Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #2420 on: February 21, 2010, 23:36:45 »
Το γκολ δεν ήταν γκολάρα, δεν ήταν μία "καλή έμπνευση", δεν ήταν σέντρα σουτ, ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #2421 on: February 21, 2010, 23:38:59 »
 :05a: :05a: :05a:

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2422 on: February 21, 2010, 23:47:25 »
ειχε πολυ καιρο να πετυχει γκολ ο ΠΑΟΚ και να μου ερθει να δακρυσω....μαλλον απο τον τελικο το 2001....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2423 on: February 22, 2010, 00:00:45 »
Ακριβώς αυτό το βλέμμα είναι το βλέμμα του πολεμιστή. Από πίσω του χιλιάδες κόσμου να χοροπηδάνε στο κάλεσμα του χορού του πολέμου, κουνώντας κασκόλ, πυρσούς και σημαίες και ο ίδιος, Ινδιάνος με την κορδέλα που τόσα σημαίνει για τον ίδιο στο κεφάλι, αντί φτερών τα χέρια των πολεμιστών της κερκίδας, να δείχνει απόλυτη συγκέντρωση, απόλυτη αποφασιστικότητα και απόλυτη επιθετικότητα. Μόνο εσύ μπόρεσες μέχρι τώρα να μας εκφράσεις, να σωματοποιήσεις όλα μας τα θέλω από τους παίκτες μας. Με το μυαλό-γροθιά και το πόδι-καταπέλτη έσπασες τα τείχη τους. Κονκισταδόρ, πήρες λίγο από το αίμα των προγόνων σου πριν από τρεις βδομάδες και λίγο ακόμα σήμερα. Σιγά σιγά θα γεμίσεις ένα ποτήρι και θα το ρίξεις στην κούπα του πρωταθλητή. Το αξίζεις. Πιες τους το αίμα, κι εμείς μαζί σου.

Με το που θα το σηκώσεις, πρέπει να σηκωθεί και άγαλμα για πάρτη σου. Μεγάλε πολεμιστή, μεγάλε Ινδιάνε, μεγάλε Πάμπλο.

τι εγραψε ο ανθρωπας.... :prosk:

Offline jimbo43

• Αποστολή
  • **
« Reply #2424 on: February 22, 2010, 00:21:37 »
ειχε πολυ καιρο να πετυχει γκολ ο ΠΑΟΚ και να μου ερθει να δακρυσω....μαλλον απο τον τελικο το 2001....

σε πρόλαβε ο απίστευτος Πάμπλο...

τι να λέμε τώρα...το γνωστό κλισέ, μία εικόνα χίλιες λέξεις...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #2425 on: February 22, 2010, 00:27:27 »
Μούτσας Γκράσιας ρε Παύλε. Αφιερωμένο το τεμάχιο και στους πουρουπουπου και σια που ανακάλυψαν "τυχαία κατάληξη της μπάλας" και "προσπάθεια για σέντρα-σουτ". Ίσα ρε σιχάματα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2426 on: February 22, 2010, 00:35:44 »
Είπες Αδερφέ Πάμπλο ότι τη μπάλα την έσπρωξε η συγχωρεμένη η Μάνα σου από τον ουρανό...
Εγώ Αδερφέ μου θα σου πω ότι αυτό το γκόλ μπορεί να σημαίνει Πρωτάθλημα.Τώρα για να είμαι
ήσυχος με την ψυχή μου και επειδή δάκρυσα με το γκόλ σου Όχι για το γκολ αλλά για Εσένα..
ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ...
ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΔΕΡΦΙΑ..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2427 on: February 22, 2010, 00:39:49 »
Ακριβώς αυτό το βλέμμα είναι το βλέμμα του πολεμιστή. Από πίσω του χιλιάδες κόσμου να χοροπηδάνε στο κάλεσμα του χορού του πολέμου, κουνώντας κασκόλ, πυρσούς και σημαίες και ο ίδιος, Ινδιάνος με την κορδέλα που τόσα σημαίνει για τον ίδιο στο κεφάλι, αντί φτερών τα χέρια των πολεμιστών της κερκίδας, να δείχνει απόλυτη συγκέντρωση, απόλυτη αποφασιστικότητα και απόλυτη επιθετικότητα. Μόνο εσύ μπόρεσες μέχρι τώρα να μας εκφράσεις, να σωματοποιήσεις όλα μας τα θέλω από τους παίκτες μας. Με το μυαλό-γροθιά και το πόδι-καταπέλτη έσπασες τα τείχη τους. Κονκισταδόρ, πήρες λίγο από το αίμα των προγόνων σου πριν από τρεις βδομάδες και λίγο ακόμα σήμερα. Σιγά σιγά θα γεμίσεις ένα ποτήρι και θα το ρίξεις στην κούπα του πρωταθλητή. Το αξίζεις. Πιες τους το αίμα, κι εμείς μαζί σου.

Με το που θα το σηκώσεις, πρέπει να σηκωθεί και άγαλμα για πάρτη σου. Μεγάλε πολεμιστή, μεγάλε Ινδιάνε, μεγάλε Πάμπλο.

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #2428 on: February 22, 2010, 00:40:19 »

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ...ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2429 on: February 22, 2010, 00:43:06 »
εισαι ψυχαρα ρε παμπλο..
νιωθεις,αισθανεσαι,ζεις..

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2430 on: February 22, 2010, 00:47:13 »
Σε ευχαριστουμε.......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #2431 on: February 22, 2010, 01:16:08 »
Πριν λίγες μέρες ο "Σκληρός" Πάμπλο Γκαρσία χάνει την μητέρα του σε ηλικία μόλις 52 χρόνων. Ταξιδεύει μέσα σε 3 μέρες μέχρι Ουρουγουάη για να παρευρεθεί στην κηδεία της αλλά και να προλάβει να επιστρέψει για το σημερινό ντέρμπι. Σκοράρει και ξεσπά σε κλάματα χτυπώντας ότι βρει μπροστά του. Ανατριχίλα.

Ακόμα και οι σκληροί άνδρες κάποτε λυγίζουν.

Coraje Pablo García
Estamos aquí para usted

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #2432 on: February 22, 2010, 01:18:11 »

Ακόμα και οι σκληροί άνδρες κάποτε λυγίζουν.

Coraje Pablo García
Estamos aquí para usted

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #2433 on: February 22, 2010, 01:22:02 »
 Pablo eso es para ti, para tu mama (D.E.P.) y para todos los habitantes de los Canelones. Seras con nosotros para siempre. ANIMO CANARIO

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2434 on: February 22, 2010, 01:35:39 »
ειμαι μπροστα απο την οθονη και βλεπω το δακρυσμενο προσωπο του παμπλιτο και λυγιζω...κλαιω κι εγω ο ιδιος απο συγκινηση...παμπλιτο δεν εχω λογια.χιλια ευχαριστω ειναι πολυ λιγα........
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #2435 on: February 22, 2010, 01:48:13 »
Ãêáñóßá: «Ôï ãêïë ôï Ýâáëå… ç ìçôÝñá ìïõ áðü øçëÜ»

Ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá ôüíéóå: «¹ôáí ìßá åâäïìÜäá ðïëý äýóêïëç. ¹ôáí Ýíá ÷ôýðçìá ôçò æùÞò üìùò ðáñüë´ áõôÜ Ýðñåðå íá óõíå÷ßóù. Íá óõìðáñáóôáèþ óôïí ðáôÝñá ìïõ, óôçí áäåëöÞ ìïõ, óôçí ïéêïãÝíåéá ìïõ…». Ãéá ôï ãêïë ðïõ ðÝôõ÷å ìå ôï ïðïßï ï ÐÁÏÊ Üíïéîå ôï óêïñ, ï Ïõñïõãïõáíüò ôüíéóå: «Áõôü ôï ãêïë ôï Ýâáëå ç ìçôÝñá ìïõ áðü øçëÜ. ÈÝëù íá ôï áöéåñþóù óôçí ïéêïãÝíåéá ìïõ, óôç ãõíáßêá ìïõ, óôá ðáéäéÜ ìïõ êáé óå üëï ôïí êüóìï ðïõ Þñèå óôï ãÞðåäï». Ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ åßíáé äýï âáèìïýò ðßóù áðü ôïí ðñùôïðüñï Ðáíáèçíáúêü, ï Ãêáñóßá äÞëùóå: «ÐñÝðåé íá óõíå÷ßóïõìå óå áõôü ôïí äñüìï. Íá êåñäßæïõìå ÊõñéáêÞ ìå ÊõñéáêÞ. Íá óõíå÷ßóïõìå óå áõôü ôï ñõèìü». Ãéá ôï áí õðÜñ÷åé ðëÝïí êÜôé äéáöïñåôéêü êáé ï ÐÁÏÊ êåñäßæåé ôá íôÝñìðé, ï Ýìðåéñïò ìÝóïò åðéóÞìáíå: «Åìåßò ðáßæïõìå ãéá íá êåñäßæïõìå êÜèå åâäïìÜäá. ÁðëÜ öÝôïò ðáßñíïõìå êáé ôá ìåãÜëá ðáé÷íßäéá êáé áõôü óçìáßíåé üôé õðÜñ÷åé ìßá äéáöïñÜ óôç íïïôñïðßá ôçò ïìÜäáò».

http://www.metrosport.gr/gkarsia-to-gkol-to-evale-i-mitera-mou-apo-psila

kp-83

• Guest
« Reply #2436 on: February 22, 2010, 01:56:05 »
Σ΄ευχαρηστούμε για όλα παικταρά να είσαι καλά!!!!!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2437 on: February 22, 2010, 02:34:43 »
Έκλαψα στο γκολ σου γιατί το άξιζε η τεράστια μανούλα σου να το χαρεί από κει ψηλά κι έκλαψα ρε Παμπλάρα και τώρα που σε είδα να κλαίς. Είσαι πολύ τεράστιος άνθρωπος ρε ψυχάρα και εμείς ευλογημένοι που χαιρόμαστε τον ΠΑΟΚ-προσωποποίηση του ΠΑΟΚ.
Σ' ευχαριστώ!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2438 on: February 22, 2010, 02:48:57 »
Τωρα το ειδα δεν το ειχα παρατηρησει μεσα στο γηπεδο...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΜΠΛΟ!

mpougatsas

• Guest
« Reply #2439 on: February 22, 2010, 03:00:34 »

για ακόμα μια φορά σ ευχαριστούμε Πάμπλο
« Last Edit: February 22, 2010, 03:25:22 by mpougatsas »