ολοι αυτοι που "κοπτονται" για την περιουσια του "μεροκαματιαρη" μαγαζατορα αναρωτιεμαι αν εχουν παει σε ΜΙΑ πορεια για το ασφαλιστικο,την παιδεια,την ακριβεια,τον πολεμο ή την αστυνομικη αυθαιρεσια;
επαναλαμβανω......... δεν σπαω ουτε καιω μαγαζια αλλα με αφηνει ΠΑΓΕΡΑ αδιαφορο οταν το κανουν οι αλλοι!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ-ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ"......Ή ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.........ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!
εγω ουτως ή αλλως δεν εχω περιουσια.......ή μαλλον εχω ενα σπιτι που μου εγραψε ο πατερας μου και μπορει να το παρει η τραπεζα γιατι το εφτιαξε με σεισμοπληκτο δανειο που ο παπανδρεου το '81-'82 ειχε πει οτι δεν θα πληρωσει κανεις τιποτε,ηρθε ο σημιτης και ζητησε πισω τα λεφτα,ο κοσμος αναγκαστηκε να τα πληρωσει και τωρα που τελειωσαν οι δοσεις η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ του παρουσιασε νεο λογαριασμο με υπολοιπο τον οποιο τον ειχαν "ξεχασει" και τωρα που ειναι 70 χρονων και παιρνει 500 ευρω συνταξη του ζητανε και αλλα λεφτα για να μην παρουν το σπιτι!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
και δεν κανω προπαγανδα αυτη τη στιγμη και ουτε ειναι η μονη περιπτωση.........υπαρχουν χιλιαδες ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ που ειτε θα αυτοκτονησουν,ειτε θα μεινουν αστεγοι ειτε θα γινουν κλεφτες και εγκληματιες!
ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ;
Επαναλαμβανω.....δεν ειναι αυτη η σωστη κινητοποιηση.......το σπασιμο των αστυνομικων τμηματων,των περιπολικων το καταλαβαινω..........η καταληψη οσο περισσοτερων κρατικων κτιριων ετσι ωστε να παραλυσει το κρατος θα το κανω και ΕΓΩ................. αλλα τα αμαξια και τα μαγαζια δεν προσφερουν τιποτε......ενα μπαχαλο μονο.........
Αλλα να πω και κατι τελευταιο..........την κυριακη εδω στην πατρα οταν εκτος απο τις τραπεζες και τα μπατσο-αυτοκινητα επιχειρησαν να σπασουν ενα μαγαζι και ΕΜΕΙΣ οι διαδηλωτες ημασταν ακομη στην πορεια "εφαγαν" ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΥΧΑ με αποτελεσμα να σταματησουν την προσπαθεια διαλυσης του μαγαζιου!
Αυτο δειχνει οτι ο κοσμος εχει κριτηριο.......αλλο το ΕΧΘΡΙΚΟ κρατος και οι τραπεζες που σου πινουν το αιμα και αλλο ενα μαγαζι ή ενα αυτοκινητο!
Παντως εστω και λανθασμενα υπαρχουν παιδια που ειναι οργισμενα,ανησυχουν δεν καθονται απαθεις σε εναν καναπε να τους ΒΙΑΖΟΥΝ και να χαιρονται!
Η ΛΑΘΟΣ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ!
Η ΔΡΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ......ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!
οι μαθητες και οι φοιτητες αλητες και κωλοπαιδα............
οι εργαζομενοι συντεχνιες υποκινουμενοι απο ιδιοτελη συμφεροντα και κομματα.........
οι συνταξιουχοι κακως ζουνε(πω δεν ψοφανε με τετοια συνταξη;) ή εστω αυτοι που ζουνε γιατι δεν εχουν παει οπως καποιοι αλλοι στη βουλγαρια μεταναστες για να ζησουν;
αντιθετα............
αυτος που ειναι στο σπιτι του ειναι Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!
ειναι αυτος που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ τα δικαιωματα του!
ειναι ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ που τον "γδερνουν" οι εμποροι(που τωρα μεταμορφωθηκαν σε μεροκαματιαρηδες), ειναι ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ που δεν εχει να πληρωσει το αυτοκινητο που απο την αρχη ανηκει στην τραπεζα και οταν θα παρει την κυριοτητα θα πρεπει να το αλλαξει γιατι θα εχει παλιωσει και θα πρεπει να παρει εκ νεου δανειο.............
ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!