Θα ήθελα να ξαναπώ κάτι για τον Pablo που το έχω ξαναπεί μέσα σε αυτό το τόπικ. Ένας παίκτης ο οποίος παίζει στην Εθνική Ουρουγουάης , παίζει στην Μίλαν και στη Ρεάλ Μαδρίτης (έστω το όσο διάστημα και να έπαιξε) δν γίνεται να είναι παίκτης της σειράς η άμπαλος. Αν ήταν άμπαλος θα έπαιζε στις τελευταίες ομάδες τις Ισπανίας και της Ουρουγουάης και δν θα ερχόταν ποτέ στην Ευρώπη, ας μην γελιόμαστε. Ναι είναι λίγο εως πολύ σκληρός στο παιχνίδι του , που κάποιες φορές φτάνει στο αντιαθλητικό. Μη γελιόμαστε όμως πόσα χρόνια είχαμε (και θέλαμε ) ένα παίκτη ο οποίος να είναι με τσαμπουκά στο γήπεδο και κάποιες φορές με τον χαρακτήρα του να "ξυπναέι" κάποιους άλλους παίκτες πιο "μαλθακούς" . Δεν πιστεύω κανένας από εμάς να μη γούσταρε την μπουνιά που έδωσε στο ντιόγκο, έστω και αν πάρα πολλοι βγήκανε και είπανε μετά, τι πράγματα είναι αυτά, αντιαθλητικά μπλα μπλα μπλα μπλα και δν είναι επαγγελματίας. Ποδόσφαιρο παίζουμε όχι τσιγκολελέτα και ούτε βόλεϋ. Όσο για κάποια παραστρατήματα του όσον αφορά τη συμπεριφορά του, αν προσέξετε κάτι κουτσουκέλες τις κάνει όταν χάνουμε . Πως να το κάνουμε, ο άνθρωπος είναι τρελαμένος με τη νίκη και δν θέλει να χάνει με τπτ. Έχει ψυχή όχι ποδοσφαιριστή αλλά οπαδού που είναι στη θύρα 4 και όχι κανενός "επαγγελματία" ποδοσφαιριστή. Για αυτό έγινε αγαπητός σε εμάς , για αυτό όπου και να πήγε συζητάνε για αυτόν. Το καλοκαίρι η πέρσι είχε κάνει μία δήλωση που ίσως οι περισσότεροι να μην τη θυμάστε ή να μην την διαβάσατε. Είχε πει ότι ας πούνε ότι με θέλουνε στην ομάδα, και θα τα βρούμε για τα υπόλοιπα. Τέτοια δήλωση δν την κάνει όποιος και όποιος.
Στην αρχή της χρονιάς βλέπαμε ότι δν έπαιζε. Πως θα αισθανόσασταν εσείς, αν για κανά μήνα συζητιόταν το όνομα σας , οι οπαδοί οι περισσότεροι ψιλογκρινίαζουνε και σας λένε έμεσσα πλην σαφώς ότι είσαι άμπαλος, και κανένας μα κανένας από την διοίκηση δν βγαίνει να πει ότι ρε σεις, όλα αυτά περί αποδέσμευσης του Πάμπλο είναι πίπες. Ο άνθρωπος κουρελί ήταν , και μάλιστα αφού και είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι σκατά. Ο καιρός πέρασε, η ευκαιρία που έπρεπε να του δοθεί δόθηκε και ο Πάμπλο είναι και πάλι ο Πάμπλο που αγαπάμε και με τον καιρό μάλιστα άρχισε η συμπεριφορά του να καλυτερεύει και να είναι πιο ήρεμος και όχι τόσο επιθετικός.
Ένας τέτοιος παίκτης με την δική του εμπειρία πιστεύω πως μπορεί να είναι πολυτέλεια (ελέω συμβολαίου του) αλλά είναι και απαραίτητος, αν θες να κάνεις ομάδα, με την εμπειρία που έχει .
Ναι ξέρω έχω μεγάλο κόλλημα με αυτό τον παίκτη και είναι μεγάλη η λατρεία που τον έχω , αλλά τον έχω συνδέσει με την εικόνα που έχω με την ομάδα και με εμάς τους οπαδούς.
Σκληρός-Ψυχωμένος-Ματώνει για την φανέλα και το κυριότερο σιχαίνεται την ήττα.
Είμαι υπερβολικός το ξέρω, αλλά είναι καθαρά δική μου άποψη και δν περιμένω να την συμερηστανται όλοι