Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1860 on: October 26, 2009, 16:35:26 »
Να ρωτησω κατι εγω ο περιεργος;
τον κατσουρανη στα 2 γκολ του ποιος οφειλε να τον μαρκαρει;

η λογικη λεει ο γκαρσια, κ αν αληθευει τοτε ισως εκανε το χειροτερο παιχνιδι του χθες...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
« Reply #1861 on: October 26, 2009, 16:54:34 »
Ζωνη παιζουμε.Αν ο Σισσε παει στο κεντρο δεν βγαινει ο κοντρερας εκει ψηλα καιαντιθετα οταν το χαφ μπαινει περιοχη μονο του τον μαρκαρει σεντερ μπακ.Ζωνη -αλληλοκαλυψη οπως και να το πεις δεν ευθηνετε ο παμπλο που μαρκαρει εξω στο πρωτο γκολ τον νινη και στο δευτερο παλι περιφερειακα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1862 on: October 26, 2009, 16:57:26 »
δλδ αν μπουνε μεσα στην περιοχη σε μια γιομα 6 αντιπαλοι εμεις θα ειμαστε μονο 4 πισω;
μουφα μου φαινεται το συστημα.... κ οπως ειπαμε κ σε αλλο τοπικ, εχουμε φαει πολλα γκολ απο αμυντικα χαφ, ειδικα σε ντερμπυ. κατι πρεπει να γινει για αυτο κ δεν βλεπω να διορθωνεται
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
« Reply #1863 on: October 26, 2009, 17:02:19 »
οχι εννοειτε αλλα στην φαση των γκολ που λες υπαρχει ο κοντρερας που χανει τον κατσουρανη και στο δευτερο ο σαβινι μαρκαρει τον κατσουρανη κανονικα απλα πολυ χλιαρα και λαθος τοποθετημενος.
  Απλα μαρκαρουμε χωρο και οχι παικτες,τα μαν του μαν αλλαζουν αναλογα με τις θεσεις που παιρνουν οι αντιπαλοι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1864 on: October 26, 2009, 17:41:57 »
Να ρωτησω κατι εγω ο περιεργος;
τον κατσουρανη στα 2 γκολ του ποιος οφειλε να τον μαρκαρει;

η λογικη λεει ο γκαρσια, κ αν αληθευει τοτε ισως εκανε το χειροτερο παιχνιδι του χθες...

Δες προσεκτικά τις φάσεις κ θα καταλάβεις
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1865 on: October 26, 2009, 19:22:36 »
Μέχρι το 70 ο κορυφαίος όχι μόνο του παιχνιδιού, αλλά και του πρωταθλήματος. Μετά, λίγο ψιλοκλάταρε. Στη φάση του δεύτερου γκολ, τον Κατσουράνη τον πιάνει ο Φωτάκης, αλλά δεν βγαίνει μπροστά του και την πληρώσαμε. Πριν όμως απ' αυτό και στην αρχή της φάσης, ο Γκαρσία δεν έκανε ενεργητική άμυνα έξω από την περιοχή. Απόλυτα δικαιολογημένος, γιατί με μία ντρίμπλα (στην απίθανη περίπτωση που την έτρωγε) θα είχε βγάλει τον βάζελο με παίκτη παραπάνω στην περιοχή μας. Πιστεύω και με αυτά που έχω δει, ότι ο Βιτόλο θα είχε κόψει την επίθεση του δεύτερου γκολ. Είναι μεν πολύ καλύτερός του αυτός ο Γκαρσία (έστω για 70-80 λεπτά), αλλά δεν έχει κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν και τον Βιτόλο υπερπολύτιμο. Όσο για το πρώτο γκολ, απλά κοιμήθηκε το κέντρο της άμυνας.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #1866 on: October 29, 2009, 20:06:23 »

Πανηγυρισμός με Κομαντάντε στο 1:18 -  (σαν γατάκι σε γράπωσε ρε Ρομπέρτο...)

apaoki13

• Guest
« Reply #1867 on: October 30, 2009, 10:49:04 »

Αυτό ακριβώς.
Στ' αρχίδια μου αν είναι αργός ή γρήγορος καλός ή κακός. Παίχτης που στραβώνει στην αλλαγή δείχνει ότι δεν σέβεται ούτε την ομάδα ούτε τον κόσμο ούτε τίποτα. Από αυτό και μόνο τον Δεκέμβρη θέλω να τον δω να φεύγει μαζί με κονσεϊσάο και βερόν μήπως και φτιάξει λίγο το πράγμα στα αποδυτήρια-μπουρδέλο. Το κανένας πάνω από τον ΠΑΟΚ ξεκινάει από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ξέρω ότι δεν θα έχουμε ΠΑΟΚτσάκια στην εντεκάδα και δεν με απασχολεί θέλω όμως παίκτες που να νοιώθουν κι αυτός στον γαύρο και τον νιώνιο έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι στ' αρχίδια του. Έχει τρεις μήνες να με διαψεύσει. Αν δεν το κάνει τότε θα χειροκροτήσω τη διακοπή συμβολαίου.

Επειδή δεν έχει ανθρωπάκι με κωλοτούμπα. Την κάνω ολογράφως. Πραγματικά έδειξε ότι είναι προσωπικότητα. Ο εγωισμός του λειτούργησε προς όφελός και του ίδιου και της ομάδας. Αυτόν πρέπει να έχουν για παράδειγμα και τα υπόλοιπα γατάκια.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1868 on: October 31, 2009, 19:31:31 »
Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.324838.asp
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1869 on: October 31, 2009, 19:35:47 »
Η Λαιμητόμος των whiskas....Mε όλους σας πλάκα κάνει ρε ο μέγιστος...Συμπαίκτες-αντιπάλους, όσο μπορεί κ παίζει κάνει ΧΑΒΑΛΕ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.......Απίστευτη κούρσα 40 μέτρα κ τεράστια προβολή στην μαλακία του Κουτσιανικούλη (άντε για να μην πω τπτ άλλο) όπου βγαίνει η κόντρα της Ξάνθης. Αναρωτηθείτε πως γίνεται ο Γκαρσία να βάζει προβολή μετά απο σπριντ 40 μέτρων κ που ειναι ο Τσιρίλο. Δείτε ξανά την φάση. Είσαι τεράστιος

makptol

• Guest
« Reply #1870 on: October 31, 2009, 20:50:12 »
δηλωσεις παμπλο.....

http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.324838.asp

Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1871 on: October 31, 2009, 21:14:07 »
Πολύ καλός!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1872 on: October 31, 2009, 21:26:52 »
Είναι Θεός. Από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ με έχει κερδίσει και με την αγωνιστική του αξία, αλλά και με τις δηλώσεις του. Είναι και επίσημα το πουλέν μου εδώ και 2 χρόνια. Πέντε παίκτες να είχαμε με τη νοοτροπία νικητή που έχει, με το πάθος του και την μπάλα που ξέρει θα παίρναμε πρωτάθλημα. Κλατάρει βέβαια στο 70', αλλά λογικό είναι αν υπολογίσει κανείς την ηλικία του, αλλά και το τι έχει κάνει μέσα στο γήπεδο μέχρι εκείνη την ώρα. Όσο για τη φάση που περιέγραψε ο Larisa, παρακαλώ προσωπικά όποιον μπορεί να την αναρτήσει στο topic για να μείνει ως μια πολύ μικρή ένδειξη πάθους, αξίας και λύσσας για την ομάδα που αγωνίζεται του συγκεκριμένου παίχτη.

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
« Reply #1873 on: October 31, 2009, 21:37:41 »
Παρα πολλα κιλα ουσιαστικης μπαλας. Καλυπτει χωρο, μαρκαρει, κοβει και μοιραζει στον λιγοτερο φυλασσομενο συμπαιχτη του. Απλα και ομορφα.Ο MVP μεχρι τωρα μαζι με βιερινια
aderfia zeite

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1874 on: October 31, 2009, 21:42:32 »
δηλωσεις παμπλο.....

Αδερφε, κοιτα 2 post ποιο πανω απο το δικο σου ;)
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1875 on: October 31, 2009, 22:15:41 »
μακαρι να μπορουσε να αντεξει για 90 λεπτα..αλλα για να γινει αυτο πρεπει κ οι υπολοιποι στο κεντρο να τρεχουν κ να κανουν παιχνιδι οσο κ αυτος..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1876 on: October 31, 2009, 22:44:03 »
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ. Θα πρέπει να πάρει καμία βοήθεια από αυτούς που βαδίζουν γύρω του.
Όσο για τις δηλώσεις τι να πω, όπως φέρθηκε μέσα στο καραισκάκι έτσι μιλάει κιόλας, σας εμάς.
Και μην ξεχνάμε πως στην Ουρουγουάη γεννιούνται ΠΑΟΚτσακια!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #1877 on: November 01, 2009, 00:17:56 »
προσωπικά για μένα ο καλύτερος ξένος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, μαζί σε ένα επίπεδο όπως ο μεγάλος ΤΖΟ ΝΑΓΚΜΠΕ
« Last Edit: November 01, 2009, 03:57:31 by Capricorn »
PAOK PANO APO OLLA

makptol

• Guest
« Reply #1878 on: November 01, 2009, 00:40:09 »
δηλωσεις παμπλο.....

Αδερφε, κοιτα 2 post ποιο πανω απο το δικο σου ;)

sorry εισαι γρηγορος ενας κουτσιανικουλης του φορουμ μονο που εσυ τελειωνεις και τις φασεις ....... ;)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1879 on: November 01, 2009, 02:40:01 »
Λοιπόν,

υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο σημερινό ποδόσφαιρο.

Αυτοι που πασχίζούν να φτάσουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο (αλλίως παίκτες με φιλότιμο) και αυτούς που έχουνε αυτην την κίνηση την πλαστική κίνηση που λένε και οι προπονητές, και παίζουν χωρίς να χρειαστεί να κάνουνε μπάνιο, μετα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Τον παρακολουθώ πολυ καιρό (γενικά τα αμ χαφ λόγω θέσης) και έχω να πώ οτι αξίζει να τον τραβήξουν απο ψηλά ένα βίντεο κάποιος στην παε και να καταγράψει τις κινήσεις που κάνει αναλόγως της θέσης της μπάλας ώστε να την χρησιμοποιεί στις προπονήσεις των πιτσιρικάδων.

Είναι απο τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασανε απο την Ελλάδα και φαίνεται πάρα πολύ το γεγονός οτι έκανε προπονήσεις με μεγάλους συλλόγους και μεγάλους προπονητές.