Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #2740 on: February 06, 2013, 13:59:07 »
δεν απαντας σε τιποτα, απλα γινεσαι πιο ηλιθιος απ οτι νομιζες και νομιζα οτι εισαι
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2741 on: February 06, 2013, 14:00:44 »
ΟΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline objector4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2742 on: February 06, 2013, 14:03:56 »
Αν δεν μένεις στον δρόμο και δεν πεθαίνεις της πείνας δεν πρέπει να γίνεις επαναστάτης(να κανείς προσπάθειες τελοσπαντων).. Πρέπει να μπεις κι εσύ στο σύστημα,να το συντηρήσεις και αμα λαχει να το δυναμώσεις κιολας.. Αφου δεν ζεις στην ανεχεια, και εχεις και 5-10 φραγκα παραπάνω,πουλα τρελιτσα και μην ασχολησαι με τους γυρω σου,μην εχεις προβληματισμους και μην προσπαθήσεις να βελτιωσεις οτι σκατό υπάρχει δίπλα.. ΜΑΛΙΣΤΑ.. ωραία λογικη!
Και γιατι δεν σε προβληματιζει το αυτονοητο δλδ ρε? (Αφου ειχαν λεφτα και καποια ανεση τελοσπαντων,γιατι μπηκαν στο τρυπακι να κανουν κατι τετοιο?) Μηπως για χλιδατες διακοπες στην Μυκονο,μηπως για να παρουν αμαξι πολυτελειας,μηπως για να εξασφαλισουν το μελλον τους,μηπως απο καυλα για περιπετεια?
Το χειροτερο που μπορουμε να κανουμε,ειναι να τους υποτιμαμε, να τους χλευαζουμε και να τα περναμε ολα στο ντουκου!
Αυτα τα παιδια κατεστραψαν το μελλον τους (εις γνωσην τους βεβαια) για να ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ.. Αμα θες κλεισε τα αυτια σου και ανοιξε τηλεοραση!  
ΠΑΟΚ ο ένας,στον κόσμο άλλος κανένας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2743 on: February 06, 2013, 14:32:44 »

Απλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι αλλο το "ειμαι αναρχικος" και αλλο το ειμαι επηρεασμενος απο "αναρχικες θεωριες".  Οπου αναρχικος βαλε κομμουνιστης, φασιστας κτλ.  (χωρις να θελω τους εξισωσω)

Μπερδεύεις τις γραμμές κομμάτων με την αναρχία (που είναι το παράδειγμά μας). Αυτό θα ίσχυε ως κριτική π.χ. σε μέλη του ΚΚΕ μέχρι και τη δεκαετία του '80 (γνωστό το φυλλάδιο της ΚΝΕ, στο οποίο γραφόταν το πως πρέπει να ζεις, το ότι π.χ. όλες οι σχέσεις πρέπει να είναι ετεροφυλλόφυλων με σκοπό τον γάμο και την τεκνοποίηση, ενάντια στα ναρκωτικά, τη ροκ μουσική κτλ.).

Κατά τ' άλλα, συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο. Να αγνοείς τα όσα απαντήθηκαν. Με το ζόρι να βάλεις τους ανθρώπους σε κουτάκια και σε ρόλους. Δεν πάει έτσι όμως το έργο ρε μαν. Και είσαι και περπατημένο παιδί. Τι να πω; Ιδεολογικές αγκυλώσεις; Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2744 on: February 06, 2013, 14:37:45 »
georgie σε αντιφαση ζεις εσυ κ ολοι οσοι εφεραν το ελλαδισταν σε αυτο το σημειο

ο κλασσικος υποταγμενος τυπος ελληναρα

μαλακας με περικεφαλαια

και για να μην ακουσω παλι την ιδια καραμελα που μου αναβει τα λαμπακια μη βριζετε ΠΑΟΚτσηδες κτλ κ οτι οποιος ειναι ΠΑΟΚ ειναι αδερφος

ΟΧΙ δεν ειναι .-

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2745 on: February 06, 2013, 14:43:21 »
ρε ξεκολλάτε! Τι βαρειές κουβέντες είναι αυτές; Άλλο πράγμα ο διαφωτισμός κι άλλο η επιβολή με τη βία αποκλειστικά και μόνο των απόψεών μας.

έντιτ: Άποψη του γνωστότερου έλληνα γλωσσολόγου, όπως την εξέφρασε μέσω της σελίδας του στο facebook.

https://www.facebook.com/nikos.sarantakos/posts/10151372508488984

Nikos Sarantakos
Sonntag um 18:29 ·

Πολλοί χλευάζουν τους φερόμενους ως ληστές του Βελβεντού, επειδή είναι παιδιά εύπορων οικογενειών. Φαντάζομαι πως τους χλευάζουν επειδή (φέρεται ότι) αποπειράθηκαν να μπουν σε μια τράπεζα και να τη ληστέψουν και όχι να ιδρύσουν μια τράπεζα και να ληστέψουν άλλους, σαν κάτι άλλους κατοίκους καλών συνοικιών.

ΥΓ Καταδικάζω τη ληστεία απ' όπου κι αν προέρχεται.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2746 on: February 06, 2013, 14:46:55 »
ποιος είναι επαναστάτης με τα δικά σου κριτήρια?

Ε δε θυμάσαι ρε; Ο ρεβολούσιον ήταν με τα δικά του κριτήρια, το λέει και το όνομα. Ο αρσενικός.
Εκείνος για τον οποίο δεν τολμούσαμε να πούμε κουβέντα και πεταγόταν να τον υπερασπιστεί με το ατρόμητο επιχείρημα "δεν προκύπτει από πουθενά".
Τώρα, το γιατί εξαφανίστηκε τόσο καιρό από όταν βγήκαν οι απατεωνιές του λατρεμένου του προέδρου και γιατί λούφαξε και δεν έχει πει λέξη για αυτές, είναι μάλλον άσχετο και συγκυριακό.
Του έφυγε το υφάκι λίγο καιρό, το μάζεψε και μας ξανάρθε.

Όσο για τους πιτσιρικάδες, δεν ξέρω τι καπνό φουμάρουν, αλλά η στάση τους ως τώρα είναι σωστή, άσχετα αν διαφωνώ τρελά με τους αναρχικούς και ειδικά τους εν ελλάδι, και αν πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι χαντακώθηκαν.
Όπως ακριβώς τα είπε ο skyclad (το ίδιο ισχύει και με πολλές μορφές του 1821, αλλά και γενικά με διάφορους επαναστάτες στην ιστορία): όπως και με τις εθνικότητες, ο καθένας καθορίζεται από τις πράξεις του και όχι από την καταγωγή του. Αν έχεις μεγαλοαστική καταγωγή και την αρνηθείς, μαγκιά σου. Θέλει πολύ παραπάνω αρχίδια για να έχεις φράγκα και να τα αρνηθείς. Αλλά πού να το καταλάβει αυτό ένας δούλος burberry.
Καθαρά κοινωνιολογικά να το δούμε πάντως, από προχτές μου γυρίζει στο μυαλό μια φράση ενός από τους κορυφαίους στοχαστές (και όχι μόνο-ή μάλλον το λιγότερο "στοχαστές") του περασμένου αιώνα:

Η κυρίαρχη κοινωνία, που τόσο καυχιέται για το διαρκή εκσυγχρονισμό της, θα βρει με ποιον να μιλήσει, γιατί αρχίζει η ίδια να παράγει την εκσυγχρονισμένη της άρνηση

ΥΓ: σήμερα έμαθα ότι το ΙΚΕΑ έχει ακριβά έπιπλα, έχω γονατίσει λέμε  :smiley4:

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2747 on: February 06, 2013, 14:51:55 »
 Σε ολες τις οργανωσεις τετοιου ειδους και ολων των πολιτικων φασματων υπαρχει ο κατηχητης-ιδεολογος και τα πιονια. Για μενα τα παιδια αυτα ειναι πιονια. Μπορει να κανω λαθος..Ειναι κριμα οτι καταστρεψαν τις ζωες τους και γι αυτο φταιει αναμφισβητητα το μπουρδελο το κρατος..η ανομια πολιτκων και μη και η καταρρευση αξιων.
Τα ιδια ομως επιχειρηματα οπλιζουν και τους φασιστες και αυτοι στο ονομα μιας ιδεολογιας ξυλοφορτωνουν αλλοδαπους και στην Αμερικη βαζουν βομβες και δολοφονουν προεδρους. Η λυση δεν ειναι να γινουμε ζουγκλα. Ουτε να συνεχισουμε φυσικα στο ιδιο μοτιβο.

Προσπαθω να βλεπω τα πραγματα αποστασιωπημενα..και να βγαζω εξω οσο μπορω την δικια μου οπτικη.

Ποια η διαφορα του φασιστα που βαζει βομβα με τον αναρχικο που βαζει βομβα; Και οι δυο βασει μιας ιδεολογιας δρουν. Αν ηταν μελη της Χρυσης Αυγης τα παιδια αυτα θα ηταν επαναστατες; Σου ελεγαν κατα την συλληψη "Απολλοτριωση των εβραικων τραπεζων για να ζησουν τα ελληνοπουλα"

Ολοι μας εχουμε τα πιστευω μας..καλο ομως ειναι που και που να κοιταμε τα πραγματα και απο ενα διαφορετικο πρισμα.

ΥΓ1. Μαθετε επιτελους να κανετε μια συζητηση αντι να το γυριζετε μονιμως επι προσωπικου. Αν θελετε να με βριστε στειλτε πμ. Εκτος αν γκαυλωνετε να διαβαζεται και να διαβαζουν οτι την λετε σε καποιον..

« Last Edit: February 06, 2013, 14:59:56 by Georgie-4- »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2748 on: February 06, 2013, 14:56:27 »
εχεις χασει την μπαλα, τα λεωφορεια ολα ρε ελεος μη γραφεις αλλα γελαει ο κοσμος

georgeman

• Guest
« Reply #2749 on: February 06, 2013, 14:58:22 »
Κανενας δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ..ολοι ειναι δηθεν.
Ναος πλουτισμου οι τραπεζες αλλα επιπλα απο ΙΚΕΑ ντιζαινατα, φλατ σκριν και φιλη με πορσε καγιεν.
Εξω οι ξενοι απο την Ελλαδα, αλλα Πακιστανους στα χωραφια γιατι ειναι φτηνοι.
Εξω απο το ΝΑΤΟ, αλλα οι Αμερικανοι ειναι φιλοι μας.
Οχι στις απολυσεις, αλλα ο Ριζοσπαστης μπορει να απολυει.

Ζουμε στο ΔΗΘΕΝ οπου ο καθενας δηλωνει οτι θελει.
Λυπαμαι για τα παιδια και για το ξυλο που εφαγαν αδικαιολογητα, και για οτι φτασανε να διαπραττουν ληστειες... ολα αυτα τα εκαναν στο ονομα μια ιδεολογιας, που τα ιδια ουτε γνωριζουν ουτε θα μαθουν ποτε.

Φυσικα μια απο τα ιδια και στα του ποδοσφαιρου...
Against modern football αλλα μεταγραφες καλες..δλδ δαπανηρες
ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα, αλλα αν δεν παρεις το κυπελλο γαμιεσαι.

Ζουμε σε μια αντιφαση..ολοι μας χωρις να εξαιρω και τον εαυτο μου.

ΥΓ. Savage δεν εχω γνωρισει επαναστατες, αλλα εχω γνωρισει αρκετους γιελαντζι.
Αδερφέ, αυτά που λες, πολύ πιθανόν να είναι ορθά και με εκφράζουν κι εμένα... Αλλά ρε φίλε, γιατί τα γράφεις...; Για να κάνεις τον έξυπνο και να την πεις σε κάποιους; Τι όφελος θα έχεις με αυτό;

Λογικά αφού αντιλαμβάνεσαι οτι "οι άλλοι" είναι δήθεν, εσύ δεν είσαι... Οπότε γιατί αφήνεις τους δήθεν να παίρνουν την θέση σου εκεί έξω και απλά κάθεσαι και φιλοσοφείς σε ένα forum; Προφανώς για να προκαλέσεις...

Έχουν δίκιο που σε κράζουν όλοι οι παραπάνω...!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2750 on: February 06, 2013, 15:01:23 »
Georgie-4- λες κ ακουω τον δενδια ρε φιλε, κ μην συνδεεις τα αυγα γτ αυτοι μια ζωη πιονια του συστηματος ηταν που καθαριζαν μεταναστες με την ανοχη της μπατσοκρατιας τιμη κ δοξα στα αλανια!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2751 on: February 06, 2013, 15:03:08 »
Κοιτα τα εσυ απο διαφορετικο πρισμα georgie.. ο φασιστας δε βαζει βομβες μαχαιρωνει και σκοτωνει εν ψυχρω.. συμψηφισε τα γιατι ετσι αρμοζει στην παρουσα εποχη.. να μωρε τα ιδια κανουν και οι μεν και οι δε.. 39 χρονια μετα την εμφανιση της 17ν και ολων των μετεπειτα οργανωσεων και αποδεδειγμενα υπαρχει μονο μια παραπλευρη απωλεια που ηταν ο Αξαρλιαν.. αντιθετως μολις τις 39 τελευταιες μερες εχουμε τουλαχιστον 2-3 δολοφονιες μεταναστων.. ψιλα γραμματα

Οσο για τα συγκεκριμενα πιτσιρικα georgie βαλε τον εαυτο σου κολλητο του Γρηγοροπουλου και εκεινη την γαμημενη μερα να εισαι διπλα του και πες μου μετα τι και πως.. δεν τους δικαιολογω.. αντιθετως τους σεβομαι απεριοριστα πολυ περισσοτερο οταν μαθευτηκε οτι ολοι τους προερχονται απο αστικες οι μεγαλοαστικες οικογενειες.. θελει πολλα κιλα αρχιδια να θυσιασεις την προσωπικη σου ελευθερια και να παρατησεις μια σιγουρη ζωη μεσα στην χλιδα με λεφτα-γυναικες-αμαξια-ταξιδια-επαγγελματικη αποκατασταση για τις ιδεες σου.. και με χαρα βλεπω οτι δεν κανουν ουτε βημα πισω μετα και την σημερινη τους τοποθετηση.. αντιθετως καποιοι ωριμοι 30αρηδες-40αρηδες πριν 9 χρονια καναν τους κινεζους υπο το φοβο της φυλακης..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2752 on: February 06, 2013, 15:05:49 »

Ζουμε σε μια αντιφαση..ολοι μας χωρις να εξαιρω και τον εαυτο μου.

Ρε μαν, αυτά τα έχει εξηγήσει ο διαλεκτικός υλισμός. Γίνεται να μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου; Αυτό που έχεις ως καθαρότητα κατά νου, δεν είναι άλλο από έναν Χ (επαναστατικό θες πες, εναλλακτικό, αστικό; Βάλε όπου Χ ό,τι θες) αυτισμό. Ακόμα και στην δόμηση της προσωπικότητας είναι αυτονόητες οι αντιφάσεις, κατά τους ψυχολόγους και τους ψυχαναλυτές (είναι κοινός τόπος για όλες τις σχολές ψυχανάλυσης). Βέβαια, το να είσαι αντιφατικός από το να καταντάς γελοίος, είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Το πώς τη γλύτωσαν τα παιδιά, είναι στο σάιτ της αστυνομίας αναρτημένες οι αποδείξεις της αξιοπρέπειάς τους, δηλαδή της μη γελοιότητάς τους. Επαναλαμβάνω όμως, το να πετύχεις τους σκοπούς σου, είναι πολύ σημαντικότερο από το να πέσεις ηρωϊκά μαχόμενος γι' αυτούς. Θεωρώ μεσαιωνική την ηθική της ύπαρξης ηρώων, που δεν συνάδουν με τους στόχους της ιδεολογίας που πρεσβεύουν τα παιδιά.

http://www.youtube.com/watch?v=_kwxg8Mc6IY

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2753 on: February 06, 2013, 15:09:08 »
Σε ολες τις οργανωσεις τετοιου ειδους και ολων των πολιτικων φασματων υπαρχει ο κατηχητης-ιδεολογος και τα πιονια. Για μενα τα παιδια αυτα ειναι πιονια. Μπορει να κανω λαθος..Ειναι κριμα οτι καταστρεψαν τις ζωες τους και γι αυτο φταιει αναμφισβητητα το μπουρδελο το κρατος..η ανομια πολιτκων και μη και η καταρρευση αξιων.
Τα ιδια ομως επιχειρηματα οπλιζουν και τους φασιστες και αυτοι στο ονομα μιας ιδεολογιας ξυλοφορτωνουν αλλοδαπους και στην Αμερικη βαζουν βομβες και δολοφονουν προεδρους. Η λυση δεν ειναι να γινουμε ζουγκλα. Ουτε να συνεχισουμε φυσικα στο ιδιο μοτιβο.

Προσπαθω να βλεπω τα πραγματα αποστασιωπημενα..και να βγαζω εξω οσο μπορω την δικια μου οπτικη.

Ποια η διαφορα του φασιστα που βαζει βομβα με τον αναρχικο που βαζει βομβα; Και οι δυο βασει μιας ιδεολογιας δρουν. Αν ηταν μελη της Χρυσης Αυγης τα παιδια αυτα θα ηταν επαναστατες; Σου ελεγαν κατα την συλληψη "Απολλοτριωση των εβραικων τραπεζων για να ζησουν τα ελληνοπουλα"

Ολοι μας εχουμε τα πιστευω μας..καλο ομως ειναι που και που να κοιταμε τα πραγματα και απο ενα διαφορετικο πρισμα.

ΥΓ1. Μαθετε επιτελους να κανετε μια συζητηση αντι να το γυριζετε μονιμως επι προσωπικου. Αν θελετε να με βριστε στειλτε πμ. Εκτος αν γκαυλωνετε να διαβαζεται και να διαβαζουν οτι την λετε σε καποιον..

Υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Επιγραμματικά τις αναφέρω:

α) Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Τη στιγμή της σύλληψης, φωνάξανε ότι δεν είχε σχέση μαζί τους ο όμηρος. Πράγμα που τον έσωσε από τα πυρά των μπάτσων.
β) Οι βόμβες τους είναι ως επί το πλείστον στοχευμένες εναντίον συμβόλων και έχουν υλικές ζημιές. Σε αντίθεση με τους φασίστες, που θέλουν να σκοτώσουν ανθρώπους (βλέπε και βόμβα Μιχαλολιάκου σε σινεμά το 1979).
γ) Η ίδια η ασφάλεια μιλάει για «λερναία ύδρα», δηλαδή οργανώσεις χωρίς αρχηγούς. Αν είχες ασχοληθεί λίγο με την μελέτη της οργάνωσης των αναρχικών ομάδων (λόγω ειδίκευσης το έχω κάνει), θα έβλεπες ότι αυτή είναι η μεγάλη τους διαφορά από τις αριστερές ομάδες. Όχι ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες, όπου ένας κάνει κουμάντο. Αλλά στις τρομοκρατικές ομάδες, δύσκολα γνωρίζονται πάνω από 4 άτομα μεταξύ τους (βλέπε οργάνωση 17Ν, ΕΤΑ κοκ). Υπάρχει και το αντιπαράδειγμα του ΕΛΑ και του ΙΡΑ, αλλά δεν μιλάμε στην συγκεκριμένη περίπτωση για μαζικό λαϊκό ένοπλο, αλλά για περιθωριακές ομάδες. Αυτό συμβαίνει και με την Χ.Α., που πιστεύουν στον ένα και μοναδικό Φύρερ (Μιχαλολιάκο).
δ) Η σχέση τους με το κράτος και το κεφάλαιο είναι εχθρική, σε αντίθεση με την Χ.Α. Όταν η Χ.Α. χρηματοδοτείται από τον Μαρινάκη και τον Σάλλα προεκλογικά, ενώ τα μέλη της προσλαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. κατά δεκάδες την ίδια περίοδο, την ίδια στιγμή, οι αναρχικοί πολεμούνται από το κράτος, που συγχρηματοδοτεί και καλύπτει νομικά, επικοινωνιακά και δικαστικά την άλλη μεριά της βίας. Νομίζω ότι είναι ό,τι πιο άστοχο αυτός ο συμψηφισμός που κάνεις, αναπαράγοντας την επιχειρηματολογία της CIVITAS GROUP (του κ. Χαϊκάλη, γνωστού επικοινωνιολόγου και δέκτη συμβολαίων επικοινωνιακής πολιτικής από την Τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια).
ε) Με βάση τα παραπάνω, ιδεολογία με ιδεολογία διαφέρει. Όπως και θρησκεία από θρησκεία. Μόνο που, στην περίπτωση της θρησκείας, μπορείς να βγεις και εκτός πλαισίου. Ενώ στην ιδεολογία, είσαι μόνιμα ταγμένος σε κάποια, συνειδητά ή ασυνείδητα.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

ΥΓ: Δεν θεωρώ ότι προκαλεί ο Georgie.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2754 on: February 06, 2013, 15:11:08 »

"Ολα πουτανα και παλι... τς τς τς τς... Peace Brothers, peace..."

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2755 on: February 06, 2013, 15:12:16 »
Ναι δεν ειπε κανενας οτι προκαλει.. για αυτο παρακαλω συνεχιστε σε λογικα πλαισια και αφηστε τους προσωπικους χαρακτηρισμους

georgeman

• Guest
« Reply #2756 on: February 06, 2013, 15:14:49 »
Είπα εγώ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #2757 on: February 06, 2013, 15:25:37 »
βαλε τον εαυτο σου κολλητο του Γρηγοροπουλου και εκεινη την γαμημενη μερα να εισαι διπλα του και πες μου μετα τι και πως...

μα γι αυτο λεω φταιει το μπουρδελο το κρατος..αυτο τα οπλιζει.
Αν εβαζα το εαυτο μου στην θεση του..και ειχα τα αρχιδια θα ημουν και εγω στο κελι.

Οσον αφορα τις παραπλευρες απωλειες για τον φασιστα ο αλλοδαπος δεν ειναι παραπλευρη απωλεια, αλλα ο κυριος στοχος..οπως για τον τρομοκρατη ο χουντικος/το κεφαλαιο κτλ. Δεν μου αρεσει και μενα η εξισωση. Κουβεντα κανουμε.

Savage ευχαριστω που μπαινεις στον κοπο για δημιουργικη συζητηση. Τα επιχειρηματα σου ειναι λογικα, ειδικα αφου ειναι το γνωστικο σου αντικειμενο. Κατανοω την ιδεολογικη διαφορα, αυτο που δεν κατανοω ειναι την διαφορα στις εκνομες πραξεις.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #2758 on: February 06, 2013, 15:39:20 »
Kozanimedia-Δικαστηρια 4

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2759 on: February 06, 2013, 15:46:37 »

Savage ευχαριστω που μπαινεις στον κοπο για δημιουργικη συζητηση. Τα επιχειρηματα σου ειναι λογικα, ειδικα αφου ειναι το γνωστικο σου αντικειμενο. Κατανοω την ιδεολογικη διαφορα, αυτο που δεν κατανοω ειναι την διαφορα στις εκνομες πραξεις.

Στην περίπτωση των 4 ληστών έχουμε μία περίπτωση ποινικού δικαίου, σύμφωνα με τον νόμο. Το ότι το έχουν πολιτικοποιήσει, τους θέτει αυτόματα στην κατηγορία του τρομονόμου, καθώς το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει το πολιτικό έγκλημα. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έχουμε την περίπτωση της εσχάτης προδοσίας, της παραποίησης αρχής, της κατάχρησης εξουσίας, πέρα από τις πράξεις του ποινικού. Από τη στιγμή δε, που έχουνε πολιτικοποιηθεί,παύουμε να μιλάμε απλά και για σύσταση συμμορίας. Θα έπρεπε να γίνεται λόγος για τρομοκρατική οργάνωση.