το σκατιπραμα με την μορταδελα για προσωπο επαιξε καλα το παιχνιδι του τεστοστερονατου...κινηση/μυνημα ισχυως προς πασα οπαδικη κατευθηνσις, εν ετη 2013 κι ενω η ελλαδα σφαδαζει εχουμε πασοκικες καταστασεις στο ''βασιλειο'' του ΠΑΟΚ...βεβαια ο Παμπλος δε θα χαθει...εχει ηδη γινει τατουαζ στο μυοκαρδιο μας, αντιθετα απο τον πρωην(?) βαζελα και τον γουναρη και πολλους αλλους...δε ξερω αμα θα φυγει, ισως να ειναι και καλυτερα, εξαλλου ο σωστος ο ΩΡΑΙΟΣ ο ΠΑΟΚτσης ηταν παντα στην απεξω απο τα σκατολαμογια που ΜΙΑ ζωη μας τρωγαν σαν καρκινος...μακαρι ο θεος να τον βρει καπου στην πατριδα του και να αναπολει την ΑΓΑΠΗ μας
σημερα...μια μερα απο την ειδηση εγω ο Μιχαλης ο Κ. ο minmin 37 χρονον αποστασιοπιομενος εδω και χρονια απο τα τσιμεντα και απο ΟΤΙ εκανε κατι καποιον να δηλωνει ΠΑΟΚ
δηλωνω προδομενος...γιατι καποιοι με στερησαν την ελαχιστη δικλειδα με το παρελθον περαν του ΛΑΟΥ
τον μοναδικο ανθρωπο που μπορουσε να πορωσει εναν κατα τ'αλλα βαρετο ανθρωπο και να τον κανει να αισθανθει μικρο παιδι
οπως τοτε που εγινε ΠΑΟΚ...οταν ο κατα τ'αλλα ανευ ομαδας κωφαλαλος πατερας του με νοηματα του εδειξε μετα εκεινο το ματς με τον Λιτσα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΤΕΛΟΣ
οπως τοτε που γνωρισα τι θα πει ΑΓΩΝΙΑ με τα κωλογαμημενα μπεναλντι...οπως τοτε που ΕΚΛΑΨΑ μαζι του
7 ωρες λεω να το ποσταρω να μην το ποσταρω
σταρχιδιαμ
συγνωμη αν ενοχλει κανεναν η αποψη μου
υπαρχει καλυτερο ποστ απο αυτο εδω??
υπαρχει κανεις που να μην βλεπει τον εαυτο του σ αυτο που εγραψε ο αδερφος??
Απίστευτος!!
Σ 'ευχαριστώ για αυτό το ποστάρισμα.
Μία από τα ίδια και εγώ. 38 χρονω μαλάκας και εναλλάσσω στο ντέσκτοπ τον Πάμπλο, το Βελουχιώτη, τον Μάρκος και τον Κλιντον (τον Τζωρτζ).
Όταν επί Σάντος στα πλέι οφ με τους σκατόγαβρους, έχουμε ξεκινήσει με τον πατέρα μου (πρώτη του φορα στο γήπεδο!) από πειραιά για να δούμε το ματς,
και κλαίμε σα μίκρα παιδιά στο τέλος, λες και νικήσαμε το φασισμό.
τέλος εποχής και για μένα.
νεοπαοκτσήδες, νεοέλληνες, σαμαράδες, μιχαλολιάκοι, σαβιδηδες, δώνηδες, καινουργιο γήπεδο, φυσικά αέρια και σκατα στα μούτρα μας.
τουλάχιστον όσοι πάνε αύριο τούμπα να φώναξουν και για μας, δείχνωντας ότι υπάρχουν και καποιοι μαλάκες, που θα το παλεύουμε ακόμα διαφορέτικα.
καληνύχτες...