Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 94668 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #340 on: December 08, 2008, 14:36:33 »
Σώστος, ο Μπάμπης. Ισονομονία και εφρμογή των νόμων. Οι επαναστάσεις που γίνονται στην πλάτη μου (μας), πονάνε πώς να το κάνουμε. Και ο καμένος από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Υ.Γ. Φίλε mpoygatsa πές μου αν θέλεις που δεν συμφωνείς στην πρόταση αυτή. Αν φαίνεται ότι δίνω άλλοθι στο φονιά, δεν ήταν πρόθεση μου. Φταίει ο κεράτας. Καυγάς με έναν δεν γίνεται όμως. Και ο νεκρός ευθύνεται λιγότερο, έως καθόλου ως ανήλικος. Η "τραγικοί" κατά πολλούς - αδιαφοροι λεφτάδες γονείς;

edit: Το ίδιο είναι να σταματάς για την ανάγκη σου, με το να σπάς περιπολικά; Ε, όχι...
« Last Edit: December 08, 2008, 14:46:49 by Callahan »

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #341 on: December 08, 2008, 14:38:14 »
Kαλαχαν,εγώ που δεν είμαι απο ζάμπλουτη οικογενεια και έχω μάθει να μην ανακατεύομαι με τα πίτουρα,και με έχουν αποτρέψει να σπάσω περιπολικό,ξες τι έχω τραβήξει επειδή είπα κάτι σε κάτι μπάτσους??Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση εκφοβισμού με συνδρομή της ασφάλειας.
Που να φανταζόμουν τι θα γινόταν λίγους μήνες μετά και πως
μετά απο αυτό που έγινε να θεωρούμε και τυχερός που δεν εξωστρακίστηκε καμιά σφαίρα πάνω μου.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #342 on: December 08, 2008, 14:39:44 »
Η "τραγικοί" κατά πολλούς - αδιαφοροι λεφτάδες γονείς;

Πες μου πώς στην ευχή το έχεις συμπεράνει αυτό που λές και ξαναλές;
Πώς στοιχειοθετείται;

υγ.Εκτός αν τους γνωρίζεις προσωπικά οπότε πάω πάσο.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Callahan

• Guest
« Reply #343 on: December 08, 2008, 14:41:28 »
Kαλαχαν,εγώ που δεν είμαι απο ζάμπλουτη οικογενεια και έχω μάθει να μην ανακατεύομαι με τα πίτουρα,και με έχουν αποτρέψει να σπάσω περιπολικό,ξες τι έχω τραβήξει επειδή είπα κάτι σε κάτι μπάτσους??Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση εκφοβισμού με συνδρομή της ασφάλειας.
Που να φανταζόμουν τι θα γινόταν λίγους μήνες μετά και πως
μετά απο αυτό που έγινε να θεωρούμε και τυχερός που δεν εξωστρακίστηκε καμιά σφαίρα πάνω μου.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Μάλλον δε διάβασες τι έγραψα. Οι "γνωστοί -άγνωστοι", αύριο θα έιναι σπίτι τους, γιατί βολεύουν το σύστημα, γιατί θα τους βγάλει κάποιος αριστερός πολιτικός και πάει λέγοντας. Εγώ και εσύ θα περάσουμε ή έχουμε περάσει τα πάνδυνα. Ρίξε μια ματία στην πίσω σελίδα, να δεις ολόκληρο το post.

Callahan

• Guest
« Reply #344 on: December 08, 2008, 14:43:28 »
Πατέρας πολ. μηχανικός διευθυντής σε υποκατάστημα τράπεζας, μητέρα ιδιοκτήτρια χρυσοχϊου.. Φίλοε αρνέα4

Bayern4

• Guest
« Reply #345 on: December 08, 2008, 14:46:26 »
ΠΑΟΚ - Θρησκεία - Δημοκρατία
Ούτε φασισμός, ούτε αναρχία

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
« Reply #346 on: December 08, 2008, 14:46:49 »
Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει με το αν έχουν ή όχι οι
γονείς του λεφτά αλλά για το ότι όπως λες δεν του δώσαν την σωστή
αγωγή και ήταν αδιάφοροι!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #347 on: December 08, 2008, 14:49:20 »
Δυστηχώς και πάλι αυτό το τραγούδι από την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ πιό επίκαιρο από ποτέ...

http://www.youtube.com/watch?v=F-OXdCrbQdA

23 χρόνια μετά...

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Callahan

• Guest
« Reply #348 on: December 08, 2008, 14:50:44 »

Ρε συ αρνέα τι δουλεια είχε το παιδί στα εξαρχεια, με άλλους τριάντα να κάνει ντου σε περιπολικό. Με το ίδιο σκεπτικό, εμείς τους μπάτσους στην Τούμπα έπρεπε να τους κρεμάσουμε από τα κάγκελα. Αλλά γιατί δεν το κάνουμε; Να η απάντηση, γιατι κάποιος τους περισσότερους από εμάς φρόντισε να τους εμφυσήσει, αν μή τι άλλο, έστω λίγη λογική.

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #349 on: December 08, 2008, 14:51:21 »
Καλαχαν Το εγραψα με αφορμη αυτό που είπες οτι '' τι ήθελε και ανακετεύεται με τα πίτουρα''. Μπορεί και κάποιος που δεν ανακατεύεται
με τα πίτουρα όπως λες να του ρθει καμια εξωστρακισμένη σφαίρα.Εγω όταν περνάω μπροστά απο ενα χοιροστάσιο δε νιώθω ασφάλεια
αλλά νιωθω οτι κινδυνεύω.Και πλέον ο κίνδυνος είναι εφικτός.

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ (ποτέ δε ξες τι γίνεται)
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #350 on: December 08, 2008, 14:56:30 »
ÁÉÓ×ÏÓ….

ÁõôÜ äåí ãßíïíôáé ôï 2008 ñå ðáéäéÜ…

¼ôé êáé íá Þôáí áõôü ôï ðáëéêÜñé… Áíáñ÷éêüò, Áñéóôåñüò, óå üôé êáé íá ðßóôåõå, üôé êáé íá Ýêáíå, üóåò öùôéÝò êáé íá Ýâáëå…(áí Ýâáëå)…
Äåí íïìßæù íá åß÷áíå ôçí áîßá ìéá æùÞò, Ï×É !!

Áí åßíáé Ýôóé êáé ïé ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ êÜíïõí ðïñåßåò äéáìáñôõñßáò Þ üôáí êÜíïõí åðåéóüäéá óôá ãÞðåäá, íá óôÞíïõí ïé ìðÜôóïé Ýíá ðïëõâüëï êáé íá èåñßæïõíå.. ôï ßäéï åßíáé..

Ïé ìðÜôóïé ëÝíå ðùò ôï ðáëéêÜñé (15 åôþí) Ýêáíå åðßèåóç óôï ðåñéðïëéêü..
¢ëëïé, ïé áõôüðôåò ìÜñôõñåò ëÝíå ðùò äåí Ýêáíå êÜôé ôñïìåñü..
Ïé ìðÜôóïé ëÝíå ðùò ðõñïâüëçóáí 3 öïñÝò..
Ôï âßíôåï (åñáóéôå÷íéêü) ôçò äïëïöïíßáò Ý÷åé 2 ðõñïâïëéóìïýò êáé ïé áõôüðôåò ìÜñôõñåò ëÝíå ðùò Ýñéîå åí øõ÷ñþ óôï ðáéäßá êáé ü÷é óôïí áÝñá êáé ðñÜóéíá Üëïãá.

Ïé ìðÜôóïé èá ðïýíå üôé èÝëïõí, áëëÜ èÝëù íá äù ðïéá èá åßíáé ç ôéìùñßá ôïõ / ôïí ìðÜôóùí ðïõ Ýêáíáí áõôü ðïõ Ýêáíáí.

¼ðùò åßðá, üôé êáé íá êÜíåéò äåí íïìßæù íá Ý÷åé ôçí áîßá ðïõ Ý÷åé ç æùÞ åíüò íåáñïý ðáéäéïý ðïõ äåí Ý÷åé ðñïëÜâåé íá æÞóåé..

Áí åßíáé äõíáôüí íá âëÝðïõíå Üíôñåò ôùí ìáô ôá ðáíü ãéá ôïí íåáñü êáé íá áêïýíå ôá óõíèÞìáôá êáé íá êÜèïíôáé íá ãåëÜíå ìå áõôÜ ðïõ âëÝðïõíå êáé áêïýíå ìðñïóôÜ óå Ýíáí åîïñãéóìÝíï ëáü.

ÔÅÑÌÁ ôá êëåéóôÜ óôüìáôá.. Þñèå ï êáéñüò ôçò áíôßäñáóçò ãéáôß üðùò ðÜìå óôá ôÝóóåñá èá êáèüìáóôå áðü ìüíïé ìáò…

Callahan, êáé åãþ ìðïñåß íá ðÜù óôï ãÞðåäï, íá ãßíïõí åðåéóüäéá, ìðïñåß íá óõììåôÝ÷ù ìðïñåß êáé ü÷é…
ÁëëÜ áí ðÝóù íåêñüò áðü ôçí óöáßñá Þ ôï áíåëÝçôï îýëï ôïõ ìðÜôóïõ, èá öôáßíå ïé ãïíåßò ìïõ (ðëïýóéïé/öôù÷ïß) ðïõ ìå Üöçóáí íá ðÜù óôï ãÞðåäï íá äù Ýíáí áãþíá Þ ðïõ âãÞêá óôïõò äñüìïõò íá öùíÜîù ãéáôß åßìáé áíôßèåôïò ìå ôçí êõâÝñíçóç?

Äåí Ý÷ù äéáâÜóåé ðïéï ðßóù êáé ãéá áõôü áðáíôÜù Þ åðåìâáßíù óôá ëåãüìåíá óïõ..
Íáé ìå ôïí ôñüðï ðïõ ôá ãñÜöåéò öáßíåôå íá åßóáé ìå ôïí öïíéÜ.

ÖéëéêÜ ÐÁÍÔÁ.

ÓÔÇÍ ÐÕÑÁ ÌÐÁÔÓÏÉ ÓÁÍ ÊÁÉ ÁÕÔÏÕÓ !!!!!!!!!!!

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Callahan

• Guest
« Reply #351 on: December 08, 2008, 14:57:12 »
Κίνδυνος υπάρχει, και αν γλιστρήσεις από τις σκάλες το πρωί και σκοτωθείς. Το θέμα είναι πόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να σκοτωθείς στην εμπόλεμη ζώνη.

Υ.Γ. Ο Μπάτσος ξεκάθαρα, έριχνε στο ψαχνό, πως να το κάνουμε. Ποιος είπε το αντίθετο;

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #352 on: December 08, 2008, 14:59:14 »
Callahan τότε ρε φίλε πρέπει να κόψεις και το γήπεδο.Τι δουλειά έχεις στην Τούμπα,την ώρα που θα γίνονται , κάποια στιγμή κάποια επεισόδια?

Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε?Δηλαδή κάποιος δεν μπορεί να πάει όπου γουστάρει.

Και κόψτε το παραμύθι με τα 30 άτομα,έχει λήξει από προχθές

Callahan

• Guest
« Reply #353 on: December 08, 2008, 14:59:39 »
Θλίψη για τον θάνατο ενός ανηλίκου, ναι. Αλλά, ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε ο νεαρός "ανακατεύονταν με τα πίτουρα". Και μεγαλύτερη ευθύνη έχουν σίγουρα οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ γονείς του παιδιου, που μάλλον είχαν με κάτι "καλύτερο" να ασχοληθούν, παρά να αποτρέψουν τον γιο τους από το να σπάει περιπολικά.

Τέλος πάντων, αλλού ήθελα να καταλήξω.
Χθες, στις οδομαχίες  στην Αθήνα, για να προστατέψουν τις περιουσίες του κοσμάκη, βρέθηκαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ. Στη Φυλή, αν άκουσα καλά βρέθηκαν 6 (η 60! όπως άκουσα σε κάποιο ράδιο). Έτσι για να ξεδώσουν λίγο, να προπονηθούν με του ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Να ψηθούν με τους "άγριους".

Περίλυπος είδα, τον υπουργό εσωτερικών με ύφος κλαμένου κακομοίρη, να απολογείται και να λέει ότι προτιμά να βλέπει την αστυνομία ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ! και ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΖΟΜΕΝΗ!, όταν έχει απέναντι της τον όχλο. Να παρακολουθεί τους ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ να καταστρέφουν την δημόσια και ιδιοτική περιουσία ΜΑΣ (έξω από το ΑΠΘ το 2003 μου έκαναν 1200ευρώ ζημιά στο αμάξι). Ενώ τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, επιτρέπεται να τους εξευτελίζεις και να τους δέρνεις μέχρι αηδίας.

Συνελήφθησαν εχθές: 5 άτομα στην Πάτρα, 6 στην Αθήνα κλπ, επειδή κατέστρεφαν και ρήμαζαν. Που βρίσκονται αυτοί σήμερα;; Απάντηση: Στα σπίτια τους.
Αν συλάμβαναν έναν από ΕΜΑΣ, έξω η μέσα σε κάποιο γήπεδο, γιατι η περηφάνια μας δεν επιτρέπει καρπαζιές και φασιστική συμπεριφορά, που θα ήμασταν σήμερα;; Απάντηση: Κορυδαλό - Διαβατά.

Και μην τολμήσει κανένας να μιλήσει για ιδανικά και πιστεύω και ελευθερίες. Γιατί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ τα ιδανικά του προβάλει εδώ και δεκαετίες, όπως πρέπει και στοχεύει εκεί που πρέπει. Δεν ζημιώνει αθώους για να πλήξει "και καλά" το κατεστημένο. Περίτρανη απόδειξη η χθεσινή παρουσία μας στο γήπεδο, χωρίς μπάτσους χωρίς τίποτα. Γιατί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ξέρει να αγωνίζεται, ξέρει και να σέβεται. Αυτή είναι η ιστορία μας.

apostolos

• Guest
« Reply #354 on: December 08, 2008, 15:00:01 »
A μπα? Απαγορεύεται κάποιος να πηγαίνει κάποιος και στα Εξάρχεια ρε συ Κάλαχαν? Από πότε? Εγώ εκεί έμενα 3 χρόνια, κινδύνευε η ζωή μου και δεν το ξερα?
Πάμε παρακάτω. Τι μολότοφ και ιστορίες συνεχίζετε και λέτε? Ο συγκεκριμένος νεαρός ίσως να μην έκανε και τίποτα.... Κάποιοι τσαμπουκαλέψαν τους μπάτσους, οι οποίοι παρκάρανε, ψάξαν ψυχραιμότατοι να τους βρουν και πυροβολήσαν εν ψυχρώ, και πάτε να τους δικαιολογήσετε? Πλάκα μας κάνετε ρε?  15 χρονών παιδάκι ρε, τις φωτογραφίες του τις είδατε? Το πυροβολάς αυτό το παιδάκι?

Ντροπή ρε

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
« Reply #355 on: December 08, 2008, 15:00:54 »

τι δουλεια είχε το παιδί στα εξαρχεια, με άλλους τριάντα να κάνει ντου σε περιπολικό.

Αυτή είναι η επίσημη γραμμή των καναλιών(όλοι ξέρουμε το ρόλο τους και την αντικειμενικότητά τους) που καταρρίφθηκε από τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων.
Μη βασίζεσε στο τι λένε τα κανάλια...
Άλλωστε σαν ΠΑΟΚσης θα το ξέρεις καλύτερα ότι το μαύρο γίνεται πολύ εύκολα για τα μμε άσπρο!

Callahan

• Guest
« Reply #356 on: December 08, 2008, 15:02:54 »
A μπα? Απαγορεύεται κάποιος να πηγαίνει κάποιος και στα Εξάρχεια ρε συ Κάλαχαν? Από πότε? Εγώ εκεί έμενα 3 χρόνια, κινδύνευε η ζωή μου και δεν το ξερα?
Πάμε παρακάτω. Τι μολότοφ και ιστορίες συνεχίζετε και λέτε? Ο συγκεκριμένος νεαρός ίσως να μην έκανε και τίποτα.... Κάποιοι τσαμπουκαλέψαν τους μπάτσους, οι οποίοι παρκάρανε, ψάξαν ψυχραιμότατοι να τους βρουν και πυροβολήσαν εν ψυχρώ, και πάτε να τους δικαιολογήσετε? Πλάκα μας κάνετε ρε?  15 χρονών παιδάκι ρε, τις φωτογραφίες του τις είδατε? Το πυροβολάς αυτό το παιδάκι?

Ντροπή ρε
Δεν φταίω εγώ αν τα εξάρχεια, ή το πολυτεχνείο έγιναν εμπόλεμες ζώνες. Άλλος φταίει.

Αρνέα, εγώ δεν μένω Αθήνα, και αναγκαστικά ακούω τα κανάλια. Και γνωρίζω ότι κάνουν το μαύρο άσπρο. Αλλά και οι αναρχικοί έχουν την αβάντα τους από τα κανάλια. Ποιόν να πιστέψεις;

mpougatsas

• Guest
« Reply #357 on: December 08, 2008, 15:04:34 »
Κάλαχαν καταρχήν κάποιος απ την παρέα του πέταξε ένα μπουκάλι... δεν σπάσανε κανένα περιπολικό.
Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι αυτό που λέει και ο tool που δυστυχώς μόνο αν το ζήσεις, συνειδητοπειείς τον παραλογισμό που υπάρχει. Το οτι δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα για να βρεθείς στο στόχαστρο τους.Ανήμερα της πρωτοχρονιάς που μας πέρασε, πέρασα 5ώρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένω απ΄τις 11 εως τις 4 το πρωί επειδή έκανα το ''τραγικό'' λάθος να κατέβω να πάρω μπύρες απ το περίπτερο χώρις να έχω την ταυτότητα μαζί μου και κάποια ένστολα γουρούνια που τους έτυχε να έχουν υπηρεσία εκείνη τη μέρα θέλανε να το διασκεδάσουν μαζέυοντας οποιον βρίσκαν μπροστά τους για εξακρίβωση.. και να ξες οτι σου εξιστορώ το πιο λάιτ περιστατικό..
Έπισης διαφωνώ κάθετα με την απόδοση ευθυνών στους γονείς του αδικοχαμένου 15χρονου.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #358 on: December 08, 2008, 15:07:20 »
ÁëÞèåéá ößëå callahan áõôïß ðïõ êáôá÷ñÜóôçêáí äçìüóéï ÷ñÞìá ìå ôá äïìçìÝíá ïìüëïãá Þ ôï âáôïðÝäé óå ðïéÜ öõëáêÞ åßíáé íá ôïõò ðÜù ôóéãÜñá;;; Åêåß äåí ÷Üèçêáí åêáôïììýñéá €;;; ÁõôÜ ãéáôß äåí ìáò ðåéñÜæïõí;;

Åðßóçò, åßíáé ôïõëÜ÷éóôïí ôñáãéêü (ãéá íá ìçí ÷ñçóéìïðïéÞóù âáñýôåñåò åêöñÜóåéò) íá èåùñåßôáé üôé Ý÷ïõí åõèýíç ïé ãïíåßò ôïõ ðéôóéñéêÜ åðåéäÞ ôïí Üöçóáí íá ðÜåé ãéá êáöÝ óôá åîÜñ÷åéá... ¹ìáñôïí äçëáäÞ... 15 ÷ñïíþí Þôáí ôï ðáëéêáñÜêé êáé íá åßðå êáììßá ìáëáêßá óôïí ìðÜôóï óõã÷ùñåßôáé (ãéáôß ôï ðåñéðïëéêü äåí ôï Ýóðáóå êáíåßò)... ðïßïò äåí Ý÷åé êÜíåé ìéá ìáëáêßá äçëáäÞ ðÜíù óôçí ôñÝëëá ôçò åöçâåßáò;;;
Ôï ìåßæïí èÝìá êáôÜ ôçí Üðïøç ìïõ åßíáé ç áíôßäñáóç ôïõ ìðÜôóïõ, ç íïïôñïðßá ÑÜìðï - åîïõóßá ðïõ Ý÷åé êáé ðïõ íïìßæåé ïôé ìðïñåß íá ãáìÜåé êáé íá äÝñíåé åðåéäÞ öïñÜåé ìéá ìðïõñäåëüóôïëÞ.. Êáé áõôÞí ôçí íïïôñïðßá ï ìðÜôóïò äåí ôçí áðÝêôçóå áðü ìüíïò ôïõ.. Ôïõ äçìéïõñãÞèçêå ìåôÜ áðü ÷ñüíéá áôéìùñçóßáò ôçò êáôÜ÷ñçóçò áóôõíïìéêÞò åîïõóßáò.. Ìå Üëëá ëüãéá ôþñá èåñßóáìå üóá ôüóá ÷ñüíéá óðÝñíïõìå êÜíïíôáò ìïýãêá üôáí ïé ìðÜôóïé äïëïöïíïýí...
Êáé åßíáé óßãïõñï üôé ôï æÞôçìá èá åêðÝóåé óôïí "ìáëÜêá" ìðÜôóï ðïõ ðñÝðåé íá ôéìùñçèåß áöÞíïíôáò ôçí íïïôñïðßá áõôÞ áíåðçñÝáóôç íá óêïôþóåé êé Üëëïõò ìåôáíÜóôåò, íá äåßñåé êé Üëëïõò öïéôçôÝò, åñãáæüìåíïõò, óõíôáîéïý÷ïõò, ïðáäïýò ïðïéïíäÞðïôå áðáéôåß êÜôé áðü áõôü ôï êñÜôïò - ôñáãùäßá...

Õà ÁëÞèåéá, äåí Ý÷åéò ðåñÜóåé áðü ôï ìõáëü óïõ ïôé ìðïñåß ôï êñÜôïò íá "áöÞíåé" íá óðÜóïõí ôçí ÅëëÜäá ïëüêëçñç ãéá íá êåñäßóïõí ðïëéôéêÜ åîåõôåëßæïíôáò ìéá ëáúêÞ áíôßäñáóç êáé ãéá íá îåèõìÜíåé ç ïñãÞ ôïõ êüóìïõ;;; Äåí öáíôÜóôçêåò ïôé ìðïñåß ôá ÌÝóá ÌáæéêÞò Áðï÷áýíùóçò íá "÷ñçóéìïðïéïýí" áõôÝò ôéò åéêüíåò ãéá íá öáíïýí üóïé áíôéóôÝêïíôáé óáí âÜñâáñïé êáé êáíßâáëïé;;Ãéá íá öïâßóïõí ôï ëáü êáé íá ôïí öÝñïõí áíôéìÝôùðï ìå ôï øåõäï-äßëëçìá: Þ ìå ôï êñÜôïò "äéêáßïõ" ôùí êïôóáìðÜóçäùí Þ ìå ôïõò "÷ïýëéãêáíò";;

ÕÃ2 Áí äåí Þôáí ðëïõóéüðáéäï ôï ðéôóéñßêé, êáé áí äåí åß÷å ãßíåé ôï öïíéêü ìÝóá óôá ÅîÜñ÷åéá íá åßóáé óßãïõñïò ïôé èá åß÷å ðåñÜóåé óôï íôïýêïõ üðùò ôüóåò êáé ôüóåò êñáôéêÝò äïëïöïíßåò óôï ðáñåëèüí...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Callahan

• Guest
« Reply #359 on: December 08, 2008, 15:14:18 »
Έχω κάνει κρατητήριο δεύτερη μέρα του χρόνου, γιατί ένας τύπος είχε όρεξη να παρκάρει μπροστά στο γκαράζ μου. Και τους ξέρω καλά. Και τους εκφοβισμούς και τις ψευτομαγκιές τους. Αλλά έχει τρόπους να αντιμετωπίσεις χωρίς να τους πετάξεις μπουκάλια. Για την ευθύνη των γονιών, και καθαρά νομικά να το δείς, αυτοί πάλι έχουν την ευθύνη για τον ανήλικο γίο τους. Γνώμη μου είναι φυσικά, όπως και ότι άλλο έχω γράψει, ότι τα παιδιά δεν πρέπει να δρουν αναξέλγκτα στα 14-15-16 τους χρόνια. Οι γονείς πρέπει να βρίσκονται από πάνω. Και δεν αποκλείω, τα πράγματα να είναι έτσι όπως τα λέτε. Δηλαδή να βρέθηκε εκεί από σπόντα. Πάντως οι κουκουλοφόροι χθες στο Καυταντζόγλειο, μόνο από σπόντα δεν βρέθηκαν εκεί.