Δεν χρειαζετε να απαντησω με πολλα λογια στα παλληκαρια που ειτε με ¨κοβουν¨ για γαυρο ειτε με καλουν να αλλαξω ομαδα γιατι απαντησαν και μαλιστα με τροπο αποστομοτικό, και τους ευχαριστώ γι αυτο o kriti 4 και o gianniwths.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ γιατι αποψε στο παιχνιδι με την αελ μπορει να μην ειπε τιποτα στα παραπανω παλληκαρια αλλα με την βουτια που εκανε για να παρει πεναλτυ μου δινει ενα επιχειρημα να υποστηριξω την αποψη μου οτι θελουμε νικες και οχι τσαμπουκαδες εκτος παιχνιδιου....ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ? τι θα τους πουμε αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ? γιατι και ο μουσλι παιχτης ειναι και μαλιστα ινδαλμα....παρεπιπτοντος μουσλι ξεφτιλιζεσε αλλα ευχαριστω.
Τα υποψηφια νεα ΠΑΟΚτσακια ευτηχως ειδαν την νικη, πηραν ενα συν αλλα σιγουρα ξεχασαν την βουτια.
Αφου εχουμε τετοιους παιχτες βουτηχτες μηπως πρεπει να αλλαξουμε ομαδα? ή δεν πειραζει εχουμε το γκαρσια και μας φτανει.
Ρε ο ΠΑΟΚ ειναι ενας δε θα τον κανει ουτε ενας γκαρσια ουτε ενας μουσλιμοβιτς θα τον κανουν οι ΝΙΚΕΣ αυτες μενουν, που θα τις φερουν οι καλοι και αποτελεσματικοι παιχτες με την βοηθεια του κοσμου
ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
Ο Μουσλιμοβιτς οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ ετρωγε το ξυλο της αρκουδας, σπρωξιματα κλπ και ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ...Καποιοι ομως του ειπαν...Πεφτε και συ ρε οπως κανουν οι αδφερφες του ΠΟΚ να παρεις και κανενα πεναλτυ...Και τον ειδαμε οτι αρχισε τις βουτιες(και μαλιστα και με τους αλλους ξενους)....Αποτελεσμα?? Το αναμενομενο.....
Και συνεχιζαν να τρωνε το ξυλο τους και τις ανατροπες τους, και τις κλωτσιες τους...
Πεναλτυ γιοκ......
Κιτρινες καρτες για θεατρο.......
Και λοιδωρημα καργα απο τους "ανεξαρτητους" εκφωνητες, η τους Κωσταντινου και σια...
Και να του φωναζει ο κοσμος "σηκω πανω" και παιξε μπαλλα....
Το μονο καλο σαυτην την περιπτωση ειναι οτι ο κοσμος κανει συγκρισεις και βλεπει οτι σε ιδιες περιπτωσεις στο ΠΟΚ δινονται πεναλτυ, η τουλαχιστον γλυτωνουν την πρωτη η την δευτερη καρτα...
ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GARCIA, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ....
ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ....
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ..............Και εγω εζησα 25 σερι χρονια στην ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, και τωρα το 90% του χρονου μου το περναω εκει...ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι φιλοι μου οι γαυροι και μαλιστα και πολοι οργανωμενοι τον γουσταρουν αυτον τον παιχτη..
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ...