Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 240243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #3460 on: January 20, 2011, 12:35:00 »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #3461 on: January 20, 2011, 13:14:08 »
Δεν ξαναγραφω για παρτη σου. Γινομαι γραφικος πια..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3462 on: January 25, 2011, 15:45:49 »
κατι για ιγμοριτηδες ακουω Παυλο
τραβα δυο μυτιες ρακομελο να δεις πως καθαριζουν ολα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3463 on: January 25, 2011, 17:33:22 »
θα λεγα κατι αλλα αστο  ;D

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3464 on: January 27, 2011, 16:19:32 »
Βάλε γκολ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #3465 on: February 02, 2011, 23:33:46 »
Θα κλαίω όταν φύγεις και θα είσαι ο μόνος λόγος για να έρθω στο αεροδρόμιο όταν θα έρθει η μαύρη μέρα...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3466 on: February 02, 2011, 23:44:45 »
Για μένα μία από τις εκπληκτικότερες εμφανίσεις παίχτη του ΠΑΟΚ που έχω δει ποτέ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3467 on: February 02, 2011, 23:50:20 »
Κάποτε θα λέμε με περηφάνεια ότι είχαμε την τύχη να σε δούμε να φοράς τον δικέφαλο..
« Last Edit: February 03, 2011, 00:18:09 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #3468 on: February 02, 2011, 23:50:31 »
Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πάμπλο Γκαρσία "αποτύπωσε" την... ποιότητα του στο γρασίδι. Ο Ουρουγουανός μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ την πρόκριση κόντρα στους "ερυθρόλευκους" για όλα όσα έχουν προηγηθεί μαζί τους. "Ας πάρουν το μήνυμα αυτοί που νόμιζαν ότι θα πάρουν την πρόκριση στην Τούμπα. Μιλήσανε πολύ οι αντίπαλοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Πίστευα ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Δεν άφησαν τον κόσμο να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Η νίκη είναι για όλους μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος του ΠΑΟΚ. "Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως θέλαμε την νίκη απέναντι σε αυτήν ειδικά την ομάδα γιατί είμαστε καλύτεροι και εμείς είμαστε μια ομάδα που δουλεύει τίμια και δεν χαρίζεται σε κανένα", πρόσθεσε ο Γκαρσία που έδωσε τα εύσημα στον διαιτητή, Μάνταλο.

"Έχω μιλήσει πολλές φορές για τους διαιτητές. Ο διαιτητής πάντως σήμερα έκανε σωστά την δουλειά του". Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Κυπέλλου είπε πως "μέχρι τότε έχουμε ακόμη δρόμο", ενώ αναφορικά για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ανέφερε πως  " ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θέλει κάποιο μήνυμα, ξέρει τι θα κάνει την κόντρα στον Παναθηναϊκό".

http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/emeis_eimaste_timioi_aytoi_milhsan_polu.767253.html

Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3469 on: February 03, 2011, 00:16:00 »
Κάποτε θα λέμε με περηφάνεια ότι είχαμε την τύχη να σε δούμε να φοράς τον δικέφαλο..

northeagle_4

• Guest
« Reply #3470 on: February 03, 2011, 17:44:44 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/kserw_ti_einai_na_mhn_apoxairetas_ton_gonio_soy.768121.html

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis" μίλησε για την επόμενη μέρα της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού, το πάθος που βγάζουν αυτός και οι συμπαίκτες του στα ματς με τους "ερυθρόλευκους", τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μαζί με τους συμπαίκτες του με τον θάνατο του πατέρα του Κοντρέρας, αλλά και την πρόοδο του Τσουκαλά και το μέλλον του Βιεϊρίνια. Ο Ουρουγουανός επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στη σκέψη του να γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι θέλει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμη ένα ή δύο χρόνια. Τέλος, σχολίασε την παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο του "Δικέφαλου".

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

Για το πως αισθάνεται μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Ολυμπιακού: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν κερδίζει η ομάδα. Πόσω μάλλον τώρα που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Συνέβησαν πολλά πριν το παιχνίδι. Ο κόσμος δεν μπήκε στο γήπεδο και έπρεπε να κερδίσουμε."

Για το αν ήταν εύκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και για να κερδίσει πρέπει να κοπιάσεις. Εμείς κοπιάσαμε και αυτό μας δίνει ακόμη περισσότερη χαρά για την πρόκριση."

Για το τι φταίει και οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγάζουν πολύ πάθος όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό: "Είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια. Βέβαια, όλοι μας θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδειξε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ήρθε στις προπονήσεις και μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να τονίσω ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου."

Για το ότι οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν τη νίκη στον Πάμπλο Κοντρέρας: "Όλοι στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι, για αυτό μιλάμε για μία μεγάλη οικογένεια. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να του αφιερώσουμε τη νίκη. Έζησα ανάλογες στιγμές και ξέρω πως είναι. Όλοι μας θα περάσουμε αργά ή γρήγορα τέτοιες στιγμές. Τον περιμένουμε για να σταθούμε δίπλα σε αυτόν και στην οικογένειά του, για να ξεπεράσει αυτήν τη δύσκολη στιγμή."

Για το πως επηρέασε η απώλεια του πατέρα του Κοντρέρας την ομάδα, πριν τον αγώνα με τον Άρη: "Ήταν πολύ σκληρές οι στιγμές που περάσαμε. Είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας. Αυτό φυσικά το ξέρουμε όταν επιλέγουμε να παίξουμε μακριά από την πατρίδα μας. Ξέρουμε ότι πεθαίνουν αγαπημένα μας πρόσωπα και μπορεί να μην τους αποχαιρετήσουμε. Αυτό συνέβη και με εμένα. Δεν αποχαιρέτησα τη μητέρα μου. Θα το κουβαλάω μέχρι να πεθάνω αυτό. Έχω ένα βάρος στο στήθος μου. Πριν τον αγώνα με τον Άρη μέσα στην ομάδα υπήρχε ησυχία και θρήνος, ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που περάσαμε. Δύσκολες για να παίξουμε μπάλα. Τώρα, όμως, αυτά πέρασαν και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. "

Για το πως αισθάνεται δεχόμενος την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ: "Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων για τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται οι οπαδοί. Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι περήφανος που παίζω στον ΠΑΟΚ. Είναι ευθύνη μου να φέρομαι και να παίζω καλά. Ευθύνη που μου τη γεννά η αγάπη του κόσμου."

Για το αν ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ να πάρει έναν τίτλο: "Αν το θέλει και ο Θεός, σίγουρα. Κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στο Κύπελλο θα παίξουμε με μία καλή ομάδα, άλλα προέχει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι."

Για την απόδοση του Σταύρου Τσουκαλά μέχρι τώρα: "Είναι ένας καλός παίκτης με προσωπικότητα. Έχουμε τον Τσουκαλά, έχουμε τον Αρίας που ήρθε τώρα, έχουμε τον Βίκτορ που επιστρέφει, αλλά και τον Μπαλάφα. Όλοι δουλεύουν πολύ καλά για την ομάδα. όλοι στοχεύουν στο καλύτερο για την ομάδα. Για τον Τσουκαλα, ειδικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του μέχρι τώρα."

Για το αν ο Βιεϊρίνια μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη: "Ναι! Δυστυχώς για εμάς ο Βιεϊρίνια μπορεί να παίξει. Μία ομάδα μπορεί να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς για εκείνον, αλλά δυστυχώς για εμένα. Το ισπανικό πρωτάθλημα του ταιριάζει πολύ. Πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει μία ομάδα, να δώσει πολλά χρήματα για να τον αγοράσει."

Για το αν θέλει, αφού σταματήσει το ποδόσφαιρο να γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ: "Δεν είμαι εδώ για να φοράω κοστούμια. Δε σκέφτομαι το μέλλον. Ζω το παρών. Θέλω να παίξω μπάλα για ακόμη ένα ή δύο χρόνια. Από εκεί και μετά θα δω τι θα μου φέρει η ζωή."

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: "Καταρχάς ήρθα στον ΠΑΟΚ με τις ευλογίες του Ζαγοράκη και του Βρύζα. Θα τους είμαι ευγνώμων μία ζωή για αυτό που μου έκαναν. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα, μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Είναι πολύ όμορφο που άνθρωποι που έπαιξαν μπάλα ασχολούνται με την ομάδα."

Για το αν έχει αλλάξει κάτι με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Όλοι στην ομάδα είμαστε καλά. Έχουμε μία δυναμική που ξέρουμε πως δουλεύει. Ξέρουμε το πρόγραμμα της ομάδας. Τι θα γίνει κάθε μέρα. όλα στην ομάδα είναι συστηματοποιημένα. Δε μου αρέσουν τα μυστήρια και τα δράματα. Δε μου αρέσει να σπαταλάμε ώρες βλέποντας βίντεο με τους αντίπαλους. Ο Χάβος δεν ασχολείται με τους αντίπαλους, γιατί πιστεύει σε εμάς. Τ πράγματα είναι απλά στην ομάδα μας. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ το νερό είναι στο αυλάκι."

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Είναι πάρα πολύ ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου. Περιμένω να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Να υποδεχτούν τον Κοντρέρας με ένα χειροκρότημα. Να υποστηρίζουν την ομάδα μέχρι θανάτου και εμείς θα τους ανταποδώσουμε."

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3471 on: February 03, 2011, 17:55:35 »
ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΟΥΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3472 on: February 03, 2011, 18:12:04 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/kserw_ti_einai_na_mhn_apoxairetas_ton_gonio_soy.768121.html

Για το αν έχει αλλάξει κάτι με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Όλοι στην ομάδα είμαστε καλά. Έχουμε μία δυναμική που ξέρουμε πως δουλεύει. Ξέρουμε το πρόγραμμα της ομάδας. Τι θα γίνει κάθε μέρα. όλα στην ομάδα είναι συστηματοποιημένα. Δε μου αρέσουν τα μυστήρια και τα δράματα. Δε μου αρέσει να σπαταλάμε ώρες βλέποντας βίντεο με τους αντίπαλους. Ο Χάβος δεν ασχολείται με τους αντίπαλους, γιατί πιστεύει σε εμάς. Τα πράγματα είναι απλά στην ομάδα μας. Έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ το νερό είναι στο αυλάκι."

:o :o :o

:'( :'(

Επαγγελματισμός 100% λέμε.

PAMPLO

• Guest
« Reply #3473 on: February 03, 2011, 18:25:03 »
+100000000000000000000000000000000000  ;D ;D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #3474 on: February 03, 2011, 19:06:53 »
Οταν εληξε το ματς εδειξε τον Γκαρσια που φωναζε Παμπλο,Παμπλο....Μαλλον για τον Κοντρερας!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #3475 on: February 03, 2011, 21:57:00 »
Το είδα κι'εγώ και μου φαίνεται ότι λέει κάτι σαν Vamos, διότι θυμάμαι ότι το ίδιο φώναζε και πέρυσι μετά το μάτς στο σκατογήπεδο...τώρα βέβαια μπορεί και πέρυσι να έλεγε Pablo αναφερόμενος στον εαυτό του,αλλά δεν μου φαίνεται τύπος που περιαυτολογεί ;D

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #3476 on: February 03, 2011, 22:01:49 »
Για το αν θέλει, αφού σταματήσει το ποδόσφαιρο να γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ: "Δεν είμαι εδώ για να φοράω κοστούμια. Δε σκέφτομαι το μέλλον. Ζω το παρών. Θέλω να παίξω μπάλα για ακόμη ένα ή δύο χρόνια. Από εκεί και μετά θα δω τι θα μου φέρει η ζωή."

Ντάξει ρε κολλητέ,ξες δεν είναι υποχρεωτικό να φοράς κουστούμι...μείνε και φόρα και στολή κυνηγού ή ψαράδικη άμα σου κάνει κέφι...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #3477 on: February 03, 2011, 22:23:11 »
σαν πολυ δεν βιαζομαστε να τον αποστρατευσουμε :-\
ο παιχταρας το ειπε κοιταζω το παρον και εχω αλλα δυο χρονια
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3478 on: February 03, 2011, 22:39:38 »
 :thumbok: