Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #620 on: December 12, 2008, 15:12:59 »

Εμείς οι παοκτσήδες θυμάμαι πάντοτε να "χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι" / "να δίνουμε μπουνια στο κατεστημένο" ,όπως θέλετε πείτε το, χώρις να έχουμε την πλάτη καμιάς πολιτείας, καμιάς παράγκας, κανενός κόκκαλη.

[/quote]

Μπραβο φίλε πόλι σωστός
ο γκάρσιας έκανε ένα απαράδεκτο αντιαθλητικό κτύπημα και επρεπε να τιμωρηθεί για να είμαστε καθαρή με τον εαυτό μας
τι κάνει το κατεστημένο αυτό είναι άλλο

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #621 on: December 14, 2008, 17:40:05 »
Λοιπόν, ώρες ώρες δε σας καταλαβαίνω εδω μέσα. Ζητάμε να τιμωρηθεί και ο diogo οκ το δέχομαι, ισονομία σε όλα, αλλά να παρακαλάμε και να μειωθεί η ποινή του garcia από τρείς σε μία ή να μην τιμωρηθεί καθόλου;; Αυτό ξεφεύγει. Συγνώμη κιόλας που σας στεναχωρώ αλλά μιλάμε για μια γροθιά εκτός φάσης που είναι θεωρώ αρκετά κατακριτέα πράξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σίγουρα στην ελληνική δικαιοσύνη έχουν αθωωθεί παίχτες που έχουν κάνει και χειρότερα αλλά  δεν έχω καμία απαίτηση να γίνω ολυμπιακός στη θέση του ολυμπιακού ή παναθηναϊκός στη θέση του παναθηναϊκού.

Γενικότερα.
Αν ένας παίχτης μας χτυπάει έναν αντίπαλο και το χαιρόμαστε τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις συνέπειες.
Αν ρίχνουμε ξύλο στο γήπεδο γιατί μας προκαλέσανε ή πετάμε κοτρώνια στους μπάτσους και το γουστάρουμε τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις συνέπειες.

Εμείς οι παοκτσήδες θυμάμαι πάντοτε να "χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι" / "να δίνουμε μπουνια στο κατεστημένο" ,όπως θέλετε πείτε το, χώρις να έχουμε την πλάτη καμιάς πολιτείας, καμιάς παράγκας, κανενός κόκκαλη.

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό τώρα.

Αδερφέ μου συγγνώμη που το λέω έτσι άκομψα, αλλά δεν το λέω για να σε προσβάλλω. Απλά δεν βρίσκω άλλη λέξη. Είσαι τελείως άκυρος!
Το να έχεις ως ΠΑΟΚτσής την απαίτηση να αθωωθεί ο Γκαρσία και να παριστάνεις και τον επαναστάτη, ναι είναι απίστευτη σκουληκιά και δεν πρέπει ούτε να το σκεφτόμαστε. Αυτό είναι αλήθεια εν μέρει μεν, αλλά δεν είναι ΟΛΗ η αλήθεια. Γιατί αυτή η γραμμή που πρωτοακούστηκε από το Σπυρόπουλο στον αέρα της πόλης, ήταν και η γραμμή των αντιπάλων μας για να τη φάμε και να νιώσουμε και διαφορετικοί. Είναι παμπόνηροι οι πούστηδες, αλλά μάλλον σε κουτοπόνηροι πιο πολύ ταιριάζουν, παρά σε έξυπνοι.

Λοιπόν για να εξηγούμαστε. Η τιμωρία με 3 αγωνιστικές απουσίας του Πάμπλο Γκαρσία + μία με το τυρί λόγω των δύο κίτρινων στο σκαταϊσκάκη που είναι 100% παράνομη (ή είδες τη γροθιά και βγάζεις κόκκινη ή δεν είδες τίποτα και δεν βγάζεις τίποτα) + τη μία αγωνιστική με τη Τρίπολη που είναι φανερά πρόσθετη τιμωρία εκδικητικά επειδή πείραξε το γιο της πουτάνας, ΣΥΝΟΛΟ 5 αγωνιστικές που μας στοίχισαν 2 βαθμούς ως τώρα (ευτυχώς όχι παραπάνω ακόμη)
ενώ ταυτόχρονα
για τον ίδιο λόγο δεν τιμωρείται ούτε με μία αγωνιστική ο καλύτερος (όπως λένε αυτοί, εγώ τον θεωρώ παλτό του κερατά τον μαμάκια) παίχτης του άμεσου ανταγωνιστή σου, ο οποίος απ' όλη αυτή την ιστορία δεν θα έχει καμία απώλεια, όταν η διαφορά σας είναι μικρή και παίζει ρόλο και το ψυχολογικό προβάδισμα του πρωταθλητή χειμώνα κι όταν η πρώτη θέση σημαίνει χρήμα και η δεύτερη παπάρια λόγω play off

ε τότε μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλήματος. Τόσο απλά. Και να μου το κάνουν αυτό κι εγώ να λέω κι από πάνω πως ναι ρε είμαι περήφανος και δεν μιλάω που με τιμωρείτε, ε τότε το πάω σε μαλάκας παρά σε περήφανος.

Ο Γκαρσία αν είμασταν σε ευνομούμενο πρωτάθλημα να τιμωρούνταν και στο πούτσο μας και καμάρι μας και να μη μιλούσαμε. Οταν όμως ο δικός σου τρώει 5 αγωνιστικές έτσι για πλάκα και ο αντίπαλός σου, που το ξεκίνησε συνεχίζει να πέφτει για πέναλτι σε κάθε γήπεδο απτόητος, ε τότε δικαιούσαι να λες ότι η γροθιά εξοστρακίστηκε, γαμώ τις μάνες των αθλητικών δικαστών σας.
Μη μιλήσουμε και για πρόστιμα σε τυριά και βάζελους σε σχέση με μας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #622 on: December 14, 2008, 18:26:49 »
Αδελφέ μου paokcure το αν είναι ή όχι η τιμωρία του γκαρσία παράνομη δεν το γνωρίζω γιατί ούτε δικηγόρος είμαι ούτε καθηγητής διαιτησίας(sic). Εγω απλά έιχα διάβασει κάτι πόστ που θέλανε δε και καλά να εξισωθούμε και να γίνουμε ένα με τα σκατά(γαυροβάζελους) για να παίξει ο παίχτης σε 2-3 παιχνίδια παραπάνω και είπα πως αυτό ΔΕΝ το δέχομαι με καμία Παναγία. Συμφωνώ στο να αντιδράσουμε για την όλη τη βρωμιά της αθλητικής δικαιοσύνης αλλά όχι να γίνω και εγώ το ίδιο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #623 on: December 14, 2008, 18:46:18 »
Μη νομίζεις σε καταλαβαίνω. Αλλά γενικά ο περισσότερος κόσμος του ΠΑΟΚ (παντού υπάρχουν εξαιρέσεις) δεν είχε ποτέ την απαίτηση να μη τιμωρηθεί ο Γκαρσία, αλλά καταρχήν πείραξε η μη κλήση του μαμάκια και τώρα πειράζει η στοχοποίησή του, ή αλλιώς η σιωπηρή τιμωρία του σε 5 αγωνιστικές, αντί για τρεις.
Αυτό και μόνο μας διαχωρίζει από τη λογική των υπολοίπων που πάντα βρίσκουν δικαιολογίες.

Τέλος πάντων τα ίδια πάνω κάτω πιστεύουμε οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #624 on: December 14, 2008, 21:24:26 »
Αδελφέ μου paokcure το αν είναι ή όχι η τιμωρία του γκαρσία παράνομη δεν το γνωρίζω γιατί ούτε δικηγόρος είμαι ούτε καθηγητής διαιτησίας(sic). Εγω απλά έιχα διάβασει κάτι πόστ που θέλανε δε και καλά να εξισωθούμε και να γίνουμε ένα με τα σκατά(γαυροβάζελους) για να παίξει ο παίχτης σε 2-3 παιχνίδια παραπάνω και είπα πως αυτό ΔΕΝ το δέχομαι με καμία Παναγία. Συμφωνώ στο να αντιδράσουμε για την όλη τη βρωμιά της αθλητικής δικαιοσύνης αλλά όχι να γίνω και εγώ το ίδιο.
Θα ηθελα φιλε μου να δωσεις εξηγηση....
Γιατι ολοι,ΜΑ ΟΛΟΙ, οι ΠΑΟΚτσηδες, στην φαση του Γκαρσια με την αδερφη του gay, ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ λες και βαζαμε γκολ?
 Αν θελεις μπορεις να μου πεις....
Αν εδινε την κοκινη στην αδελφη(στην αγκωνια στην φατσα του Γκαρσια εκτος φασης), θα γινοταν τιποτε μετα? Φυσικα οχι, διοτι δεν θα υπηρχε η αδελφη, και θα επαιζε ο γαυρουλης με 10..Και ηταν μαλιστα στην περιοδο που τους ειχαμε στριμωξει...
 Στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ αθλητικη δικαιοσυνη ΝΑΙ..οπου μπορω θα τους κραζω διοτι απλα.........

Η ΜΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ......... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #625 on: December 14, 2008, 22:06:55 »

Γιατι ολοι,ΜΑ ΟΛΟΙ, οι ΠΑΟΚτσηδες, στην φαση του Γκαρσια με την αδερφη του gay, ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΑΝ λες και βαζαμε γκολ?

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω στην συγκεκριμένη ερώτηση. Ρώτα αυτούς που ζητοκραύγαζαν.

Στην λογική του αν και άμα έπαιρνε κόκκινη δεν θα μπω για ευνόητους λόγους γιατί δεν είμαι μάντης να ξέρω τι θα επακολουθούσε.

Αυτό που ξέρω είναι οτι όλη η ελλάδα είδε μια μπουνιά εκτός φάσης και ο παίχτης θα πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν διαφωνώ,όπως έγραψα ποιο πάνω, οτι ζούμε στη χώρα της μπανανίας όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Το θέμα είναι εάν εμείς σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να συμμετάσχουμε σ΄αυτό το θέατρο του παραλόγου, της ιπτάμενης αεροδυναμικής καρέκλας  και της φράσης "τον εσπρωξα για να του δείξω πως έγινε" (έτσι είχε αθωωθεί ένας παίκτης του βάζελου αν θυμάμαι καλά).

Το σκεπτικό κοιτάω την πάρτη μου και εκμεταλεύομαι το σαθρό ελληνικό σύστημα και ενίοτε γίνομαι ένα με το σύστημα δεν με εκφράζει και αυτό νομίζω πως έγραψα.

JamaicaN

• Guest
« Reply #626 on: December 15, 2008, 01:25:57 »

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω στην συγκεκριμένη ερώτηση. Ρώτα αυτούς που ζητοκραύγαζαν.

Θα σου πω την δικη μου αποψη επειδη ημουν απαυτους που ζητωκραυγαζαν...

Εκτος του οτι πραγματικα τον ζηλεψα και θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι στην θεση του, θεωρω την πραξη αυτη συμβολικη και εμενα προσωπικα μου αφαιρεσε ενα μεγαλο βαρος χρονων απο πανω μου..

guest4

• Guest
« Reply #627 on: December 15, 2008, 09:20:05 »

Γιατί όσους μα όσους γαύρους γνωρίζω εδώ κάτω στη χαμουτζία και τους λέω Pablo Garcia, τρελαίνονται....
Τους πείραξε όσο δεν μπορείς να φανταστείς κι ακόμη παραπάνω.
Τρομερή ηδονή να βλέπεις πως κάνουν οι φάτσες τους όταν ακούν το όνομα αυτό.

Diego-4

• Guest
« Reply #628 on: December 15, 2008, 10:10:40 »

Για τους δύο νεκρούς αδελφούς μας το '91 , για την αθώωση των δολοφώνων στην δίκη του Φιλόπουλου , για το χέρι του Τάκολα , για τα 5 '' του Παπαδημητρίου στον Σάβιτς , για τα κλεμένα πρωταθλήματα , για τα σκυλιά του Κόκκαλη που τρώγαν τόσα χρόνια τις σάρκες του ΠΑΟΚ μας , για τα αμέτρητα σφαξήματα με το γάντι ....
« Last Edit: December 15, 2008, 10:21:32 by Diego-4 »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #629 on: December 15, 2008, 10:18:48 »
diego-4 αδερφέ μου,
αν προσέξεις καλά ΤΑ ΙΔΙΑ λέτε με τον Akis 1926 ! ! !
Δεν ξέχασε γρήγορα..... το αντίθετο μάλιστα....  ;)

υγ: Ας μείνουμε στο θέμα του τόπικ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zagorakis

• Guest
« Reply #630 on: December 16, 2008, 17:34:35 »
Την Τετάρτη εκδικάζεται από τη δευτεροβάθμια επιτροπή η έφεση του Γκαρσία, κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία τριών αγωνιστών. Αν ο Ουρουγουανός αθωωθεί ή έστω πέσει η ποινή στη μία αγωνιστική, θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο στις Σέρρες.

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=166469

giannis80

• Guest
« Reply #631 on: December 16, 2008, 18:56:19 »

Γιατί όσους μα όσους γαύρους γνωρίζω εδώ κάτω στη χαμουτζία και τους λέω Pablo Garcia, τρελαίνονται....
Τους πείραξε όσο δεν μπορείς να φανταστείς κι ακόμη παραπάνω.
Τρομερή ηδονή να βλέπεις πως κάνουν οι φάτσες τους όταν ακούν το όνομα αυτό.

Γιατί έχει φάει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ στην μάπα τόσα χρόνια κάτι παιδάκια που χεζόντουσαν αμα τους πουλούσε τρελίτσα κανένας ανατολάκης και τώρα έχει ο ΠΑΟΚ στην 11αδα πραγματικούς άντρες.Δεν λέω οτι ο άντρας ποδοσφαιριστής φαίνεται απο το αν απαντάει με μπουνιές στις προκλήσεις,αλλά ο άλλος του σπάσε τα δόντια.Έ,άντε γαμήσου φάτην πούστη κι ας με τιμωρ'ησουν.Κι να πουλήσει τρελίτσα παίκτης άλλης ομάδας σε παίκτη του ΠΑΟΚ ξανά εγώ δεν το κόβω να συμβαίνει ξανά.Κατακριτέα η κίνησή του,αλλά δεν τον σκότωσε ούτε τον άφησε 1 χρόνο εκτός γηπέδων.

mpougatsas

• Guest
« Reply #632 on: December 17, 2008, 16:27:04 »
Την Τετάρτη εκδικάζεται από τη δευτεροβάθμια επιτροπή η έφεση του Γκαρσία, κατά της πρωτόδικης απόφασης για τιμωρία τριών αγωνιστών. Αν ο Ουρουγουανός αθωωθεί ή έστω πέσει η ποινή στη μία αγωνιστική, θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο στις Σέρρες.
εν αναμονή της απόφασης λοιπόν.. :)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #633 on: December 17, 2008, 20:16:18 »
τα μουνιά γαμώ την ελλάδα τους !!! μόνο σε μας τηρούνται όλοι οι νόμοι!!! όλοι ντου στα σέρρας!!! τι μαλάκας που είμαι και πήρα εσιτήριο!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #634 on: December 17, 2008, 20:28:55 »
ηρεμα ρε παιδια ηρεμα ...

JamaicaN

• Guest
« Reply #635 on: December 17, 2008, 20:31:13 »
Τι εγινε?

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #636 on: December 17, 2008, 20:48:19 »
τα μουνιά γαμώ την ελλάδα τους !!! μόνο σε μας τηρούνται όλοι οι νόμοι!!! όλοι ντου στα σέρρας!!! τι μαλάκας που είμαι και πήρα εσιτήριο!!!!!

δωσ'το σ'εμενα που εχω να βολεψω κατι φιλους κι εσυ μπες με ντου
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #637 on: December 17, 2008, 20:49:02 »
Απορρίφθηκε η έφεση του Πάμπλο Γκαρσία

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League απέρριψε την έφεση του Πάμπλο Γκαρσία για μείωση της ποινής του.

Οι τρεις αγωνιστικές με τις οποίες είχε τιμωρηθεί ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ για το χτύπημά του στον Ντιόγκο του Ολυμπιακού τη 10η αγωνιστική παρέμειναν ως είχαν.

Αυτό σημαίνει πως ο Γκαρσία θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Πανσερραϊκό (εκτός) και ΟΦΗ (εντός), καθώς εξέτισε την πρώτη στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

http://www.sport24.gr/html/ent/205/ent.266205.asp

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #638 on: December 17, 2008, 20:51:00 »
Αντε βρε κοπροσκυλα μου θελετε και ισονομια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #639 on: December 17, 2008, 21:55:48 »
Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.Μας ΤΡΕΜΟΥΝ.