Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 96047 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #400 on: December 08, 2008, 17:11:02 »
Αναδημοσιευω απ το θεμα για Θ4 γιατι ασχολειται με αστυνομια:
Το ισόπαλο αποτέλεσμα της Κυριακής για εμάς περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς καμία αθλητική επιτυχία ή αποτυχία δεν βρίσκεται πάνω από την αξία την ανθρώπινης ζωής. Η εν ψυχρό δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού από την αστυνομία, το οποίο θα μπορούσε να είναι ο αδερφός μας, το παιδί μας, ο συμμαθητής μας, ή ο φίλος μας, έχει συγκλονίσει τους πάντες. Το τραγικό αυτό γεγονός ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, καθώς η ατιμωρησία και η επιβράβευση βασανιστηρίων, απαγωγών, ξυλοδαρμών των ανδρών(Wink της αστυνομίας και η κάλυψη των παραπάνω πρακτικών από την πολιτική εξουσία, με δηλώσεις όπως <<εσείς είστε το κράτος>> ή ότι οι αστυνομικοί είναι οι <<πραίτορες>> της δημοκρατίας, καλλιέργησε μια αρρωστημένη νοοτροπία στους αστυνομικούς. Θεώρησαν λοιπόν οι <<Μάγκες>> ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι γουστάρουν, να δρουν με πλήρη ασυδοσία και να καταπατούν την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των πολιτών. Εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουμε υποστεί πολλές φορές τα παραπάνω, με τελευταία τα γεγονότα του προηγούμενου Σαββάτου, όπου οι αστυνομικοί έβριζαν χυδαία τους εκδρομείς μας, απήγαγαν οπαδό, ξυλοφόρτωναν με μανία ανήλικα παιδιά και έσπασαν τζάμια λεοφωρείων με τα γκλομπ τους. Γι αυτό λοιπόν εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Αλέξανδρου και την αλληλεγγύη μας σε όσους βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στους δρόμους και διαμαρτύρονται. Όσοι κλαίνε για τις περιουσίες των τραπεζών και των πολυεθνικών που καταστρέφονται και όχι για την ζωή ενός αθώου παιδιού, μας αφήνουν αδιάφορους και δεν τους ευχόμαστε να συμβεί το ίδιο στο παιδί τους.
http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
Μπραβο στα παιδια της 4
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

mpougatsas

• Guest
« Reply #401 on: December 08, 2008, 17:13:45 »
Ενα αθώο παιδάκι χάθηκε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ξυπνήστε επιτέλους.
αν δεν μπορείτε να καταλάβετε την αγανάκτηση και δε σας αγγίζει το γεγονός τουλάχιστον σεβαστείτε αυτούς που την νιώθουν.

*αλλιώς ξαναλλάχτε πλευρό, πάμε να σηκώσουμε το champions league τώρα..

Callahan

• Guest
« Reply #402 on: December 08, 2008, 17:14:01 »
Εγώ παλικάρι μου ήμουν δίπλα. Ξέρεις πόσους αναρχικούς με "διακριτικά του ΠΑΟΚ" αρπάζαμε και τους βγάζαμε απο την πορεία. Όλοι οι συνδεσμοι έκαναν αγώνα για αυτές τις καταστάσεις. Όσα αδέρφια ήταν στις πορείες μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Στην ΔΕΘ κατέβηκαν οικογένειες, Θάσος, δεν κατέβηκαν κουκουλοφόροι.

Το θέμα στην ΔΕΘ είναι πως και 100 χιλιάδες να μαζευόμασταν άμα δεν γινόταν ότι έγινε δεν θα μας άκουγε κανείς . Σου λέει κάτι αυτό ? Σύγκρινε τις καταστάσεις λίγο δεν διαφέρουν και πολύ . Τους χτυπάς μέχρι να καταλάβουν ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα

Διαφωνώ απόλυτα. Να κάνουμε καταστροφές για να ακουστούμε. Όλοι οι "καθως πρέπει" μας χλεύασαν. Κατεβήκαμε οικογένειες, για να μάθουμε το βράδυ ότι είμασταν Ηοοligan ( με αμερικάνικη προφορά). Και στην τελική, μας άκουσε κανείς; Πάλι μόνοι μας δεν παλεύουμε με τα σκατα;

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #403 on: December 08, 2008, 17:15:00 »
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!!!!!!
ΠΑΟΚ παντου!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #404 on: December 08, 2008, 17:17:22 »
Τα κυλικεία και οι περιπτεράδες,πώς προκαλούνε δηλαδή ρε νικ;

Callahan

• Guest
« Reply #405 on: December 08, 2008, 17:18:20 »
Τι να λέμε ρε Νικ, αφού αδέρφια μας και δεν μας πιστεύουν, και ακούνε τα Βαζελογαύρικα μέσα για την "κατάντια" του Λαού του ΠΑΟΚ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #406 on: December 08, 2008, 17:20:27 »
Åãþ ðáëéêÜñé ìïõ Þìïõí äßðëá. ÎÝñåéò ðüóïõò áíáñ÷éêïýò ìå "äéáêñéôéêÜ ôïõ ÐÁÏÊ" áñðÜæáìå êáé ôïõò âãÜæáìå áðï ôçí ðïñåßá. ¼ëïé ïé óõíäåóìïé Ýêáíáí áãþíá ãéá áõôÝò ôéò êáôáóôÜóåéò. ¼óá áäÝñöéá Þôáí óôéò ðïñåßåò ìðïñïýí íá ôï åðéâåâáéþóïõí. Óôçí ÄÅÈ êáôÝâçêáí ïéêïãÝíåéåò, ÈÜóïò, äåí êáôÝâçêáí êïõêïõëïöüñïé.

Ïê óôçí ÄÅÈ åß÷å ìåãÜëç ìåñßäá áíáñ÷éêþí… ¼÷é ðùò üëïé ïé ÐÁÏÊôóÞäåò Þôáí ðáíáãßåò…
Óå Üëëåò ðåñéðôþóåéò ðÜëé áíáñ÷éêïýò åß÷áìå..(;) Óôá äéüäéá áêïëïõèïýóáí ìå äéêÜ ôïõò áìÜîéá ìÝ÷ñé åêåß ãéá íá ôá óðÜóïõí;; óôïí áãþíá ìå ôçí ãñéÜ ðÜëé üóïé êÜíáíå öáóáñßåò Þôáí áíáñ÷éêïß;; Ìå ôá óêïõëßêéá; ìå ôá ÷áíïýìéá; ìå ôïõò gay;;
ÌÝóá óôçí ôïýìðá üôáí ôá óðÜæáíå áíáñ÷éêïß Þôáí;;; ¹ ìÞðùò ÐÁÏÊôóÞäåò áíáñ÷éêïß;
Ìéá öùôïâïëßäá ãéá êÜèå êáñùôßäá..Áíáñ÷éêïß;;
ÁõôÜ åßíáé ðáñÜäåßãìáôÜ ôþñá; Ãñéá, ÷áíïýìéá,äéüäéá, ìåò ôçí Ôïýìðá êëð; Åßäåò åóý íá êáôáóôñÝöåôáé ç ðåñéïõóßá ôïõ êüóìïõ óå áõôÝò ôéò ðåñéðôþóåéò; Á, èá ôñåëáèïýìå ôåëåßùò. Åãþ ìßëçóá ãéá óôï÷åõìÝíç áíôßäñáóç, êáé áõôü åßíáé ðïõ ãßíåôáé.

¼ôáí ãßíïíôáé öáóáñßåò óôïõò ãýñï äñüìïõò…
ËÝíå ôïõò êáôïßêïõò íá ðÜñïõí  ôá áìÜîéá ãéá íá ìçí ôá óðÜóïõíå ïé ðÝôñåò;; Ï×É.
Ñß÷íåéò êáé üðïéïí ðÜñåé...ÁìÜîé, ôæáìáñßá áíôßðáëï ïìÜäáò êëð…
Äåí ìðïñåß íá ãßíåé óýãêñïõóç ÷ùñßò íá óðÜóåé êÜôé.. åóêåììÝíá êáé ìç ðÜíôá…

Óôçí ÄÅÈ ôá óðÜóáíå ãéá íá áêïõóôïýíå..
ÁõôÝò ôéò ìÝñåò íá áêïõóôïýíå èÝëïõí ¼ËÏÉ, ÌáèçôÝò, êáèçãçôÝò, áðëüò êïóìÜêçò êáé Áíáñ÷éêïß (üðïõ ãÜìïò êáé ÷áñÜ)
Ôï üôé äåí åßíáé ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ áõôü äåí ðÜåé íá ðåé ðùò äåí ìðïñïýí íá áíôéäñÜóïõí Ýíôïíá..

Ôï èÝìá ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôï ôé Ý÷ïõìå óðÜóåé (ðÜñá ðïëëÜ) áò ôï áöÞóïõìå åäþ, ãéáôß Ý÷ïõìå êÜíåé ðïëëÜ óáí ëáüò…

Ôï åðßêáéñï èÝìá åßíáé ðùò óêïôþèçêå Ýíáò íåáñüò ðÜíù óôï  Üíèïò ôéò çëéêßáò ôïõ..
Áí ìáò åðéôñÝðåôå íá óðÜìå óå Üëëá ãÞðåäá ãéáôß ìáò äþóáíå 1,500 åéóéôÞñéá, ôüôå áò ôïõò åðéôñÝøïõìå íá êÜøïõí ôá Á.Ô ãéáôß êáèáñßóáíå Ýíáí áèþï íåáñü…

ÔÅËÏÓ!

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

mpougatsas

• Guest
« Reply #407 on: December 08, 2008, 17:21:13 »
τι να σε πιστέψουμε ρε κάλαχαν δεν τα χουμε δει με τα μάτια μας τα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επισόδια από μερίδα οπαδών μας;;; θα μας βγάλετε και τυφλούς τώρα;;

Callahan

• Guest
« Reply #408 on: December 08, 2008, 17:22:17 »
Τα κυλικεία και οι περιπτεράδες,πώς προκαλούνε δηλαδή ρε νικ;

Αυτά τα έσπασε ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ; Πλάκα κάνετε; Έχετε κατέβει ποτέ να δείτε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, και πως τα "παιδιά από το ΑΠΘ" ξεχύνονται στους δρόμους για να κάνουν μανούρες; Από δίπλα μας περνάνε..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #409 on: December 08, 2008, 17:22:43 »
fatal προσδιορισε τοπο χρονο να σε πω ετσι αοριστα εγω δεν θυμαμε να εγινε κατι τετοιο
ΠΑΟΚ παντου!!!

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #410 on: December 08, 2008, 17:25:02 »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #411 on: December 08, 2008, 17:27:03 »
Τι να λέμε ρε Νικ, αφού αδέρφια μας και δεν μας πιστεύουν, και ακούνε τα Βαζελογαύρικα μέσα για την "κατάντια" του Λαού του ΠΑΟΚ.
Τι να λέμε;Τι να λέμε.έχω δει δικούς μας να κλοτσάνε τα τουρνικέ.Έχω δει δικούς μας να καίνε καρεκλάκια στη Τούμπα,ως διαμαρτυρία στο γου.
είδα και πέρυσι στη πορεία προς το Μακεδονίας Θράκης πως καβατζόναν δικοί μας τα περίπτερα.

Αυτά τα ίδια με τα μάτια μου άκουσες;Φάε εσύ το παραμύθι του τέλειου λαού του ΠΑΟΚ.άντε και παράτα μας.

Ή άντε πες μου αν τα πλοία δεν είχαν ούτε μία υλική ζημιά στο κατέβασμα με όφη.(και άντε εδώ κρατάω μια επιφύλαξη γιατί δεν ήμουν,αλλά μου τα πανε,στα άλλα όμως ήμουν παρών)

Που θα με πεις ότι τρώω και παπά από τα ράδια και μμε,που ούτε καν τα ακούω.Πετάμε μια μαλακία,τσατίζουμε τον άλλον,και όλα ΟΚ.

βγήκαμε τελείως οφ τόπικ.

Callahan

• Guest
« Reply #412 on: December 08, 2008, 17:27:26 »
τι να σε πιστέψουμε ρε κάλαχαν δεν τα χουμε δει με τα μάτια μας τα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επισόδια από μερίδα οπαδών μας;;; θα μας βγάλετε και τυφλούς τώρα;;

Χωρίς λόγο επεισόδια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν κάνει. Και αν θες προσδιορισε και θα σου πω. Η γράμμη που περνάνε οι οργανωμένοι, και το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι αυτή. Όχι επεισόδια, ειδικά αν δεν προκληθούμε.

mpougatsas

• Guest
« Reply #413 on: December 08, 2008, 17:29:38 »
fatal προσδιορισε τοπο χρονο να σε πω ετσι αοριστα εγω δεν θυμαμε να εγινε κατι τετοιο
πάρε σαν παράδειγμα το πλιάτσικο που γίνεται στις στάσεις των λεοφωρείων στις εκδρομές.. για να μην επεκταθώ και σε άλλα που δεν θέλω να αναφέρω γιατί μου προκαλούν θλίψη και εκνευρισμό.

edit: ξαναλλάχτε πλευρό, παίζουμε με μπόκα για το διηπειρωτικό

Callahan

• Guest
« Reply #414 on: December 08, 2008, 17:31:41 »
Τι να λέμε;Τι να λέμε.έχω δει δικούς μας να κλοτσάνε τα τουρνικέ. - (Και δεν τους μοίρασες φάπες;) Έχω δει δικούς μας να καίνε καρεκλάκια στη Τούμπα,ως διαμαρτυρία στο γου.(δεν προκλήθηκαν οι οπαδοί;)
είδα και πέρυσι στη πορεία προς το Μακεδονίας Θράκης πως καβατζόναν δικοί μας τα περίπτερα. (αυτό δεν το είδα εγώ, δεν ξέρω εσύ που το είδες)

Αυτά τα ίδια με τα μάτια μου άκουσες;Φάε εσύ το παραμύθι του τέλειου λαού του ΠΑΟΚ.άντε και παράτα μας.

Ή άντε πες μου αν τα πλοία δεν είχαν ούτε μία υλική ζημιά στο κατέβασμα με όφη.( δεν προκλήθηκαν οι οπαδοί;)

Που θα με πεις ότι τρώω και παπά από τα ράδια και μμε,που ούτε καν τα ακούω.Πετάμε μια μαλακία,τσατίζουμε τον άλλον,και όλα ΟΚ. (κατα την γνώμη μου τρως τον παπά και τις μαλακίες εγώ πάντως δεν τις πετάω.Εσύ;)

βγήκαμε τελείως οφ τόπικ.

mpougatsas

• Guest
« Reply #415 on: December 08, 2008, 17:35:28 »
Χωρίς λόγο επεισόδια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν κάνει. Και αν θες προσδιορισε και θα σου πω. Η γράμμη που περνάνε οι οργανωμένοι, και το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι αυτή. Όχι επεισόδια, ειδικά αν δεν προκληθούμε.

μην μπερδεύεσαι... αλλο το τι πρέπει να γίνεται κι αλλο το τι γίνεται.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #416 on: December 08, 2008, 17:36:09 »
καθαρόαιμα ΠΑΟΚτσάκια, μαλώνουν για το πόσο καθαρός είναι ο ΛΑΟΣ μας. Γουστάρω...
Αφού συμφωνείτε ότι είναι απαράδεκτο να κάνεις επεισόδια χωρίς λόγο δεν επιστρέφουμε στο θέμα του τόπικ που έχει να κάνει με την Ελληνική Αστυνομία;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

fatal_invasion

• Guest
« Reply #417 on: December 08, 2008, 17:37:50 »
ωραία,πάμε λοιπόν.Τα τουρνικέ προκάλεσαν τους οπαδούς.
τα καρεκλάκια της τούμπας προκάλεσαν τους οπαδούς.(άλλο το να σε προκαλεί η διοίκηση και άλλο να κάνεις ζημιά στο ίδιο το σωματείο που αγαπάς επειδή σε φταίει η διοίκηση,συνεπώς δεν προκλήθηκαν.
τα πλοία πώς προκάλεσαν τους οπαδούς.Η ναυτιλιακή ναι,αλλά έτσι έκρινε.προκλητική ήταν η στάση της,όταν και δέχθηκε να μεταφέρει τους οπαδούς του γάυρου.
όσο για τη πορεία προς το μακ θράκης τα είδα.

τα υπόλοιπα μεσω πμ.

Ναι,λοιπόν,ο Δικέφαλος έχει δίκιο.Η ελλ.αστυνομία δεν ειναι καλη. ;D ;D
« Last Edit: December 08, 2008, 17:44:52 by fatal_invasion »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #418 on: December 08, 2008, 17:39:32 »
fatal οκ αστο αλλη φορα σε αλλο τοπικ το συζηταμε.
για να μπουμε παλι στο θεμα το βατοπεδι εξαφανιστικε απο ΜΜΕ και θα φωναζω και θα το λεω για αυτο εγινε οτι εγινε
Οταν ειχαν προβλημα με τις καμερες στα γηπεδα απο την αρχη προστασιας προσωπικων δεδομενων καθαρισαν το παλικαρακι στην αθηνα οι γαυροι και την αλλη μερα ετοιμο το σχεδιο.
και πολλα αλλα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Callahan

• Guest
« Reply #419 on: December 08, 2008, 17:43:04 »

μην μπερδεύεσαι... αλλο το τι πρέπει να γίνεται κι αλλο το τι γίνεται.

Εγω μιλάω για το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ. Δεν θα απολογούμαι για τους δύο τρείς μεθυσμένους, τους οποίους και κυνηγάω (με όλα τα επακόλουθα), όταν τους δώ. Και πολλοί κάνουν το ίδιο με εμένα. Γι αυτούς απολογούμαι. Χθές στα τουρνικέ πάλι μάλωσα με ένα μικρό επειδή ήθελε να μπει τζάμπα. Δουλειά μας είναι , και να συναιτήσουμε τους υπολοίπους.

edit: sorry last off-topic post