Author Topic: Pablo Gabriel García Pérez  (Read 238813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Pablo Gabriel García Pérez
« Reply #980 on: May 11, 2009, 02:51:49 »
για τον παικτη της ομαδας μιλας ετσι..? με τετοιες συμπεριφορες και χαρακτηρισμους τι να κατσει να κανει ο ζαγορακης..

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #981 on: May 11, 2009, 02:54:37 »
Πάρε μπούλο από τον ΠΑΟΚ ρε XXXXXXXXXX .Αρκετά έχεις κρεμάσει την ομάδα με την XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX

καλά δεν ντρέπεσαι  λίγο?
« Last Edit: May 11, 2009, 07:06:16 by BillYpoglwssioS »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #982 on: May 11, 2009, 02:59:39 »
Επειδή είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας δε σημαίνει ότι θα μπορεί να κάνει του κεφαλιού του και να κρεμάει συνεχώς την ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής έχει (κυρίως) υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται και απέναντι στους φιλάθλους της.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν ημερομηνία λήξης. Οι ομάδες όχι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #983 on: May 11, 2009, 03:04:02 »
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ....ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ.....ΣΙΓ ΑΤ'ΑΥΓΑ ΑΘΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ALL THE FUCKING TIME KΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΥΣΙΧΑΖΟΘΝ".
ΤΟ γαμιδι ο μάτζιος ούρλιαζε στον επόπτη και ούτε κάρτα...αυτό σεμάς σίγουρα κίτρινη......ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.....Ο GARCIA ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ...ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ βάζελος.
ΟΤΑΝ Ο ΣΙΜΑΟ ΒΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ BALLBOY ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΙΡΕ ΠΑΛΙ ΚΙΤΡΙΝΗ....ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ "ΕΤΣΙΘΑ" ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΝΑ "ΠΑΝΕΝΑ" ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ.,.......................ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #984 on: May 11, 2009, 03:05:44 »
για τον παικτη της ομαδας μιλας ετσι..? με τετοιες συμπεριφορες και χαρακτηρισμους τι να κατσει να κανει ο ζαγορακης..

Ωραία,αν φύγει ο Ζαγοράκης θα ξέρεις τον υπεύθυνο...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #985 on: May 11, 2009, 03:07:18 »
XXXXXXXXXX ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ..
Αλλά δεν μασάω..
XXXXXXXXXXX και θα περάσει..

Σε λύπες και χαρές σ'ακολουθάω..
« Last Edit: May 11, 2009, 07:10:50 by BillYpoglwssioS »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #986 on: May 11, 2009, 03:07:52 »
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: May 11, 2009, 07:12:17 by BillYpoglwssioS »

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
¦¡¦Ð: Pablo Gabriel Garc¨ªa P¨¦rez
« Reply #987 on: May 11, 2009, 03:08:41 »
¦Ò¦Ó¦Ï ¦Å¦Ð¦Ï¦Ì¦Å¦Í¦Ï ¦Ì¦Á¦Óς ¦Í¦Á ¦Ê¦Á¦Í¦Å¦Ó¦Å ¦Ì¦Ð¦Ë¦Ï¦Ô¦Æ¦Åς garcia ¦Á¦Ë¦Á¦Í¦É ¦Ê¦Ó¦Ë ¦Á¦Á¦Á¦Á ¦Ñ¦Å ¦Ì¦Ô¦Á¦Ë¦Á ¦Ð¦Ï¦Ô ¦Ê¦Ï¦Ô¦Â¦Á¦Ë¦Á¦Ó¦Å....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #988 on: May 11, 2009, 03:14:45 »

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: May 11, 2009, 07:08:47 by BillYpoglwssioS »

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #989 on: May 11, 2009, 03:15:55 »
οκ..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #990 on: May 11, 2009, 03:24:19 »
ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΒΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #991 on: May 11, 2009, 09:07:55 »

Εγώ προσωπικά είδα τον καλύτερο παίχτη του γηπέδου μακράν του δευτέρου να πηγαίνει ένα πουστράκι για 2η φορά να του κόψει τη μπάλα και να μένει ατιμώρητο. Ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν πως κλώτσησε. Τότε τον είπα μαλάκα τον Πάμπλο. Όταν όμως βλέπω στην τηλεοραση μετά, πως ο σιμάο του επιτίθεται από πίσω και ο Γκαρσία αμύνεται, που σημαίνει 2η φορά δεν παίρνει τη 2η κίτρινη, τότε θεωρώ γελοίο να λέμε πως ο Γκαρσία κρέμασε τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν έπαιζε ο Γκαρσία τότε θα έτρωγε κόκκινη κάποιος άλλος.
Όταν μας φτύνουν δεν λέμε πως βρέχει.

δεν κατάφερα να προσέξω καλά τη φάση απο τη θέση που βρισκόμουν στο γήπεδο. ούτε έχω δει ακόμα βιντεο με όσα έγιναν.
Συμφωνώ μαζί σου πως είναι ακραίο να λέμε πως μας κρέμασε, τουλαχιστον, στο χθεσινό παιχνίδι. Οι ομάδες είναι φτιαγμένες ώστε να μπορούν να κερδίζουν και με 10 παιχτες, κατι που θα μπορούσε να γίνει στο 2ο ημιχρονο, αλλα δυστυχώς δεν έγινε.
Απο το πρώτο λεπτό έπαιζαν αρκετά σκληρά πανω στο Γκαρσία με προφανή σκοπό να τον εκνευρίσουν. Ο Κακος δεν έδειξε να ενδιαφέρεται να προστατέψει το παίχτη μας απο κάποιο τραυματισμό απο αυτά τα τσεκούρια.
Θεωρώ υπερβολικό, και κυρίως αδικο να πληρώνει εκτός τις δικές του και όλων των υπολοίπων τις αμαρτιες και να φωρτόνεται όλα τα σκατά του ελληνικού πρωταθλήματος
« Last Edit: May 11, 2009, 09:13:26 by spartiatis »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #992 on: May 11, 2009, 09:28:40 »
καλα εκανε ο garcia και συμπεριφερθηκε ετσι για μια ακομη φορα.εμεις αλλωστε του δωσαμε το δικαιωμα.εμεις τον καναμε να νομιζει οτι ειναι ηρωας για τα νταηλικια του.εμεις του φωναζαμε τιμη και δοξα.αρα κακο στην ομαδα δεν εκανε μονο αυτος χτες.κακο στην ομαδα καναμε εμεις τοσο καιρο που τον αποθεωναμε και του δωσαμε να καταλαβει αλλα πραγματα.
οτι και να εκανε ομως δε ξερω γιατι αλλα εμενα μου ειναι πολυ συμπαθης και δε θελω να φυγει.τουλαχιστον ας κοιταξουμε μονο την αγωνιστικη του αξια πραγμα που μαλλον δε γινεται...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #993 on: May 11, 2009, 09:35:18 »
1. Ο ΣΙΜΑΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΣΚΑΡΙΑ
ΚΑΙ
2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ;

ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Diego-4

• Guest
« Reply #994 on: May 11, 2009, 09:57:19 »
Σήκω φυγε ρε Πάμπλο , ξεφτιλίζεις το ονομά σου σε αυτή τη πουστροχώρα.Είσαι ΠΟΛΛΗΣ για την Ελλάδα , τον ΠΑΟΚ και για την νοοτροπία του κόσμου του.Σήκω φύγε σε παρακαλώ , δεν αντέχω να  βλέπω να παίζει το κάθε διαιτητάκι μαζί σου.Ούτε ο Πλιάτσικάς είσαι , ούτε ο Καφετζίκος ,εκεί που έχεις παίξει εσύ , άλλοι ούτε στο όνειρο τους..Σηκω και φύγε ρε παλίκαρε για το δικό σου καλό ,για να σώσεις το "όνομα" σου, το μόνο που θα σε κάνουν εδώ είναι να σε ξεφτιλίζουν , ίσως γιατί πολλοί θα σε θέλανε αλλα δεν σε έχουν , ίσως γιατί θέλουν να σε αναγκάσουν να φύγεις με το έτσι θέλω.Σήκω ρε αλάνι μου και φύγε γιατί θα σε φτάσουν στο μηδέν , θα σε ποδοπατήσουν , θα σε ξεφτιλίσουν.Δεν είσαι εσύ για τέτοια ...
Εγώ σ'αγαπώ γι'αυτό στα λέω αυτά , σε γουστάρω για όλα αυτά που είσαι και όλα αυτά που έχεις δώσει στον ΠΑΟΚ.Κάποια γατιά απο δώ μέσα θα κράζαν και τον Λεωντιάδη τότε , οπότε μη σου φαίνεται και πολλή περίεργο.Όμως για μένα πρέπει να φύγεις για να ηρεμίσεις , μη ανέχεσαι άλλο αυτή τη βρωμιά , στην Οσασούνα κάνουν πίπες για να ξαναπάς , κάνε μου τη χάρη φύγε γιατί είσαι πολλή μεγάλος για τους ΜΕΤΡΙΟΥΣ.

Σ'αγαπώ και θα σε θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #995 on: May 11, 2009, 10:03:41 »
θα φυγει diego....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #996 on: May 11, 2009, 10:46:08 »
Εγώ θα αντιστρέψω το περιστατικό: Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος παίκτης μας πλην Γκαρσία, θα είχε τελειώσει η ιστορία με μία κίτρινη; Πιστεύω ότι είναι αναμφισβήτητο αυτό. Ο Κάκος διαχειρίστηκε τραγικά λάθος την κατάσταση. Υπήρχε και το προηγούμενο του καραϊσκάκη που του διέφυγε, και τώρα ήθελε να δείξει ότι δε μασάει. Γάμησε άδικα το παιχνίδι ο μαλάκας.

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΥΩ  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ. ΩΡΑΙΑ, ΧΑΡΗΚΑΜΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο PAOKCURE ΠΙΟ ΠΑΝΩ: ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΙΒΙΤΣ.

Υ.Γ: Εδώ στον ημιτελικό του τσάμπιονς λιγκ ολόκληρος ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ και ολόκληρος ΜΠΑΛΑΚ πήραν καροτσάκι το διαιτητή και κόκκινη δεν είδα πουθενά. Εδώ ο μαλάκας ο Κάκος έδειξε όλη του την ευαισθησία πάνω στον Γκαρσία σε μια φάση που μπορούσε να λήξει με κίτρινες κι εσείς μου λέτε ιστορίες για αγρίους. Όχι, δεν είμαι κομπλεξικός και δε μου φταίει για όλα η διαιτησία και το κατεστημένο. Και ο κασίδας είναι από τους καλύτερους ρέφερι. Αλλά μην τρελαθούμε και δε βλέπουμε ότι με ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ λογική και παρασυρμένος ενήργησε και ο Κάκος στην όλη φάση.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #997 on: May 11, 2009, 10:47:33 »
ΗΡΕΜΑ λιγο τωρα....θεωρειτε οτι η συνεχεια τησ φασης μετα την σκαρια τοθ σιμαο ητανε υια κοκκινη? Εαν ναι τοτε ν αμιν αντιδραμε στα επικινδινα και συκχρονοσ ατιμψρητα χτιπιματα τον αντιπαλον μασ
Μετα να κρινετε την αντιδραση του...τον ψιλοεκραξα υια την μπουνια στον φιογο αλλα τωρα μαγκες δεν εφτεγε και τοσο....ψιλοτσαμπουκαλικι και κιτρνι ειναι αυτο.
Τα παμε χιλιδεσ φορεσ φετοσ...μασ εχοθνε στην μπουκα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #998 on: May 11, 2009, 10:50:37 »
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=23370

στο 2:56 η αιτία της αποβολής του Πάμπλο.

ελλάς, ....ελλάς, ....μίλα μας και μη μας αγαπάς!
« Last Edit: May 11, 2009, 10:58:34 by Geo_68 »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #999 on: May 11, 2009, 10:57:57 »
ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ....... ΚΙΤΡΙΝΗ ΗΤΑΝ......ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ....ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ.....Ο ΣΑΡΙΕΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙ........

Kόψτε τα προκλητικά σχόλια

ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ......ΞΥΠΝΗΣΤΕ....!

Η ΟΜΑΔΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ......!

ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ....
« Last Edit: May 11, 2009, 11:05:24 by Capricorn »
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......