Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 94914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #1020 on: December 18, 2008, 15:44:56 »
GTGipa  ο ΠΑΟΚ είναι αυτά που αναφέρεις αλλά η ιστορία έχει δείξει άλλα εδώ μέσα.

Το κλείδωμα είναι η έσχατη λύση, παίζουν και τα σβησίματα σε ποστ εκτός θέματος.

Αν έχει σχέση ο Τσε ή ο Κολοκοτρώνης με την αστυνομία, εγώ έχω με την θύρα 7.

Πολιτική προπαγάνδα απο όποια μεριά και να είναι νομίζω πως δεν εχει σχέση με την αγάπη μας.

Νομίζω είμαι ξεκάθαρος, ας μείνουμε στο θέμα μας και να σεβαστούμε αυτό τον χώρο.

το ξανάγραψα  Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

mpougatsas

• Guest
« Reply #1021 on: December 18, 2008, 16:03:20 »
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Στάθης δηλώνεται ότι οι γιατροί διαβεβαιώνουν πως πρόκειται για βλήμα αεροβόλου και ότι το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.
ηδη αποκαλυφθηκε το ψεμα αυτο,,,πυροβολο οπλο ειναι.
αποκαλύφθηκε μέχρι να το ξανακαλύψουν και να ξαναπροκύψει αεροβόλο στη συνέχεια..
όπως έγινε και με τον ''εξοστρακισμό'' >:(

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1022 on: December 18, 2008, 20:02:52 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Κανόνες υπάρχουν και ισχύουν μετά το τελευταίο ποστ, ξέρω πως είναι άδικο που την πληρώνεις εσύ, γιατί έχεις δίκιο και συμφωνούμε σε αυτά που έγραψες. Αλλά έφυγες απο το θέμα

Eλληνικη αστυνομια και μόνο
« Last Edit: December 18, 2008, 20:07:48 by tsakalaki »
Niente incontri....Solo scontri

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1023 on: December 19, 2008, 00:22:29 »
Σημερα τα γουρουνια σακατεψαν αλλο εναν ανθρωπο, που συμφωνα με πληροφοριες ηταν φανταρος και δεν ειχε καμμια σεχεση με σουτια. Απλα τον πετυχαν ξεμπαρκο και βγαλανε τα κομπλεξ τους.

Απο δω και περα προβλεπονται πολλες ζαρτινιερες και εξωστρακισμοι για καθε μπατσο. Το αιμα θα φερει αιμα, γουρουνια το νου σας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #1024 on: December 19, 2008, 00:27:11 »
Διαβαζω ξαναδιαβαζω..δεν πιστευω τι αφηνουν οι μοντς του φορουμ.απειλες ξανα απειλες κατα παντων. μιλαμε για απιστευτα πραγματα.φυσικα αμα εχει ευθυνες αλλος για οτι λες εσυ(ο καθε εσυ) ανωνυμα ολα ειναι ευκολα. νομιζω οτι το τοπικ εχει ξεφυγει. και δεν με νοιαζει η μπατσαρια, γιατι πολλοι θα μου πουν  και αυτο. αλλα ρε παιδια ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ που καποιοι αλλοι εχουν φορτωμενο σε domain αγορασμενο με ολα τα στοιχεια τους δηλωμενα; Τοσο καιρο θεωρειτε οτι το ιντερνετ ειναι ανωνυμο;

makptol

• Guest
« Reply #1025 on: December 19, 2008, 00:33:36 »
παρτε καμμια μετοχη και αφηστε ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ)
....ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1026 on: December 19, 2008, 01:05:52 »
+1

Melb4

• Guest
« Reply #1027 on: December 19, 2008, 02:26:46 »

Τα πράγματα σοβαρεύουν, η δεξιά έχει ξαμολήσει το παρακράτος... Μετά τους χρυσαυγίτες να κυνηγούν φοιτητές και μαθητές με μαχαίρια σε Πάτρα, Μετσόβειο και Θεσσαλονίκη άρχισαν και οι πυροβολισμοί από τα μπαλκόνια...

πως ξέρεις ότι είναι χρισαυγιτες; Επειδή το άκουσες στο tv; Τέλος πάντων , αυτά που γίνονται είναι το καλύτερο για την Χρύση Αύγη... αφού όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η άλλη πλευρά το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σπάει και να καεί 

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1028 on: December 19, 2008, 02:39:51 »
παρτε καμμια μετοχη και αφηστε ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ)
δεν ξέρω γιατί,αλλά εδώ και πολύ καιρό,συμφωνώ σε ότι γράφεις +1/

JamaicaN

• Guest
« Reply #1029 on: December 19, 2008, 02:53:10 »
. αφού όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η άλλη πλευρά το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να σπάει και να καεί 

Που το ξερει η Ελλαδα οτι ειναι απο την αλλη μερια και οχι απο την ιδια? Επειδη το λενε οι εγκαθετοι στην τβ?

Εδω βγηκε ο πρωην Υπουργος Εσωτερικων Ιταλιας(αν δεν κανω λαθος στον τιτλο, αξιωματουχος παντως) και δηλωσε οτι ειναι μαλακια να βγαζεις στρατο και μπατσους στουσ δρομους και να προκαλεις σαν κρατος..Ακολουθεις την γνωστη τακτικη λεει και βαζεις δικους σου να τα σπανε για να παρεις την κοινη γνωμη με το μερος σου....

Η μηπως εσυ δεν τους ειδες? Τα ξαναειπαμε αυτα...Τα ειδαμε σε φωτο εδω μεσα, τα ειδαμε σε βιντεακι προχτες στο Λαζοπουλο...right?

makptol

• Guest
« Reply #1030 on: December 19, 2008, 03:09:57 »
δεν ξέρω γιατί,αλλά εδώ και πολύ καιρό,συμφωνώ σε ότι γράφεις +1/

κακο αυτο πρεπει και καπου να διαφωνουμε ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ..... ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1031 on: December 19, 2008, 10:19:30 »
Ως Οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι πολύ περήφανος που σε 2 συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος στην Τούμπα (με αστέρα και ξάνθη) αποδείξαμε ότι ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ την ελληνική αστυνομία.
Μετά τα γεγονότα στην Φυλή, όπου αναίτια, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κακοποίηθηκαν βάναυσα (με γκλομπς, συλλήψεις, καρκινογόνα αέρια κλπ), για πολλοστή φορά, από τους γνωστούς-άγνωστους ένστολους, επιδείξαμε ως ΛΑΟΣ, ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση.  Πουθενά όμως δεν προβλήθηκε.
Βλέπεις...good news no news....

Λευτεριά σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και συμπαράσταση σε όλα τα θύματα της ελληνικής αστυνομίας.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1032 on: December 19, 2008, 11:03:20 »
μην κλεινεις τα ματια και μη κοιμασαι!δεν προκειται για μια απλη πολιτικη κουβεντα.ζουμε μια επανασταση-εξεγερση εναντιον της αρχουσας ταξης που ειναι τιμη μας οτι η προσπαθεια αυτη ξεκινησε απο την ελλαδα και σιγα σιγα εξαπλωθηκε και εξαπλωνεται στην ευρωπη.
παντως οτι και να λεμε εμεις εδω στην χαβουζα ζουμε τραγικα πραγματα...δεν ειναι δυνατον να καθεται ενας πιτσιρικας στο παρκακι της περιοχης του με τα φιλαρακια του και να δεχεται σφαιρα απο το πουθενα!!μιλαμε για ενα κυμα βιας που δεν σταματα και κατα κυριο λογο προερχεται απο οργανα της εξουσιας.αλλωστε απ αυτους ξεκινησε.
πρεπει οπωσδηποτε να πεσει η συγκεκριμενη κυβερνηση!!!και στ @@ μ το πασοκ και οι αλλοι.αλλα ολοι βλεπουμε πως ο καραμανλης εκτος απο χειροτερος πρωθυπουργος της μεταπολιτευσης ειναι πλεον και επικυνδυνος...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #1033 on: December 19, 2008, 11:24:56 »
Kαλα για το πρωτο περιστατικο ειναι ξεκαθαρο ειτε εξοστροκασμος ειτε οχι ειτε φονος με δολο ή με ενδεχομενο δολο ο τυπος ειναι για πολυ μεσα και δημοσια περιφορα στην χωρα.
  Το χθεσινο ομως εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο και μου κανει εντυπωση πως ενω ειστε εξυπνοι δεν σκεφτεσται ποιος ειχε συμφερον απο μια τετοια κινηση...
  δεν ξερω κατι απλα σκεφτομαι και λιγο πονηρα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1034 on: December 19, 2008, 11:29:14 »
Ζούμε μέρες Γκέμπελς.....Κ η προβοκάτσια ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ (γιατί αυτός που πυροβόλησε χθες μόνο τσιμπά δεν ήταν) δεν έχει όριο....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1035 on: December 19, 2008, 11:36:27 »
ξέρεις κατι παραπάνω για το δέυτερο περιστατικό κλάμπ...? Αν ναι στείλε ένα πμ. Για προβοκάτσια ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ δεν γνωρίζω. Μόνο από την μεριά της αστυνομίας δυστυχώς είδαμε κουκουλοφόρους και καδρονοφόρους χωρίς μάλιστα να μας εξηγήσει κανείς και τον ρόλο τους...... Πάντως σίγουρα δεν τιμάει το κράτος να λειτουργεί κατ ' αυτόν τον τρόπο.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1036 on: December 19, 2008, 11:43:24 »
εγω ειπα απλα οτι δεν ξερω απλα ειναι πολυ περιεργο το γεγονος και ειδικα αφου κυκλοφορουν φημες οτι ο πιτσιρικας ειναι γιος στελεχους του ΠΑΜΕ.
 τις μεθοδους του κρατους τις εχω καταδικασει πολλακις αλλα τον να κατπανινουμε αμασητα και να καταδικαζουμε χωρις να εχουμε γνωση ενος γεγονοτος ειναι τρομερα επικινδυνο.γενικα ειμαι δυσπιστος με τις πληροφορειες που διαρρεουν δεν θελω ουτε εχω διαθεση να διακαιολογησω και να υπερασπιστω κατι,ειδικα αν δεν με εκφραζει.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1037 on: December 19, 2008, 11:45:23 »
Δεν ξέρω, κρίση μου διατύπωσα....Και συμφωνώ. Ούτε το κράτος το τιμάει αυτή η κατάσταση, αλλά ούτε μερικών "δημοκρατικών κομάτων κοινοβουλευτικών" που ρίχνουν λάδι στη φωτιά....Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τον northeagle

BIANCONERO

• Guest
« Reply #1038 on: December 19, 2008, 11:49:20 »
Ως προς την επικινδυνοτητα της σημερινης κυβερνησης θα συμφωνησω απολυτα. Οτι πιο ανικανο και σαπιο περασε τα τελευταια χρονια απο την Ελλαδα (εννοειται ΔΕΝ ειμαι ΠΑΣΟΚ)..

Ως προς τα αλλα ομως...οταν βλεπω τον ΑΝΤ1 π.χ. να εχει ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ να μας πεισει απο την πρωτη μερα οτι η εξεγερση ειναι με το στανιο πανευρωπαικη κατι μου βρωμαει..το ιδιο κανουν κ αλλα δικτυα ευρωπαικα που ειναι λες και θελουν να βγαλουν τον κοσμο στο δρομο! (Γιατι αραγε? Αυτοι δεν στηριζουν υποτιθεται το υπαρχον συστημα? Πως προβαλουν λοιπον με τετοιο παθος και ευκολια μια εξεγερση εναντια σε αυτο το συστημα που λογικα ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?) Αλλωστε βρωμαει εδω και καιρο η σταση των καναλιων που προσπαθουν να μας πεισουν με το ζορι οτι ζουμε σε εποχες εσχατολογικες, απιστευων κακουχιων, λοιμων κ δε συμμαζευεται! Ολα τα δελτια ειδησεων και οι ενημερωτικες εκπομπες αποσκοπουν καθαρα να σε κανουν μιζερο κ απογοητευμενο και να θες να ξεσπασεις οπουδηποτε...κ επειδη ξερω τι θα ακουσω, (εννοειται οτι στα σκατα ζουμε) λεω οτι και πριν 1, 2, 5 χρονια ιδιες συνθηκες ειχαμε αλλα τοτε δεν πλησιαζε το τελος του κοσμου για τον Ελληνα! (Τι αλλαξε αραγε σε λιγους μηνες?)

Και για να ελθουμε και στο θεμα του τοπικ (απο το οποιο παρεκλινουμε συνεχως) οποιος πιστευει οτι ο πυροβολισμος του μαθητη εχει οποιαδηποτε σχεση με αστυνομιες η εστω παρακρατος, μαλλον γινεται πολυ ευκολο πιονι σε καποιων τα σχεδια! Με το που αρχιζε να καταλαγιαζει το θεμα ξαφνικα ειχαμε μια σφαιρα μεσα στο σκοταδι προς ενα ακομα παιδι!! Πολυ φυσιολογικο, ετσι? Ουτε απειλη υπηρχε..ουτε επιθεση και καλα με μολοτοφ οπως λεγαν για τα εξαρχεια...ουτε με εξοστρακισμους χρειαστηκε να το δικαιολογησουν αυτη τη φορα....Τιποτα απο ολα αυτα, μονο μια σφαιρα που ξανααναβει τα αιματα σε μια κρισημη στιγμη!
Καναλια που μονο το σημα του Τσε δεν κοτσαραν στις οθονες μας, ασφαλιτες που πρωταγονιστουν στα επεισοδια...καταπληκτικα πραγματα!

Καποτε, χρειαστηκε ο Τσορτσιλ να βουλιαξει αμερικανικο υποβρυχιο και να το φορτωσει στους Ναζι για να βαλει την Αμερικη στο πλευρο του στο Β' Παγκοσμιο Πολεμο...
Καποτε γιναν φονοι που φορτωθηκαν σε αλλες πλευρες για να ξεκινησουν συρραξεις αναμεσα σε Λαους η ακομα και εμφυλιοι πολεμοι!

Η Ιστορια δυστυχως σ' αφηνει να τη δεις γυμνη μονο οταν εχουν περασει χρονια απο πανω της.

Παιζονται χοντρα παιχνιδια στις πλατες μας κ δυστυχως το παιχνιδι ειναι πολυ καλα στημενο!
Αθωες...αγνες...ειτε με καλαζνικοφ (Αλβανια), με μολοτοφ (Γαλλια - Ελλαδα), με λουλουδια (Ουκρανια) ..."αυθορμητες" παντα εξεγερσεις ξεσπουν απο απλο κοσμο σε ολα τα μηκη και πλατη και δημιουργουν νεα πολιτικα σκηνικα και δεδομενα παγκοσμιως!

Ποσο δυσκολο αραγε θα ηταν για αυτη την περιβοητη και παντοδυναμη (αυτο το παραδεχονται ολοι) Νεα Ταξη Πραγματων να σταματησει εν τη γενεση τους ολα αυτα τα φαινομενα με ολα τα μεσα που εχει στη διαθεση της ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ?

ΥΓ Βλεπω με προλαβαν στη στροφη καποιοι κ ειπαν με 2 λεξεις τα ιδια πανω κατω πραματα

baron

• Guest
« Reply #1039 on: December 19, 2008, 12:03:20 »
Το ότι δεν το κάναμε τόσο καιρό, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνει κατάχρηση της ανεκτικότητας  μας.

Κανονίστε όλοι την πορεία σας, υπάρχουν και άλλα φόρουμ για αυτές τις συζητήσεις και σίγουρα εκεί δεν θα σας πουν κουβέντα

Αφήστε να γράφουν ότι θέλουν. Μην ξεχναται ότι ανάμεσά τους είναι και μπατσοι, Ntεμέκ Δημοσιογράφοι, βολεμένοι Δήμ. Υπάλληλοί, κακομαθημένα τής άρχουσας τάξις που ανήσυχη για τα κεκτημένα. Η άποψή τής πλειοψηφίας για την μπατσαρια είναι στάνταρ. Δεν μπορει να είναι διαφορετική γιατί ακριβώς ήμαστε ΠΑΟΚ και έχουμε αισθανθεί το φιλικό γκλοπ του μπάτσου στο πετσί μας.
Και σε τελική ανάλυσή πρέπει να ξεπέραστη και ο διάχυτος φόβος ότι πρέπει να προσέχουμε κτλ. Πάνω στον φόβο και στον μόκο έχτισαν ότι έχτισαν. Ο τίτλος του topic" Ε. Α" δεν δόθηκε από τον Θεό. Κάνtε Μία προσθήκη και αφήστε το Λάο να εκφραστή. Καλό και το βρίσιμο εκατέρωθέν. Ξεσκεπάζi την γύμνια όλων μας όταν το θέμα πάει πολίτικα και ο καθένας νιώθει ότι πρέπει να προστατέψει το" δικό" του.