Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 95968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #240 on: December 07, 2008, 16:09:55 »
Οι μπάτσοι δεν μπαίνουν σε κανένα σώμα με πανελλήνιες, και ούτε κάνουν μαθήματα νομικής και άλλες μαλακίες, κι ας λένε ό,τι θέλουν οι φίλοι των σκυλιών και οι μεγάλοι μακεδονομάχοι του καναπέ και του ψωμιάδη. Σε σχολές με πανελλήνιες μπαίνουν οι αξιωματικοί μπάτσοι, οι οποίοι πάνε σε διοικητικές θέσεις κι όχι σε περιπολίες. Αυτοί δηλαδή που κάνουν και τα χοντρά κόλπα, με γυναίκες, πρέζες, προστασίες κτλ, πράγμα που σημαίνει ότι η μόρφωση λίγη σημασία έχει και πάλι. Τώρα αν κάποιος εννοεί μαθήματα νομικής τους απλούς νόμους που ισχύουν σε περίπτωση σύλληψης ή εξύβρισης, τότε κι εγώ ξέρω το άλλο με την κοκκινοσκουφίτσα.
Η εκπαίδευση των απλών μπάτσων είναι πολύ μικρότερη. Βγήκε μια μαμά μπάτσου το πρωί να μας πει για το επίπεδο μόρφωσης των σκυλιών και το επίπεδο των παιδιών των Εξαρχείων. Το τελευταίο δεν το ξέρω, το πρώτο όμως είναι γνωστό τοις πάσι. Και αυτή η μαμά μας έκανε να γελάσουμε πιο πολύ και από τον κύριο υπουργό, που γελούσε το πρωί πριν τη συνέντευξη Τύπου, μη γνωρίζοντας προφανώς ότι κάποια κανάλια είχαν ήδη συνδεθεί και τον είχαν στον αέρα.
Δεν θα μιλήσω για τα γνωστά άτομα και τις απόψεις τους εδώ μέσα, ο καθένας δείχνει και το επίπεδο νοημοσύνης που διαθέτει. Άλλωστε δεν έχει και νόημα να ασχοληθώ, ούτε θα αλλάξω κανενός γνώμη (ούτε και με νοιάζει φυσικά) ούτε και ξέρω από πού να αρχίσω. Ένα πράγμα θα πω μόνο: οι ειδικόμπατσοι έχουν ειδική μοριοδότηση, συνήθως είναι πρώην λοκατζήδες, οϋκάδες, κτλ, με λίγα λόγια πωρωμένοι στρατόκαυλοι, πατριωτάρες και λοιπές κατηγορίες υπανθρώπων με σοβαρό πρόβλημα με το πουλί τους. Μόνο τυχαίο λοιπόν δεν είναι ότι αυτοί ήταν που πυροβόλησαν εν ψυχρώ.
Για απόψε να θυμίσω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει και να φωνάξει ό,τι θέλει, αν κρίνει ότι μπορεί να υποστεί και τις όποιες συνέπειες. Ό,τι και να λέμε εδώ, λίγη σημασία έχει.
ΥΓ: Τι δουλειά είχε ο 16χρονος εκεί; ΟΕΟ; Δεν είχε ακούσει μάλλον για την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη δύση του ηλίου

Athinaios--4

• Guest
« Reply #241 on: December 07, 2008, 16:24:13 »
Πολύ καλά όσα λέμε αλλά όλοι στην χώρα αυτοί ζούμε. Έχουμε ΟΛΟΙ δει μπάτσους να πουλάνε ναρκωτικά. Έχουμε ΟΛΟΙ δει μπάτσους να δέρνουν χωρίς λόγο
Έχουμε ΟΛΟΙ δει αναρχικούς να δέρνουν και να σπάνε περιουσίες απλού κόσμου που δε φταίει σε τίποτα.
Έχουμε ΟΛΟΙ δει εθνικιστές να βαράνε αριστερούς
Έχουμε ΟΛΟΙ δει αριστερούς να βαράνε δεξιούς.
Έχουμε ΟΛΟΙ δει βία χωρίς λόγο

Όσοι θέλετε μπορείτε να κρύβεστε και να κατηγορείτε το αντίπαλο στρατόπεδο κάντε το. Μπείτε σε στρατόπεδα κ γίνετε πρόβατα. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίξεις το δίκαιο , όταν στο δικό σου στρατόπεδο βρίσκεται το άδικο .
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βγεις και να αποφασίζεις για σένα χωρίς να βάζεις ταμπέλες ιδεολογιών και κομμάτων .
Ψηφίστε τη Ν.Δ που σας κλέβει
Ψηφίστε ΠΑ.ΣΟ.Κ που σας έκλεβε και σας λέει μαλακες ο Γιωργάκης , λέγοντας ότι έχει σκοτωθεί στη δουλειά όταν ήταν στη Σουηδία
Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ του Αλαβάνου (αριστερός εισοδηματίας) που άλλα ψηφίζει την Ευρωβουλή και άλλα έρχεται κ λέει εδώ. Του Τσίπρα. Του παιδιού - θαύματος που στα 33 έχει μέρος κατασκευαστικής κι έτσι απλά έγινε αρχηγός κόμμματος. Χωρίς τις πλάτες κανενός! Αστείο πραγματικά
Ψηφίστε Κ.Κ.Ε που ναι μεν είναι σταθερό στις απόψεις του αλλά ουτοπικό και με βαρύτατες ευθύνες στο παρελθόν στα εθνικά θέματα (βλέπε Μακεδονία
Ψηφίστε ΛΑΟΣ που υποθάλπτει ακροδεξιούς .

Συνεχίστε κάποιοι έτσι και μετά βγαίνετε να ζητάτε ευθύνες....

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: December 07, 2008, 16:26:56 »
Αδερφέ είσαι πολυ λάθος...επειδή γνωρίζω και  μάλλον δεν έχεις μιλήσει με μπάτσο να σε ενημερώσω οτι υπάρχει σχολή αστυφυλάκων και σχολή αξιωματικών αστυνομίας!!!Δυστυχώς το βλέπεις κομματικά το θέμα...
Δεν είμαι ουτε στρατόκαβλος ή οτιδήποτε άλλο πεις...αλλα έχω συγγενή ο οποίος ήταν στην σχολή αστυφυλάκων και αν όντως είναι ετσι όπως τα λες τότε τα βιβλία με το νομικό δίκαιο,νόμους του κράτους και δίαφορα αλλα που είχα διαβάσει είναι φαντασία μου, τοτε να πιστέψω οτι και ο αγιος βασίλης ειναι πραγματικός!!!
Βγάλτε επιτέλους τις πολιτικές-κομματικές μαλακίες απο τον εγκεφαλό σας και δείτε το σκηνικό σαν άνθρωποι!!!!Χάθηκε μια αθώα ψυχη και κάποιοι πλεον προσπαθουν να το εκμεταλευτουν,ειτε ειναι απο εκει ειτε απο εδω...
Οσο για τους ειδικους φρουρους...εχεις γνωρίσει πολλους και έχεις τέτοια αποψή;;;

Είναι κρίμα να βάζουμε τα κομματικά μας πιστεύω πανω απο την ψυχή που αυτος ο μπάσταρδος λήστεψε!!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: December 07, 2008, 16:29:53 »
Σκατά σε όποιον χρησιμοποιήσει το όνομα του ΠΑΟΚ σήμερα στην Τούμπα για να πει ότι μαλακία θέλει για αριστερούς και δεξιούς.

ΠΑΟΚ .....ούτε αναρχία ούτε φασισμός....
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #244 on: December 07, 2008, 16:39:02 »
Σωστός κουφάλια. Στην Τουμπα υπάρχει μονο ΠΑΟΚ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #245 on: December 07, 2008, 16:51:21 »
μπροστα στο πολυτεχνειο εχει 2 περιπτερα απειραχτα στην κυριολεξια
στο παρκινγκ του οτε στην βικτωρια, ολα τα υπηρεσιακα αμαξια ειναι σπασμενα, εκτος απο τα ιδιωτικα
στη 3η σεπτεμβριου δεν υπαρχει σπασμενο μαγαζι εκτος απο της vodafone, wind και του γερμανου
ας τελειωνει αυτη η προπαγανδα με την περιουσια του αλλου που χρωσταει σε δανεια κτλ κτλ

και επειδη εχω παρα πολυ καλο φιλο ειδ.φρουρο η εκπαιδευση που κανουν ειναι 2μηνη και τους δινουν να κρατανε αυτοματα. και το μοναδικο προσον του φιλου ηταν οτι ειχε παει ειδ.δυναμεις. αυτη ειναι η εκπαιδευση τους.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #246 on: December 07, 2008, 16:51:29 »
Πρωτη φορα φετος δεν εχω καμμια ορεξη να δω ΠΑΟΚ. Μολις γυρισα απο την πορεια, η χουντα του χοντρου συνεχιζει την καταστολη και την τρομοκρατια και ολα μια χαρα..

Οπως δεν θελω να με εξισωνουν με καφρους οι οποιοι δηλωνουν<ΠΑΟΚ> ετσι και γω δεν αποκαλω <γουρουνι> οποιονδηποτε μπατσο.Ουτε εμεις ειμαστε ολοι ιδιοι, ουτε αυτοι.

Εδω εχεις λαθος. Οι μπατσοι ειναι ολοι ιδιοι. Ειναι μεγαλο λαθος να εξισωνεις μπατσους με κοινωνικες ομαδες ή επαγγελματα. Οι μπατσοι οταν μπαινουν στη σχολη ξερουν πολυ καλα που πανε και τι θα κανουνε.
Ουτε δικαιωμα επιλογης στις πραξεις τους εχουνε. Ο στρατος και η μπατσαρια λεγονται 'σωματα' γι'αυτον ακριβως το λογο. Μαθαινουν να ενεργουνε ολοι το ιδιο.Δεν γινεται να εχεις μια στοιχειωδη ανθρωπια μεσα σου και να πας να γινεις ματατζης.

Πόσοι απόψε ξαγρυπνούν
σαν κολασμένοι τριγυρνούν
και κλαίνε και πονάνε

Στάσου και σκέψου μια στιγμή
πόσοι σκοτώνονται στη γή
την ώρα που μιλάμε

Κι εμείς οι τρεις στον καφενέ
τσιγάρο πρέφα και καφέ
βρε δεν βαριέσαι
δεν βαριέσαι αδελφέ

Τουλάχιστον αυτοί αντιστέκονται.

Νεοελληνα τον ευχαριστηθηκες τον κυριακατικο καφε σου σημερα στην in καφετερια της γειτονιας σου? Οταν στο κοντινο μελλον οι ανθρωποφυλακες φανε το δικο σου παιδι, αδερφο, φιλο, συγγενη, να δω ποσα απιδια πιανει ο σακκος. Τοτε για σενα ομως θα ειναι αργα, θα εχουν παρει σειρα αλλοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #247 on: December 07, 2008, 17:45:31 »
@Georgie-4, φιλε αδερφε και συνονοματε  ;),

Απλα δε μπορω να πω στη "λογικη" συμψηφισμου των εγκληματων της εμμισθης κρατικης καταστολης, σε ολη τη διαρκεια του 20ου αιωνα, με τις σπασμενες βιτρινες και τους καιομενους καδους καποιων ανωνυμων αγωνιστων, ειτε συμφωνω, ειτε οχι, με την ιδεολογια τους ή με τον τροπο που διαλεξαν να την εκφρασουν. Απλα δε μπορω...

Σε καμια περιπτωση η ανθρωπινη ζωη δεν μπορει να λειτουργησει ως "αποζημειωση" μιας σπασμενης βιτρινας η ενος καμμενου αυτοκινητου. Χαιρομαι που συμφωνουμε, διαφωνοντας ;D

Απλα θελω να πω σε ολους μας, οτι αυτο που βιωνουμε καθημερινα, αυτο το κρατος που το λεμε μπουρδελο, αυτη η μιζερια, ο ωχαδερφισμος, η διαπλοκη και η ρεμουλα...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ και εμεις φταιμε και κανενας αστυνομικος. Αυτοι ειναι υπαλληλοι του μπουρδελου, που εμεις φτιαξαμε.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #248 on: December 07, 2008, 18:09:44 »
Αδερφέ είσαι πολυ λάθος...επειδή γνωρίζω και  μάλλον δεν έχεις μιλήσει με μπάτσο να σε ενημερώσω οτι υπάρχει σχολή αστυφυλάκων και σχολή αξιωματικών αστυνομίας!!!Δυστυχώς το βλέπεις κομματικά το θέμα...
Δεν είμαι ουτε στρατόκαβλος ή οτιδήποτε άλλο πεις...αλλα έχω συγγενή ο οποίος ήταν στην σχολή αστυφυλάκων και αν όντως είναι ετσι όπως τα λες τότε τα βιβλία με το νομικό δίκαιο,νόμους του κράτους και δίαφορα αλλα που είχα διαβάσει είναι φαντασία μου, τοτε να πιστέψω οτι και ο αγιος βασίλης ειναι πραγματικός!!!
Βγάλτε επιτέλους τις πολιτικές-κομματικές μαλακίες απο τον εγκεφαλό σας και δείτε το σκηνικό σαν άνθρωποι!!!!Χάθηκε μια αθώα ψυχη και κάποιοι πλεον προσπαθουν να το εκμεταλευτουν,ειτε ειναι απο εκει ειτε απο εδω...
Οσο για τους ειδικους φρουρους...εχεις γνωρίσει πολλους και έχεις τέτοια αποψή;;;

Είναι κρίμα να βάζουμε τα κομματικά μας πιστεύω πανω απο την ψυχή που αυτος ο μπάσταρδος λήστεψε!!!!!

Μεγάλε, δεν θα το συνεχίσω μετά από αυτό το μήνυμα και ούτε σου απολογούμαι, αλλά τρελίτσα μην πουλάς και κυρίως μην πετάς λάσπη. Το κομματικό το βλέπεις μόνο εσύ επειδή δεν έχεις τι να πεις.
Γνωρίζω μια χαρά τι σχολές υπάρχουν, έδωσα κι εγώ κάποτε εξετάσεις, και ξέρω και πώς μπαίνουν οι μπάτσοι. Εσύ πού φαίνεται να τα ξέρεις όλα, μας λες και τι ακριβώς είναι το "Νομικό Δίκαιο"; Στη νομική ορολογία, ε... Η σχολή που βγαίνουν οι μπάτσοι είναι της πούτσας και δεν βγαίνουν όλοι από κει, καθώς υπάρχουν πολλοί δόκιμοι κτλ, όπως στον στρατό. Θες να πούμε για το πού έχουν πάει οι βάσεις και το ποιοι μπορούν να μπαίνουν και σε πόσες σχολές, με βαθμούς με τους οποίους θα έμεναν στην ίδια τάξη στο σχολείο; Και να είσαι σίγουρος ότι μπάτσους προσωπικά δεν γνωρίζω, γνωρίζω όμως νομικούς, και αν πιστεύεις ότι ένα βιβλίο που κι αυτό δεν ξέρω πώς το μαθαίνουν, μπορεί να θεωρηθεί "μαθήματα Νομικής", τότε τράβα στη Νομική και ρώτα έναν φοιτητή τι διαβάζει για να πάρει το πτυχίο του.
Στρατόκαυλος δεν ξέρω αν είσαι γιατί δεν σε γνωρίζω, και αν είσαι είναι δικό σου πρόβλημα και δεν με ενδιαφέρει, δεν καταλαβαίνω γιατί μυγιάζεσαι όμως.
Περιμένω να μου πεις πού κατάλαβες εσύ ότι εγώ πάω να το εκμεταλλευτώ κομματικά το ζήτημα, γιατί η φαντασία σου είναι πράγματι μεγάλη εφόσον βλέπεις κάτι τέτοιο, μιας κι εγώ δεν πάω καν να ψηφίσω.
Και δεν κατάλαβα την ειρωνεία-εξυπνάδα, πρέπει να έχω γνωρίσει πολλούς ειδικόμπατσους για να ξέρω ότι είναι μόνο απόφοιτοι λυκείου; Είναι ή δεν είναι άτομα που μοναδικό προσόν είναι ότι έχουν υπηρετήσει σε ειδικές δυνάμεις;  
Το αφήνω εδώ το θέμα

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: December 07, 2008, 18:50:21 »
Αδερφέ ουτε εγω προκειτε να το συνεχίσω γιατί το τοπικ μετα θα γίνει μπουρδέλο!
Αντ'αυτου θα σου στείλω πμ για να σου απαντήσω!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: December 07, 2008, 19:17:43 »
http://www.cnn.com/

ATHENS, Greece (CNN) -- The Greek government has appealed for calm after rioting returned to cities Sunday, following a night of violence during which youths battled police across the country.
Athens riot police come under attack near the capital's main police station Sunday.

Athens riot police come under attack near the capital's main police station Sunday.
Click to view previous image
1 of 4
Click to view next image

Athens and other cities were hit by the overnight violence after a member of an elite police corps shot dead a teen in the Greek capital, triggering angry protests.

The officer who fired the fatal shot has been charged with murder with malicious intent and suspended from duty, police said, adding that an autopsy on the youth is scheduled for Monday, in an effort to discern the circumstances of the shooting.

Demonstrators barricaded city streets Sunday in Athens and Thessaloniki and hurled petrol bombs as they battled with police, who fought back with tear gas in the second day of rioting. Video Watch youths riot in Greece »

Rampaging youths smashed storefronts and burned businesses, leaving shattered glass and burnt debris scattered across both cities.

Government officials, fearing more violence, swiftly condemned the shooting.

"An investigation is underway and those found responsible with be punished," said Interior Minister Prokopis Pavlopoulos, who earlier had his resignation refused by prime minister Kostas Karamanlis. "Measures will also be taken to avoid such incidents again in the future."

"It's still very tense," journalist Anthee Carassava told CNN from Athens. "You can almost cut it with a knife. The scenes in downtown Athens have been harrowing."

"These are the worst disturbances I have seen in covering the country in the last 20 years."

Residents of an apartment building in central Athens were evacuated Sunday after angry demonstrators torched a car dealership on the basement floor.

A police statement about the teenage boy's death said the incident started when six youths pelted a police patrol car with stones.

The teen was shot as he tried to throw a fuel-filled bomb at the officers, police said.

Other youths -- often referred to in Greece as " the known-unknowns -- converged on the site almost immediately, using texting and Web sites to organize and communicate.

Fighting between youths and police quickly erupted in other parts of Greece, including Thessaloniki, the country's second largest city.
advertisement

Hundreds of youths took to the streets of the sprawling port city, and finally barricaded themselves behind the gates of a state university, where police are barred from entering.

Police say several police officers have been injured and that some protesters have been rounded up for questioning.

THANKS TSAKALAKI
« Last Edit: December 07, 2008, 19:23:08 by Maestro »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #251 on: December 07, 2008, 19:25:32 »
TO ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ,
ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #252 on: December 07, 2008, 19:27:24 »
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συμμαθητές του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε στην Αθήνα στις 6/12/08 εν ψυχρώ από γνωστούς-άγνωστους αστυνομικούς. Η δημοκρατική βιτρίνα του κράτους δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν.
Ήταν 15 χρονών ρε ξεφτίλες

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #253 on: December 07, 2008, 19:39:50 »
καλο ταξιδι...

ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #254 on: December 07, 2008, 20:18:55 »
Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια, από δυνάμεις της ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ...

Γειά σου ρε αθάνατη ελληνική δημοκρατία... Γειά σου ρε πατρίδα της ελευθερίας και του πολιτισμού... Επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε πλατείες και δρόμους, επίθεση σε πολίτες... Γουρούνια ψόφος.

ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΧΧΧΧ ΤΟΥ ΜΑΤΑ...
« Last Edit: December 07, 2008, 20:22:20 by tsakalaki »

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: December 07, 2008, 20:33:43 »

Να 'ναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει μικρε, ηδη, στα 15 χρονια που προλαβες να ζησεις, εχεις προσφερει περισσοτερα σε αυτη την κοινωνια απ'ό,τι θα προσφερω εγω σε ολοκληρη την μικροαστικη ζωη μου. Αν προσφερω κιολας τιποτα...

+1
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
« Reply #256 on: December 07, 2008, 20:42:00 »
μπροστα στο πολυτεχνειο εχει 2 περιπτερα απειραχτα στην κυριολεξια
στο παρκινγκ του οτε στην βικτωρια, ολα τα υπηρεσιακα αμαξια ειναι σπασμενα, εκτος απο τα ιδιωτικα
στη 3η σεπτεμβριου δεν υπαρχει σπασμενο μαγαζι εκτος απο της vodafone, wind και του γερμανου
ας τελειωνει αυτη η προπαγανδα με την περιουσια του αλλου που χρωσταει σε δανεια κτλ κτλ

Ρε φίλε αυτό που είπες τώρα το πιστεύεις? 'Ελα να το πεις στον κολλητό μου αυτό που πήγε για ποτάκι και βρήκε το παράθυρο σπασμένο, και είναι ευχαριστημένος που δεν είναι καμμένο όλο το αυτοκίνητο.

ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΡΕ

ps: Αναστασάκο βάλτο εκεί αγόρι μου να συνεχίσουμε να ζούμε το όνειρο...
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #257 on: December 07, 2008, 20:50:47 »
Ρε αδερφέ Κουφάλια, ΟΚ ρε συ, έγινε και αυτό που περιγράφεις...
Αλλά ρε πούστη μου είναι δυνατόν τη στιγμή που ένα παλικαράκι 15 χρόνων σκοτώθηκε από τις δυνάμεις καταστολής, κάθεσαι και μου λες να πούμε για σπασμένο ιχ και για σπασμένες βιτρίνες...; Δηλαδή μπροστά σε αυτή την τραγωδία αυτό απασχολεί τον Έλληνα, το ποτάκι του που ξενέρωσε με ένα κωλότζαμο των 50 ευρώ...;;;

ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΟΣ ΣΟΥ, ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΆΜΙ; ΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΎΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΧ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

Στην κοσμάρα του ο Έλληνας ρε, μη χαλάσει το ποτάκι του, δεν πα να του καταστέλλουν τις ελευθερίες του και να τον πυροβολουν στο ψαχνό... Α ρε πόσο έχει αποκτηνώσει τον άνθρωπο αυτός ο πούστης ο υλιστικός καπιταλισμός...

Offline skorpios4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #258 on: December 07, 2008, 20:53:14 »
Ενταξει ρε φίλε να έρθω να σπάσω και έγω όλα τα τζάμια του σπιτιού σου να δουμε θα σου αρέσει απλα εσύ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟ.....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #259 on: December 07, 2008, 20:58:27 »
Πλατιάζει η συζήτηση, θα είναι κρίμα να κλειδώσουμε το topic.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι