Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #4340 on: March 16, 2013, 12:19:23 »
Πουστη Βρυζα κοβεις και ραβεις γαμω τα μαρκετ σου και τα παντα σου

Μα δεν είναι μόνο ο Βρύζας ρε συ biv. Είχε βουήξει ο τόπος ότι μετά το τέλος της χρονιάς, θα πάρει θέση μέσα στην ομάδα. Αυτό θέλανε να του στερήσουνε και τα κατάφεραν. Γιατί ξέρουνε πως όποια τριγμή και να υπάρξει στο μέλλον, ο λαός ΑΥΤΟΝ θα στηρίξει. Τον Βρύζα δεν τον ένοιαζε δηλαδή αν θα φάει τη θέση του Κούλη π.χ. ή του Γεωργιάδη, αλλά τη δική του στην πρώτη αντιπαράθεση. Γιατί οι παντελονάτοι, δεν σκαμπάζουν από συμμαχίες, ρουφιανιές και λοιπές «ευελιξίες». Πάνε κατευθείαν στο ψαχνό, ωμοί κι αμόλυντοι από δεύτερες σκέψεις, από πονηριές.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4341 on: March 16, 2013, 12:58:38 »
καλα ολα αυτα που γραφουμε εδω ΑΛΛΑ την κυριακη αν δεν ξεφτιλισουμε τους ξεφτιλισμενους ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....ενα συνθημα απο ολο τον λαο για τον Παμπλο....

μου γαμηθηκε ολη η ψυχολογια με αυτο το θεμα.....

παντα ελεγα οτι στο τελευταιο παιχνιδι του Παμπλο που θα το οργανωνε και καλα η παε για το αποχαιρετηστηριο οπου και αν ειμουν θα πηγαινα μονο και μονο για ενα ευχαριστω στον μεγαλυτερο και καλυτερο παικτη που περασε στον ΠΑΟΚ....

Δωνη θα σε στηριζα ρε μαλακα αλλα με αυτο ξοφλησες....με την πρωτη μαλακια θα σε βρισω ρε μουλε....εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ και ψευτης δημοσιοσχετιστας κουτοπονηρος μπινε ε μπινε....εσυ δεν ελεγες ρε αρχιμαλακα οτι θελεις την ποιοτητα του Γκαρσια....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4342 on: March 16, 2013, 14:24:24 »
Θα εχουμε καμια μαζωξη σημερα στην προπονηση?
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4343 on: March 16, 2013, 14:45:09 »
κανας εθελοντης ρε παιδια για κανα αρθρο στην κεντρικη. Δε μπορει να μην εχουμε κατι σχετικο...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

prowler_

• Guest
« Reply #4344 on: March 16, 2013, 14:56:39 »
Πάντως ελπίδα υπάρχει ακόμα..

Απλώς πρέπει κι ο λαός να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα.
Όσο αποπροσανατολισμένος κι αν είναι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #4345 on: March 16, 2013, 14:56:56 »
Δυστυχώς τα δυνατα μας χαρτιά εδώ και καιρό δεν θέλουν να γραψουν για τα τεκτενόμενα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4346 on: March 16, 2013, 15:18:02 »
νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι να προσθεσει κανεις μετα και το πρωτο συμβαν,σαν αναγνωση η ανακοινωση του Πανελληνιου ειναι σαν να γραφτηκε χτες και καλυπτει την επικαιροτητα και το πως αισθανομασται./

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4347 on: March 16, 2013, 15:40:17 »
το σκατιπραμα με την μορταδελα για προσωπο επαιξε καλα το παιχνιδι του τεστοστερονατου...κινηση/μυνημα ισχυως προς πασα οπαδικη κατευθηνσις, εν ετη 2013 κι ενω η ελλαδα σφαδαζει εχουμε πασοκικες καταστασεις στο ''βασιλειο'' του ΠΑΟΚ...βεβαια ο Παμπλος δε θα χαθει...εχει ηδη γινει τατουαζ στο μυοκαρδιο μας, αντιθετα απο τον πρωην(?) βαζελα και τον γουναρη και πολλους αλλους...δε ξερω αμα θα φυγει, ισως να ειναι και καλυτερα, εξαλλου ο σωστος ο ΩΡΑΙΟΣ ο ΠΑΟΚτσης ηταν παντα στην απεξω απο τα σκατολαμογια που ΜΙΑ ζωη μας τρωγαν σαν καρκινος...μακαρι ο θεος να τον βρει καπου στην πατριδα του και να αναπολει την ΑΓΑΠΗ μας

σημερα...μια μερα απο την ειδηση εγω ο Μιχαλης ο Κ. ο minmin 37 χρονον αποστασιοπιομενος εδω και χρονια απο τα τσιμεντα και απο ΟΤΙ εκανε κατι καποιον να δηλωνει ΠΑΟΚ
δηλωνω προδομενος...γιατι καποιοι με στερησαν την ελαχιστη δικλειδα με το παρελθον περαν του ΛΑΟΥ
τον μοναδικο ανθρωπο που μπορουσε να πορωσει εναν κατα τ'αλλα βαρετο ανθρωπο και να τον κανει να αισθανθει μικρο παιδι
οπως τοτε που εγινε ΠΑΟΚ...οταν ο κατα τ'αλλα ανευ ομαδας κωφαλαλος πατερας του με νοηματα του εδειξε μετα εκεινο το ματς με τον Λιτσα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΤΕΛΟΣ
οπως τοτε που γνωρισα τι θα πει ΑΓΩΝΙΑ με τα κωλογαμημενα μπεναλντι...οπως τοτε που ΕΚΛΑΨΑ μαζι του

7 ωρες λεω να το ποσταρω να μην το ποσταρω
σταρχιδιαμ

συγνωμη αν ενοχλει κανεναν η αποψη μου

υπαρχει καλυτερο ποστ απο αυτο εδω??

υπαρχει κανεις που να μην βλεπει τον εαυτο του σ αυτο που εγραψε ο αδερφος??

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #4348 on: March 16, 2013, 15:58:49 »
Επιτελους πεσανε οι μασκες..

Ειναι αληθεια πολυ κρισιμες οι μερες για τον ΠΑΟΚ. Ειναι η πιο μεγαλη μαχη να κρατηθει ορθιο το ιδεωδες πισω απο τα 4 αυτα γραμματα..

Θα μας πουνε προσωπολατρες.. Στα αρχιδια μου. Οταν ο ΠΑΟΚ εχει γινει αρμα ενος χοσαδα βλαχορωσου και οταν η σημαια της ομαδας περναει στα χερια του αχωνευτου θερμοσιφωνα, δεν εχουν μεινει και πολλα να λατρευεις..

Απο τον ΠΑΒΛΟ τον ΜΟΥΣΛΙ και τον ΣΕΡΤΖΙΟ εχουμε γινει ο παοκ του σαλπι, του κατσουρανη και του δωνη..(το λες και ιδρωνουν τα χερια μου απο το σφιξιμο)

Ο ΠΑΟΚ της λεζαντας, των τατουαζ και του Μακεδονια Παλλας...

Ω ρε δε μου ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!

Το χτυπημα μαγγες ειναι ξεκαθαρο. Το χτυπημα ειναι απεναντι στο λαο, στην ιστορια και στο ιδεωδες του ΠΑΟΚ.

Προσωπικα ΑΝ γινει αυτο που φοβαμαι οτι θα γινει την τριτη...θα μαζεψω τα κομματια μου και ΤΕΡΜΑ!!! Δεν ξαναασχολουμαι.. Δεν θα υπαρχει κατι να με εκπροσωπει σε αυτη την βρωμο-επιχειρηση.. Στον πουτσο μου και αν παρουν κυπελλα, στα παπαρια μου αν φερει και τον Μεσσι το καλοκαιρι..

Οσο σκεφτομαι οτι αδερφια μας ειναι μεσα για αυτα τα λαμογια τρελλαινομαι!!!

Οσο για σενα clerasil..αληθεια σε λυπαμαι.. Εισαι τοσο βλακακος που δεν καταλαβαινεις οτι και σενα σε χρησιμοποιουν για να χτυπησουν τον λαο. ο #1 αναλωσιμος εισαι εσυ.. Το καλοκαιρι θα φυγεις νυχτα.. Οχι γιατι δεν σε πανε, αλλα γιατι εισαι παντελως αχρηστος και αυτο δεν ικανοποιει τους bussiness managers. Εισαι απλα τοσο λιγος που θα καταφερεις πριν φυγεις να εχεις κανει τη μιση Β.Ελλαδα να σε μισησει για παντα.. Καταραμενε! Ανοητε!

Προς ολους οσους θα ειστε την Κυριακη στο ναο : φωναξτε δυνατα και ασταματητα ρε αλανια.. Μη σταματησετε καθολου.... Και 10 γκοαλ να μπουνε μη ξεχνατε τον υπουλο αγωνα τους.. Ειστε οι μονοι που μπορειτε να υπερασπιστειτε την ιστορια του ΠΑΟΚ για αυτα τα 90 λεπτα..

Καλη λευτερια..

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4349 on: March 16, 2013, 16:08:19 »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #4350 on: March 16, 2013, 16:09:15 »
το σκατιπραμα με την μορταδελα για προσωπο επαιξε καλα το παιχνιδι του τεστοστερονατου...κινηση/μυνημα ισχυως προς πασα οπαδικη κατευθηνσις, εν ετη 2013 κι ενω η ελλαδα σφαδαζει εχουμε πασοκικες καταστασεις στο ''βασιλειο'' του ΠΑΟΚ...βεβαια ο Παμπλος δε θα χαθει...εχει ηδη γινει τατουαζ στο μυοκαρδιο μας, αντιθετα απο τον πρωην(?) βαζελα και τον γουναρη και πολλους αλλους...δε ξερω αμα θα φυγει, ισως να ειναι και καλυτερα, εξαλλου ο σωστος ο ΩΡΑΙΟΣ ο ΠΑΟΚτσης ηταν παντα στην απεξω απο τα σκατολαμογια που ΜΙΑ ζωη μας τρωγαν σαν καρκινος...μακαρι ο θεος να τον βρει καπου στην πατριδα του και να αναπολει την ΑΓΑΠΗ μας

σημερα...μια μερα απο την ειδηση εγω ο Μιχαλης ο Κ. ο minmin 37 χρονον αποστασιοπιομενος εδω και χρονια απο τα τσιμεντα και απο ΟΤΙ εκανε κατι καποιον να δηλωνει ΠΑΟΚ
δηλωνω προδομενος...γιατι καποιοι με στερησαν την ελαχιστη δικλειδα με το παρελθον περαν του ΛΑΟΥ
τον μοναδικο ανθρωπο που μπορουσε να πορωσει εναν κατα τ'αλλα βαρετο ανθρωπο και να τον κανει να αισθανθει μικρο παιδι
οπως τοτε που εγινε ΠΑΟΚ...οταν ο κατα τ'αλλα ανευ ομαδας κωφαλαλος πατερας του με νοηματα του εδειξε μετα εκεινο το ματς με τον Λιτσα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΤΕΛΟΣ
οπως τοτε που γνωρισα τι θα πει ΑΓΩΝΙΑ με τα κωλογαμημενα μπεναλντι...οπως τοτε που ΕΚΛΑΨΑ μαζι του

σταρχιδιαμ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4351 on: March 16, 2013, 17:29:20 »
http://olapaok.gr/podosfairo/ta_epsalan_ston_dwnh.2170773.html

Ti ka8omaste re? OLOI TOYMPA

τα σχολια απο κατω με κανουν να ντρεπομαι που ειμαι ΠΑΟΚ....
<<ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε>> και το μουνι της μανας σας ρε μπονζαι!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4352 on: March 16, 2013, 18:30:47 »
τωρα διαβασα τα μηνυματα απο κατω....γαμησε τα και αφησε τα...μιλαμε για οτι να ναι.....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4353 on: March 16, 2013, 18:39:52 »
Τα μυνηματα ειναι για τον πουτσο.Ντροπη, δεν υπαρχει αλλη λεξη.

Λοιπον ατομο απο δω μεσα πηγε με αλλους 2 στο σπιτι του Γκαρσια. Στεναχωρεμενος και λιγομιλητος ο Παμπλο ουσιαστικα ειπε οτι φευγει. Αποψη μου ειναι οφειλουμε να δωσουμε αγωνα.  Ειτε τον κερδισουμε ειτε τον χασουμε. Απο κει και μετα για μενα ο καθενας κανει οτι του υποδεικνυει η ΠΑΟΚτσηδικη συνειδηση του

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline carlos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4354 on: March 17, 2013, 00:18:38 »

σταρχιδιαμ

Απίστευτος!!
Σ 'ευχαριστώ για αυτό το ποστάρισμα.
Μία από τα ίδια και εγώ. 38 χρονω μαλάκας και εναλλάσσω στο ντέσκτοπ τον Πάμπλο, το Βελουχιώτη, τον Μάρκος και τον Κλιντον (τον Τζωρτζ).
Όταν επί Σάντος στα πλέι οφ με τους σκατόγαβρους, έχουμε ξεκινήσει με τον πατέρα μου (πρώτη του φορα στο γήπεδο!) από πειραιά για να δούμε το ματς,
και κλαίμε σα μίκρα παιδιά στο τέλος, λες και νικήσαμε το φασισμό.
τέλος εποχής και για μένα.
νεοπαοκτσήδες, νεοέλληνες, σαμαράδες, μιχαλολιάκοι, σαβιδηδες, δώνηδες, καινουργιο γήπεδο, φυσικά αέρια και σκατα στα μούτρα μας.
τουλάχιστον όσοι πάνε αύριο τούμπα να φώναξουν και για μας, δείχνωντας ότι υπάρχουν και καποιοι μαλάκες, που θα το παλεύουμε ακόμα διαφορέτικα.
καληνύχτες...

αν πεσει ενας, πεφτουμε ολοι..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4355 on: March 17, 2013, 04:15:56 »
http://olapaok.gr/podosfairo/ta_epsalan_ston_dwnh.2170773.html

Ti ka8omaste re? OLOI TOYMPA

Μην διαβαζετε το ολα ΠΑΟΚ...σκουλικι το εχει...

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4356 on: March 17, 2013, 07:57:32 »
καθομαι και διαβαζω....
38 χρονων μαντραχαλας και αντι να ασχολουμαι με την γυναικα μου και το παιδι μου πονανε τα ματια η ψυχη μου τα παντα μου....
δεν ειναι μονο το θεμα του Παυλαρα.. αυτο ειναι η κορωνιδα... πως καταφερνουμε και τα χεζουμε ολα?
στα χωρια μου λενε οτι μονος καυγας δεν γινεται. για να γινει καυγας χρειαζονται τουλαχιστον δυο....
πως γινεται και καθε φορα την ωρα που ειναι να κανουμε το μεγαλο αλμα να σκατονωμαστε μεταξυ μας?...
θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες..
Στο ζουμι....παιχτη σαν τον γκαρσια ισως και να ξαναβρουμε..Χαρακτηρα σαν τον Παυλαρα δυσκολα. το πως συμπεριφερεσαι στην σημαια σου σε καθοριζει και σαν ανθρωπο.. για τον...clerasil θα τα πουμε μετα το τελος του πρωταθληματος, βλακες-τεχνοκρατες και εμποροι ονειρων δεν θα με κρατησουν μακρια απο οτι λατρευω. θα ειμαι στο γηπεδο σημερα δεν με νοιαζει ποσο θα ερθει το σκορ. στο μυαλο θα εχω εκεινες τις εικονες που με εκαναν να λατρεψω τον παιχτη και τον χαρακτηρα γκαρσια..
καλη λευτερια μας.....
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4357 on: March 17, 2013, 09:58:00 »
επειδη ο ρωσος το μονο που τον νιαζει ειναι η επενδυση πρεπει να βγει φωνη σμρ...

παρασυρετε το διπλανο σας και ολα τα προβατα που τυχον συμφωνουν στην απομακρυνση θα φωναξουν κ αυτα... γτ γουσταρουν τζερτζελες να γινεται..

πρεπει ννα περασει το μνμ οτι ο κοσμος θα ειναι παρων στα του συλλογου...

αν χασουμε την ευκαιρια αυτη αυριο θα ερθουν κι αλλα.. ωσπου να φτασουμε και στο γηπεδικο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4358 on: March 17, 2013, 10:25:26 »
Για μενα (και για πολλους αλλους ακομα) σημερα θα φανει αν και ποσο εχει απλωθει η λοβοτομη και ο ευνουχισμος στον κοσμο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #4359 on: March 17, 2013, 11:02:41 »
καθομαι και διαβαζω....
38 χρονων μαντραχαλας και αντι να ασχολουμαι με την γυναικα μου και το παιδι μου πονανε τα ματια η ψυχη μου τα παντα μου....
δεν ειναι μονο το θεμα του Παυλαρα.. αυτο ειναι η κορωνιδα... πως καταφερνουμε και τα χεζουμε ολα?
στα χωρια μου λενε οτι μονος καυγας δεν γινεται. για να γινει καυγας χρειαζονται τουλαχιστον δυο....
πως γινεται και καθε φορα την ωρα που ειναι να κανουμε το μεγαλο αλμα να σκατονωμαστε μεταξυ μας?...
θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες..
Στο ζουμι....παιχτη σαν τον γκαρσια ισως και να ξαναβρουμε..Χαρακτηρα σαν τον Παυλαρα δυσκολα. το πως συμπεριφερεσαι στην σημαια σου σε καθοριζει και σαν ανθρωπο.. για τον...clerasil θα τα πουμε μετα το τελος του πρωταθληματος, βλακες-τεχνοκρατες και εμποροι ονειρων δεν θα με κρατησουν μακρια απο οτι λατρευω. θα ειμαι στο γηπεδο σημερα δεν με νοιαζει ποσο θα ερθει το σκορ. στο μυαλο θα εχω εκεινες τις εικονες που με εκαναν να λατρεψω τον παιχτη και τον χαρακτηρα γκαρσια..
καλη λευτερια μας.....