Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1140 on: May 13, 2009, 09:25:31 »
τελευταια αγωνιστικη με το τυρι στο ναο το αυθορμητο χειροκροτημα και η ιαχη "παμπλο παμπλο' που θα ακουγεται εκεινη τη μερα θα ειναι το ευχαριστω μας ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΜΠΛΟ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1141 on: May 13, 2009, 09:33:19 »
Ï ìåãáëõôåñïò êéíäõíïò áãáðçôïé ìïõ óõíïðáäïé åéíáé ìéá ïìáäá ðïõ äåí êáíåé ïðáäïõò êáé ôá ðáéäáêéá ãéá íá ãéíïõí ÐÁÏÊôóáêéá èåëïõí íéêåò ôéôëïõò êáé áõôïé åñ÷ïíôáé ìïíï âáæïíôáò ôçí ìðáëá óôï ðëå÷ôï.
Ðáéæåéò ëïéðïí ðáëëçêáñéóéá íôïìðñá ìå ôóáìðïõêá...áëëá Ð-Á-É-Æ-Å-É-Ó, óêïñáñåéò íéêáò
Åãù ìéêñïò åé÷á ôçí ôõ÷ç íá äù ðñùôáèëçìáôá íá äù ðáé÷íéäéá ìå ìðáãåñí ìå áéíôñá÷ô ìå óùóù ìå áôëåôéêï ìå íáðïëé ìå áñóåíáë íá äù êõðåëëá íá äù 6áñåò óå ãáõñï êáé áåê äçëáäç....ÍÉÊÅÓ,  ÅÃÉÍÁÍ ÐÏËËÅÓ ÌÁÍÏÕÑÅò ÓÅ ÁÕÔÁ ÔÁ ÐÁÉ×ÍÉÄÉÁ ÐÏÕ ÌÁÓ ÅÊÁÍÁÍ ÐÅÑÇÖÁÍÏÕÓ ÊÁÉ ÄÅÍ ÔÏ ÎÅÑÙ... íá äù êáôáìåóôç ôïõìðá ìå ôñåëá ...ðïéïò èá ôçí ãåìéæåé óå ìåñéêá ÷ñïíéá ñå óåéò áí êáíïõìå 10 ÷ñïíéá áêïìá íá ðáñïõìå ôéôëï...??åôóé åãéíá ÐÁÏÊôóçò äåí ðçãá óôï óïõðåñ ìáñêåô êáé äéáëåîá åíá ðáêåôï ïõôå óôïí ðáððá ôçò åíïñéáò ìïõ.

¸ôóé áêñéâþò Ýãéíá êáé åãþ ÐÁÏÊ. Ãíþñéóá áðü ðéôóéñéêÜò ôï ìåãáëåßï ðïõ ëÝãåôå….Âïõëéíüò êáé Ýíáí ÐÁÏÊ íá êéíäõíåýåé íá ðÝóåé êáé óôï ãÞðåäï ï ëáüò íá êÜíåé áðï÷Þ, ðïñåßåò äéáìáñôõñßáò êáé íá ìçí óõìâéâÜæåôå! Ç ìåãáëýôåñç êïýðá ãéá ìÝíá Þôáí áõôÞ.

Åóý ößëå sorry ðïõ èá ôï ðù áëëÜ ìÜëëïí êáôÜ ëÜèïò Ýãéíåò ÐÁÏÊ. Ãíþñéóåò ôéò åðéôõ÷ßåò áðëÜ êáé ßóïò ã áõôü. Áí Þóïõí ôþñá ðéôóéñéêÜò êáé äéÜëåãåò, ìÜëëïí ãéá ãáýñï èá óå Ýêïâá…

ÌÜèå óå ðáñáêáëþ óôïí ðéôóéñéêÜ ôé åóôß ÐÁÏÊ êáé ìçí öõôñþíåéò áõôÞ ôçí óÜðéá öéëïóïößá ôïõ ðñùôáèëçôéóìïý, ðñïÝëåõóçò áèçíþí.

** ÖáíôÜæïìáé ðùò ïé ïðáäïß Üëëùí ÷ùñþí ðïõ ãåìßæïõí ôá ãÞðåäá Â åèíéêÞò åßíáé åðßóçò ëüãï ôßôëùí å;

*** ¸íá ìåãÜëï óõãíþìç ãéá ôï off-topic.

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Diego-4

• Guest
« Reply #1142 on: May 13, 2009, 09:40:00 »
καλά τον είπες ..

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Gabriel Garcνa Pιrez
« Reply #1143 on: May 13, 2009, 09:42:15 »
<---------

Honor y Gloria!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

GeorgT

• Guest
« Reply #1144 on: May 13, 2009, 09:57:59 »
επιτελους επικρατεί η λογική για τον παμπλο, διάβαζα τη διάβαζα ποστς μετά το ματς κ καράφλιασα (μέχρι χθες δεν έμπαινα κ σε αυτό το τοπικ)

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #1145 on: May 13, 2009, 10:00:10 »
¦¥¦Ã¦Ø ¦Ì¦É¦Ê¦Ñ¦Ïς ¦Å¦É¦Ö¦Á ¦Ó¦Ç¦Í ¦Ó¦Ô¦Ö¦Ç ¦Í¦Á ¦Ä¦Ø ¦Ð¦Ñ¦Ø¦Ó¦Á¦È¦Ë¦Ç¦Ì¦Á¦Ó¦Á ¦Í¦Á ¦Ä¦Ø ¦Ð¦Á¦É¦Ö¦Í¦É¦Ä¦É¦Á ¦Ì¦Å ¦Ì¦Ð¦Á¦Ã¦Å¦Ñ¦Í ¦Ì¦Å ¦Á¦É¦Í¦Ó¦Ñ¦Á¦Ö¦Ó ¦Ì¦Å ¦Ò¦Ø¦Ò¦Ø ¦Ì¦Å ¦Á¦Ó¦Ë¦Å¦Ó¦É¦Ê¦Ï ¦Ì¦Å ¦Í¦Á¦Ð¦Ï¦Ë¦É ¦Ì¦Å ¦Á¦Ñ¦Ò¦Å¦Í¦Á¦Ë ¦Í¦Á ¦Ä¦Ø ¦Ê¦Ô¦Ð¦Å¦Ë¦Ë¦Á ¦Í¦Á ¦Ä¦Ø 6¦Á¦Ñ¦Åς ¦Ò¦Å ¦Ã¦Á¦Ô¦Ñ¦Ï ¦Ê¦Á¦É ¦Á¦Å¦Ê ¦Ä¦Ç¦Ë¦Á¦Ä¦Ç....

¦Ê¦É ¦Á¦Ô¦Ó¦Ï¦É ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Ð¦Å¦Ó¦Á¦Í¦Å ¦Ì¦Ð¦Ï¦Ô¦Ê¦Á¦Ë¦É¦Á ¦Ò¦Ó¦Ï¦Í ¦²¦Á¦Í¦Ó¦Ïς ¦Õ¦É¦Ë¦Å ¦Ó¦Ø¦Ñ¦Á ¦Ê¦Á¦É ¦Ê¦Ñ¦Á¦Æ¦Á¦Í¦Å ¦Á¦Ô¦Ó¦Ï¦Ôς ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Ó¦Ç¦Í ¦Ð¦Å¦Õ¦Ó¦Á¦Í¦Å ¦Ò¦Ó¦Ï¦Í ¦Ã¦Ï¦Ô¦Ì¦Å¦Í¦Ï ¦Ó¦Ï¦Ó¦Å ¦Á¦Ô¦Ó¦Á ¦Å¦Ð¦É¦Ê¦Á¦Ë¦Ï¦Ô¦Í¦Ó¦Á¦É.

HONOR Y GLORIA

Diego-4

• Guest
« Reply #1146 on: May 13, 2009, 10:05:09 »
TIMH KAI ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΛΛΛΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ !

apostolos

• Guest
« Reply #1147 on: May 13, 2009, 10:23:23 »
Περίμενα να περάσουν 2-3 μέρες και ως ταμίας αλλα και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου "Pablo Garcia το σκυλί του πολεμου" έχω να δηλώσω τα παρακάτω:
Ναι, ίσως τα νεύρα του Pablo να κόστισαν ακόμα και το παιχνίδι.

Ναι, ίσως να έχουν λιγοστέψει οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα μας και τη νέα σαιζόν μετά και τα προχθεσινά. Εμείς ως σύλλογος δεν έχουμε να ανακατευτούμε με τα τhς διοίκησης... Αν κρίνουν ότι δεν τους κάνει έχει καλώς....

Εμείς αυτό που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι δεν αγαπήσαμε τον Pablo για τα control του και τις πάσες του, τις αθλητικές του ικανότητες κλπ Εμείς τον αγαπάμε γιατί exei μια φάτσα που αρμόζει σε αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ. Παοκτσής. Έτσι είναι ο Παοκτσής, αυτή τη μούρη έχει. Κάτι γυαλίζει λίγο το μάτι, κάτι τα χαμογελα βγαίνουν μια φορα στις δέκα μέρες, λίγο βράζει το αίμα όταν στα 10 μετρα απόσταση οι αισθητήρες εντοπίζουν clown να κυκλοφορεί (Diogo, Καραγκούνης, Σιμάο κλπ) λίγο το αίμα να βράζει ...

Ποιος σας είπε ρε φελλοί Παοκτσήδες και μη ότι μας απασχολεί αν σκέφτηκε την ομάδα εκείνη την ώρα κι όλα αυτά? Μα δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει? Για αυτό τον αγαπάμε τον Pablo γιατί δεν σκέφτεται. Γιατί δεν φιλτράρει, δεν αναλύει, δεν υπολογίζει. Κάνει αυτό που του έρχεται με την πρώτη σκέψη. Είναι πιο κοντά στο ζώο, στο ένστικτο και το κυριότερο? Μετά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΏΝΕΙ....

Αν για σας το ποδόσφαιρο και κατ'επεκταση ο ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα ήττας και νίκης για μας είναι αλλα πράγματα.. Είναι άλλοι οι συμβολισμοί... Είμαι περήφανος που συνυπήρξα, συμμαχητής έστω και από μακριά, στην ίδια πλευρά του πολεμου με έναν τύπο όπως ο Pablo... Για μένα αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρά αυτής της χρονιας σαν Παοκτσή... Εσείς καθίστε να κράζετε τον Santos, τα συστήματα και το αν θα βγούμε τελικά στα προκριματικά του c.l. η όχι...Αλλα είναι τα σπουδαία ...

lioste ok
« Last Edit: May 13, 2009, 10:46:34 by apostolos »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1148 on: May 13, 2009, 10:42:36 »
Θα γίνω λίγο γραφικός, φίλε σε γενικές γραμμές πάνω κάτω που λέμε συμφωνούμε, απλά μόνο μια διευκρίνιση. Μη βρίζεις τον Καραγκίοζη (μιας κ ειναι κ η κηδεία σήμερα του Σπαθάρη) χαρακτηρίζωντας έτσι τα γατάκια που ανέφερες.
Φιλικά.
ΑΡχίΔια

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1149 on: May 13, 2009, 11:48:39 »
Ρε δε με παρατατε ολοι σας με τον Γκαρσια, εγω ξερω οτι προχθες χασαμε, ο μικρος μου εκλεγε και κυλιοτανε στο πατωμα και απειλουσε οτι την επαυριο θα πλακωνε οποιον συμμαθητη του τον κοροιδευε..τι να του πω ρε σεις βαρα οποιον σου την πει, σαν τον Γκαρσια.
Ο μεγαλυτερος κινδυνος αγαπητοι μου συνοπαδοι ειναι μια ομαδα που δεν κανει οπαδους και τα παιδακια για να γινουν ΠΑΟΚτσακια θελουν νικες τιτλους και αυτοι ερχονται μονο βαζοντας την μπαλα στο πλεχτο.
Παιζεις λοιπον παλληκαρισια ντομπρα με τσαμπουκα...αλλα Π-Α-Ι-Ζ-Ε-Ι-Σ, σκοραρεις νικας
Εγω μικρος ειχα την τυχη να δω πρωταθληματα να δω παιχνιδια με μπαγερν με αιντραχτ με σωσω με ατλετικο με ναπολι με αρσεναλ να δω κυπελλα να δω 6αρες σε γαυρο και αεκ δηλαδη....ΝΙΚΕΣ,  ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕς ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ... να δω καταμεστη τουμπα με τρελα ...ποιος θα την γεμιζει σε μερικα χρονια ρε σεις αν κανουμε 10 χρονια ακομα να παρουμε τιτλο...??ετσι εγινα ΠΑΟΚτσης δεν πηγα στο σουπερ μαρκετ και διαλεξα ενα πακετο ουτε στον παππα της ενοριας μου.

"Οχι ρε φιλε.......
Να πεις τον μικρο σου(να τον χαιρεσαι βασικα),οτι αν τον σακατευουν στο ξυλο στο σχολειο(κατι αχρηστοι), να πηγαινει και να διαμαρτυρεται στον δασκαλο του..Και οταν ο δασκαλος του θα του λεει.."ρε κοιτα τα μαθηματα σου", τοτε να του λες ..."Δεν πειραζει, κατσε και τρωγε ξυλο"..."Μα ρε μπαμπα μπορω να τους σακατεψω και εγω".."Οχι να καθεσαι και να τρως ξυλο ακομη και αν σε στειλουν στο νοσοκομειο"..Και αν κατα λαθος το παιδι ριξει και καμμια γιατι αγανακτησε απο το πολυ το ξυλο και φαει και ΑΠΟΒΟΛΗ απο το σχολειο(και να του την ριξει ο δασκαλος  που πηγε το παιδι και του ελεγε οτι τον χτυπανε),τοτε να μην πας να διαμαρτυρηθεις στον δασκαλο αλλα να βαλεις χερι στον γιο σου που δεν εκατσε να φαει κιαλλο ξυλο.....

A...Ξεχασα....Λαδωσε και τον δασκαλο για να περασει την ταξη ο γιος σου...

Φιλε μου ΛΕΣ οτι εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ......

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.....

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #1150 on: May 13, 2009, 11:55:00 »
A ρε Pablo....α ρε Pablo...Χρόνια σου πολλά για προχθές ρε τρελλάρα....τον έβρισα μετά το μάτς, το μετάνοιωσα, αλλά πάλι τον φοβάμαι ότι θα φάει κόκκινη...την τρέλλα σου...ας αποφασίσει ότι θέλει η Διοίκηση.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1151 on: May 13, 2009, 12:00:11 »
καθε φορα που γινεται στραβη, σπαει το ρεκορ μαλακιας σε αυτα που ακουω στα ραδιοφωνα και που βλεπω στο ιντερνετ. PABLO ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. Και στην τελικη ρε καρντασια, αφου κρυφογουσταρουν ορισμενοι τοσο πολυ τη σημπεριφορα του καραγκουνι, γιατι δε γινονται ΒΑΖΕΛΟΙ? αι σιχτιρ πια. σκατα στους φλωρους.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1152 on: May 13, 2009, 12:10:30 »
Εγώ παίρνω πίσω τα βρυσίδια που του έριξα (και εδώ και στο μάτς)...κάτι πρέπει να γίνει όμως αδέρφια...να μείνει αλλά να παίζει κιόλας...είναι χωρίς αμφιβολία παικταράς,αλωνιστική μηχανή στο κέντρο ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑ...ΝΟ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΕ ΣΥ ΠΑΜΠΛΟ,ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΑ..ΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ...μας έφαγες τα σωθικά..να γράψουμε 10 πανό PABLO CALMA και να τα έχουμε συνέχεια ανοικτά...δεν βρίσκεις τέτοιους παίκτες,αλλά βόηθα και συ λίγο ρε καρντάσι Pablo...βόηθα λίγο μω το φελέκι μου.....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1153 on: May 13, 2009, 12:35:07 »
τελευταια αγωνιστικη με το τυρι στο ναο το αυθορμητο χειροκροτημα και η ιαχη "παμπλο παμπλο' που θα ακουγεται εκεινη τη μερα θα ειναι το ευχαριστω μας ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΜΠΛΟ

Μακαρι αν και κυκλοφορουν πολλα αρρωστα μυαλα....

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #1154 on: May 13, 2009, 12:44:06 »
κάτω τα χέρια απο τον PABLO!!!

PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1155 on: May 13, 2009, 12:49:58 »
Να δεισ τι αρρωστο μυαλο ημουν που ουρλιαζα υπερ του οταν πουλαγε τρελα+κλωτσαγε τισ μπαλεσ.Και στα καπακια που αρχισαν να παιρνουν τηλεφωνα+να φωναζουν στην κερκιδα:Εριξε 3 αγκωνιεσ+2 κλωτσιεσ+λεω σιγα,κοψε κατι.ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ+ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ+ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΝ ΛΕΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ+ΜΙΛΑΣ?ΟΥΤΕ ΕΝΑ? ?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1156 on: May 13, 2009, 12:56:26 »
Όχι απλά κρατήστε τον..
Κλωνοποιήστε τον και βάλτε τους ΟΛΟΥΣ μέσα..

bonus video..

http://www.youtube.com/watch?v=8jVwgbPx7l0&feature=channel_page

Νούμερο 1 Pablo Garcia..

Νούμερο 2 Pablo Garcia..

Νούμερο 3 Pablo Garcia..

Νούμερο 4 Pablo Garcia..

Θέλω έναν ΠΑΟΚ γεμάτο με Garcia,γεμάτο με Garcia,γεμάτο με Garcia..!!!!

Νούμερο 5 Pablo Garcia..

Νούμερο 6 Pablo Garcia..

Νούμερο 7 Pablo Garcia..

Νούμερο 8 Pablo Garcia..

Νούμερο 9 Pablo Garcia..

Νούμερο 10 Pablo Garcia..

Νούμερο 11 Pablo Garcia..

Τριάντα χιλιάρικα Pablo Garcia..

Τωρα το ειδα και καραφλιασα. Τι ειναι αυτα τα σκουλικια ρε πουστη μου. Τελικα καθε πολη στον πλανητη εχει και τα σκουλικια της. Καλα δε ντρεπονται καθολου? Δεν ηξερα οτι θα εφτανε μεχρι εκει το θρασος τους. Βαζω το κανονικο για αποκατασταση της ταξης.

Παντως γεωλογε εχεις δικιο. Να δω καποτε ενα ΠΑΟΚ μονο με Garcia και θα πεθανω χαρουμενος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1157 on: May 13, 2009, 13:27:28 »
ειλικρινα δε φανταζεστε αδερφια ποσο καλο μου κανε η σημερινη αναγνωση των τελευταιων ποστ στο τοπικ του παμπλιτο μας.παρατηρω ενοτητα-στηριξη και αισιοδοξια και πραγματικα συνηδητοποιω ποσο αναγκη ειχα να νιωσω ετσι τις 2 τελευταιες μερες!
                                          ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1158 on: May 13, 2009, 14:02:09 »
Συγνώμη για το off-topic αλλά πραγματικά εκνευρίζομαι με την επίθεση που κάνατε συντεταγμένα στον kestrel για την άποψη του οτι οι νίκες είναι απαραίτητες για να κάνεις νέους οπαδούς (τώρα ανακαλύψαμε τον τροχό δηλαδή;; ) Μάλλον δεν συνειδητοποιείτε τι πάει να πει για ένα παιδάκι να ζει 1.000 χλμ μακριά από την ομάδα που υποστηρίζει (πιθανότατα ο μόνος στο σχολείο του)  να περιμένει να την δει ΜΙΑ φορά τον χρόνο και όλα τα υπόλοιπα παιδάκια στο σχολείο που ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ να του πρήζουν τα @@ στην κάθε ήττα.. Όλο αυτό το "εκρηκτικό μείγμα" αυξάνει υπερβολικά την πιθανότητα το παιδάκι αυτό να μην αντέξει να ξυπνήσει ενα πρωι και να έχει γίνει γαυράκι (ΟΥΣΤ)..
Να το πω κι αλλιώς και τι έγινε ρε φίλε στο φινάλε που έγινες ΠΑΟΚ στα δύσκολα την στιγμή που μένεις 10 λεπτά με τα πόδια από την Τούμπα και όλοι σου οι φίλοι - συγγενείς ΠΑΟΚ είναι;; Εσύ έγινες και μπράβο σου το παιδάκι όμως στην Ρόδο π.χ. δεν θα γίνει.. Άρα μηδέν εις το πηλίκον..
Πρέπει λοιπόν όλοι να συνειδητοποιήσουμε οτι αν θέλουμε να γίνουμε ομάδα πραγματικά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας με οπαδούς σε σοβαρά ποσοστά ΠΑΝΤΟΥ στην ελλάδα ο μόνος δρόμος είναι οι ΝΙΚΕΣ και οι ΤΙΤΛΟΙ.. Κανείς δεν είπε να κάνουμε πουστιές για κερδίζουμε (στημένες διαιτησίες στυλ γαύρου, δωροδοκίες όπως οι βάζελοι και δεν συμμαζεύεται) αλλά αν δεν μπορέσουμε να κοιτάξουμε ΣΤΑ ΙΣΙΑ το ποκ και να πετύχουμε ΝΙΚΕΣ εναντία του θα γίνουμε μια ομάδα ΜΟΝΟ της Β. Ελλάδας που ο κύριος αντίπαλος της θα είναι ο αρούλης, ο ηρακλάκος και ο ΠΑΟΝΕ.. Άλλωστε, ο κύριος λόγος που ο Ζαγοράκης είναι αποδεκτός είναι ακριβώς οτι προσπαθεί να εμφυσήσει μια τέτοια νοοτροπία στην ομάδα μετά την μιζέρια της εποχής Γούμενου - Μπατατούδη - βουλινού κλπ
Για να το συνδέσω με τα παραπάνω ο οξύθυμος χαρακτήρας του Γκαρσία και το γεγονός ότι δεν  μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του για το συμφέρον της ομάδας δεν συνάδουν με ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει πορεία ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.. Τι να το κάνω δηλαδή που ο Γκαρσία είναι παιχταράς (που αδιαμφισβήτητα είναι ) όταν σε νεκρό χρόνο "τα παίρνει" και μου αφήνει την ομάδα με 10; Στο φινάλε, ακόμα και παγίδα να του στήσανε οι βάζελοι για να τον εκνευρίσουν, όπως γράφηκε, αυτός πήγε και έπεσε μέσα.. Όπως έγραψε και ενας φίλος παραπάνω: ο Γκαρσία τα πρώτα 44 λεπτά έδειξε γιατί έπαιζε στην Ρεάλ και στο 45ο έδειξε γιατί τον διώξανε..

ΥΓ Συγνώμη για την λίγο εκνευρισμένη απάντηση μου αλλά τόσα χρόνια δεν αντέχω όποτε λέω οτι είμαι ΠΑΟΚ να με ρωτάνε αν είμαι από Θεσ/νίκη και όταν απαντάω αρνητικά να δέχομαι πάντα την ίδια γεμάτη απορία ερώτηση: "Κρητικός και ΠΑΟΚ;; Πως και έτσι;;" Όσο στα μάτια του άλλου φαίνεται παράλογο να είσαι Κρητικός π.χ και ΠΑΟΚ (ενώ του φαίνεται λογικό να είσαι Κρητικός γαύρος) δεν έχουμε ακόμα πετύχει τον στόχο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ εμβέλειας που πρέπει να κυνηγάμε
ΥΓ2 Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω οι ομάδες Β εθνικής που γεμίζουν γήπεδα (στην Αγγλία π.χ.) τα γεμίζουν με ΝΤΟΠΙΟΥΣ οπαδούς.. Εκτός της περιοχής τους δεν έχουν κόσμο.. έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ δηλαδή;;
ΥΓ3 Ναι ξέρω ξέρω, να πάω να γίνω γαύρος κατά λάθος έγινα ΠΑΟΚ από τις συγκυρίες κλπ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1159 on: May 13, 2009, 14:12:05 »
Ï ìåãáëõôåñïò êéíäõíïò áãáðçôïé ìïõ óõíïðáäïé åéíáé ìéá ïìáäá ðïõ äåí êáíåé ïðáäïõò êáé ôá ðáéäáêéá ãéá íá ãéíïõí ÐÁÏÊôóáêéá èåëïõí íéêåò ôéôëïõò êáé áõôïé åñ÷ïíôáé ìïíï âáæïíôáò ôçí ìðáëá óôï ðëå÷ôï.
Ðáéæåéò ëïéðïí ðáëëçêáñéóéá íôïìðñá ìå ôóáìðïõêá...áëëá Ð-Á-É-Æ-Å-É-Ó, óêïñáñåéò íéêáò
Åãù ìéêñïò åé÷á ôçí ôõ÷ç íá äù ðñùôáèëçìáôá íá äù ðáé÷íéäéá ìå ìðáãåñí ìå áéíôñá÷ô ìå óùóù ìå áôëåôéêï ìå íáðïëé ìå áñóåíáë íá äù êõðåëëá íá äù 6áñåò óå ãáõñï êáé áåê äçëáäç....ÍÉÊÅÓ,  ÅÃÉÍÁÍ ÐÏËËÅÓ ÌÁÍÏÕÑÅò ÓÅ ÁÕÔÁ ÔÁ ÐÁÉ×ÍÉÄÉÁ ÐÏÕ ÌÁÓ ÅÊÁÍÁÍ ÐÅÑÇÖÁÍÏÕÓ ÊÁÉ ÄÅÍ ÔÏ ÎÅÑÙ... íá äù êáôáìåóôç ôïõìðá ìå ôñåëá ...ðïéïò èá ôçí ãåìéæåé óå ìåñéêá ÷ñïíéá ñå óåéò áí êáíïõìå 10 ÷ñïíéá áêïìá íá ðáñïõìå ôéôëï...??åôóé åãéíá ÐÁÏÊôóçò äåí ðçãá óôï óïõðåñ ìáñêåô êáé äéáëåîá åíá ðáêåôï ïõôå óôïí ðáððá ôçò åíïñéáò ìïõ.

¸ôóé áêñéâþò Ýãéíá êáé åãþ ÐÁÏÊ. Ãíþñéóá áðü ðéôóéñéêÜò ôï ìåãáëåßï ðïõ ëÝãåôå….Âïõëéíüò êáé Ýíáí ÐÁÏÊ íá êéíäõíåýåé íá ðÝóåé êáé óôï ãÞðåäï ï ëáüò íá êÜíåé áðï÷Þ, ðïñåßåò äéáìáñôõñßáò êáé íá ìçí óõìâéâÜæåôå! Ç ìåãáëýôåñç êïýðá ãéá ìÝíá Þôáí áõôÞ.

Åóý ößëå sorry ðïõ èá ôï ðù áëëÜ ìÜëëïí êáôÜ ëÜèïò Ýãéíåò ÐÁÏÊ. Ãíþñéóåò ôéò åðéôõ÷ßåò áðëÜ êáé ßóïò ã áõôü. Áí Þóïõí ôþñá ðéôóéñéêÜò êáé äéÜëåãåò, ìÜëëïí ãéá ãáýñï èá óå Ýêïâá…

ÌÜèå óå ðáñáêáëþ óôïí ðéôóéñéêÜ ôé åóôß ÐÁÏÊ êáé ìçí öõôñþíåéò áõôÞ ôçí óÜðéá öéëïóïößá ôïõ ðñùôáèëçôéóìïý, ðñïÝëåõóçò áèçíþí.

** ÖáíôÜæïìáé ðùò ïé ïðáäïß Üëëùí ÷ùñþí ðïõ ãåìßæïõí ôá ãÞðåäá Â åèíéêÞò åßíáé åðßóçò ëüãï ôßôëùí å;

*** ¸íá ìåãÜëï óõãíþìç ãéá ôï off-topic.

Óõãêñéíåéò äçëáäç ôéò êåñêéäåò ôïõ 80 ìå ôéò óçìåñéíåò? Êáé íá óôï ðù êáé áëëéùò ìå ôïóï ôå÷íçôá ìåóá ðëåïí ðïõ äéáèåôïõíå ïé êáìåñáìåí êáé ôá åðéôåëåéá ôùí ôçëåïñáóåùí ìðïñïõí áêïìá êáé ôéò ãñéåò íá êáíïõíå öáíôáóìáãïñéêåò (óôï ìõáëï åíïò ðéôóéñéêïõ). Ìðåò ëïéðïí ôùñá óôï ìõáëï ôïõ ðéôóéñéêá ðïõ äåí æåé âïñåéá åëëáäá êáé äåí å÷åé êáíá èåéï 'ç ðáôåñá ôñåëáìåíï ÐÁÏÊóç êáé ðïõ åðéóçò äåí îåñåé ôéò åííïéåò êáé ôá éäáíéêá ðïõ áêïëïõèïõíôáé ðéóù áðï ôá ãñáììáôá ÐÁÏÊ.

Ïé ôéôëïé åéíáé áðáñáéôçôïé öéëå. Áëëåò ãåíéåò åìåéò áëëïé ïé ôùñéíïé ðéôóéñéêáäåò
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ