Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 93812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1480 on: August 17, 2009, 18:50:27 »
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ !

Δε ξέρω αν αποφάσισαν για τον κομμουνισμό ή απλά υποστηρίζουν ένα καθεστώς επειδή δεν έχουν άλλη λύση (αμάθεια ,τρόμος) όπως γίνεται και στην Ρωσσία (ουσιαστικά μετατρέπεται σε χούντα του Πούτιν) ή γινόταν στο Ιράκ επί Χουσείν.

Και ο Χουσείν κομμουνιστής ήταν ? Μάλιστα !

Και δεν το ξέρω γιατί απλά ούτε γω αποφάσισα για το καπιταλιστικό καθεστώς μέσα στο οποίο ζω. Τουλάχιστον όμως ΄μπορώ να έχω κριτική σκέψη και να την εκφράζω.Εμένα με ενοχλεί όταν ακούω και βλέπω ψευτό-επαναστάτες να μιλούν για Κούβα όταν αυτοί έχουν όλα τα καλά στο σπίτι τους, όταν έχουν το κινητό στο χέρι , το ακριβό παντελονάκι και το ωραίο λαπτοπ. Επανάσταση με ξένα αρχ...

Έτσι ειναι...Εσύ μπορείς να έχεις το κινητό σου , το παντελόνι της αρεσκίας σου , να σε κοιμήζουν με τσόντα και NBA και οι βόμβες να πέφτουν σε Ιράκ - Σερβία και όπου αλλου έχωσαν την μύτη τους οι φίλοι σου οι καπιταλιστές.Εσύ περνάς καλά όμως , αυτό έχει σημασία , εκεί ποντάρουν !
Τουλάχιστον εμείς έχουμε να επιδείξουμε και 2-3 αγωνιστές που δεν βγήκανε απο μυθιστόρημα του Χόλιγουντ , τον Τσεκεβάρα , τον Φιντελ , εσύ τι έχεις ? Τον Ροκυ και τον Ράμπο ?

Αυτό το πράγμα με τους φασίστες έχει παραγίνει , θα κινδυνεύουμε σοβαρά στο μέλλον.

« Last Edit: August 17, 2009, 19:04:19 by Diego-4 »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1481 on: August 17, 2009, 19:04:48 »
Έλα ξεκολλάμε λίγο, από το περιστατικό με τα δανέζικα τσος φτάσαμε στην κριτική του ιστορικού υλισμού και το γεοπολιτικό γίγνεσθαι Κούβας-ΗΠΑ...

Τώρα όσον αφορά στο βιντεάκι έχεις απόλυτο δίκιο Ντιέγκο, κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη σχέση με τους Παρτιζάνους αδερφούς για να βγάλουν στη φόρα μέσω του ΠΑΟΚ και του λαού του την προπαγάνδα τους... Να και ένα άσχετο "χρυσή αυγή" στο βίντεο και τη κάναμε τη μαλακία μας. Ζώα...

ive4

• Guest
« Reply #1483 on: August 17, 2009, 21:44:22 »
Ε ναι το βιντεάκι είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και σαφώς από χρυσαυγίτες φτιαγμένο!
Πρέπει να διακρίνουμε την ιστορική μας καταγωγή ως ομάδα, από απόψεις που σχετίζονται με την οργάνωση της κοινωνίας, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν κινούνται.
ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε, ναι, αντιπροσωπεύει τον ΠΑΟΚ, αλλά να μη το μπερδεύουμε με πολιτικούς στόχους.
Προσωπικά με αντιπροσωπεύουν οι ελληνικές σημαίες στο γήπεδο και προτιμώ να βλέπω τη φάτσα των επαναστατών του 1821 ή του Παύλου Μελά σε πανιά, παρά του Τσε Γκεβάρα, αλλά το να πάρουμε είτε τις μεν σημαίες είτε τις δε, για να στηρίξουμε τις εκτός ΠΑΟΚ απόψεις μας είναι μαλακία μας. Μπερδευουμε όπως είπε το παληκάρι πριν την βούρτσα με την λούτσα.

Γενικά όταν φοράμε κασκόλ του ΠΑΟΚ, να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνο ο εαυτός μας, αλλά αντιπροσωπεύουμε έναν ολόκληρο κόσμο κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ο εαυτός μας μπορεί να είναι ψυχάκιας, καλός, κακός, έξυπνος, βλάκας, εθνικιστής, διεθνιστής, αναρχικός, φαν του Τσε Γκεβάρα, φαν της Μαντόνα, γκέι, πλούσιος, φτωχός, πρεζόνι, ακουσμένος, παντρεμένος, χωρισμένος κτλ, αλλά με το κασκόλ του ΠΑΟΚ, ας μπαίνουν τα πάθη μας στην μπάντα. Πχ δε μπορώ άλλους που πάνε γήπεδο μόνο και μόνο επειδή εκεί δεν πέφτει παντόφλα από τη γυναίκα τους.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1484 on: August 18, 2009, 02:28:04 »
Diego είχα και γω τον τελευταίο καιρό τους ίδιους προβληματισμούς.
Καταρχήν να πω ότι σέβομαι τις πολιτικές τοποθετήσεις όλων και σίγουρα ποικίλλουν αυτές και εντός Π.Α.Ο.Κ.
Δηλαδή δε θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. σαν ένα συμπαγώς κομματικοποιημένο ή ιδεολογικής κατεύθυνσης σωματείο, στιλ Λιβόρνο ή Λάτσιο, στιλ Ομόνοιας ή ΑΠΟΕΛ.
Ενώ σε άλλες χώρες οι δεξιοί έχουν άλλες ομάδες και οι δεξιοί άλλες, στις περισσότερες ελληνικές παρατηρείται ιδεολογική ποικιλομορφία.

ΌΜΩΣ νομίζω ότι ένα λάθος που γίνεται από πολύ κόσμο, και από άλλους γίνεται εκ του πονηρού, είναι όταν ταυτίζεται ο φασισμός με τον αντιφασισμό.

Η μεσότητα δεν είναι πάντα η σωστή στάση, και εδώ νομίζω δεν πρέπει να ξεχνάμε που οδήγησε η απάθεια τόσες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, την δεκαετία του 30.
Σε καταστάσεις κρίσης και ιδεολογικής σύγχυσης όπως η σημερινή, πονηροί πολιτευτές και "ηγήτορες" μπορούν να πείσουν μεγάλες μάζες ότι ο υπεύθυνος για τα προβλήματά τους είναι ο κάθε λογής "ΑΛΛΟΣ" (Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο...)

Μπορεί να λέτε ότι αυτές είναι οι υπερβολικές σκέψεις των αριστερών, των αναρχικών ή δεν ξέρω γω τι, όμως να πληροφορήσω όσους ήδη δεν το γνωρίζουν, ότι διάφοροι υπερεθνικιστές και νεοναζί έχουν φτιάξει ένα Φόρουμ στο οποίο προσπαθούν να περάσουν με κάθε τρόπο τις ιδέες τους.

To site είναι αυτό: http://www.hypervorea.net/antepithesi/

Και αν νομίζετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με αυτό, ρίξτε απλά μία ματιά στις 24 σελίδες που έχει το ανάλογο τόπικ.
Στο φόρουμ αυτό, οι ομάδες μπαίνουν κάτω από την ιδεολογία, δηλαδή χρησιμοποιούνται ως μέσο και όχι ως σκοπός συζήτησης. Καμία σχέση με αθλητικά οι κουβέντες, απλά πόσους στόχους κατάφερε να ανεβάσει ο ένας και πόσες νεκροκεφαλές των ss o άλλος. Μία βόλτα εκεί θα σας πείσει για την εγκυρότητα των όσων γράφω.

Τώρα όσον αφορά το βίντεο αυτό, το έχω κράξει και εγώ σε άλλο "ανέβασμα" στο youtube,και είναι ένα αισχρό κολάζ που δεν αποδεικνύει τίποτα. Μάλιστα έφριξα όταν είδα και τον εαυτό μου σε ένα από τα πλάνα, που είναι από το περσινό φιλικό ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ.
Μία 16χρονη κυπριοπούλα που έμαθε ότι παίζει φιλικό ο ΠΑΟΚ, ήρθε με την ελληνική σημαία στο γήπεδο. Είχα πλάτη στην κερκίδα και την έβλεπα γιατί ήταν στα 5 μέτρα απόσταση. Έμαθε ότι παίζει ο ΠΑΟΚ η αγαπημένη της ελληνική ομάδα και ήρθε στο γήπεδο με τη σημαία. ΤΙ ΣΧΕΣΗ EXEI AYTO ME TIΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;

Λοιπόν το ζήτημα αν και εμφανίζεται μεμονωμένα ακόμα, δείχνει να αγριεύει και νομίζω πως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι η σιωπή και η απραξία.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #1485 on: August 18, 2009, 03:16:41 »
http://www.youtube.com/watch?v=r3do2Wg7HC0

και η μαλακία συνεχίζεται εις το τετραγωνο επί 2..
άλλος μαλάκας αυτός.."ο από την άλλη πλευρά" στόκος...

http://www.youtube.com/watch?v=lSd8NnTCaQc (Embedding disabled, limit reached)

πότε θα καταλαβουν κάποιοι οτί ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε φενταγιν ατρομητος,ούτε αυτοματη θύρα 10,ούτε ναβαχο ούτε τίποτα.μόνο οι μικρές ομάδες πολιτικοποιούνται ως ευκαιρία ανάδειξης μέσα στην ανυπαρξία τους.ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος και δεν χρειάζεται κανέναν σας..φασιστοαναρχικοί μοδάτοι

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #1486 on: August 18, 2009, 04:17:26 »
σπουδαια κουβεντα πιασατε.... ανεβασαν 2 μπουφοι τα βιντεακια που θελουν...  και?  τσαμπα χαλατε τα πληκτρολογια ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος και δεν τα εχει αναγκη αυτα.
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1487 on: August 18, 2009, 08:13:33 »
Eλληνικη
αστυνομια
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1488 on: August 18, 2009, 10:02:52 »
Φίλε Diego νομίζω ότι αυτά που έγραψες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μιλάς πρώτα απ'ολα για τους φίλους μου τους καπιταλιστές. Έχω λοιπόν φίλους καπιταλιστές όπως έχει κι εσύ. Εκτός κι αν κάνεις φίλους μόνο κομμουνιστές.
Λες ότι εμένα με κοιμίζουν με τσόντα και NBA ενώ ρίχνουν βόμβες στη Σερβία. Στην¨Ελλάδα φίλε μου τουλάχιστον έχουμε το δικαίωμα πέρα από την τσόντα να δούμε όσοι θέλουμε και άλλα κάνάλια και να ενημερωθούμε από το ίντερνετ ώστε να μην είμαστε πρόβατα. Όσοι θέλουμε. Σε αντίθεση βέβαια με καθεστώτα που τα πάντα είναι κρατικά.
Εδώ στην Ελλάδα φωνάζουν πολλοί ότι η ΕΡΤ είναι όργανο της κυβερνησης. Οι ίδιοι όμως δε λένε τίποτα για χώρες που έχουν ΜΟΝΟ κρατική τηλεόραση ή κρατικά ελεγχόμενη λόγω κομμουνισμού. Προφανώς εκεί έχει ανεξάσρτητη δημοσιογραφία....
Όταν μίλησα για το Ιράκ μπορεί να μην το εξέφρασα καλά. Δεν το ανέφερα για κομμουνιστικό καθεστώς. Αλλά για καθεστώς που οι άνθρωποι δεν έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Λάθος μου

Από την άλλη μίλησες για ήρωες όπως ο Τσε. Ναι. Αυτό που εγώ κατέκρινα ήταν οι ψευτό-επαναστάτες που φοράνε τη μπλούζα του Τσε από κάτω Moschino παντελόνι, κινητό στην τσέπη και το λαπτοπ στην τσάντα. Όχι τον Τσε.

Τώρα το σχολιάκι για τον Ράμπο καλύτερα πες το αλλού. Ταυτίζεις τον καπιταλισμό με τα αμερικανάκια. Κι εγώ δεν είμαι αμερικανάκι. Είμαι έλληνας κ έχω πολλά να παρουσιάσω. Αυτά

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1489 on: August 18, 2009, 10:11:38 »
Eλληνικη
αστυνομια

Καθε ασχετο ποστ απο δω και περα
θα σβινετε χωρις προειδοποίηση
« Last Edit: August 18, 2009, 12:31:13 by BillYpoglwssioS »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1490 on: August 18, 2009, 12:23:56 »
Καινούργιο φρουτο αυτό με τους μπάτσους ποδηλάτες? Άντε να δούμε τι άλλα μαλακία θα υιοθετήσουν για να καταπολεμήσουν την ανεργία. Προβλέπω σε λίγο καιρό μπάτσους με πατίνια, με rollerblade, με παραπέντε να πετάνε πάνω από τα κτίρια, με τζετ σκι για να ελέγχουν μέσω θαλάσσης, κλπ.  Θα φτάσουμε σε σημείο οι μπάτσοι να είναι περισσότεροι από τους πολίτες!

Βρε δεν γαμιόμαστε λέω γω? Ουστ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
« Reply #1491 on: August 18, 2009, 12:39:29 »
Σε όλο το θέμα , υπάρχει κάτι δεδομένο.
Το δεδομένο και ιστορικά αποδεδειγμένο , είναι οτι ο ΠΑΟΚ είναι άμεσα συνδεδεμένος  με τα μικρομεσαία και κατώτερα λαικά στρώματα , με ανθρώπους του μεροκάματου , με ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα για τα προς το ζείν τους, με ανθρώπους της βιοπάλης.Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας , ο ΠΑΟΚ πάντα προσέλκυε αυτούς τους ανθρώπους και πάντα αναφερόταν σε αυτούς σε αντίθεση με μία άλλη ομάδα της πόλης.
Απο εκεί και στο εξείς , αυτό δεν σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ είναι μια κλειστή ιδεολογία προς όλους τους άλλους ανθρώπους με διαφορετικούς ρυθμούς ζωής και διαφορετικές πολιτικοκοινωνικές αντιλήψεις.
Το θέμα είναι οτι δεν πρέπει να μπαίνουν ταμπέλες , ούτε απο τους μέν , ούτε απο τους δε.Ο ΠΑΟΚ ανοίκει σε όλους μας και καλό είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός να μένουν εκτός Τούμπας για τα 90 λεπτά του αγώνα αλλα και εκτός συνδεσμιακών κινημάτων.Τα σύμβολα ακροδεξιών και αναρχικών ιδεολογιών πρέπει να εξαλήψουν απο πανό και μπλούζες συνδέσμων , δυστυχώς αυτό γίνεται τα τελευταία τουλάχιστον 4-5 χρόνια πολλή έντονα.
Υπάρχει δράση και αντίδραση απο τους δύο πόλους και αυτό γίνεται αισθητό στον καθένα μας.Πρέπει να δωθεί ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία.
Όσο αφορά τον φίλο Athinaios-4 , απάντησα σε συγκεκριμένα σημεία του ποστ του που δεν είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ και εγώ δεν αναφέρθηκα σε ΠΑΟΚ,ούτε έμπλεξα πουθενα τον ΠΑΟΚ με οποιοδήποτε πολιτικό ρεύμα.

Συγνώμη για το οφ-τόπικ αλλα έπρεπε να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μην παρεξηγηθώ.
Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι και τι σημαίνει ΠΑΟΚ !

« Last Edit: August 18, 2009, 12:50:44 by Diego-4 »

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1492 on: August 18, 2009, 12:42:50 »
Ένταξη λοιπόν, τώρα που διευκρινίστηκαν και οι τελευταίες απορίες, πάμε:

Eλληνικη
αστυνομια

Καθε ασχετο ποστ απο δω και περα
θα σβινετε χωρις προειδοποίηση
(Ο κάθε ένας moderator και όχι μονο εγώ μπορεί να το κάνει!)

baron

• Guest
« Reply #1493 on: August 18, 2009, 12:43:39 »
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ στον καπιταλισμό, στον κουμμουνισμό, στα απολυταρχικά συστήματα,  παίζουν πάντα τον ίδιο ρολο:

Καταστολή, καταπίεση, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της άρχουσας τάξης.

Η άρχουσα τάξη δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με κανένα σύστημα: Προσαρμόζεται και κερδίζει.

CCCP: Πως ζούσαν οι εκλεκτοί του συστήματος?
USA: Πως ζουν στα ΓΚΕΤΟ και στις παραγκουπόλεις? (Την "ελευθερια" υπό αυτές τις συνθήκες μπορούν να την βάλουν στον κώλο τους νομίζω)

Ελλάς: Καραμανλής, Παπανδρέου, μητσοτάκης, Τσάτσος... μερικά ονόματα από τα λίγα που εδώ και 70 χρονια μας έχουν στραγγαλίσει.
Τι κόντρα λοιπόν καπιταλισμός- "κουμουνισμος"?
Δικτατορία υπάρχει- παντού και πάντα, για να ζουν οι λίγοι, και οι "άλλοι" -πάρτε κάνα κινητό και νιώστε "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"

stelukos

• Guest
« Reply #1494 on: August 18, 2009, 13:25:02 »
Indeed φιλε baron!
και να προσθέσω οτι το χειρότερο είναι σ'αυτη την μπατσοκρατουμενη κοινωνία είναι οτι σε κανουν να νομιζεις οτι ζείς ελευθερος ενω δεν είναι έτσι.

Είναι καλύτερο να ξερεις οτι ζεις σκλαβομένος παρα να νομίζεις οτι ζεις ελευθερα!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1495 on: August 18, 2009, 14:41:59 »
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ στον καπιταλισμό, στον κουμμουνισμό, στα απολυταρχικά συστήματα,  παίζουν πάντα τον ίδιο ρολο:

Καταστολή, καταπίεση, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της άρχουσας τάξης.

Η άρχουσα τάξη δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με κανένα σύστημα: Προσαρμόζεται και κερδίζει.

CCCP: Πως ζούσαν οι εκλεκτοί του συστήματος?
USA: Πως ζουν στα ΓΚΕΤΟ και στις παραγκουπόλεις? (Την "ελευθερια" υπό αυτές τις συνθήκες μπορούν να την βάλουν στον κώλο τους νομίζω)

Ελλάς: Καραμανλής, Παπανδρέου, μητσοτάκης, Τσάτσος... μερικά ονόματα από τα λίγα που εδώ και 70 χρονια μας έχουν στραγγαλίσει.
Τι κόντρα λοιπόν καπιταλισμός- "κουμουνισμος"?
Δικτατορία υπάρχει- παντού και πάντα, για να ζουν οι λίγοι, και οι "άλλοι" -πάρτε κάνα κινητό και νιώστε "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"

Ρε παιδιά γιατί δεν μπορείτε να μείνετε επικεντρομένοι στο θέμα που είναι οι μπάτσοι;;;
Με αυτά που γράφεις ασχέτως αν διαφωνω ή συμφωνώ προκαλείς κάποιον να σου απαντήσει και πάει λέγωντας ξεφεύγωντας από το θέμα μας και κάνωντας ιδεολογικοπολιτικοκοινωνικοοικονομικη κουβέντα.
Εγώ προσωπικά διαφώνω κάθετα με αυτό που λες αλλά το θέμα μας είναι άλλο:

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
ΑΡχίΔια

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #1496 on: August 18, 2009, 17:45:45 »
http://www.youtube.com/watch?v=jGp7psVdeG8 (Embedding disabled, limit reached)

ive4

• Guest
« Reply #1497 on: August 19, 2009, 09:25:44 »
Καινούργιο φρουτο αυτό με τους μπάτσους ποδηλάτες? Άντε να δούμε τι άλλα μαλακία θα υιοθετήσουν για να καταπολεμήσουν την ανεργία. Προβλέπω σε λίγο καιρό μπάτσους με πατίνια, με rollerblade, με παραπέντε να πετάνε πάνω από τα κτίρια, με τζετ σκι για να ελέγχουν μέσω θαλάσσης, κλπ.  Θα φτάσουμε σε σημείο οι μπάτσοι να είναι περισσότεροι από τους πολίτες!

Βρε δεν γαμιόμαστε λέω γω? Ουστ

Ναι στην Ελλάδα θα γίνουν περισσότεροι από τους πολίτες στο τέλος.
Είναι βλέπεις αυτό το αίσθημα ασφάλειας που νιώθει ο πολίτης, όταν βλέπει καταστροφές, καψίματα, μηχανάκια να κλέβουν τσάντες από κυρίες, ληστείες, να καίγονται μαγαζιά, να ανοίγουν σπίτια, να καταστρέφονται πανεπιστήμια, να δολοφονούνται δίκαιοι και άδικοι από σέχτες, όταν περπατάει στο κέντρο της πόλης και του την πέφτουν πρεζόνια για λεφτά και κινητό, όταν αυξάνεται η εγκληματικότητα, όταν πλακώνονται διάφορες ΄΄φυλές΄΄ μεταξύ τους με σπαθιά, όταν δε μπορεί να περάσει από κάποιους δρόμους, όταν κάθε αλλοδαπός χωρίς έλεγχο ποιος είναι μπαίνει στην χώρα, όταν χρειάζεται ειδική εταιρεία σεκιούριτι να φυλάει πάρκα που παίζουν παιδάκια, όταν σκάνε για πλάκα μολότοφ σε αστυνομικά τμήματα δίπλα σε σπίτια, όταν μαστρωποί και σωματέμποροι κάνουν πάρτυ, σε κάθε διαδήλωση να έχουμε επεισόδια και μολότοφ, όταν πας να γράψεις το πιν και το καλύπτεις με χέρια και πόδια μη το δει ο παραδίπλα ή καμιά κάμερα... (αν σας έρχεται στο μυαλό κάτι σε σχέση με τις εθνικότητες που ειδικεύονται στα παραπάνω, δεν φταίω εγώ)

Και ένα παράδειγμα σχετικό :
Στην Αυστρία υπάρχουν περιπολικά χωρίς αστυνομικούς παρκαρισμένα στον δρόμο. Οι αστυνομικοί τα αράζουν και πηγαίνουν για περιπολία και έρχονται μετά από ώρες και τα παίρνουν. Το σκηνικό γίνεται απλά για να θυμίζει την παρουσία της αστυνομίας, το οποίο είναι αρκετό για να εξασφαλίσει την ασφάλεια στην περιοχή. Ας φανταστούμε ένα περιπολικό μόνο του παρκαρισμένο στην Αθήνα... Για πόση ώρα θα είναι αυτοκίνητο ; Τα γραφεία της Καγγελαρίας φυλάσσονται από ένα περιπολικό. Ας δούμε σήμερα το μέγαρο Μαξίμου... περιπολικά, κλούβες, μάτ... Το μετρό δεν έχει σεκιούριτι. Δείτε πόσα ξοδεύονται στο μετρό της Αθήνας για Σεκιούριτι.
(Αν δε το ξέρετε πριν κάνα μήνα στην Αυστρία αστυνομικός σκότωσε 16χρονο που θεωρήθηκε επικίνδυνος αν και το περιστατικό ήταν εντελώς διαφορετικό από την περίπτωση του Αλέξανδρου. Δεν υπήρχε ουσιαστική αντίδραση από την κοινωνία). Να θεωρήσουμε τους Αυστριακούς φυτά ; Ισως, αλλά καλύτερα να ζεις σε θερμοκήπιο, παρά σε μπουρδέλο.
Εδώ ψάχνουμε πάντα κάποιον ''εχθρό'' για να δικαιολογούμε την ύπαρξή μας... 

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1498 on: August 19, 2009, 10:43:32 »
Αν δε το ξέρετε πριν κάνα μήνα στην Αυστρία αστυνομικός σκότωσε 16χρονο που θεωρήθηκε επικίνδυνος αν και το περιστατικό ήταν εντελώς διαφορετικό από την περίπτωση του Αλέξανδρου. Δεν υπήρχε ουσιαστική αντίδραση από την κοινωνία.

14 ήταν ! 16 ήταν το άλλο το παιδί που τραυματίστικε (μόνο)
θεωρήθηκε επικίνδυνος γιατί έκανε διάρρηξη σε supermarket?
Η όλη ιστορία βρωμοκοπάει απο την αρχή ως το τέλος, αλλα δεν έχω
όρεξη να τα αναλύσω, γιατί δεν θα κατάληξει πουθενά η κουβέντα....

Να θεωρήσουμε τους Αυστριακούς φυτά ;

θα'λεγα τώρα, αλλά τέλος πάντον, με την σπάει να κάνω πόστ εδώ μέσα,
πόσο μάλλον και άσχετα με το ρημάδι το τόπικ αυτό. Για τους αυστριακούς
μπορούμε να κάνουμε και πόστ στο τόπικ με τα ανέκδοτα................

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #1499 on: August 19, 2009, 11:02:16 »