Carlos, ας μιλήσουμε με απόψεις και όχι με αστείους εντυπωσιασμούς:
-στον καταιγισμό της πληροφόρησης σήμερα δεν αποτελεί καν διαπόμπευση, τους έχουν ήδη ξεχάσει όλοι, άσε που με το μιλιταριστικό παρουσιαστικό τους είναι δύσκολο και να τους ξεχωρίσεις-συγκρατήσεις. Άρα κοινωνικά δε στιγματίστηκαν μάλλον καθόλου
-παρόλα αυτά είναι λάθος να επιζητάς τη διαπόμπευσή τους από μια εντελώς υποκριτική (και πολλά άλλα) κοινωνία.
Είναι δηλαδή από τη ρίζα του προβληματικό το εν λόγω ζήτημα. Δε δέχομαι τη διαπόμπευση ως έννοια και πρακτική, γιατί πολύ απλά δεν αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα στους φιλήσυχους νοικοκυραίους. Για μένα δε μετράει η γνώμη τους τόσο, όποιος νιώθει νιώθει και τέλος. Τι προσπαθείς δηλαδή να κάνεις; Να πάρεις με το μέρος σου την καλή αλλά μονίμως αθώα και εξαπατημένη κοινωνία, εσύ ο επίσης καλός; Και δεν πάει ως ειρωνεία σε σένα προσωπικά, απλώς το παρουσιάζω σχηματικά.
-Όσοι θέλουν να κυνηγήσουν τέτοια αποβράσματα, δε χρειάζονται καμία φωτό για να το κάνουν, μην ανησυχείς.
-μιλάς για εξίσωση φασιστικής βίας με την αντίσταση, πού την είδες την αντίσταση εν προκειμένω; πού είδες τη λογική των ίσων αποστάσεων; εγώ μόνο μια μερική συμπόρευση με την αστυνομία βλέπω στη συγκεκριμένη περίπτωση, σόρυ κιόλας
-το ότι "μετράνε μείον 2 στην κόρινθο" επειδή τους έβγαλαν οι ίδιοι οι φίλοι τους τις φωτό, το πιστεύεις στα σοβαρά;
-το βασικότερο όλων όμως: ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Αυτός που αντιστέκεται δεν έχει την ίδια ηθική με το κράτος και τους φασίστες. Υποτίθεται ότι παλεύει για κάτι άλλο που θα έχει και μια άλλη ηθική. Στον δρόμο προς αυτό το άλλο δεν είναι δυνατό να μετέρχεται τέτοιους τρόπους, γιατί πολύ απλά θα γίνει σαν τους εχθρούς του στο τέλος. Η ιστορία βρίθει παρόμοιων παραδειγμάτων με τέτοια κατάληξη. Η αστυνομία δημοσιεύει με τη λογική της ρουφιανιάς, εσύ την αποδέχεσαι αυτή τη λογική; Και δε μιλάμε για κατηγορία για συγκεκριμένη πράξη, εκεί θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα δεδομένα, μιλάμε για οπλοκατοχή. Τότε, όπως λέω και πιο πάνω, αν είχαν κάνει κάτι συγκεκριμένο δηλαδή, θα μπορούσαν ίσως να φοβούνται, τώρα κλάιν μάιν. Την αστυνομία συνεργό μου πάντως δεν την κάνω ούτε για τον μεγαλύτερο εχθρό μου.
ΥΓ: τώρα εσένα τι να σου πω ρε φρούτο... Θα σε άρχιζα, αλλά έχω βαρεθεί με το κάθε άβγαλτο πρώην φυτομάνια που ήρθε εδώ με ελιτίστικο υφάκι να βγάλει το κόμπλεξ του. Και μόνο ότι απαντάς πανικόβλητος με ένα κάρο παπαριές χωρίς καμία συνοχή, αλλά επί της ουσίας του θέματος δε λες ούτε μισή λέξη, φτάνει για να γελοιοποιηθείς μόνος σου, δε χρειάζεται καμία απάντηση δικιά μου, όσο κι αν ξεχειλίζει ο γκεμπελισμός σου.
Με απειλεί να μη συνεχίσω κιόλας ο μπούλης