Σήκω φυγε ρε Πάμπλο , ξεφτιλίζεις το ονομά σου σε αυτή τη πουστροχώρα.Είσαι ΠΟΛΛΗΣ για την Ελλάδα , τον ΠΑΟΚ και για την νοοτροπία του κόσμου του.Σήκω φύγε σε παρακαλώ , δεν αντέχω να βλέπω να παίζει το κάθε διαιτητάκι μαζί σου.Ούτε ο Πλιάτσικάς είσαι , ούτε ο Καφετζίκος ,εκεί που έχεις παίξει εσύ , άλλοι ούτε στο όνειρο τους..Σηκω και φύγε ρε παλίκαρε για το δικό σου καλό ,για να σώσεις το "όνομα" σου, το μόνο που θα σε κάνουν εδώ είναι να σε ξεφτιλίζουν , ίσως γιατί πολλοί θα σε θέλανε αλλα δεν σε έχουν , ίσως γιατί θέλουν να σε αναγκάσουν να φύγεις με το έτσι θέλω.Σήκω ρε αλάνι μου και φύγε γιατί θα σε φτάσουν στο μηδέν , θα σε ποδοπατήσουν , θα σε ξεφτιλίσουν.Δεν είσαι εσύ για τέτοια ...
Εγώ σ'αγαπώ γι'αυτό στα λέω αυτά , σε γουστάρω για όλα αυτά που είσαι και όλα αυτά που έχεις δώσει στον ΠΑΟΚ.Κάποια γατιά απο δώ μέσα θα κράζαν και τον Λεωντιάδη τότε , οπότε μη σου φαίνεται και πολλή περίεργο.Όμως για μένα πρέπει να φύγεις για να ηρεμίσεις , μη ανέχεσαι άλλο αυτή τη βρωμιά , στην Οσασούνα κάνουν πίπες για να ξαναπάς , κάνε μου τη χάρη φύγε γιατί είσαι πολλή μεγάλος για τους ΜΕΤΡΙΟΥΣ.
Σ'αγαπώ και θα σε θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ.