Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235871 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1740 on: September 27, 2009, 13:41:10 »
Είναι αλήτης.Και δεν έχει κανένα στοιχείο από τα καλά ενός αλήτη.Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό.Δεν θέλω ο γιος μου να παρακολουθεί την συμπεριφορά ενος τέτοιου ανθρώπου.Απορώ γιατί τον κρατάνε στην ομάδα.Ευχομαι σε όλους αυτούς που τον θέλουν στην ομάδα,να τον βρουν αντίπαλο τα παιδιά τους σε αγώνα.Είναι ντροπή μας τέτοιες συμπεριφορές να τις ανεχόμαστε.Όπως και ντροπή του συνδέσμου ποδοσφαιριστών που δεν παίρνει θέση.Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία και καμία θρησκεία δεν είναι ανήθικη.

Κυρκο εσυ;

Για πες μας σε εμας τους αδαεις: Τι ειναι αλητης και ποια τα καλα στοιχεια απο εναν αλητη;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

apaoki13

• Guest
« Reply #1741 on: September 27, 2009, 15:04:03 »
Νομίζω ότι φτάνει να μενουμε σε πρόσωπα. Πάνω απ'όλα ο ΠΑΟΚ. ο Πάμπλο με την συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό με έχει στεναχωρήσει. Επίσης να τονίσω ότι την ώρα που έβαλε γκολ ο Βιερίνια ο Γκαρσία ήταν ο μόνος που ούτε καν σήκωσε το χέρι του να πανηγυρίσει.
Δε ξέρω αν τον έχει ενοχλήσει κατι. Δε με ενδιαφέρε κιόλας για κανέναν το τι τον απασχολεί. Με ενδιαφέρει να παίζουν μπάλλα. Τώρα για τα υπόλοιπα αν είναι γρήγορος ή όχι δε θα σχολιάσω τίποτα. Είναι παικταράς , πάει και τελείωσε

Αυτό ακριβώς.
Στ' αρχίδια μου αν είναι αργός ή γρήγορος καλός ή κακός. Παίχτης που στραβώνει στην αλλαγή δείχνει ότι δεν σέβεται ούτε την ομάδα ούτε τον κόσμο ούτε τίποτα. Από αυτό και μόνο τον Δεκέμβρη θέλω να τον δω να φεύγει μαζί με κονσεϊσάο και βερόν μήπως και φτιάξει λίγο το πράγμα στα αποδυτήρια-μπουρδέλο. Το κανένας πάνω από τον ΠΑΟΚ ξεκινάει από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ξέρω ότι δεν θα έχουμε ΠΑΟΚτσάκια στην εντεκάδα και δεν με απασχολεί θέλω όμως παίκτες που να νοιώθουν κι αυτός στον γαύρο και τον νιώνιο έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι στ' αρχίδια του. Έχει τρεις μήνες να με διαψεύσει. Αν δεν το κάνει τότε θα χειροκροτήσω τη διακοπή συμβολαίου.

guest4

• Guest
« Reply #1742 on: September 27, 2009, 21:11:35 »
Για ένα ακόμη παιχνίδι, απλά ο καλύτερος.
Απλά respect.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1743 on: September 27, 2009, 22:18:18 »
Συμφωνώ...ο καλύτερος και σήμερα...πανηγυρίζει ή δεν πανηγυρίζει...μας χειροκροτάει όταν βγαίνει αλλαγή ή όχι μου είναι αδιάφορο...είδαμε και τους φανατικούς οπαδούς παίκτες...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1744 on: September 28, 2009, 00:10:26 »
Ήταν ο καλύτερος ΚΑΙ σήμερα και μπράβο του.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1745 on: September 28, 2009, 00:32:57 »
Σήμερα ήταν φανταστικός στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο απλά τραγικός όπως όλη η ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από υποφερτή η ομάδα στο πρώτο ημίχρον στο δεύτερο έγινε μπουρδέλο σκέτο. Γκαρσία, φωτάκης σορλέν δεν μπορούσαν να κρατήσουν τηνν μπάλα, μπήκε και ο ίβιτς μετά και έδεσε το γλυκό. Ο Γκαρσία πάντως του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο καλύτερος που έχω δεί φέτος. Του δευτέρου ημίχρονου ήταν ο συνήθης που βλέπουμε φέτος, απλά μέτριος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kp-83

• Guest
« Reply #1746 on: September 28, 2009, 03:13:23 »
Συχαρήτηρια στο μεγάλο παικταρά Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο καλήτερος του γηπέδου μαζι με τον Σέρτζιο Κονσεισάο!!!Αλήθεια αυτοί θέλουν να φάνε τον Σάντος;;;;Αν αυτοί δεν τον θέλουν τότε τα παιδιά του Σάντος Ίβιτς Τσιρίλο και οι Αραμπατζής Φωτάκης τι θέλαν να κάνουν σήμερα;;;;Υπήρχαν στο γήπεδο;;;;

chiltsid

• Guest
« Reply #1747 on: September 28, 2009, 03:27:53 »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειδαμε παλι παμπλο γκαρσια,ευχομαι να εχει αναλογη συνεχεια!!!

ive4

• Guest
« Reply #1748 on: September 28, 2009, 08:09:20 »
Για τρίτο συνεχόμενο ματς από τους καλύτερους στο μαύρο χάλι της ομάδας.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1749 on: September 28, 2009, 09:11:52 »
xmm....τι είπατε?φεύγει σήμερα.......?
My Own WoRST ENeMy.....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1750 on: October 01, 2009, 18:35:18 »
24/9/09

οι δηλωσεις Garcia
http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=4607

Η ερώτηση ήταν πολύ απλή: «παίζετε κάτω από πίεση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και πόσο δυσκολεύει αυτό το έργο σας;» Ο Πάμπλο ήταν ξεκάθαρος: «Αν είναι δυνατόν να επικαλούμαστε την πίεση. Πίεση και άγχος έχουν μόνο εκείνοι που δουλεύουν οκτώ με δέκα ώρες τη μέρα τουλάχιστον, για να ζήσουν την οικογένειά τους και να βγάλουν το μεροκάματο. Είναι απαράδεκτο εμείς να επικαλούμαστε την πίεση...».

1/10/09

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris/251435.html

Αμπρέου: "Πίεση έχουν οι εργαζόμενοι"

Ο Αμπρέου ρωτήθηκε για το αν ένιωθε πίεση στην διάρκεια της εβδομάδας που μεσολάβησε από την ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο από τον Παναθηναϊκό, έως τη νίκη επί της Ξάνθης. "Πίεση νιώθουν οι εργαζόμενοι που ξυπνούν στις έξι τα ξημερώματα και στο τέλος του μήνα δεν έχουν τα προς το ζην".

Ποσο φωτοτυπιες, μικρουληδες, ανυπαρκτοι, τιποτενιοι, πουθεναδες μπορει να εισαστε? ποσο?

Στον κοσμο αλλος κανενας

Diego-4

• Guest
« Reply #1751 on: October 01, 2009, 20:03:46 »
Εννοείται οτι ο μικρός αμπρεου πρεπει  να ακολουθεί τα λόγια του Αρχηγού του.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1752 on: October 01, 2009, 21:24:11 »
ο γκαρσια δεν παιζει στην εθνικη ( ο δικος μας )

Diego-4

• Guest
« Reply #1753 on: October 01, 2009, 21:52:27 »
Ελα ρε συ σοβαρά ?

giannis80

• Guest
« Reply #1754 on: October 01, 2009, 22:02:59 »
Εγώ εδώ και 10 χρόνια δεν ξέρω κανένα αμπρέου σε εθνική ουρουγουάης.Η 4αδα των επιθετικών ήταν ανεκαθεν ντάριο σίλβα, ρεκόμπα,ζαλαγέτα,φορλάν.Με αρχηγό φυσικά τον Γκαρσία, πριν αποσυρθεί από την εθνική.

Diego-4

• Guest
« Reply #1755 on: October 01, 2009, 22:46:44 »
Αναφερθηκα σε "Αρχηγο" διότι ο Γκαρσία διετέλεσε αρχηγός της Ουρουγουάης και το άλλο το γατάκι είναι Ουρουγουανος αν δεν κάνω λάθος.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1756 on: October 02, 2009, 01:55:55 »
Ελα ρε συ σοβαρά ?

ε ναι οι εθνικες μας μαραναν

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1757 on: October 05, 2009, 23:44:00 »
Πολυ καλος σημερα!Βελτιωνονται οι εμφανισεις του συνεχως
ΠΑΟΚ G4Α

northeagle_4

• Guest
« Reply #1758 on: October 05, 2009, 23:49:50 »
Το απλο ειναι και το ωραιο.Οι μπαλιες του και η απλοτητα του σπανια περα απο τα αμυντικα καθηκοντα που ειναι αψογος.Συνεχισε ετσι Παυλαρα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1759 on: October 05, 2009, 23:53:01 »
Αρχοντας!  :tsigaro: