αυτές;

η ανάληψη χθες σε 3 τράπεζες συνεργασίας της εταιρείας μας ήταν ΜΑΧ 800 ευρώ. & - το ξέρω γιατί με πήραν 3 φορές να μου το πούνε ζητώντας και καλά "συγγνώμη" οι ταμίες όταν στείλαμε το συνεργάτη για τις εξωτερικές δουλειές.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μη σνομπαρετε καμια κινηση κατα του καθεστωτος, δεν εχουμε τετοιες πολυτελειες. Στηριξη σε οτιδηποτε αμφισβητει τις κατοχικες δυναμεις, εστω και αν δεν ταυτιζομαστε με τον κοσμο που το απαρτιζει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
σωστός sky.

Offline dave

• Αλλαγή
Μη σνομπαρετε καμια κινηση κατα του καθεστωτος, δεν εχουμε τετοιες πολυτελειες. Στηριξη σε οτιδηποτε αμφισβητει τις κατοχικες δυναμεις, εστω και αν δεν ταυτιζομαστε με τον κοσμο που το απαρτιζει.

συμφωνω απολυτα