Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 238237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1780 on: October 06, 2009, 21:43:47 »
το ματς δεν το ειδα και δεν ξερω για την αποδοση του παυλου
απ αυτα που διαβαζω εδω μεσα φαινεται οτι ειχε καλη αποδοση και μπραβο του

ειδα ομως το παρακατω βιντεακι με φασεις του ματς και ειδικα το τελος του το γουσταρα απιστευτα

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=26019

ειδα το αριστοτεχνικη εκδικηση του παυλου στο λιμο τον ντιε, που περσι τον εβγαλε για 2 μηνες περιπου εξω.
Πολυ καλο χτυπημα, δυστυχως ο ντιε δεν τραυματιστηκε. Αν τον σακατευε κιολας θα το χαρακτηριζα αριστο
Το χτυπημα, κατα τη γνωμη μου δε δινεται ουτε φαου στο ζωντανο παιχνιδι και πρεπει να το δεις πολλες φορες για να σφυριξεις φαουλ και καρτα

Τετοιους παιχτες θελω στον ΠΑΟΚ

Αει στο διαλο με τα λιμα που σακατευουν τους παιχτες μας και ουτε καρτα

Υ.Σ.
Ο Παυλος εχει κι αλλα γραμματια απληρωτα με παιχτες που τον σακατεψαν ή προσπαθησαν να τον σακατεψουν. Ελπιζω να προλαβει να τα ξεχρεωσει οπως σημερα....

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1781 on: October 06, 2009, 22:52:11 »
Θα ήθελα να ξαναπώ κάτι για τον Pablo που το έχω ξαναπεί μέσα σε αυτό το τόπικ. Ένας παίκτης ο οποίος παίζει στην Εθνική Ουρουγουάης , παίζει στην Μίλαν και στη Ρεάλ Μαδρίτης (έστω το όσο διάστημα και να έπαιξε) δν γίνεται να είναι παίκτης της σειράς η άμπαλος. Αν ήταν άμπαλος θα έπαιζε στις τελευταίες ομάδες τις Ισπανίας και της Ουρουγουάης και δν θα ερχόταν ποτέ στην Ευρώπη, ας μην γελιόμαστε. Ναι είναι λίγο εως πολύ σκληρός στο παιχνίδι του , που κάποιες φορές φτάνει στο αντιαθλητικό. Μη γελιόμαστε όμως πόσα χρόνια είχαμε (και θέλαμε ) ένα παίκτη ο οποίος να είναι με τσαμπουκά στο γήπεδο και κάποιες φορές με τον χαρακτήρα του να "ξυπναέι" κάποιους άλλους παίκτες πιο "μαλθακούς" . Δεν πιστεύω κανένας από εμάς να μη γούσταρε την  μπουνιά που έδωσε στο ντιόγκο, έστω και αν πάρα πολλοι βγήκανε και είπανε μετά, τι πράγματα είναι αυτά, αντιαθλητικά μπλα μπλα μπλα μπλα και δν είναι επαγγελματίας. Ποδόσφαιρο παίζουμε όχι τσιγκολελέτα και ούτε βόλεϋ. Όσο για κάποια παραστρατήματα του όσον αφορά τη συμπεριφορά του, αν προσέξετε κάτι κουτσουκέλες τις κάνει όταν χάνουμε . Πως να το κάνουμε, ο άνθρωπος είναι τρελαμένος με τη νίκη και δν θέλει να χάνει με τπτ. Έχει ψυχή όχι ποδοσφαιριστή αλλά οπαδού που είναι στη θύρα 4 και όχι κανενός "επαγγελματία" ποδοσφαιριστή. Για αυτό έγινε αγαπητός σε εμάς , για αυτό όπου και να πήγε συζητάνε για αυτόν. Το καλοκαίρι η πέρσι είχε κάνει μία δήλωση που ίσως οι περισσότεροι να μην τη θυμάστε ή να μην την διαβάσατε. Είχε πει ότι ας πούνε ότι με θέλουνε στην ομάδα, και θα τα βρούμε για τα υπόλοιπα. Τέτοια δήλωση δν την κάνει όποιος και όποιος.
     Στην  αρχή της χρονιάς βλέπαμε ότι δν έπαιζε. Πως θα αισθανόσασταν εσείς, αν για κανά μήνα συζητιόταν το όνομα σας , οι οπαδοί οι περισσότεροι ψιλογκρινίαζουνε και σας λένε έμεσσα πλην σαφώς ότι είσαι άμπαλος, και κανένας μα κανένας από την διοίκηση δν βγαίνει να πει ότι ρε σεις, όλα αυτά περί αποδέσμευσης του Πάμπλο είναι πίπες. Ο άνθρωπος κουρελί ήταν , και μάλιστα αφού και είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι σκατά. Ο καιρός πέρασε, η ευκαιρία που έπρεπε να του δοθεί δόθηκε και ο Πάμπλο είναι και πάλι ο Πάμπλο που αγαπάμε και με τον καιρό μάλιστα άρχισε η συμπεριφορά του να καλυτερεύει και να είναι πιο ήρεμος και όχι τόσο επιθετικός.
    Ένας τέτοιος παίκτης με την δική του εμπειρία πιστεύω πως μπορεί να είναι πολυτέλεια (ελέω συμβολαίου του) αλλά είναι και απαραίτητος, αν θες να κάνεις ομάδα, με την εμπειρία που έχει .
    Ναι ξέρω έχω μεγάλο κόλλημα με αυτό τον παίκτη και είναι μεγάλη η λατρεία που τον έχω , αλλά τον έχω συνδέσει με την εικόνα που έχω με την ομάδα και με εμάς τους οπαδούς.
Σκληρός-Ψυχωμένος-Ματώνει για την φανέλα και το κυριότερο σιχαίνεται την ήττα.
Είμαι υπερβολικός το ξέρω, αλλά είναι καθαρά δική μου άποψη και δν περιμένω να την  συμερηστανται όλοι
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

kp-83

• Guest
« Reply #1782 on: October 06, 2009, 23:06:46 »
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά μεγάλε Παυλάρα!!!!!Ήσουν άρχοντας στο κέντρο τους κατάπιες πραγματικά βράχος χαντάκι.Και καλά έκανες σε αυτό XXXXXXX πέρισι πήγε να κόψει την μπάλα στον Γκαρσία και στο Μούσλι!!!Και σήμερα ήταν προκλιτικός δυστηχώς δεν έπαθε τίποτε XXXXXXXX σε αντίθεση με τον Γκαρσία που έμεινε 2 μήνες έξω πέρισι!!!!

Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς

Tι κακό έγραψα;;;το πί_ _ _ος και το ανθρω_ _ _ _δές είναι βρισιές;;;Γι αυτόν τον βρώμικο και αντιαθλητικό παίκτη λίγοι είναι οι χαρακτηρισμοί!!!!!!
Kαι ο Δαρβίνος έγραψε ότι ο άνθρωπος προέρχερται από τον πί_ _ _ο αλλά δεν λογοκρίθηκε.......

giannis80

• Guest
« Reply #1783 on: October 06, 2009, 23:11:11 »
H κλωτσιά στον ντιέ είναι για κόκκινη.Του την κρατούσε από πέρσι ,μάλλον, που τον κλώτσησε ο ντιε και τον άφησε εκτός.Αλλά αν είναι να κρατάει απαντήσεις για κάθετι που τον έκαναν, την πουτσίσαμε πάλι φέτος.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1784 on: October 06, 2009, 23:17:56 »
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά μεγάλε Παυλάρα!!!!!Ήσουν άρχοντας στο κέντρο τους κατάπιες πραγματικά βράχος χαντάκι.Και καλά έκανες σε αυτό XXXXXXX πέρισι πήγε να κόψει την μπάλα στον Γκαρσία και στο Μούσλι!!!Και σήμερα ήταν προκλιτικός δυστηχώς δεν έπαθε τίποτε XXXXXXXX σε αντίθεση με τον Γκαρσία που έμεινε 2 μήνες έξω πέρισι!!!!

Χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς

Tι κακό έγραψα;;;το πί_ _ _ος και το ανθρω_ _ _ _δές είναι βρισιές;;;Γι αυτόν τον βρώμικο και αντιαθλητικό παίκτη λίγοι είναι οι χαρακτηρισμοί!!!!!!
Kαι ο Δαρβίνος έγραψε ότι ο άνθρωπος προέρχερται από τον πί_ _ _ο αλλά δεν λογοκρίθηκε.......

Και λιγοι ειναι οι χαρακτηρισμοι? μαλιστα...
Φανταζομαι θα σαι και απο αυτους που αρχισαν παλι μετα απο καιρο τα ουγκ ουγκ χτες προς τον Ντιε... 
Ε αφου το γραψε και ο Δαρβινος ειμαστε οκ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1785 on: October 06, 2009, 23:24:32 »
Δηλαδή τα ίδια λες και για τους παίκτες του ίδιου χρώματος της ομάδας μας;
Όξω οι ρατσιστικές διαθέσεις από τον ΠΑΟΚ, ούτε για αστεία να μην τα λέτε.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1786 on: October 06, 2009, 23:25:28 »
ποιος Δαρβινος και Μανδρινος ρε φιλε
περσυ τα γκολ του ΒΑΚΑΥΟΚΟ τα πανηγυριζες?

Diego-4

• Guest
« Reply #1787 on: October 06, 2009, 23:33:56 »
Τραγικό πράγμα ο ρατσισμός ... Μακρια απο τη Τούμπα αυτα.

stelukos

• Guest
« Reply #1788 on: October 06, 2009, 23:58:14 »
Μακρια απο τη γη

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #1789 on: October 07, 2009, 00:11:44 »

μάλιστα...
δεν φτάνει που μας τρελαίνεις με τους ρατσιστικούς σου χαρακτηρισμούς...
"επιχειρηματολογείς" κιόλας και μας καίς και τον εγκέφαλο...
« Last Edit: October 07, 2009, 00:17:48 by punk_asterix »

kp-83

• Guest
« Reply #1790 on: October 07, 2009, 00:13:35 »
Δεν είμαι ρατσιστής ούτε έχω πρόβλημα με κανέναν είτε είναι αφρικάνος είτε αλβανός είτε τούρκος είτε εξωγήινος  άλλωστε και ιδεολογικά είμαι στην αντίθετη πλευρά!!!!Απλά ο συγκεκριμένος παίκτης σε όλα τα ματς με την ομάδας μας παίζει ποιο πέρα και από αντιαθλητικά!!!!Τον έχω παρατηρήσει και πέρισι και φέτος και έχει βαλθεί να κόψει την μπάλα σε παίκτες μας!!!Αυτό δεν έχει καμιά λογική γι αυτό και τον χαρακτήρισα έτσι.Με τον συγκεκριμένο παίκτη έχω πρόβλημα.Και τον γκαρσία τον λένε αντιαθλητικό αλλά πότε δεν τραυμάτησε αντίπαλο......

Όσοι είσασταν στο γήπεδο θα ακούσατε τι του έσειραν και τι του είπαν, όλοι αυτοί είναι ρατσιστές;;;Με αυτή τη λογική  θα έπρεπε να μην ξαναπατήσει άνθρωπος στο γήπεδο.......
Γράφοντας Π..... και Α.........  δεν εννοώ ανθρώπους διαφορετικού χρώματος δέρματος ή διαφορετικής εθνικότητας για μένα είναι και αυτός που είναι τύφλα και οδηγάει ή αυτός που εκμεταλεύεται παιδάκια!!!!!!!
Δεν είναι ούτε φιλετικό ούτε ρατσιστηκό το θέμα άλλωστε και εγώ από την μικρά ασία κατάγωμαι......Αλλά και ο ίδιος ο αδερφός μου αν έκανε αυτά που κάνει σε κάθε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος παίκτης τα ίδια θα έλεγα και θα έγραφα!!!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1791 on: October 07, 2009, 00:18:29 »

Προσπερνώντας το προφανές ότι μάλλον θα σε πειράξει εάν σε αποκαλέσουν τη μάνα σου πιθηκίνα (κι αυτή από τον πίθηκο έρχεται σύμφωνα με τον Δαρβίνο), σε θυμίζω ότι τα ρατσιστικά σχόλια τιμωρούνται, διάβασε τους κανόνες.

Και μιας και το πας και... επιστημονικά το θέμα, το "προήλθε" του Δαρβίνου δείχνει εξέλιξη, δηλαδή ότι δεν είναι πλέον γιατί έγινε κάτι ανώτερο. Άρα όταν γράφεις αυτές τις λέξεις, και μιας και κατέχεις τις δηλώσεις του Δαρβίνου, προδίδεσαι.
Προδίδεσαι γιατί καταλαβαίνουμε ΟΛΟΙ ότι τις γράφεις συνειδητά για να μειώσεις τον άνθρωπο. Άρα συνειδητά γίνεσαι ρατσιστής.

Βρίστον, πέστον αλήτη, τσεκούρι, αρχίδι. Παραμένει άνθρωπος, κι ας είναι και καθίκι.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

kp-83

• Guest
« Reply #1792 on: October 07, 2009, 00:39:07 »
ΟΚ αν σας έθιξα η παραβίασα τους κανόνες ζητώ συγνώμη από όλους και απο το σαιτ.
Αλλά κανένας από εσάς δεν έβρισε έτσι όπως αποκάλεσα εγώ τον παίχτη;;Με την ίδια λογική και το γνωστό σύνθημα προς την αστυναμία είναι το ίδιο χυδαίο και μειωτικό!!!!
Όμως ένας άνθρωπος πχ που σκοτώνει έναν έφηβο είναι μόνο αλήτης αρχίδι;;;;Παραμένει άνθρωπος;;;;
Περιμένω την επόμενη φορά που θα ακουστεί το μπατσοι ..........δολοφόνοι στην τούμπα γιούχα!!!!

Το θέμα είναι λήξαν και πάλι συγνώμη που σας προσέβαλα!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1793 on: October 07, 2009, 00:45:34 »
Τα παραδείγματα που δίνεις είναι λάθος φίλε γιατί συγκρίνεις ανόμοια θέματα αλλά δεν είναι της ώρας ούτε του τόπικ.
Συγνώμη δεκτή και σε τιμά, συνεχίζουμε.
Παρακαλώ να σταματήσει εδώ το θέμα και όσοι θελήσετε να συζητήσετε να το κάνετε με πμ, ευχαριστώ.

Pablo Gabriel García Pérez
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Απ: ¦΅¦Π: Pablo Gabriel Garc¨�a P¨¦rez
« Reply #1794 on: October 07, 2009, 02:13:19 »

μάλιστα...
δεν φτάνει που μας τρελαίνεις με τους ρατσιστικούς σου χαρακτηρισμούς...
"επιχειρηματολογείς" κιόλας και μας καίς και τον εγκέφαλο...

http://www.thestar.com/article/704293
...Τελικα ισως να μην ειναι και τοσο ασχημο να σε φωναζουν 'πιθηκο'... Συμφωνα με τα νεα ευρηματα φαινεται πως ειναι εξελικτικα πιο προηγμενα ειδη απο τουs humans.. !! Αρα ..κομπλιμεντο του κανανε...οι ενημερωμενοι αδελφοι μας !!  :)

ΠΑΟΚ και ρατσισμος ειναι αντιθετες εννοιες εξ ορισμου!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1795 on: October 07, 2009, 03:14:53 »
Αμαν πια ρε παιδιά

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1796 on: October 07, 2009, 04:55:41 »
Έχει ανέβει πολύ ο Παύλος, παίζει αρκετά καλά (μέχρι και την ομάδα βγάζει μπροστά στις αντεπιθέσεις), αλλά πρέπει να προσέξει λίγο τα μαρκαρίσματα του. Και με τον νιόνιο και με την ηρακλάκο, έκανε φάουλ για απευθείας κόκκινη. Όση σιγουριά μου δίνει αμυντικά, τόσο τον φοβάμαι μη μας αφήσει με δέκα. Χαραμίζεται αυτό το παλικάρι και είναι κρίμα ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1797 on: October 07, 2009, 09:36:16 »
να δω τωρα που γυρναει ο βιτολο τι θα κανει ο δον. θα σας χωρεσει και τους 2 ή θα φας παγκο τωρα που εισαι ο καλυτερος στα τελευταια ματς ..οεοεεο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1798 on: October 07, 2009, 09:45:35 »
Αυτό που πρέπει να προσέξει πάντως ο παυλάρας είναι το στραγάλι, γιατί του τη χάρισαν δίς και θα τον περιμένουν στη γωνία.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

GeorgT

• Guest
« Reply #1799 on: October 07, 2009, 10:30:14 »
 ;D ;D ;D (φτυστά γκαρσιακια τα παιδιά του)