Αδέρφια οι περισσότεροι πιθανόν να διαφωνήσετε αλλά πιστεύω τα παρακάτω:
Η ιστορία αυτή με την κλήση σε απολογία του Πάμπλο θέλει προσοχή. Κατά τη γνώμη μου
δεν είναι στήσιμο του τύπου ''Θα σας σκίσω'' αλλά του τύπου ''Θέλετε άλλοθι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως μετά το ματς με ερπετό?Πάρτε να έχετε''.
Οποιαδήποτε σπασμωδική αντίδραση της Διοίκησης του τύπου ''Συγγνώμη που δεν σας προστάτεψα'' θα είναι άλλοθι για τους παίκτες. Πιθανόν να τιμωρηθεί ο Παυλάρας (απαράδεκτο), ωστόσο όμως μία ΟΜΑΔΑ που θέλει σοβαρή συμμετοχή σε CL δεν πρέπει να τα χάνει με την απουσία ενός κορυφαίου παίκτη της. Δε νομίζω ότι ο σοβαρός ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΠΑΟΚ μπορεί να κινδυνέψει από μία αποδιοργανωμένη ΑΕΚ,από έναν ποδοσφαιρικά ανύπαρκτο γαύρο και από ένα σκουλήκι ποδοσφαιρικό τσουτσέκι στην Τούμπα . Το μόνο δύσκολο ματς κατά τη γνώμη μου θα είναι το τελευταίο στο κίτρινο μπουρδέλο. Αν στα 5 προηγούμενα παιχνίδια η Ομάδα χωρίς δικαιολογίες πάρει αυτό που πρέπει ,θα πάει στο μπουρδέλο με άλλο αέρα...όπως και με τον ΠΑΣ...2η φορά φέτος δεν χάνουμε εκεί...δεν υπάρχει περίπτωση.
Όχι άλλα άλλοθι στους παίκτες...αν έχουν καρύδια πρέπει να καταλάβουν ότι οι αντίπαλοι είναι του χεριού τους...έχουν εμπειρία από την πουστιά και δεν τους παίρνει..τελειωμένη ιστορία..ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΞΩ...ΑΙΝΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΖΕΤΕ.....ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ...

ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ Ή ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??
Αν τώρα οι περισσότεροι αποφασίσουν να κάψουμε το Γήπεδο...να φύγουμε από το Πρωτάθλημα κλπ κλπ..οκ ας είναι αν και διαφωνώ.
Είναι αργά να κάνει φέτος οτιδήποτε η Διοίκηση τουλάχιστον φανερά...θέλει προσεκτικό παρασκήνιο για του χρόνου...θέλει όμως και επιχειρήματα και λεφτά...