Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #2860 on: August 27, 2010, 13:47:31 »
ντοπέ..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #2861 on: August 27, 2010, 15:40:36 »
Εισαι ΤΙΤΑΝΑΣ ρε απλα.  :prosk:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2862 on: August 27, 2010, 15:59:00 »
ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι θα γινεις προτομη διπλα στον κουδα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2863 on: August 27, 2010, 17:34:54 »
ασύλληπτη εμφάνιση... είναι περίπου 10 χρόνια από το υπόλοιπο ποδοσφαιρικο γίγνεσθαι της χώρας.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ απλά, μας κάνει χάρη λέμε...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2864 on: August 27, 2010, 20:00:16 »
Γαμώ τον οτε τους μέσα, έπαιξε ο πάμπλο το καλύτερό του παιχνίδι με την τιμημένη φανέλα και δεν το είδα
 :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2865 on: August 28, 2010, 00:38:03 »
Ρε παμπλο τι πίνεις??? Δείτε τον πως κοπανιέται ο τρελός.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1911
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #2866 on: August 28, 2010, 00:45:27 »
Ποσο ΠΑΟΚ νοιώθεις ρε τεράστιε Παυλάρα...!!!!

Να sai καλά ρε ψυχάρα..
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
« Reply #2867 on: August 28, 2010, 00:47:25 »
Γκαύλα ρε πούστη, τεράστια ηδονή με την ψυχή και την τρέλα που βγάζει το παλικάρι
Όλα τα λεφτά ο πανηγυρισμός του στο γκολ. Όταν ήρθε εκεί μπροστά στο πέταλο και γούσταρε τόσο μαζί μας που δεν ήθελε να φύγει. Τον τραβούσαν να γυρίσει στη σέντρα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2868 on: August 28, 2010, 01:15:53 »
Ρε παμπλο τι πίνεις??? Δείτε τον πως κοπανιέται ο τρελός.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1911

Αvatar...νιώθει ρε,νιώθει γαμώ τον μαλλιά μου γαμώ....είναι πρόβλημα που το είδα 15 φορές το videακι?

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2869 on: August 28, 2010, 01:46:22 »
εγω συγκηνιθηκα(η οπως γραφετε)
 :proskino: :proskino: :proskino: :proskino:
« Last Edit: August 28, 2010, 01:56:19 by T.manos4 »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2870 on: August 28, 2010, 01:55:17 »
βαλτα ολα γιωτα να τελειωνεις  8)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2871 on: August 28, 2010, 01:57:37 »
το δοκιμασα δεν μου εκανε στο ματι ;) ;D
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2872 on: August 28, 2010, 01:59:44 »
Ούτε εσείς παλεύστε ρεεεεεε :lol: :lol: :lol:

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2873 on: August 28, 2010, 10:44:52 »
το δοκιμασα δεν μου εκανε στο ματι ;) ;D
:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2874 on: August 29, 2010, 23:19:00 »
"Ήμουν φτιαγμένος για πρόκριση"

Ο συγκλονιστικός στο ματς με την "Φενέρ" στην Πόλη, Πάμπλο Γκαρσία, εξομολογείται όσα έζησε στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και τονίζει με νόημα "είχα κλειδώσει στο μυαλό μου ότι θα προκριθούμε"

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε ακόμη μια κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο του "Σουκρού Σαράτσογλου". Αγωνιζόμενος 120 λεπτά σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων έδωσε ότι είχε για να φύγει ο ΠΑΟΚ με την πρόκριση από την έδρα της "Φενέρ". Ο Ουρουγουανός μέσος του "Δικεφάλου" σε συνέντευξή του, που φιλοξενείται την Κυριακή (29/8) στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά", μιλάει για τις στιγμές που έζησε στην Πόλη, το γεγονός ότι στο μυαλό του πριν το ματς είχε "κλειδώσει" ότι ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στους ομίλους, τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Λουγκάνο, και την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ήμουν φτιαγμένος με την πρόκριση. Είχα "κλειδώσει" στο μυαλό μου επί δυο μέρες που βρισκόμασταν στην Κωνσταντινούπολη, ότι θα φύγουμε από το γήπεδο μόνο εάν πάρουμε την πρόκριση", είπε αρχικά ο Πάμπλο και συνέχισε αναφορικά με την κούρασή του που από ένα σημείο του αγώνα και μετά ήταν εμφανής:.

"Το πόσο κουρασμένος ήμουν το κατάλαβα την επόμενη ημέρα. Την ώρα του ματς είχα τόσο μεγάλη επιθυμία να αποκλείσουμε την Φενέρμπαχτσε, που δεν σκεφτόμουν και δεν αισθανόμουν τίποτα άλλο".

"Θα μπορώ να λέω ότι έπαιξα για την Ελλάδα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε στην Ελλάδα και για το πως νιώθει ο ίδιος μετά από δύο χρόνια στην πατρίδα μας:

"Έγώ Έλληνας δεν είμαι, αλλά θα μπορώ να λέω τουλάχιστον στην πατρίδα μου ότι έπαιξα για την Ελλάδα".

Για την κλήρωση που έφερε τελικά αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε (οι δύο ομάδες υπήρχε το ενδεχόμενο να συναντηθούν και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), ο Ουρουγουανός εστίασε στην παρουσία του Ντιέγκο Λουγκάνο, τονίζοντας:

"Αυτός ο Ντιέγκο Λουγκάνο βρίσκεται συνέχεια μπροστά μου". Να σημειωθεί ότι, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι απλώς συμπατριώτης με τον αμυντικό της "Φενέρ", αλλά ανήκουν και στον ίδιο δήμο στην χώρα της Λατινικής Αμερικής.

"Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε"

Ο έμπειρος μέσος στη συνέχεια εξήρε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: "Όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Εγώ έπαιξα ακόμη και για τον Βιτόλο που απουσίαζε. Το ίδιο θα έκανε και αυτός για μένα. Παίξαμε ακόμη και για τα παιδιά που έκαναν προθέρμανση, αλλά τελικά δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Όλοι πρέπει να αισθανόμαστε μέλη της ίδιας ομάδας. Γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε".

"Είναι καλή η κλήρωση"

Ο αγαπημένος Πάμπλο της "ασπρόμαυρης" κερκίδας δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, χαρακτηρίζοντάς την βατή:

"Θεωρώ ότι είναι καλή η κλήρωση. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Βιγιαρεάλ και η Μπριζ είναι ομάδες που μπορείς να τις κερδίσεις όλες, αλλά και να χάσεις από όλες. Δεν είναι όμως αχτύπητες και όπως δείξαμε στα παιχνίδια με τον Άγιαξ και την Φενέρμπαχτσε, μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες".

Τέλος, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που βρίσκει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Πανσερραϊκό: "Έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο ματς με τον Πανσερραϊκό πρέπει να προσέξουμε πολύ και να συγκεντρωθούμε σε αυτή την αναμέτρηση. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε με μια νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/hmoyn_ftiagmenos_gia_prokrish.493121.html

northeagle_4

• Guest
« Reply #2875 on: August 30, 2010, 00:14:07 »
Αψογος και παλι αν και μικρα λαθακια τα κανες.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2876 on: August 30, 2010, 00:32:09 »
Μετά τη συγκινητική σου εμφάνιση στην Πόλη, δεν περίμενα ότι θα άντεχες σε τέτοιους ρυθμούς 90 λεπτά. Ευτυχώς έρχονται δύο βδομάδες ξεκούρασης. Μπράβο και πάλι.

apostolos

• Guest
« Reply #2877 on: August 30, 2010, 02:35:03 »
Αψογος και παλι αν και μικρα λαθακια τα κανες.

Kατανοητή η κούραση και άδικοι δεν πρέπει να είμαστε, αλλά υπερβάλουμε όταν λέμε άψογος νομίζω. Και για τα 2 γκολ των Σερρών σήμερα ο Παύλος έχει αρκετά μεγάλη ευθύνη... Συνήθως κάτι τέτοια περάσματα τα έχει σταματήσει πριν καν αρχίσουν, σήμερα απλά κοιτούσε.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #2878 on: August 30, 2010, 02:40:22 »
Ετσι ειναι. Στο πρωτο γκολ εχει μεγαλη ευθυνη (μαζι με Λινο και Μαλεζα). Κανονικα αν ειχαμε αρκετα βαθυ ροστερ, ο Παυλος δεν επρεπε να παιζει σε τετοια ματς ιδιως μετα απο ματς με παραταση εκτος εδρας Πεμπτη βραδυ. Χρειαζεται ανασες για να ειναι γαματος εκει που πρεπει

jmjyiannis

• Guest
« Reply #2879 on: August 30, 2010, 10:42:53 »
Αν δεν στράβωνε το ματς όπως στράβωσε, πιστεύω οτι στο 60 θα τον είχε βγάλει. Γιατί ειδικά αυτός διαλύθηκε με 2 πλήρεις αγώνες  και παράταση με τέτοια απόδοση και τέτοια διάρκεια.