Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 235335 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #1680 on: September 24, 2009, 12:35:41 »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1681 on: September 24, 2009, 12:43:48 »
εγώ βλέπω ότι μέσα στην γενική μετριότητα του φετινού ΠΑΟΚ, ο Γκαρσία είναι ο ένας από τους 2 καλύτερους παίκτες μας, τουλάχιστον στα 2 τελευταία ματς. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει να κλωτσάει μπάλες για να παίρνει κόκκινες ;
+1
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1682 on: September 24, 2009, 12:58:35 »
Ειλικρινά ρε μάγκες έχω βαρεθεί να αντιπαρατίθεμαι για πράγματα που απλά δεν υπάρχουν. Ώρες ώρες χάνεται η λογική και καθόμαστε να συζητάμε χωρίς νόημα.

Λοιπόν όσο ακόμη αντέχω. Ο Πάμπλο έχει παίξει καμιά 30αριά ματς στον ΠΑΟΚ εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου βρείτε ένα παιχνίδι που έτρεξε να πανηγυρίσει πείτε μου ποιο είναι να το μάθω κι εγώ. Ποτέ ρε δεν το έκανε. Ο πιο τρελός του πανηγυρισμός ήταν με το Θρασύβουλο που σήκωσε ψηλά τα χέρια. Στο πρώτο του ματς στον ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ οι 10 συμπαίχτες του πανηγύριζαν κι αυτός πήγαινε βρίζοντας στον πάγκο για πρώτες βοήθειες, περνώντας δίπλα από τους άλλους και ούτε τους κοίταξε.

Ο Πάμπλο χθες αλλά και με τον γαύρο έπαιξε όσο μπορούσε. Με τους πούστηδες έκανε καλό παιχνίδι και χθες μέτριο. Αλλά μέχρι το 85 πίεζε μέχρι έξω από την περιοχή. Χαλασμένος λέτε, ξενερωμένος λέτε, πιο ήσυχος από πέρυσι λέτε... Καλά το μαρκάρισμα στο 90 κανείς δεν το είδε;

Είναι κρίμα που πιανόμαστε τόσο κορόιδα και αδικούμε έναν παίχτη που είναι άψογος επαγγελματίας τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1683 on: September 24, 2009, 13:20:43 »
οταν εκανε μανουρες μας αρεσε που μας αφηνε με 10 ειμασταν ολο τιμη και δοξα. φετος που δινει οτι εχει αγωνιστηκα τον γλωσοτρωμε...απο τουσ καλητερους χθες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1684 on: September 24, 2009, 13:29:31 »
απο δευτερα ισως τελειωσει η θητεια του στον ΠΑΟΚ..
μισο λεπτο.γιατι να γινει αυτο?ο παμπλιτο μαζι με βιτολο και βιερινια ανηκει στους καλυτερους παιχτες μας προς το παρων.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1685 on: September 24, 2009, 14:28:48 »
το βγάλατε με την παρέα σου στον "μεσιμεριαν" καφέ?το διάβασες στο facebook? το άκουσες στο Zoo? στο είπε άνθρωπος τις διοίκησις?αν έχεις κάτι συγκεκριμένο πες το
My Own WoRST ENeMy.....

DimNaoussa

• Guest
« Reply #1686 on: September 24, 2009, 15:06:46 »
με την παρεα μου το ειπαμε...

bagos1

• Guest
« Reply #1687 on: September 24, 2009, 15:13:53 »
χτές έκανε κατι δηλώσεις ο γκαρσία μετα τον αγώνα και έριξε ευθύνες στον Σάντος που δεν μπόλιασε τους Νέους στην ομάδα αλλά και επιπλέον τόνισε ότι δεν νιώθουνε καμία πίεση στην ομάδα.  τις δηλώσεις τις  έκανε στα σπορ του βορρά και τις διάβασε πριν λιγο ο Λεοντιάδης

northeagle_4

• Guest
« Reply #1688 on: September 24, 2009, 15:31:01 »
link ?

bagos1

• Guest
« Reply #1689 on: September 24, 2009, 15:32:33 »
απο το ραδιο φιλε

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1690 on: September 24, 2009, 15:38:47 »
κατι κουρασμενα παλληκαρια θυμιζουν οι εμφανισεις γκαρσια..

κολλα τα τελευταια σου ενσημα πριν την συνταξη και καλο κυνηγι στην ουρουγουαη..

Είναι κρίμα που πιανόμαστε τόσο κορόιδα και αδικούμε έναν παίχτη που είναι άψογος επαγγελματίας τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο.
καλα ρε κιουρ τωρα κανεις πλακα; ετσι ειναι οι επαγγελματιες;

να μεινουνε γιατι ειναι γεννημενοι νικητες μου λεγατε μετα για αυτον και τον κονσεισαο και τραβαω τα μαλλια μου..οι παικτες που εχουν την νικη στο DNA τους και αρχιδια ποδοσφαιρικα φανηκαν τις τελευταιες μερες και δυστυχως φορανε κοκκινα

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1691 on: September 24, 2009, 15:43:01 »

αντε ρε παμπλο για σενα...αλλα και για μας...

northeagle_4

• Guest
« Reply #1692 on: September 24, 2009, 15:47:43 »
ïé äçëùóåéò Garcia
http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=4607

Ï ÐÜìðëï äåí áñíÞèçêå íá êÜíåé äçëþóåéò óôïõò äçìïóéïãñÜöïõò ðïõ ðåñßìåíáí ìå äéáêñéôéêüôçôá íá ôåëåéþóåé ôç êïõâåíôïýëá ìå ôïí óõìðáôñéþôç ôïõ. ÁìÝóùò ìåôÜ åß÷áìå ôç äõíáôüôçôá íá óõæçôÞóïõìå ìáæß ôïõ êáé èá îåêéíÞóïõìå áðü ìéá ðïëý ìá ðïëý óçìáíôéêÞ äÞëùóç ôïõ ðïõ íïìßæïõìå üôé ôïí ôéìÜ. Ç åñþôçóç Þôáí ðïëý áðëÞ: «ðáßæåôå êÜôù áðü ðßåóç ëüãù ôùí áñíçôéêþí áðïôåëåóìÜôùí êáé ðüóï äõóêïëåýåé áõôü ôï Ýñãï óáò;» Ï ÐÜìðëï Þôáí îåêÜèáñïò: «Áí åßíáé äõíáôüí íá åðéêáëïýìáóôå ôçí ðßåóç. Ðßåóç êáé Üã÷ïò Ý÷ïõí ìüíï åêåßíïé ðïõ äïõëåýïõí ïêôþ ìå äÝêá þñåò ôç ìÝñá ôïõëÜ÷éóôïí, ãéá íá æÞóïõí ôçí ïéêïãÝíåéÜ ôïõò êáé íá âãÜëïõí ôï ìåñïêÜìáôï. Åßíáé áðáñÜäåêôï åìåßò íá åðéêáëïýìáóôå ôçí ðßåóç...».

Áðü åêåß êáé ðÝñá ï ÐÜìðëï èÝëçóå íá äþóåé êáé ìéá åîÞãçóç ãéá ôï êáêü îåêßíçìá ôçò ïìÜäïò ôïõ ÐÁÏÊ: «Ðñþôá áð’ üëá ïöåßëïõìå íá êïéôÜîïõìå ìðñïóôÜ. Ôï ðñùôÜèëçìá Ý÷åé ðïëý äñüìï áêüìç. Áí ìå ñùôÜôå åìÝíá ãéá ôï ãéáôß äåí Ý÷ïõìå êÜíåé ôï ßäéï îåêßíçìá ìå ðÝñóé èá ðù üôé Þñèáí óôçí ïìÜäá áñêåôïß ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ áêüìç äåí Ý÷ïõí åãêëéìáôéóôåß. ÁëëÜ íïìßæù üôé áõôÞ ôçí åñþôçóç èá ðñÝðåé íá ôçí áðåõèýíåôå óôïí ðñïðïíçôÞ ìáò...»

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #1693 on: September 24, 2009, 16:10:05 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1694 on: September 24, 2009, 16:21:36 »
κατι κουρασμενα παλληκαρια θυμιζουν οι εμφανισεις γκαρσια..

κολλα τα τελευταια σου ενσημα πριν την συνταξη και καλο κυνηγι στην ουρουγουαη..

για κυνηγι στην ουρουγουαη να πας εσυ μεγαλε. αντερσταιντ?
Στον κοσμο αλλος κανενας

trelos4

• Guest
« Reply #1695 on: September 24, 2009, 16:38:54 »
γιατι νευριαζεις?
πειραξανε το ειδωλο σου?
καλα λεει το παιδι,δεν παιζει μπαλα ο παυλος.περιπατο κανει.κοβει μια δυο μπαλιες παιρνει 2 3 4 κεφαλιες και αυτο ητανε.ουτε να ανεβεσει την ομαδα μπροστα μπορει ουτε να δωσει μια σωστη μπαλια μπορει και ουτε φυσικα να κανει τριπλα.
τα ζωα μου αργα ειναι ο κυριος
παντοσ απο δηλωσεις και προλογο ειναι πρωτος

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1696 on: September 24, 2009, 16:47:00 »
Ειλικρινά ρε μάγκες έχω βαρεθεί να αντιπαρατίθεμαι για πράγματα που απλά δεν υπάρχουν. Ώρες ώρες χάνεται η λογική και καθόμαστε να συζητάμε χωρίς νόημα.

Λοιπόν όσο ακόμη αντέχω. Ο Πάμπλο έχει παίξει καμιά 30αριά ματς στον ΠΑΟΚ εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου βρείτε ένα παιχνίδι που έτρεξε να πανηγυρίσει πείτε μου ποιο είναι να το μάθω κι εγώ. Ποτέ ρε δεν το έκανε. Ο πιο τρελός του πανηγυρισμός ήταν με το Θρασύβουλο που σήκωσε ψηλά τα χέρια. Στο πρώτο του ματς στον ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ οι 10 συμπαίχτες του πανηγύριζαν κι αυτός πήγαινε βρίζοντας στον πάγκο για πρώτες βοήθειες, περνώντας δίπλα από τους άλλους και ούτε τους κοίταξε.

Ο Πάμπλο χθες αλλά και με τον γαύρο έπαιξε όσο μπορούσε. Με τους πούστηδες έκανε καλό παιχνίδι και χθες μέτριο. Αλλά μέχρι το 85 πίεζε μέχρι έξω από την περιοχή. Χαλασμένος λέτε, ξενερωμένος λέτε, πιο ήσυχος από πέρυσι λέτε... Καλά το μαρκάρισμα στο 90 κανείς δεν το είδε;

Επειδή εγώ το ξεκίνησα με την παρατήρηση που έκανα από το βίντεο.
Δεν το είχα προσέξει ότι δεν πανηγυρίζει γενικά,αν είναι έτσι τότε οκ λάθος μου.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι στραβωμένος.
Σε αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #1697 on: September 24, 2009, 16:47:34 »
Μην απομυθοποιείται τόσο εύκολα πρόσωπα και καταστάσεις

GTGipas τον Γκαρσία τον απομυθοποιούν οι ίδιοι που τον μυθοποίησαν εν μία νυκτί.

Ως γνωστόν η κωλοτούμπα και η συνεχής εναλλαγή συναισθημάτων είναι χαρακτηρηστικό γνώρισμα του παοκτσή. Με μία νίκη κατά του οσφπ εκτός είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε το αεροδρόμιο από χαρά και με μια ήττα απ'τον οσφπ εντός είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε την τούμπα.

Για μένα πέρυσι ήταν απλά και μόνο ένας παίκτης του ΠΑΟΚ που πολλές φορές με έφτιαξε και πολλές φορές με ξενέρωσε. Είχε και καλές αλλά και άσχημες στιγμές που στοιχίσανε αρκετά στην ομάδα. Το πρόσημο στο τέλος δεν είναι ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι συνοπαδοί μας τον θεοποιήσαν από μια κίνηση εν μία νυκτί και στη συνέχεια κάνανε γαργάρα όλα όσα ανεπίτρεπτα έκανε. Φέτος φαίνεται να πέζει καλύτερα αλλά συνεχίζει ώρες ώρες να τα λάθη του παρελθόντος. Θα κριθεί στο τέλος.

northeagle_4

• Guest
« Reply #1698 on: September 24, 2009, 16:48:09 »
ετσι ετσι .τελικα ο κολκας και σια τα καταφερνουν μια χαρα.(δεν παει στο τελευταιο ποστ σου νεαπολιτη)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1699 on: September 24, 2009, 17:12:08 »
νορθ για κολκα σου απαντησα στο τοπικ κονσεισαο..ελεος

θα γραψω κατι και ας φαω κραξιμο..ο μεσος ΠΑΟΚτσης δεν εχει παιξει ποτε μπαλα στην ζωη του, βλεπει μια φορα την κυριακη τον ΠΑΟΚ και αν, και δεν εχει ιδεα ουτε απο τα βασικα του συχγρονου ποδοσφαιρου

και δυστυχως τετοιους εχουμε και εδω πολλους

η θεση απαιτει πρωτιστως τρεξιμο και ταχυτητα και εμεις εχουμε το πιο αργο αμυντικο χαφ του πρωταθληματος εν ετη 2009 και μερικοι ακομα δεν το εχουνε παρει χαμπαρι

τωρα πως αυτος ο παικτης στη συνταξη παρα ενα με μια μπουνια στο ντιογκο εγινε παικταρας αυτα μονο στον ΠΑΟΚ δυστυχως γινονται