0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Είναι αλήτης.Και δεν έχει κανένα στοιχείο από τα καλά ενός αλήτη.Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό.Δεν θέλω ο γιος μου να παρακολουθεί την συμπεριφορά ενος τέτοιου ανθρώπου.Απορώ γιατί τον κρατάνε στην ομάδα.Ευχομαι σε όλους αυτούς που τον θέλουν στην ομάδα,να τον βρουν αντίπαλο τα παιδιά τους σε αγώνα.Είναι ντροπή μας τέτοιες συμπεριφορές να τις ανεχόμαστε.Όπως και ντροπή του συνδέσμου ποδοσφαιριστών που δεν παίρνει θέση.Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία και καμία θρησκεία δεν είναι ανήθικη.
Νομίζω ότι φτάνει να μενουμε σε πρόσωπα. Πάνω απ'όλα ο ΠΑΟΚ. ο Πάμπλο με την συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό με έχει στεναχωρήσει. Επίσης να τονίσω ότι την ώρα που έβαλε γκολ ο Βιερίνια ο Γκαρσία ήταν ο μόνος που ούτε καν σήκωσε το χέρι του να πανηγυρίσει.Δε ξέρω αν τον έχει ενοχλήσει κατι. Δε με ενδιαφέρε κιόλας για κανέναν το τι τον απασχολεί. Με ενδιαφέρει να παίζουν μπάλλα. Τώρα για τα υπόλοιπα αν είναι γρήγορος ή όχι δε θα σχολιάσω τίποτα. Είναι παικταράς , πάει και τελείωσε
οι δηλωσεις Garciahttp://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=4607Η ερώτηση ήταν πολύ απλή: «παίζετε κάτω από πίεση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και πόσο δυσκολεύει αυτό το έργο σας;» Ο Πάμπλο ήταν ξεκάθαρος: «Αν είναι δυνατόν να επικαλούμαστε την πίεση. Πίεση και άγχος έχουν μόνο εκείνοι που δουλεύουν οκτώ με δέκα ώρες τη μέρα τουλάχιστον, για να ζήσουν την οικογένειά τους και να βγάλουν το μεροκάματο. Είναι απαράδεκτο εμείς να επικαλούμαστε την πίεση...».
Ελα ρε συ σοβαρά ?