Λοιπόν, ώρες ώρες δε σας καταλαβαίνω εδω μέσα. Ζητάμε να τιμωρηθεί και ο diogo οκ το δέχομαι, ισονομία σε όλα, αλλά να παρακαλάμε και να μειωθεί η ποινή του garcia από τρείς σε μία ή να μην τιμωρηθεί καθόλου;; Αυτό ξεφεύγει. Συγνώμη κιόλας που σας στεναχωρώ αλλά μιλάμε για μια γροθιά εκτός φάσης που είναι θεωρώ αρκετά κατακριτέα πράξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σίγουρα στην ελληνική δικαιοσύνη έχουν αθωωθεί παίχτες που έχουν κάνει και χειρότερα αλλά δεν έχω καμία απαίτηση να γίνω ολυμπιακός στη θέση του ολυμπιακού ή παναθηναϊκός στη θέση του παναθηναϊκού.
Γενικότερα.
Αν ένας παίχτης μας χτυπάει έναν αντίπαλο και το χαιρόμαστε τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις συνέπειες.
Αν ρίχνουμε ξύλο στο γήπεδο γιατί μας προκαλέσανε ή πετάμε κοτρώνια στους μπάτσους και το γουστάρουμε τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις συνέπειες.
Εμείς οι παοκτσήδες θυμάμαι πάντοτε να "χτυπάμε το χέρι στο τραπέζι" / "να δίνουμε μπουνια στο κατεστημένο" ,όπως θέλετε πείτε το, χώρις να έχουμε την πλάτη καμιάς πολιτείας, καμιάς παράγκας, κανενός κόκκαλη.
Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό τώρα.
Αδερφέ μου συγγνώμη που το λέω έτσι άκομψα, αλλά δεν το λέω για να σε προσβάλλω. Απλά δεν βρίσκω άλλη λέξη. Είσαι τελείως άκυρος!
Το να έχεις ως ΠΑΟΚτσής την απαίτηση να αθωωθεί ο Γκαρσία και να παριστάνεις και τον επαναστάτη, ναι είναι απίστευτη σκουληκιά και δεν πρέπει ούτε να το σκεφτόμαστε. Αυτό είναι αλήθεια εν μέρει μεν, αλλά δεν είναι ΟΛΗ η αλήθεια. Γιατί αυτή η γραμμή που πρωτοακούστηκε από το Σπυρόπουλο στον αέρα της πόλης, ήταν και η γραμμή των αντιπάλων μας για να τη φάμε και να νιώσουμε και διαφορετικοί. Είναι παμπόνηροι οι πούστηδες, αλλά μάλλον σε κουτοπόνηροι πιο πολύ ταιριάζουν, παρά σε έξυπνοι.
Λοιπόν για να εξηγούμαστε. Η τιμωρία με 3 αγωνιστικές απουσίας του Πάμπλο Γκαρσία + μία με το τυρί λόγω των δύο κίτρινων στο σκαταϊσκάκη που είναι 100% παράνομη (ή είδες τη γροθιά και βγάζεις κόκκινη ή δεν είδες τίποτα και δεν βγάζεις τίποτα) + τη μία αγωνιστική με τη Τρίπολη που είναι φανερά πρόσθετη τιμωρία εκδικητικά επειδή πείραξε το γιο της πουτάνας, ΣΥΝΟΛΟ 5 αγωνιστικές που μας στοίχισαν 2 βαθμούς ως τώρα (ευτυχώς όχι παραπάνω ακόμη)
ενώ ταυτόχρονα
για τον ίδιο λόγο δεν τιμωρείται ούτε με μία αγωνιστική ο καλύτερος (όπως λένε αυτοί, εγώ τον θεωρώ παλτό του κερατά τον μαμάκια) παίχτης του άμεσου ανταγωνιστή σου, ο οποίος απ' όλη αυτή την ιστορία δεν θα έχει καμία απώλεια, όταν η διαφορά σας είναι μικρή και παίζει ρόλο και το ψυχολογικό προβάδισμα του πρωταθλητή χειμώνα κι όταν η πρώτη θέση σημαίνει χρήμα και η δεύτερη παπάρια λόγω play off
ε τότε μιλάμε για αλλοίωση πρωταθλήματος. Τόσο απλά. Και να μου το κάνουν αυτό κι εγώ να λέω κι από πάνω πως ναι ρε είμαι περήφανος και δεν μιλάω που με τιμωρείτε, ε τότε το πάω σε μαλάκας παρά σε περήφανος.
Ο Γκαρσία αν είμασταν σε ευνομούμενο πρωτάθλημα να τιμωρούνταν και στο πούτσο μας και καμάρι μας και να μη μιλούσαμε. Οταν όμως ο δικός σου τρώει 5 αγωνιστικές έτσι για πλάκα και ο αντίπαλός σου, που το ξεκίνησε συνεχίζει να πέφτει για πέναλτι σε κάθε γήπεδο απτόητος, ε τότε δικαιούσαι να λες ότι η γροθιά εξοστρακίστηκε, γαμώ τις μάνες των αθλητικών δικαστών σας.
Μη μιλήσουμε και για πρόστιμα σε τυριά και βάζελους σε σχέση με μας.