Ειλικρινά ρε μάγκες έχω βαρεθεί να αντιπαρατίθεμαι για πράγματα που απλά δεν υπάρχουν. Ώρες ώρες χάνεται η λογική και καθόμαστε να συζητάμε χωρίς νόημα.
Λοιπόν όσο ακόμη αντέχω. Ο Πάμπλο έχει παίξει καμιά 30αριά ματς στον ΠΑΟΚ εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου βρείτε ένα παιχνίδι που έτρεξε να πανηγυρίσει πείτε μου ποιο είναι να το μάθω κι εγώ. Ποτέ ρε δεν το έκανε. Ο πιο τρελός του πανηγυρισμός ήταν με το Θρασύβουλο που σήκωσε ψηλά τα χέρια. Στο πρώτο του ματς στον ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ οι 10 συμπαίχτες του πανηγύριζαν κι αυτός πήγαινε βρίζοντας στον πάγκο για πρώτες βοήθειες, περνώντας δίπλα από τους άλλους και ούτε τους κοίταξε.
Ο Πάμπλο χθες αλλά και με τον γαύρο έπαιξε όσο μπορούσε. Με τους πούστηδες έκανε καλό παιχνίδι και χθες μέτριο. Αλλά μέχρι το 85 πίεζε μέχρι έξω από την περιοχή. Χαλασμένος λέτε, ξενερωμένος λέτε, πιο ήσυχος από πέρυσι λέτε... Καλά το μαρκάρισμα στο 90 κανείς δεν το είδε;
Είναι κρίμα που πιανόμαστε τόσο κορόιδα και αδικούμε έναν παίχτη που είναι άψογος επαγγελματίας τουλάχιστον μέσα στο γήπεδο.