Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 234356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #4260 on: February 05, 2013, 10:18:41 »
Μόνο και μόνο για να ανέβεις εκείνα τα γάμημενα τα σκαλιά για να σηκώσεις τον μαστραπα έπρεπε να μείνεις εδώ. Δεν υπήρχε κανένας άλλος πουτάνας γιος άξιος να σου κλέψει αυτή την αποθέωση, να μας κλέψει αυτή τη στιγμή αδερφέ Παμπλο!
Για εμάς θα είσαι πάντα το τοτεμ μας και θα διηγουμαστε μια μέρα στα παιδιά μας οτι κ εμείς αγωνιστήκαμε με τον Δικέφαλο στο στήθος, Αδερφέ Πάμπλο! Γιατί κάθε φορά που πατουσες χοτρτάρι ήταν σαν να πατούσαν όλα τα πετσια που σε έβλεπαν από το ηρωικό το κάγκελο.
Παμπλο το μόνο που δεν είμαι είναι να είμαι προσωπολατρης απλά σε γουστάρω γιατί είμαστε ένα ρε πουστη μου....

prowler_

• Guest
« Reply #4261 on: February 05, 2013, 10:23:39 »
Μόνο και μόνο για να ανέβεις εκείνα τα γάμημενα τα σκαλιά για να σηκώσεις τον μαστραπα έπρεπε να μείνεις εδώ. Δεν υπήρχε κανένας άλλος πουτάνας γιος άξιος να σου κλέψει αυτή την αποθέωση, να μας κλέψει αυτή τη στιγμή αδερφέ Παμπλο!
Για εμάς θα είσαι πάντα το τοτεμ μας και θα διηγουμαστε μια μέρα στα παιδιά μας οτι κ εμείς αγωνιστήκαμε με τον Δικέφαλο στο στήθος, Αδερφέ Πάμπλο! Γιατί κάθε φορά που πατουσες χοτρτάρι ήταν σαν να πατούσαν όλα τα πετσια που σε έβλεπαν από το ηρωικό το κάγκελο.
Παμπλο το μόνο που δεν είμαι είναι να είμαι προσωπολατρης απλά σε γουστάρω γιατί είμαστε ένα ρε πουστη μου....
Πολύ χαίρομαι που διαβάζω αυτές τις αράδες ειδικά από σένα.
Respect.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #4262 on: February 05, 2013, 10:26:31 »

"ÈÝëù íá ðù êÜðïéá ëüãéá ãéá üóá óõíÝâçóáí ôïí ôåëåõôáßï êáéñü. ‘¸÷ù ðåñÜóåé äýóêïëåò óôéãìÝò, ãéáôß äåí ìðüñåóá íá ðáëÝøù ìå ôçí ïìÜäá. Ãé’ áõôü êáé ðÞñá ôçí áðüöáóç íá ôï áöÞóù ãéá ðÜíôá. ¼ìùò ôï ìõáëü ìïõ Þôáí óõíå÷þò óôï Ýìâëçìá êáé óôïí êüóìï. ÐïôÝ äåí åß÷á ôçí ðñüèåóç íá äé÷Üóù. Åãþ èÝëù íá äù ôïí êüóìï åíùìÝíï. ÎÝñù üôé äåí ìïõ áðïìÝíåé ðïëýò ÷ñüíïò ãéá ôï ðïäüóöáéñï, áëëÜ èá ðåèÜíù ìå ôá ðïäïóöáéñéêÜ ðáðïýôóéá óôá ðüäéá. Èá ðñïóðáèÞóù íá äþóù üôé êáëýôåñï áõôïýò ôïõò ìÞíåò ãéá íá ðÜñù ðßóù ôçí øõ÷Þ ìïõ ðïõ åß÷á ÷Üóåé. Óõãíþìç áí êÜðïéïò áéóèÜíèçêå Üó÷çìá áëëÜ äåí åß÷á ôçí ðñüèåóç íá óôåíï÷ùñÞóù êáíÝíáí. ¼ëï áõôü âãÞêå áðü ôçí øõ÷Þ ìïõ…"

õ.ã Ìáèçìáôá çèïõò êáé ìðåóáò.

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #4263 on: February 05, 2013, 11:45:10 »
ευχαριστω αδερφια γι αυτο που κανατε...ξερετε εσεις...

νιωθετε πολυ ΠΑΟΚ ρε γαμωτο

ο Παυλαρας ειναι σιγουρα περηφανος που γνωρισε απο κοντα την αγαπη σας

Ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" από μένα για τα αδέρφια που πήγαν εκεί για εμάς όλους που είναι μακρυά από Salonika (σε απόσταση, όχι στην καρδια και στο νου...) και δώσαν το δυναμικό παρόν τους στα λαμόγια που μας διοικούν, αλλα δείξαν αγάπη και αλληλεγγύη στο Totem της ομάδας! Είστε ωραίοι ρε μάγκες, χωρίς εσάς θα είχα αποκαρδιωθεί εδώ και καιρό...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #4264 on: February 05, 2013, 13:29:15 »
Ο μεγαλύτερος παίχτης και η μεγαλύτερη προσωπικότητα της νεότερης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Τέτοιοι άνθρωποι (είτε στη διοίκηση, είτε στον πάγκο, είτε στο γήπεδο, είτε στην κερκίδα) έκαναν τον ΠΑΟΚ που λατρεύουμε αυτό που είναι σήμερα. Ο Γκαρσία δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστής. Ακόμη κι αν θέλουν κάποιοι κοπρίτες να τον παρουσιάσουν ως τελειωμένο, ο Γκαρσία είναι πολλά περισσότερα από ένας απλός ποδοσφαιριστής. Αυτό το κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ όποιος το διώξει, δε μπορεί να αγαπάει την ομάδα και δε μπορεί να βρίσκεται σε αυτήν σε οποιοδήποτε πόστο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #4265 on: February 05, 2013, 13:34:15 »
προπονηθηκε κανονικα σημερα και σιγουρα θα παρει χρονο συμμετοχης στα επομενα ματς
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4266 on: February 05, 2013, 18:18:45 »

Ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" από μένα για τα αδέρφια που πήγαν εκεί για εμάς όλους που είναι μακρυά από Salonika (σε απόσταση, όχι στην καρδια και στο νου...) και δώσαν το δυναμικό παρόν τους στα λαμόγια που μας διοικούν, αλλα δείξαν αγάπη και αλληλεγγύη στο Totem της ομάδας! Είστε ωραίοι ρε μάγκες, χωρίς εσάς θα είχα αποκαρδιωθεί εδώ και καιρό...
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4267 on: February 05, 2013, 20:44:35 »
Παμπλίτο είσαι το μόνο που μας απέμεινε να μας θυμίζει πραγματικό ΠΑΟΚ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #4268 on: February 05, 2013, 20:56:31 »
Δεκα χρονακια περασαν απο το Δυο χιλιαδες τρια
λες φετος ναναι η χρονια του Παμπλο του Γκαρσία?

georgeman

• Guest
« Reply #4269 on: February 06, 2013, 15:47:07 »
«Αν δεν είμαι καλός, πρώτος εγώ θα πάω σπίτι μου»

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα εναντίον τού ΟΦΗ, όπως είχε προγραμματιστεί από το προπονητικό επιτελείο πριν το γνωστό επεισόδιο, μια κι ο Κάτσε θα εκτίσει την ποινή του. Τι είπε ο Γκαρσία για το αγωνιστικό;

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αν όλα κυλήσουν ομαλά (όπως φαίνεται) μέχρι το Σάββατο και ο Ουρουγουανός βγάλει κανονικά όλες τις προπονήσεις.

Ο Γκαρσία με τον Δώνη συμφώνησαν σε μια γραμμή, που αναφέρει. «Δε θέλω να μου κάνεις χάρη. Αν δεν είμαι καλός, πρώτος εγώ θα πάω σπίτι μου», είχε πει την Δευτέρα ο Γκαρσία στον Δώνη και σε όλους που βρισκόταν στην κρίσιμη συνάντηση και ο προπονητής του υπογράμμισε:

«Δε θα κάνω χάρη σε κανέναν, όπως δεν το έκανα και στις άλλες ομάδες που βρέθηκα. Αν δεν είσαι καλός, δε θα παίζεις».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=25285

Eπιτέλους, θα ξαναδούμε Garcia...!  ;D ;D ;D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4270 on: February 06, 2013, 18:08:39 »
βγηκε βρωμα οτι καποιος εξυπνος βιντεοσκοπησε την μαζωξη στην Τουμπα μετα το ματς της Κυριακης...Αν καποιος ξερει κατι η μπορει να βρει το βιντεο ας μου το στειλει please....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #4271 on: February 06, 2013, 18:51:40 »
βρε τι μου θυμιζει....

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/paok/sth-nea-nasional-o-gkarsia.2117850.html

Στο στόχαστρο της Νασιονάλ φέρεται να βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ovaciondigital.com.uy".

"Ο Πάμπλο Γκαρσία, με λίγα λεπτά συμμετοχής στην Ελλάδα, μπορεί να ενταχθεί στη νέα Νασιονάλ", αναφέρει αρχικά το ουρουγουανικό site και στη συνέχεια αναλύονται τα δεδομένα της υπόθεσης.

"Δεν είναι μυστικό. Ο Πάμπλο Γκαρσία ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο κεντρικός χαφ έχει μικρή συμμετοχή στον ΠΑΟΚ και το όνομά του ακούγεται για πιθανή ενίσχυση.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ήταν του Σεμπαστιάν Εγκουρέν, αλλά ο παίκτης δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να πάρει την ελευθερία του από την Ασουνσιόν, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του περίπου 500.000 δολάρια".

Τέλος, επισημαίνεται ότι: "Το όνομα του Γκαρσία ήταν πάντα στο προσκήνιο, και ο ίδιος, όποτε μπορούσε, έκανε γνωστή την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο Κανάριο είναι στις επιλογές για να πάρει τη θέση του κεντρικού χαφ. Έχει εξαιρετική και μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι έμπειρος, έχει προσωπικότητα και καλό χειρισμό της μπάλας και είναι καλός εκτελεστής φάουλ. Σήμερα, στην ηλικία των 35, βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, αλλά δεν παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ".

Χ.Δ.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4272 on: February 06, 2013, 18:57:54 »
Μεγάλε Pablo ... ένα κείμενο που έτυχε να διαβάσω σήμερα στάθηκε η αφορμή να διαπιστώσω πως τυγχάνει να είσαι γεννημένος στις 11 Μαίου ... ημέρα που κατα διαβολική σύμπτωση έχει οριστεί ώστε να γίνει ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ... το μόνο που αναμένω να δω πλέον είναι να σηκώνεις την κούπα στον αέρα του ΟΑΚΑ ... και εμάς μεθυσμένους στις κερκίδες του ...να πίνουμε στην υγειά του Π.Α.Ο.Κ... να πίνουμε στην υγειά σου ...

Ίσως ο ιδανικός τρόπος να κλείσεις την καριέρα σου στον Π.Α.Ο.Κ. μιας και πρωτάθλημα δεν κατάφερες να μας φέρεις ...

Pablo ... το ραντεβού μαζί σου ... τη μέρα της γέννησης σου ...  

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4273 on: February 06, 2013, 19:01:52 »
11 Μαίου 330 - Ο Μέγας Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη νέα πόλη που έχτισε πάνω στο Βυζάντιο και την ονομάζει Νέα Ρώμη, όπου και μεταφέρει την πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η πόλη, όμως, θα μείνει στην ιστορία με το όνομα Κωνσταντινούπολη.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4274 on: February 10, 2013, 02:30:55 »

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4275 on: February 10, 2013, 08:49:19 »

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #4276 on: February 10, 2013, 09:56:44 »
όπως είσαι.. εκεί... και με αυτό το ύφος...

όχι για πολύ μωρέ...

καμιά 20αρια χρόνια καλά είναι...

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4277 on: February 14, 2013, 20:05:46 »
παλι εξω ? ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4278 on: February 15, 2013, 02:53:39 »
Τι θα γινει ρε δωνη?θα μας σπασεις τα νευρα?πβς την ειδες?

τι θα πει παλι εξω ο γκαρσια ρε αρχιμαλακα δωνη?μας εχεις φλομωσει στο ψεμα δηλαδη τι σκατα θες να τρελαθουμε παλι?

http://www.baladoros.com/nea.php?news=20089

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4279 on: February 18, 2013, 00:50:22 »
με σενα τωρα τιε εχει γινει....

τοση μανουρα και παλι εκτος αποστολης....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......