Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 95362 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #640 on: December 09, 2008, 19:47:26 »
προτείνω στην αστυνομία να παρατήσει τα όπλα της , όλοι να φύγουν α πάνε σπίτια τους ,κι όταν τελείωσουν τα μαγαζιά και οι τράπεζες και δεν υπάρχουν αλλα να κλεψουν όλοι αυτοί οι αλήτες , να τους περιμένετε και στα σπίτια σας εσείς που τους δικαιολογείτε. Αν έρθουν όμως σπίτια σας μην ψάχνετε αστυνομία να σας προστατεψει , να μην παίρνετε τηλέφωνο στο 100. Αλλά εχω την εντύωση ότι όλοι όσοι επικροτούν την αλητεία που γίνεται το τελευταίο τριήμερο είναι του δόγματος μακρυά το αγγούρι από το κώλο μας κι ας είναι και ένα δάκτυλο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

mpougatsas

• Guest
« Reply #641 on: December 09, 2008, 19:50:09 »
Τι άκριβως είναι αυτό το ηχητικό?
Eνας ρεπόρτερ μεταδίδει απ τον τόπο των συγκρούσεων, χθες το βράδυ, τον ξυλοδαρμό 12χρονων και 15χρονων παιδιών απο αστυνομικούς ενώ απ'το βάθος ακούγονται τα ουρλιαχτά τους και οι εκλίσεις τους για βοήθεια..
αλλά δεν νομίζω να σ'ενδιαφέρει.. τι να λένε όλα αυτά μπροστά στην βιογραφία του μαγγελάνου;;

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #642 on: December 09, 2008, 19:52:26 »
Να υπενθυμισω απλως για οσους δεν το χουν παρει χαμπαρι οτι επεισοδια δεν εχουμε μονο στην Αθηνα και την Θεσσαλονικη(οπως γινεται συνηθως) αλλα στις περισσοτερες πολεις στην Ελλαδα.. στον Βολο χτες εγιναν τα μεγαλυτερα σε εκταση επεισοδια εδω και πολλες δεκαετιες.. καηκαν ολες οι τραπεζες εγινε επιθεση στο αστυνομικο τμημα στο δικαστηριο και σε αλλα μερη.. σημερα το βραδυ στην Λαρισα τα ιδια και χειροτερα.. στο Ηρακλειο και στα Χανια τα ιδια.. σε Πατρα, Κορινθο, Γιαννενα, Κερκυρα, Κομοτηνη, Σερρες, Βεροια, Δραμα, Τρικαλα, Ροδο και αλλες πολεις που ξεχναω επισης σημειωθηκαν επεισοδια.

Ο μυθος των 200-300 κουκουλοφορων καταρριφθηκε κυριοι.. χιλιαδες σε Αθηνα-Θεσσαλονικη.. χιλιαδες και σ ολη την υπολοιπη χωρα..
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ! Ο κοσμος αντιδραει.. του χουν βαλει την θηλια στον λαιμο(ανεργια,χρεη,σκανδαλα,δανεια,παιδεια,ασφαλιστικο κ.α.) αλλα ηρθε η ωρα που θα την βγαλει απο πανω του και θα την περασει σε αυτους που του πινουν το αιμα καθημερινα!

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ

Γεια σου ρε biv che guevara.

Πάντως εμένα ρε μάγγες στα αρχίδια μου και οι μπάτσοι, στα αρχίδια μου και οι αναρχικοί τελικά. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα μπορώ να πω την γνώμη μου. Ως τότε το μόνο που με απασχολεί πραγματικά είναι η χαμένη ευκαιρία του Αναστασάκου στο 93' και γιατί η Τούμπα δεν είχε φωνή για άλλο ένα παιχνίδι. Τα λέμε ξανά το 2011 στις βουλευτικές.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΡΕ.

ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

makptol

• Guest
« Reply #643 on: December 09, 2008, 19:53:35 »
φιλε τασο οι περισσοτεροι ειναι παιδια γονειων με εξασφαλισμενη δουλεια
(λεφταδες ,ανωτεροι δημοσιοι υπαλληλοι κλπ) δεν εχουν αναγκη το μελλον
τους ειναι εξασφαλισμενο για τους γνωστους αγνωστους μιλαω τα 1.000-1.500
στην αθηνα και τα 50 ατομα στην θεσσαλονικη και λαρισα κλπ.
κανουν τα παιδακια την ¨επανασταση " τους και μετα γυρνανε στην δουλεια του
μπαμπα η διοριζονται στο δημοσιο παλι απο τον μπαμπα.....
ΒΕΒΗΛΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ
......

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #644 on: December 09, 2008, 19:54:05 »
προτείνω στην αστυνομία να παρατήσει τα όπλα της , όλοι να φύγουν α πάνε σπίτια τους ,κι όταν τελείωσουν τα μαγαζιά και οι τράπεζες και δεν υπάρχουν αλλα να κλεψουν όλοι αυτοί οι αλήτες , να τους περιμένετε και στα σπίτια σας εσείς που τους δικαιολογείτε. Αν έρθουν όμως σπίτια σας μην ψάχνετε αστυνομία να σας προστατεψει , να μην παίρνετε τηλέφωνο στο 100. Αλλά εχω την εντύωση ότι όλοι όσοι επικροτούν την αλητεία που γίνεται το τελευταίο τριήμερο είναι του δόγματος μακρυά το αγγούρι από το κώλο μας κι ας είναι και ένα δάκτυλο.

Συλλάβετε τους μην τους δέρνετε αν εσύ από αυτό κατάλαβες ότι επικροτούμε τότε τι να σου πω

υγ: θυμίζω ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται από τα δικαστήρια και όχι από τον κάθε μπάτσο στους δρόμους που κάνει ότι γουστάρει.. αυτά για σένα και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #645 on: December 09, 2008, 20:19:33 »
Τις κρύες γυναίκες που με χαϊδεύουν,
τους ψευτοφίλους που με κολακεύουν,
που απ' τους άλλους θεν παλικαριά
κι οι ίδιοι όλο λερώνουν τα βρακιά,
σ' αυτήν την πόλη που στα δυο έχει σκιστεί,
τους έχω βαρεθεί.

Και πέστε μου αξίζει μια πεντάρα,
των γραφειοκρατών η φάρα,
στήνει με ζήλο περισσό,
στο σβέρκο του λαού χορό,
στης ιστορίας τον χοντρό το κινητή,
την έχω βαρεθεί.

Και τι θα χάναμε χωρίς αυτούς όλους,
τους γερμανούς τους προφεσόρους,
που καλύτερα θα ξέρανε πολλά,
αν δεν γεμίζαν ολοένα την κοιλιά,
υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί,
τους έχω βαρεθεί.

Κι οι δάσκαλοι της νεολαίας γδαρτάδες,
κόβουν στα μέτρα τους τους μαθητάδες,
κάθε σημαίας πλαισιώνουν τους ιστούς,
με ιδεώδεις υποτακτικούς,
που είναι στο μυαλό νωθροί,
μα υπακοή έχουν περισσή,
τους έχω βαρεθεί.

Κι ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος,
κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος,
που συνηθίζει στην κάθε βρωμιά,
αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά
κι επαναστάσεις στ' όνειρά του αναζητεί,
τον έχω βαρεθεί.

Κι οι ποιητές με χέρι υγρό,
υμνούνε της πατρίδας τον χαμό,
κάνουν με θέρμη τα στοιχειά στιχάκια,
με τους σοφούς του κράτους τα 'χουνε πλακάκια,
σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί,
τους έχω βαρεθεί.

Κι οι ποιητές με χέρι υγρό,
υμνούνε της πατρίδας τον χαμό,
κάνουν με θέρμη τα στοιχειά στιχάκια,
με τους σοφούς του κράτους τα 'χουνε πλακάκια,
σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί,
τους έχω σιχαθεί.
Σαν χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί,
τους έχω σιχαθεί.

Κι εγώ σας βαρέθηκα. Βαρέθηκα όλους αυτούς που δικαιολογούν τους κατ' επάγγελμα και εν δυνάμει δολοφόνους του κράτους (και κάθε κράτους), αυτούς που όλος ο λαος ονομάζει μπάτσους (τυχαία άραγε;), αυτούς που το μεσημέρι έλουσαν με χημικά παιδάκια 12 χρονών, αυτούς που τρεις μόνο μέρες μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου έβγαλαν όπλο από τη θήκη και πυροβόλησαν πάλι.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

BLACK DOG

• Guest
« Reply #646 on: December 09, 2008, 20:24:38 »
Φυσικά και όλοι κάποτε γίνονται γρανάζια του συστήματος. Τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή, θα καταργήσουμε και την ανθρώπινη φύση μας; Βεβαίως και όσοι σήμερα σπάνε κάποια στιγμή θα κουραστούν και θα αποτραβηχτούν από το προσκήνιο.

Υπήρξαν άνθρωποι στο παρελθόν (όχι τόσο παλιό όσο νομίζουν ίσως μερικοί) που έχασαν, σπατάλησαν μια ολόκληρη ζωή για να μην βάλουν μια υπογραφή σε ένα κωλόχαρτο. Με μοναδικό όραμα έναν κόσμο καλύτερο που οι ίδιοι γνώριζαν ότι δεν θα τον προλάβαιναν.

Κάθε εξέγερση, μικρή ή μεγάλη, πάντοτε οι "νοικοκυραίοι" θα την αποδίδουν σε αλήτες, πλανημένους κ.λ.π. Αλλά μέσα από τέτοιες εξεγέρσεις κατακτήθηκε η 8-ωρη εργασία, τα ασφαλιστικά δικαιώματα και πολλά άλλα, που η σύγχρονη εξουσία έρχεται να καταργήσει.

Αν δεν υπήρχαν διαχρονικά όλοι αυτοί οι ωραίοι-τρελλοί, με όλα αυτά τα θύματα (και όλα αυτά τα καμμένα μαγαζιά και αυτοκίνητα) δεν θα υπήρχε ποτέ πρόοδος στις λαϊκές διεκδικίσεις.

Επίσης να θυμίσω το τσιτάτο "Αν οι εκλογές άλλαζαν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες".
ρε κουφαλα μες το μυαλο μου εισαι?Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις.επισης σημερα στα κυνηγητα και στα σπασιματα στα γιαννενα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσοι ρουφιανοι ασφαλιτες βουτουσαν ανυποψιαστα 16χρονα μεσα απο τη πορεια και τα τρομοκρατουσαν με ουρλιαχτα και υπουλες γροθιες στα νεφρα.το ηξερα οτι και οι τοιχοι εχουν αφτια...αλλα τοοοοσα πολλα??

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #647 on: December 09, 2008, 20:39:34 »
οι εκλογες μπορουν να αλλαξουν τα πραγματα αρκει να ψηφιζεις με καθαρη συνειδηση, σκεπτομενος, και με στοχο το γενικοτερο καλο της κοινωνιας και οχι μονο για την παρτυ σου.....το αντιθετο δηλαδη απ αυτο που πραττει σημερα ο ελληνικος λαος...

καποιοι αγωνιστηκαν και χυθηκε αιμα για το δικαιωμα της ψηφου,το διακαιωμα στην απεργια,το διακαιωμα να διαδηλωνεις.....

και δεν ειναι πολυ μακρια τα 35-40 χρονια πριν που ολα αυτα μας τα ειχαν στερησει......

μην τα μηδενιζουμε ολα.....αν ειναι ετσι να βγουμε ολοι στους δρομους να σπασουμε ολα τα καταστημα και μετα να παρουμε τα οπλα και να αλληλοσκοτωθουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #648 on: December 09, 2008, 20:47:30 »
Δοξαστε τους!!!!!!!
Μετ.ααπό τόσο χαμό συνεχίζουν να πυροβολούν και σήμερα!!!!!!!

http://2.bp.blogspot.com/_ZlhEFJLJjq0/ST61w0XOS2I/AAAAAAAAA7U/v4vDBj6XzFA/s1600-h/dolofonoi.jpg

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #649 on: December 09, 2008, 21:32:42 »
Διαβάζοντας όλες αυτές τις μέρες τα ποστ στο Φόρουμ, δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτα. Ήταν αναμενόμενο σε μία χώρα που άγεται και φέρεται από τον τηλεοπτικό φακό όσο καμία άλλη στην Ευρώπη, να γυρίσει όλη η φάση τούμπα και να κατηγορηθούν για ακόμη μία φορά οι "γνωστοί άγνωστοι", οι "κουκουλοφόροι", οι "αναρχικοί" και όποιες άλλες ταμπέλες έχουν φορέσει κατά καιρούς οι ρεπόρτερ, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία συντηρούν ένα σύστημα στο οποίο είναι προνομιακοί παίκτες.
Λεηλατούν τα μαγαζιά μας (άραγε πόσοι από μας έχουν μαγαζιά στην Ερμού ή την Τσιμισκή όταν η πλειοψηφία των καταστημάτων ανήκει σε αδηφάγες πολυεθνικές;), κλέβουν το βιός μας και λοιπά.
Δεν περίμενα ο κανόνας στο φόρουμ να διαφοροποιηθεί σε σχέση με ό,τι αντιλαμβάνεται η κοινωνία. Άλλωστε και μεις μικρογραφία της αποτελούμε.
Όαση μέσα στη φασόν ενημέρωση μερικά ωραία κείμενα που είδα από κάτι skyclad, από κάτι λογοθέτηδες, από GtGipas, biv και λίγους ακόμη...
Εκτός από το ότι είστε μειοψηφία, να ξέρετε ότι στο τέλος θα χάσετε.
Και αυτό γιατί κατά τη γνώμη μου η εξέγερση αυτή, όπως και πολλές μετά από την εξέγερση-σταθμό του Μάη, δεν γίνεται με σκοπό να εγκαθιδρύσει κάτι. Γίνεται σαν αντίδραση της σαπίλας που έχει χτίσει το κοινωνικό και οικονομικό μας σύστημα, και μπορεί να έχει διαφορες αφορμές (φοιτητικά ή εργατικά θέματα, ρατσισμό, αστυνομοκρατία ή άλλα), θα ξεσπάσει, θα εκτονωθεί και μετά θα παραιτηθεί από μόνο του. Δεν έχει να εγκαθιδρύσει κάποιο αντι-καραμανλή, το παιχνίδι αυτό έχει χαθεί εγκαταλειφθεί από το μεσοστράτι του αιώνα μας.
Γνωρίζοντας αυτό, χαίρομαι πολύ περισσότερο όταν βλέπω ανθρώπους που δεν πέφτουν στην εύκολη λούμπα της δαιμονοποίησης των "αναρχικών στοιχείων", παρά προσπαθούν να εξηγήσουν τι οδήγησε σε όλα αυτά. O Νίτσε θα το έλεγε κάπως έτσι: "Αυτό που κάνουμε δεν το καταλαβαίνουν ποτέ, μα μονάχα το επαινούν ή το κατηγορούν". Είναι ωραία λοιπόν να βλέπεις ανθρώπους όταν προσπαθούν να το καταλάβουν.

Και θα διακινδυνεύσω μία πρόβλεψη: Το καθεστώς θα βγει ωφελημένο από ολη αυτή την κατάσταση. Όπως συνέβη με τον στρατηγό Ντε Γκωλ, τον εξάρχοντα της καταστολής στη Γαλλία Σαρκοζί και άλλους. Θα ενεργοποιηθούν τα φοβικά σύνδρομα των ευυπόληπτων πολιτών, θα "σωθούμε από το χάος" και πάλι από την αρχή. Αλλά εδώ που τα λέμε, το να κάνεις ένα διεφθαρμένο σύστημα να ματώσει δεν είναι μικρή δουλειά...

Panagiotis4

• Guest
« Reply #650 on: December 09, 2008, 21:34:23 »
http://proxeirotetradio.blogspot.com/2008/12/blog-post_08.html

Παιδιά ακούστε...Μου σηκώθηκε η τρίχα...

JamaicaN

• Guest
« Reply #651 on: December 09, 2008, 21:43:52 »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #652 on: December 09, 2008, 21:56:48 »
petrovgr κανεις δεν διαφωνησε οτι τα συγκεκριμενα γεγονοτα γινονται απο αντιδραση....το ζητημα ομως ειναι ο τροπος της αντιδρασης και το αποτελεσμα που θα φερει.....στο τελος του post σου δινεις ο ιδιος την απαντηση......

αυριο εχει πανελλαδικη απεργια και ειναι μια ευκαιρια με την μαζικοτητα που πιστευω οτι θα εχει να δωθει ενα μηνυμα......του χρονου ερχονται ευρωεκλογες......
βεβαια αυριο τετοια ωρα κανεις δεν θα ασχολειται με την πορεια και την μαζικοτητα της αλλα με τις λεηλασιες και παλι...κ.τ.λ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Bayern4

• Guest
« Reply #653 on: December 09, 2008, 22:08:47 »
petrovg, αυτο λεμε καποιοι εδω μεσα, οτι στην τελικη η λεηλασια που επικρατει στη σημερινη ζουγκλα, στην ουσια βοηθαει το σαπιο συστημα.
μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα.
δε πιστευω ουτε οτι ΟΛΟΙ ειναι αναρχικοι, ουτε πιστευω οτι καηκαν ΜΟΝΟ καταστηματα πολυεθνικων κ ακριβα αυτοκινητα(δηλαδη οτι ζημιωθηκε μονο το κεφάλαιο).
βλεπω οτι τα 15χρονα που φωναζουν μ-γ-δ(τα γουρουνια ειναι πολυ καλα ζωα), κ πετανε κ καμια πετρα που κ που, αυριο μεθαυριο θα ξαναγυρισουνε στον ιδιο οχλο που σιωπα για τα προβληματα του τοπου. οπως κανουν ολοι.
θα ξαναβγουμε να στηριξουμε την πολυεθνικη με τα προιοντα της, τις trendy καφετεριες με τον καφε των 4,5ευρω, θα ξαναλαδωσουμε για το κτεο-για την εφορια, θα ξαναγλυψουμε τον βουλευτη για προσληψη-μεταθεση κ.α.
κ αυτο που πετυχαν με τους βανδαλισμους ειναι να κανουν αυτο που κατηγορουν: δηλαδη την σιωπη των μμε γυρω απο την δολοφονια.
πετυχαν ο κοσμος να αηδιασει οχι μονο για τον δολοφονο αστυνομικο, αλλά κ για τους δεκαδες σε ολη τη χωρα που καινε κ καταστρεφουν ο-τι-δη-πο-τε.
χασαμε ευκαιρια για την απολυτη απαντηση με μεγαλειωδη πορεια.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #654 on: December 09, 2008, 22:57:37 »
Σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι και τι είναι!
Όταν φωνάξαμε πριν μία εβδομάδα στην φυλή, εμάς έλεγαν αλήτες!
Ας τους μάθει όλος ο κόσμος!
Η μαγκιά τους μόνο εκεί περνάει!

http://www.youtube.com/watch?v=zW6R1BEFeNY&eurl=http://paokland.blogspot.com/ (Embedding disabled, limit reached)

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #655 on: December 09, 2008, 23:42:34 »

το καλο ειναι οτι εδω μεσα δεν αναπαραγονται μονο τα ιδια και τα ιδια των πρετεντερηδων.

1. χαιρομαι   που δεν ζω σε μια χωρα που σκοτωνεται εν ψυχρω ενας εφηβος και δεν ανοιγει ρουθουνι.εστω κατι κινειται βρε αδερφε .

2. στο συστημα που θεος μας ειναι η ιδιοκτησια, το χρημα, και μαγκας ιν και γαματος αυτος με την χ5 στην παραλια ειναι φυσικο να εξεγειροντε φιλησυχοι πολιτες που ακουν πρετεντερη να τους λεει ===κριμα για το παιδι,,ντροπη στον φονια,,αλλα κατακεραυνωστε τους πλιατσικολογους....γιαυτους ανησυχει στην ουσια ο πρετεντερης για τι αλλο?,,,

3. οι εκλογες δυστηχως και για μενα ειναι μονο μια βιτρινα...οταν θα σφιξουν τα πραγματα απλα θα τις καταργησουν,,,οσο μας ελεγχουν τα μμε και διαμορφωνουν την ψηφο και την γνωμη μας δεν δημιουργουν κανενα προβλημα...ασε που ετσι κιαλλιως το συστημα να στελνω αντιπροσωπο με πληρεξουσιο καθε 4 χρονια λες και ειμαι εμπορευμα,,να διαχειριστει τα θεματα που αφορουν την ζωη μου ειναι ετσι κιαλλιως αστειο.

4. το πιο επαναστατικο που ειδα αυτες τις μερες ειναι τον πακιστανο με το φοβισμενο βλεμα και τις λιωμενες σολες που δεν εχει στον ηλιο μοιρα να μπαινει στο μαγαζι με την λαμπερη βιτρινα και τα φωτεινα μοντελα στις αφισες,,να κλεβει κινητα η οτι αλλο βρει.

5. ολοι μαλακες ειμαστε γραναζια του συστηματος απλως οι μπατσοι ειναι μαλακες και με την βουλα..φυσικα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι αναμεσα τους...το επαγγελμα ομως...
μπατσος ειναι : ο μισθος  των 600 ευρω- να τον χανεις και να κλαις αντι να τον εχεις αποριψει με αγωνες πρωτα εσυ,,, μπατσος ειναι το χαζοκουτι ,,, μπατσος ειναι οταν το μονο σου χαμογελο να το φερνει ενα καινουργιο αμαξι,,,μπατσος ειναι να κοιτας τον μεταναστατη σαν λεπρο ακομα και αν καταλαβαινεις οτι ειναι λαθος,,, μπατσος ειναι οι τιμες στο σουπερ μαρκετ.

6. φυσικα δεν μιλαμε για επανασταση,,,δεν υπαρχουν στοχοι γραμμη και επιδιωξεις,,για ενα ξεσπασμα μιλαμε...για μια σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.

7. στην κοινωνια με θεο την καταναλωση και τον ατομικισμο,,,που ο πιτσιρικας ακουει για κλεφτες πολιτικους λαμογια, δικαστες απατεωνες, μοναχους-μαφιοζους, εμπορους με υπερκερδη, τραπεζες  λησταρχοι , μαγαζια απο φουρνους μεχρι ρουχαδικα ψευτες , προφυλακτικα καλλυντικα τροφιμα επικινδυνα, κριση να ερχεται, μισθοι τρομου και μπατσους δολοφονους,,,

τι περιμενετε να αισθανετε ο πιτσιρικας? γαμησε μας  εμας, συνιθησαμε στα σκατα ισως μας αρεσουν κιολας πλεον, ο πιτσιρικας ομως τι θα σκεφτει?

8, και αφου του δειξαμε ολα αυτα,,,τωρα θα τον κρινουμε κιολας?

9. η κριση ερχεται λενε οι τρομεροι οικονομολογοι μας...

το μονο καλο ειναι οτι οι πιτσιρικαδες μαθαν απο τα 15 και σε ολη την χωρα να στεκοντε απεναντι στα ματ με μαγκια και ισως φερουν αυτοι καποια στιγμη την επανασταση που χρειαζομαστε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #656 on: December 10, 2008, 00:34:00 »
Ρισκαρω μια προβλεψη: το επομενο βημα θα ειναι η πολιτοφυλακη των "αγανακτισμενων πολιτων"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #657 on: December 10, 2008, 00:36:32 »
βρές κάτι άλλο χόμο γιατί αυτό ήδη γίνεται σε πάτρα - θεσ/νίκη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #658 on: December 10, 2008, 00:40:50 »
και πριν απο μερικες ωρες βικτωρια
ενα βιντεο που εδωσε ο βεντερ πριν ακουστε στο 0.30
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1463312990?bctid=4128532001 (Embedding disabled, limit reached)

αν για καποιον λογω χαθει στο '30 λεει ο αρχηγοε των ματ "Εξαπολυσατε χρυσαυγιτες να τους πιασουμε"
« Last Edit: December 10, 2008, 01:10:44 by northeagle_4 »

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #659 on: December 10, 2008, 00:41:06 »
Εγω λεω οτι το επομενο βημα ειναι να δωσουν περισσοτερα δικαιοματα στους μπατσους και η καταργηση του ασυλου οσον αφορα για τα πανεπιστημια...για τους οπαδους δεν το συζηταω...μαγκες ετοιμαστειτε για μακρονησο....
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...