Author Topic: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...  (Read 184044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απ: Κοινωνια, οικονομία - Η ώρα της ΠΙΠΑΣ...
« Reply #3640 on: February 17, 2013, 13:59:23 »
Και για τους 27 που πήρανε οι μπατσοι όλοι είναι σπίτια τους..
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3641 on: February 17, 2013, 14:00:05 »
ετσι γινεται με τα σκυλια

υπαρχει και η αξιοπρεπεια
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #3642 on: February 17, 2013, 14:00:23 »
tvxs.gr/node/120099

Συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ για δωροδοκία και εκβιασμό

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας οδηγήθηκαν  τρεις υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Πάτρας οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή το απόγευμα, για παθητική δωροδοκία και εκβίαση σε βάρος 57χρονου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για δύο 58χρονους και έναν 54χρονο, όλοι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ. Συνολικά κατασχέθηκε το ποσό των 76.000 ευρώ και 1.900 δολαρίων περίπου.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα, το οποίο αντιστοιχούσε στο αντίτιμο που απαιτούσαν εκβιαστικά o ι δύο υπάλληλοι (54 και 58 ετών) του Σ.Δ.Ο.Ε. από τον 57χρονο επιχειρηματία, προκειμένου διευθετήσουν ευνοϊκά εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις του.

Ο 54χρονος και ο 58χρονος εντοπίστηκαν την Παρασκευή (15.02.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας σε καφετέρια στην Λευκάδα, ύστερα από προσυννενοημένη συνάντηση με τον 57χρονο επιχειρηματία, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό που τους είχε παραδώσει λίγη ώρα πριν ο επιχειρηματίας.

Από την εξέλιξη της έρευνας σχηματίσθηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος ενός ακόμη 58χρονου υπαλλήλου της ίδιας Υπηρεσίας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (15.02.2013) το βράδυ στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται να ενεργούσε σε συνεννόηση με τους άλλους δύο υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δύο υπαλλήλων που συνελήφθησαν στη Λευκάδα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 1.920 δολαρίων στην οικία του 58χρονου και το χρηματικό ποσό των 19.360 ευρώ στην οικία του 54χρονου, ενώ στην οικία του 58χρονου υπαλλήλου που συνελήφθη στην Πάτρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 46.950 ευρώ.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3643 on: February 17, 2013, 14:01:53 »
η επομενη ειδηση θα ειναι οτι καηκε το δασος απο τις μολοτοφ

και στανταρ θα βρεθει εδω μεσα ο ενας να το υποστηριξει

Paschos ‏@Mandravelis

Το συμπέρασμα είναι ότι τα δένδρα μπορούν να κόβονται γαι «επαναστατικούς» λόγους, αλλά όχι για επενδυτικούς.
« Last Edit: February 17, 2013, 14:13:31 by kissmyarrow »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #3644 on: February 17, 2013, 15:26:39 »
http://24gr.blogspot.com/2013/02/blog-post_1805.html

Åßäçóç-ÓÏÊ: Õðåîáßñåóáí ÷ñÞìáôá ãéá ôç ìíÞìç ôùí áäéêï÷áìÝíùí ìáèçôþí óôá ÔÝìðç!!
Ãéá õðåîáßñåóç ÷ñçìÜôùí ðïõ åß÷áí äïèåß óôç ìíÞìç ôùí 21 áäéêï÷áìÝíùí ìáèçôþí óôá ÔÝìðç, ðáñáðÝìðïíôáé íá äéêáóôïýí ï ðñþçí äÞìáñ÷ïò Áðïóôüëïõ Ðáýëïõ Çìáèßáò êáé Ýíáò äçìïôéêüò ôáìßáò!

Óýìöùíá ìå âïýëåõìá ôïõ Óõìâïõëßïõ Åöåôþí Èåóóáëïíßêçò...

ïé äýï åìðëåêüìåíïé óôçí õðüèåóç èá êáèßóïõí óôï åäþëéï ôïõ Ôñéìåëïýò Åöåôåßïõ ÊáêïõñãçìÜôùí ìå ôçí êáôçãïñßá üôé õðåîáßñåóáí ðÜíù áðü 1.000.000 åõñþ, ôçí ðåñßïäï 2003 – 2006!

Óôá ÷ñÞìáôá ðïõ öÝñåôáé íá Ýêáíáí "öôåñÜ" áðü ôá ôáìåßá ôïõ äÞìïõ ðåñéëáìâÜíïíôáé êáé 400.000 åõñþ ðïõ åß÷áí äïèåß ùò åðé÷ïñÞãçóç áðü ôïí ÏÐÁÐ óôï óõãêåêñéìÝíï äÞìï ðñïêåéìÝíïõ íá êáôáóêåõáóôïýí áèëçôéêÜ Ýñãá óôç ìíÞìç ôùí áäéêï÷áìÝíùí ìáèçôþí óôï ôñáãéêü äõóôý÷çìá ôùí Ôåìðþí!

Ôï Ýëëåéììá óôï óõãêåêñéìÝíï äÞìï ðñïóäéïñßóôçêå óôï 1.323.905,73 åõñþ êáé óôï ðüñéóìá ôùí ïéêïíïìéêþí åðéèåùñçôþí ðåñéãñÜöåôáé êáêïäéá÷åßñéóç êáé äéÜèåóç äçìïóßïõ ÷ñÞìáôïò ÷ùñßò íá ôçñïýíôáé ïé íüìéìåò äéáäéêáóßåò êáèþò ïé ðëçñùìÝò ãßíïíôáí ìå ðñü÷åéñåò ÷åéñüãñáöåò áðïäåßîåéò ÷ùñßò íüìéìá äéêáéïëïãçôéêÜ.

Óýìöùíá ìå ôï âïýëåõìá ç åðé÷ïñÞãçóç ôïõ ÏÐÁÐ ýøïõò 300.000 åõñþ åß÷å äïèåß óôï äÞìï ãéá ôçí êáôáóêåõÞ íÝïõ áèëçôéêïý êÝíôñïõ óôï Ìáêñï÷þñé Ýñãï ôï ïðïßï äåí êáôáóêåõÜóèçêå ðïôÝ.

Êáé ïé äýï êáôçãïñïýìåíïé óôéò áðïëïãßåò ôïõ êáôÜ ôçí áíáêñéôéêÞ äéáäéêáóßá áñíÞèçêáí ôéò êáôçãïñßåò ðïõ ôïõò áðïäßäïíôáé åíþ áöÝèçêáí åëåýèåñïé ìå ÷ñçìáôéêÞ åããýçóç êáé ôçí åðéâïëÞ ðåñéïñéóôéêþí üñùí.

ôðô ðáêéóôáíïé èá åéíáé, ôá ìïõíéá ñå ôé åêáíáí

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #3645 on: February 17, 2013, 15:55:04 »
ιδού, τα μπάσταρδα

Παναγιώτης Δούκας, 27 ετών
Λουκάς Χαιδάς, 19 ετών

http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7386.html
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3646 on: February 17, 2013, 16:33:40 »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3647 on: February 17, 2013, 16:37:40 »
ιδού, τα μπάσταρδα

Παναγιώτης Δούκας, 27 ετών
Λουκάς Χαιδάς, 19 ετών

http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7386.html

Τους ρουφιάνους δεν τους αντιμετωπίζεις σαν ρουφιάνος φίλε.-

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3648 on: February 17, 2013, 17:08:10 »
Ναι ρε να πούμε καλά λέει ο savage, τι μαλακίες είναι αυτές, ρουφιάνοι δε γινόμαστε ούτε για σκουλήκια ούτε για κανέναν, άντε διαγράψτε το να πούμε, όποιος γουστάρει να δει φάτσες και ονόματα, ας μπει στο astynomia.gr, ήμαρτον

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #3649 on: February 17, 2013, 17:09:07 »
κανάς Γκάντι φαντάζομαι θα το είπε αυτό..

Υ.Γ.
τους δολοφόνους ναζί τους αντιμετωπίζεις με οποιδήποτε μέσο.-

edit: άσε που δεν κατάλαβα από που κι ως που ρουφιανιλήκι η δημόσια διαπόμπευση...δεν κατάλαβα από που κι ως που είναι κακό να τους κάνεις να χέζονται να κυκλοφορήσουν γιατί θα ξέρουν πως οι φάτσες τους είναι γνωστές και πολύ πιθανό να έχουν στοχοποιηθεί...ίσα-ίσα, θα έπρεπε να κυκλοφορούν χέρι-χέρι οι φωτογραφίες τους και τα στοιχεία τους
« Last Edit: February 17, 2013, 17:27:38 by teratios »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3650 on: February 17, 2013, 18:24:00 »
 :D :D :D

Εντάξει ρε σούπερ βίαιε αντι-γκάντι, έχουν χεστεί πάνω τους που έβγαλες τις φωτό τους στο paokworld
Όταν λες στο κήρυγμα της πλάκας ότι τους αντιμετωπίζεις με κάθε μέσο, εννοείς φαντάζομαι και τις φωτογραφίες που έβγαλε η ίδια η αστυνομία ε;
Εύγε νέε μου

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3651 on: February 17, 2013, 20:58:33 »
Ειχα δει στον Εξαντα το αφιερωμα για τα μεταλλεια χρυσου στην Χαλκιδικη. Ειναι πραγματικα ασυλληπτο το γεγονος οτι μια ιδιωτικη εταιρια αγοραζει μια εκταση κ εκμεταλλευται το 100% των κοιτασματων χωρις η Ελλαδα να εχει καποιο οφελος. Θυμαμαι τον ... Παπακωσταντινου οταν τον ρωτησα τι σκατα κερδιζει η Ελλαδα απο ολο αυτο ειπε για τις θεσεις εργασιας (που το δεχομαι οτι ειναι ενα κερδος αλλα ας προνοουσε το κρατος να τους προωθησει σε αλλες εργασιες στην περιοχη οπως γεωργια, ιχθυοτροφια κλπ) και το ΦΠΑ για την λειτουργια τις εταιριας  :'(   :'(

Ξερει κανεις να μας πει αν υπαρχει σε αλλη χωρα της Ευρωπης νομικο πλαισιο σαν την Ελλαδας, δλδ να μην κερδιζει τπτ απολυτως το κρατος απο εξορυξη μεταλλευματων στο εδαφος της; Αυτος ο νομος που ισχυει στην Ελλαδα ειναι απο εποχη δικτατοριας μαλιστα ειπαν....

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3652 on: February 18, 2013, 00:48:57 »
Νταξ, τι να λεμε τωρα....Πηγα σημερα Κατερινη και ειδα τα νεα διοδια. 2,40 ευρω. Θα μου πεις το ξερουμε. Αυτο που δεν ηξερα και μου ειπαν ηταν οτι κατεβασαν τα διοδια των Μαλγαρων στο 1,20 απο 2,4 που ηταν (κρατικα διοδια) αλλα τα νεα ειναι στο 2,4. Δηλαδη περα απο την φορομπηχτικη και αντιλαικη πολιτικη αρμεγματος μεσω διοδιων,  κατεβασαν τα κρατικα εσοδα ενω ταυτοχρονα  χαρισαν εσοδα σε εναν ιδιωτη....στη ψυχρα...Για τετοια ρεμαλια μιλαμε.

παρεπιπτοντως, κανας ανεργος θα κατεβει στις πορειες της Τεταρτης η θα κατσει να κραζει απο τον καναπε του?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #3653 on: February 18, 2013, 02:20:19 »
:D :D :D

Εντάξει ρε σούπερ βίαιε αντι-γκάντι, έχουν χεστεί πάνω τους που έβγαλες τις φωτό τους στο paokworld
Όταν λες στο κήρυγμα της πλάκας ότι τους αντιμετωπίζεις με κάθε μέσο, εννοείς φαντάζομαι και τις φωτογραφίες που έβγαλε η ίδια η αστυνομία ε;
Εύγε νέε μου

νέε μου, αν την βρίσκεις να παριστάνεις τον λοχία ας πήγαινες να γίνεις ΕΠΟΠ

να μην πήγαινε και στράφι το αγαπημένο σου "πέσιμο του λαίουρα", άνευ αντικειμένου, έτσι απλά σε στυλ "που 'ν' το κράνος σου"

προσωπικά, I am too old for this shit..αν συνεχίσεις θα συνεχίσω και στο τέλος σε μένα θα πέσει το μπαν...οπότε, δεν έχω πρόβλημα να σε γλιτώσω απ τον χρόνο...όχι τίποτα, θέλει και κόπο να σκαρφίζεσαι συνεχώς μια μαλακία να πετάξεις για κάθε τι που διαβάζεις και δεν το έγραψε "παλιός"...

Υ.Γ.
για την 1 στο εκατομμύριο που το ποστ σου δεν είναι να χαμε να λέγαμε, ψάξου, μου λες πως είναι της πλάκας το να νομίζω πως πόσταρα κάτι στο paokworld και έκανα κάτι, εσύ με τα 2146 ποστς...

Offline carlos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3654 on: February 18, 2013, 02:46:56 »
ακριβώς.
οι φασίστες δεν είναι ούτε οροθετικές, ουτε άνθρωποι που αντιστέκονται για να μη χαρούμε και να μην επιδιώκουμε τη διαπομπευση τους.
οι φασίστες σκοτώνουν. οι φασίστες λιντσάρουν και τρομοκρατούν.
η λογική των ίσων αποστάσεων μεταξύ φασιστών και υπολοίπων, το μόνο που κάνει είναι να εξισώνει τη ρατσιστική και φασιστική βία, με όποιον αντιστέκεται.
και θα χρησιμοποιήσω ακόμα και τις φώτο των μπατσων, παίζοντας στις αντιφάσεις του αστικού κράτους, για να τους κάνω τη ζωή δυσκολότερη.
μόνο σκέψου καταλά ότι μετά από αυτές τις φώτο, η γραμμή κρούσης των φασιστών στην κόρινθο, μετρά μείον 2.
αν πεσει ενας, πεφτουμε ολοι..

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3655 on: February 18, 2013, 09:49:35 »
Carlos, ας μιλήσουμε με απόψεις και όχι με αστείους εντυπωσιασμούς:

-στον καταιγισμό της πληροφόρησης σήμερα δεν αποτελεί καν διαπόμπευση, τους έχουν ήδη ξεχάσει όλοι, άσε που με το μιλιταριστικό παρουσιαστικό τους είναι δύσκολο και να τους ξεχωρίσεις-συγκρατήσεις. Άρα κοινωνικά δε στιγματίστηκαν μάλλον καθόλου

-παρόλα αυτά είναι λάθος να επιζητάς τη διαπόμπευσή τους από μια εντελώς υποκριτική (και πολλά άλλα) κοινωνία. Είναι δηλαδή από τη ρίζα του προβληματικό το εν λόγω ζήτημα. Δε δέχομαι τη διαπόμπευση ως έννοια και πρακτική, γιατί πολύ απλά δεν αναγνωρίζω αυτό το δικαίωμα στους φιλήσυχους νοικοκυραίους. Για μένα δε μετράει η γνώμη τους τόσο, όποιος νιώθει νιώθει και τέλος. Τι προσπαθείς δηλαδή να κάνεις; Να πάρεις με το μέρος σου την καλή αλλά μονίμως αθώα και εξαπατημένη κοινωνία, εσύ ο επίσης καλός; Και δεν πάει ως ειρωνεία σε σένα προσωπικά, απλώς το παρουσιάζω σχηματικά.

-Όσοι θέλουν να κυνηγήσουν τέτοια αποβράσματα, δε χρειάζονται καμία φωτό για να το κάνουν, μην ανησυχείς.

-μιλάς για εξίσωση φασιστικής βίας με την αντίσταση, πού την είδες την αντίσταση εν προκειμένω; πού είδες τη λογική των ίσων αποστάσεων; εγώ μόνο μια μερική συμπόρευση με την αστυνομία βλέπω στη συγκεκριμένη περίπτωση, σόρυ κιόλας

-το ότι "μετράνε μείον 2 στην κόρινθο" επειδή τους έβγαλαν οι ίδιοι οι φίλοι τους τις φωτό, το πιστεύεις στα σοβαρά;

-το βασικότερο όλων όμως: ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Αυτός που αντιστέκεται δεν έχει την ίδια ηθική με το κράτος και τους φασίστες. Υποτίθεται ότι παλεύει για κάτι άλλο που θα έχει και μια άλλη ηθική. Στον δρόμο προς αυτό το άλλο δεν είναι δυνατό να μετέρχεται τέτοιους τρόπους, γιατί πολύ απλά θα γίνει σαν τους εχθρούς του στο τέλος. Η ιστορία βρίθει παρόμοιων παραδειγμάτων με τέτοια κατάληξη. Η αστυνομία δημοσιεύει με τη λογική της ρουφιανιάς, εσύ την αποδέχεσαι αυτή τη λογική; Και δε μιλάμε για κατηγορία για συγκεκριμένη πράξη, εκεί θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα δεδομένα, μιλάμε για οπλοκατοχή. Τότε, όπως λέω και πιο πάνω, αν είχαν κάνει κάτι συγκεκριμένο δηλαδή, θα μπορούσαν ίσως να φοβούνται, τώρα κλάιν μάιν. Την αστυνομία συνεργό μου πάντως δεν την κάνω ούτε για τον μεγαλύτερο εχθρό μου.

ΥΓ: τώρα εσένα τι να σου πω ρε φρούτο... Θα σε άρχιζα, αλλά έχω βαρεθεί με το κάθε άβγαλτο πρώην φυτομάνια που ήρθε εδώ με ελιτίστικο υφάκι να βγάλει το κόμπλεξ του. Και μόνο ότι απαντάς πανικόβλητος με ένα κάρο παπαριές χωρίς καμία συνοχή, αλλά επί της ουσίας του θέματος δε λες ούτε μισή λέξη, φτάνει για να γελοιοποιηθείς μόνος σου, δε χρειάζεται καμία απάντηση δικιά μου, όσο κι αν ξεχειλίζει ο γκεμπελισμός σου.
Με απειλεί να μη συνεχίσω κιόλας ο μπούλης  :'(

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #3656 on: February 18, 2013, 11:56:32 »
μπάστα ρε πορτιέρη του στραβοστόμικου ελιτισμού που θα μιλήσεις και για ελιτισμό..αν δεν κατάλαβες, τα ίδια σκατά με αυτούς που βρίζεις είσαι...όμως, παρά που συνέχισες τα αδερφίστικα, ανάμεσα τους το νόημα ("ήρθες από δω, να μας πεις κλπ κλπ"...μάλλον νομίζεις ρε βλακάκο πως οι εγγραφές είναι ανοιχτές για να σκάνε οπαδοί να σε αποθεώνουν) σου ξέφυγε...κατά τα άλλα, γνωστό το παραμύθι σου, όσο καρπαζοεισπράκτορας και να σαι στην ζωή στο ίντερνετ μπορείς να είσαι ότι δηλώνεις...πάντως μην μου αγχώνεσαι, δεν θέλω να στο στερήσω, κράτα το καλά το πόστο του λοχία-λαίουρα στο paokworld, προφανώς το χρειάζεσαι...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3657 on: February 18, 2013, 11:58:15 »
για ανταλλαγή απόψεων υπάρχουνε τα τόπικ

για ξεκατίνιασμα τα πμ.

στο επόμενο έχει σβήστρα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #3658 on: February 18, 2013, 13:28:24 »
για ανταλλαγή απόψεων υπάρχουνε τα τόπικ

Ζητάω συγγνώμη μοντ, αν και αυτό προσπαθώ να κάνω, να εκφράσω άποψη, ακόμα και στο τελευταίο ποστ μου, αλλά άποψη πουθενά από το φυτομάνια
Το έγραψα και πριν
ένα κάρο παπαριές χωρίς καμία συνοχή, αλλά επί της ουσίας του θέματος δε λες ούτε μισή λέξη

Μια απλή αντρίκεια απάντηση γυρεύω, εγώ που κατά τα άλλα κάνω "αδερφίστικα"  :'(. Δε με πειράζει να με βρίζουν, αλλά μια απάντηση ρε συ, κάτι ουσιαστικό πέρα από τον πανικό και τα νευράκια.
Είναι δύσκολο το πέρασμα από το επίπεδο της χαζοκουλτουριάρας γκόμενας της ικτίνου φαίνεται. Όπως και πολλά άλλα περάσματα, αλλά μην το αναλύσουμε.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3659 on: February 18, 2013, 13:36:43 »
μπάστα ρε πορτιέρη του στραβοστόμικου ελιτισμού που θα μιλήσεις και για ελιτισμό..αν δεν κατάλαβες, τα ίδια σκατά με αυτούς που βρίζεις είσαι...όμως, παρά που συνέχισες τα αδερφίστικα, ανάμεσα τους το νόημα ("ήρθες από δω, να μας πεις κλπ κλπ"...μάλλον νομίζεις ρε βλακάκο πως οι εγγραφές είναι ανοιχτές για να σκάνε οπαδοί να σε αποθεώνουν) σου ξέφυγε...κατά τα άλλα, γνωστό το παραμύθι σου, όσο καρπαζοεισπράκτορας και να σαι στην ζωή στο ίντερνετ μπορείς να είσαι ότι δηλώνεις...πάντως μην μου αγχώνεσαι, δεν θέλω να στο στερήσω, κράτα το καλά το πόστο του λοχία-λαίουρα στο paokworld, προφανώς το χρειάζεσαι...

Εγώ θα τον κατηγορούσα για παλαιοημερολογήτη τον Καταλά, πάντως. Γιατί τέτοιου είδους ειρωνία μαζί με επιχειρήματα, όλο σε κάτι παλιούς συναντάς. Κάτι Μαρξ, κάτι Λένιν, κάτι αρχαίους τέλος πάντων. Στο δια ταύτα, με καλύπτει πάντως. Η διαφορά μας μαζί σου, είναι ότι εμείς θέλουμε ακόμα και στον πόλεμο να κρατήσουμε την ηθική μας. Βέβαια, από το ρουφιάνεμα των μπάτσων, βγήκε πως ο ένας ήταν σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου, αλλά και πάλι για μένα (για να μην πάρω κι άλλον στον λαιμό μου, καθώς μόνο την πάρτη μου εκφράζω), αυτά είναι ψιλά γράμματα. Τώρα, το τι θα πει ο μικροαστός βλέποντας τις φάτσες του λίγο πριν τις ξεχάσει, αυτός που είδε το σύμπαν του να καταρρέει και ενώ βλέπει τι συμβαίνει, αποφαίνεται «αυτή η πολιτική συγκυρία είναι πολύ λίγη για την αφεντιά μου», ε, στα παπάρια μου προφανώς. Δεν θα κρεμόμαστε από τ' αρκίδια του κάθε χλιμίτζουρα παρτάκια που τον κάνει λάστιχο. Όποιος θέλει και μπορεί, κάνει. Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.

ΥΓ: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα λίγα μέλι και τα καθόλου χρυσός.