Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 94878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #280 on: December 07, 2008, 22:24:14 »
4. Καταλαβαινω μερικες φορες το φοβο των μπατσων, που ολη μερα εχουν να αντιμετωπισουν τον καθε αρρωστο, επικινδυνο, αδιστακτο, απατεωνα, δολοφονο, ψυχανωμαλο κλπ καταλαβαινω τις προκλησεις καθε ειδους που δεχονται απο την καθημερινη κοινωνια, αλλα ρε παιδια βλεποντας τη φωτογραφια του αδικοχαμενου παιδιου, ΔΕΝ μπορω να καταλαβω με τιποτα πως μπορεσε να θεωρησει ο φονιας αυτο το παιδι ως προκληση ή απειλη ή οτιδηποτε αλλο ωστε να χρησιμοποιησει το οπλο του.

Που να δεις και το φοβο των ανθρωπων, που ολη μερα εχουν να αντιμετωπισουν τον καθε αρρωστο, επικινδυνο, αδιστακτο, απατεωνα, δολοφονο, μαστωπο, λαθρεμπορο, τραμπουκο, καταδοτη, βασανιστη μπατσο.
Οσο για το παιδι, οντως ειναι αδιανοητο να δει ενας ανθρωπος αυτο το παιδακι ως απειλη. Για ενα μπατσο ομως αλλαζουν τα δεδομενα.

5. 21:10 Σαββατο βραδυ στα Εξαρχεια και στις γυρω περιοχες ειναι Ο,ΤΙ πιο φυσιολογικο να περπατας και να κανεις βολτες. Οπως επισης ειναι γνωστο οτι οι μπατσοι ειναι παντα εκει γυρω ειτε με στολες ειτε οχι και επισης εχει παρα πολυ κοντα αστυνομικο τμημα. Επισης πολυ συχνα υπαρχουν διαξιφισμοι αν το θελετε μεταξυ ανθρωπων που κυκλοφορουν και μπατσων. Οι μπατσοι το ξερουν και γενικως εχουν διακριτικη παρουσια στην περιοχη.

Διακριτικη παρουσια ειναι το 'καραουλι' που στεινουν οι ανθρωποφυλακες σε καθε δρομο καθετο στην Μπενακη με πληρη εξαρτηση, αλεξισφαιρο, αυτοματο οπλο στα χερια και υφος 'εγω τον ραμπο τον εχω για πρωινο?'
Δηλαδη η ακρως προκλητικη παρουσια ποια ειναι? Πανω στο αρμα μαχης με τον πολυβολητη να εχει το δαχτυλο στη σκανδαλη?

Στον κοσμο αλλος κανενας

mpougatsas

• Guest
« Reply #281 on: December 07, 2008, 22:43:27 »
πως φαίνετε ποιοί έχουν ζήσει τον παραλογισμό των ζώων που ονομάζονται μπάτσοι κι αυτών που κρύβονται πίσω απ'άυτούς, και ποιοί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα..

edit:ευτύχώς που ανήκω στην πρώτη κατηγορία και δε θα πέσω απότομα απ τα σύνεφα μια μέρα

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #282 on: December 07, 2008, 22:46:34 »
Eνταξει στην ελλαδα εισαι ρε mpougatsa,
ο καναπες πεφτει συννεφο.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #283 on: December 07, 2008, 22:57:15 »
χαλαρα sato4. και αμα πεις τον καναπε καναπε, τρως και κιτρινο σπυρι σαν και μενα ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #284 on: December 07, 2008, 23:06:47 »
Για μερικούς μερικούς και εγώ έχω παει εκδρομές και έχω δει και τον παραλογισμό των μπάτσων και των παραλογισμό κάποιων μπερδεμένων... είναι εύκολο να τα βλέπεις τα πράγματα απο τη μια πλευρά και να μηδενίζεις την άλλη... αλλά στην Ελλάδα ζεις ο καθένας κοιτάει την καμπούρα του άλλου πρώτα και ποτε τη δική του πέρα απο ότι την έχω πιο μεγάλη απόλους και τα ξέρω όλα...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: December 07, 2008, 23:13:16 »
Ρε παιδιά μην μπερδεύετε την λαϊκή εξέργεση, με τις προβοκάτσιες της κυβέρνησης.
Πρώτη φορά γίνετε αυτό;;
Σίγουρα σε όσους σπάνε τα ξέμπαρκα μαγαζιά υπάρχουν και μπερδεμένοι, αλλά ξέρουμε ποιοι προκαλούν αυτές τις ζημιές...
ΑΡχίΔια

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #286 on: December 07, 2008, 23:18:49 »
Ρε σκορπιε δεν καταλαβαινεις ενα πραγμα. Ουτε τους αναρχικους παριστανουμε ουτε τους χουλιγκανους (τουλαχιστον οχι πια). Ζεις σε μια χωρα η οποια αναγκαζει τους κατοικους της να σηκωθουνε και να φυγουν, να στο θεσω αλλιως εγω βλεπω ενα deja vu (που λενε και οι Μaiden) της ελλαδας του 50. Αν καθομαστε στα αυγα μας και δεν αντισταθουμε σε αυτο το brainwashing των ΜΜΕ και της απαλλοτριωσης που προωθει η πολιτικη σκηνη (και βαζω μεσα ολα τα κομματα) τοτε καλυτερα να βγαινουμε στο παρκο και να ταιζουμε τις παπιες με κουλουρακι σουσαμενιο. Αν για οποιαδηποτε προσβολη της ανθρωπινης αξιοπρεπειας σου καθεσαι σιωπηλος, αν για οποιαδηποτε υποβαθμιση της νοημοσυνης σου το καταπινεις τοτε το σεβομαι αλλα δεν το αποδεχομαι.

Αν θες τα παιδια σου να ειναι ελευθερα τοτε πρεπει εσυ να πολεμησεις. Οταν θα πολεμανε τα παιδια σου ισως ειναι αργα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #287 on: December 07, 2008, 23:25:14 »
Μαζί σου είμαι αλλά με αντιδράσεις που δεν στρέφονται ενάντια σε άλλους συνανθρώπους και στη περιουσία τους. Άλλωστε που κάθομαι και γράφω σε αυτό το θέμα και όχι στο ΠΑΟΚ - χωριό 1-1 δείχνω τι με προβληματίζει περισσότερο...

mpougatsas

• Guest
« Reply #288 on: December 07, 2008, 23:28:38 »
Για μερικούς μερικούς και εγώ έχω παει εκδρομές και έχω δει και τον παραλογισμό των μπάτσων και των παραλογισμό κάποιων μπερδεμένων... είναι εύκολο να τα βλέπεις τα πράγματα απο τη μια πλευρά και να μηδενίζεις την άλλη... αλλά στην Ελλάδα ζεις ο καθένας κοιτάει την καμπούρα του άλλου πρώτα και ποτε τη δική του πέρα απο ότι την έχω πιο μεγάλη απόλους και τα ξέρω όλα...
σκορπιέ αν δεν μπορείς να καταλάβεις την αγανάκτηση όλων αυτών που αυτή τη στιγμή μάχοντε (όχι με τον καλύτερο τρόπο αλλά με τον μόνο τρόπο που μπορούν δηλαδή ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) τουλάχιστον μην βάζεις στην ίδια ζυγαρια μια ανθρώπινη ζωή-15χρονου παιδιού παρακαλώ- με τις όποιες φθορες γίνονται. Σεβασμος στον αδικοχαμένο τουλάχιστον.

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #289 on: December 07, 2008, 23:36:30 »

Στα λόγια μου ήρθες δεν βάζω σε καμία ζυγαριά ίσα ίσα που λέω πως κάποιοι καπηλεύτηκαν αυτό το θάνατο...
« Last Edit: December 07, 2008, 23:43:05 by tsakalaki »

makptol

• Guest
« Reply #290 on: December 07, 2008, 23:44:29 »
ξερεις τι γινεται φιλε αυτες οι καταστροφες στη περιουσια μου στην περιουσια σου ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΣΟΥ ειναι μεγαλο λαθος ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ και με κανεις
εχθρο σου.....τι σου φταινε οι περιουσιες τριτων ?
και αυτα οι κουκουλοφοροι τα κανουν εδω και χρονια.....

ταχεις με την αστυνομια και θα ξεσπασεις πανω μου ? τι να πω..... :(
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΧΙ ΕΓΩ
δεν συμμετεχω στον πολεμο σου..........

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #291 on: December 07, 2008, 23:49:38 »

Μόνο που η αστυνομία "ξεσπάει" πάνω σου
« Last Edit: December 07, 2008, 23:50:12 by tsakalaki »
ΑΡχίΔια

mpougatsas

• Guest
« Reply #292 on: December 07, 2008, 23:52:23 »

Στα λόγια μου ήρθες δεν βάζω σε καμία ζυγαριά ίσα ίσα που λέω πως κάποιοι καπηλεύτηκαν αυτό το θάνατο...
Μ αυτή τη λογική όμως μήπως και συ καπιλεύεσε μια λαική εξέγερση προβάλοντας αυτό το όποιο ποσοστο καπιλευτών -που όντως υπάρχει- χωρίς να δίνεις τόση σημασία στο γεγονός που το προκάλεσε;;

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #293 on: December 08, 2008, 00:05:27 »
Λαική εξέγερση δεν υπάρχει όταν συμμετέχει το 0,01% του ελληνικού πληθυσμού και συγκεκριμένα μόνο κάποιοι αναρχικοί και αριστεριστές οι οποιοι είναι οι ίδιοι που και χωρίς αφορμή πάλι σπάνε για να εκφρασουν την αντίθεση τους στην εξουσία. Το γεγονός που το προκάλεσε είναι καταδικαστέο απόλους και σας το ξαναλέω δε νομίζω κανένα κράτος να έδωσε εντολή να σκωτώσουν ένα 15χρονο παρα η μ....κια που είχε στον εγκέφαλο κάποιος που νόμιζε πως είναι σερίφης στο φαρ ουεστ. Άλλωστε το παιδάκι ουτε καν αναρχικός ήταν...

mpougatsas

• Guest
« Reply #294 on: December 08, 2008, 00:23:54 »
Ισως να μην είναι λαική εξέγερση αλλά αγανάκτηση της κοινής γνώμης είναι σίγουρα .
Το θέμα είναι οτι η ίδια μ..κια που υπάρχει στο μυαλό του δράστη (τα ίδια σκατά θα έλεγα εγώ)
υπάρχει και σε πολλά άλλα μυαλά στον κλάδο τους λόγω της πλύσης εγκεφάλου που υφίσταντε στην εκπαίδευση τους αλλά και κατα τη διάρκεια της θητείας τους άσχετα αν εκδηλώνετε διαφορετικά και δεν φτάνει απαραίτητα στο θάνατο. Δεν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό που προκάλεσε τις όποιες αντιδράσεις αλλά η γενικότερη κατάχρηση εξουσίας που γίνεται.

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #295 on: December 08, 2008, 00:39:35 »
ξερεις τι γινεται φιλε αυτες οι καταστροφες στη περιουσια μου στην περιουσια σου ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΣΟΥ ειναι μεγαλο λαθος ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ και με κανεις
εχθρο σου.....τι σου φταινε οι περιουσιες τριτων ?
και αυτα οι κουκουλοφοροι τα κανουν εδω και χρονια.....

ταχεις με την αστυνομια και θα ξεσπασεις πανω μου ? τι να πω..... :(
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΧΙ ΕΓΩ
δεν συμμετεχω στον πολεμο σου..........

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τώρα βέβαια θα έρθουν και θα μας πουν ότι είμαστε του καναπέ, του ότι δεν έχουμε πάει στα εκτός και ότι είμαστε με τον διαρκείας των 2000 ευρώ στην Τούμπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχιστεί αυτή η μορφή αντίδρασης από τους "κουκουλοφόρους", θα στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίων τους και τότε θα χαθεί το δίκιο τους.

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #296 on: December 08, 2008, 00:43:58 »
Θερμη παρακληση να μην καπηλευτει κανεις το νεκρο παιδι και το αιμα που χυθηκε για να βγαλει τα κομπλεξ του γιατι θα γινει της πουτανας εδω μεσα,υποκρισια εχω και στην τιβι.........

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #297 on: December 08, 2008, 00:45:27 »
παντως για καλο και για κακο το καλυτερο θα ναι να αποφευγουμε να μιλησουμε σε αστυνομικο η εστω να τον κοιταξεις....δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει....ας μην ξεχναμε οτι οπλοφορει...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

zan

• Guest
« Reply #298 on: December 08, 2008, 00:48:02 »
 Ενα πολυ καλο κειμενο απο τους Ultras....

Εκτεταμένα γεγονότα συμβαίνουν σε ολόκληρη την χώρα με σφοδρές μάχες για τον άδικο θάνατο ξανά ενός δεκαπεντάχρονου. Το γιατί όμως φτάσαμε ως εκεί θα το ερευνήσει κανείς ??? ( παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά απλά δεν υπάρχει θύμα)

Ο 15χρονος Αλέξης - η φωτογραφία του οποίου δείχνει ένα γλυκό έβηφο αγόρι και μπορείτε να την δείτε και στο www.paokworld.com- ήταν παιδί από ευκατάστατη οικογένεια, που έμενε στο Ψυχικό και φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων της Αθήνας και περιγράφεται από  φίλους του ως ένα παιδί ήσυχο με ενδιαφέροντα. Οι συμμαθητές του έχουν "ανοίξει" διαδικτυακές σελίδες για να πουν εκεί το τελευταίο "αντίο" στο φίλο τους που μπορείτε να μπείτε και να εκφράσουν το θυμό και την οδύνη για τη νεανική ζωή που κόπηκε τόσο βίαια και άδικα.

Πολλά κανάλια και εφημερίδες εδώ και 2 μέρες έχουν επί ώρες παράθυρα και πιάνουν το θέμα λάθος ...απορούμε πότε θα δουνε τα βαθύτερα αίτια και αυτούς που ευθύνονται πραγματικά. ΠΟΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε θα μας πουν για τα βαθύτερα αίτια ή τα οικονομικά συμφεροντά τους δεν το επιτρέπουν ???

Το θέμα δεν είναι κύριοι αν πετάχτηκε ένα η δύο μπουκάλια στο περιπολικό το θέμα είναι η έλλειψη παιδείας από πολλούς αστυνομικούς γι αυτό έγινε και το μπαμ. Κάποιοι μιλάνε για ατυχές περιστατικό...ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ...και να μην ήταν ο άτυχος Αλέξης θα ήταν κάποιος άλλος Αλέξης διότι οι αστυνομικοί στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα δεν ξέρουν να φέρονται όπως στο εξωτερικό που με την καλλιεργειά τους και την συμπεριφορά τους ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να τους σέβεται...

Ειδικά εμείς οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ βιώνουμε λόγω των εκδρομών μας πολλές φορές παρόμοιες συμπεριφρές που ποτέ δεν βγαίνουν στην επιφάνεια είτε γιατί ο παράνομος ΜΑΤΑΤΖΗΣ δεν έχει νούμερο ή το κρύβει είτε γιατί δεν υπάρχει κάμερα να τα αναδείξει...

Όλοι όσοι κατεβαίνουμε σε εκδρομές ξέρουμε πολύ καλά τι συνέβη και στον Αλέξη και σε εκατοντάδες Αλέξηδες, Τάσους, Πέτρους κάθε μέρα...

Όλοι μας θα πρέπει να αναλογιστούμε ποια είναι τα πραγματικά αίτια στην βλάχικη συμπεριφοράς που νομίζουν ότι τους δίνει η ντεμέκ εξουσία κάποιους...

Αν πιστεύεται ότι όλοι όσοι διαδηλώνουν καθημερινά σε όλες τις πόλεις ή αντιδρούν με οποιοδήποτε τρόπο σ αυτά που ζούμε όλοι μας καθημερινά ζείτε σε μια ουτοπία...

Ο κόσμος αντιδράει μαζικά και με πολλούς τρόπους γιατι δεν αντέχει να βλέπει αυτή την κατάσταση στην χώρα...μιας και το κακό παραέγινε σε όλους τους τομείς...

Σήμερα Δευτέρα πλέον σαν ελάχιστο φορο τιμής δεν θα σηκώσουμε στην ιστοσελίδα μας κανένα θέμα γιατί η ανθρώπινη ψυχή δεν αντικαταστάται με τίποτα...και ούτε με μια παραδειγματική τιμωρία κ. Παυλόπουλε.

Και μην προτρέξετε κάποιοι να μας χρεώσετε ως αναρχικούς ή οτιδήποτε άλλο...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΟΧΙ ΖΩΑ...

Όσο για τα γήπεδα αποδείχτηκε πολύ καλά και στον ναό ότι δεν σας χρειαζόμαστε...εσείς όμως εσκεμμένα θέλετε να βρίσκεστε στα γήπεδα να παίρνετε εκατ. ευρώ στα ταμεία σας από το μεγάλο ποσοστό που παίρνετε από τα εισιτήρια μας !!!

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=344&Itemid=9

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #299 on: December 08, 2008, 01:06:19 »
Η οργη δεν θα σταματησει!
η οργη ξεχειλιζει στους παντες......εργαζομενους-φοιτητες-μαθητες!
Δεν θα αφησουμε να περασει ετσι αυτο!
Η λαικη αγανακτηση ειναι στο αποκορυφωμα!
νεκροι απο μπατσους-νεκροι στα εργοταξια!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Δεν μπορουν να μας συγκρατησουν αυτη τη φορα!
Δεν μας σταματανε ουτε σφαιρες-ουτε χημικα-ουτε γκλομπς!
η ελλαδα που εχουν καταστρεψει ΑΥΤΟΙ θα καει!

και οπως λεει και ο στιχος των ACTIVE MEMBER:

"ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΤΕ"!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ-ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ-ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ........ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!

ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΗΛΗΣΕ!