Author Topic: Eλληνικη αστυνομια  (Read 94880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Απ: Eλληνικη αστυνομια
« Reply #221 on: December 07, 2008, 14:35:27 »
Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι.
Ένα ΠΑΙΔΙ 15 χρονών σκοτώθηκε! Για ποιόν λόγο ρε παιδιά;;
Ό,τι παραπάνω και ό,τι λιγότερο είναι περιττά.
Ποιος να πει, τι στην μάνα του παιδιού;;

Σαφώς και πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις, σε όλα τα κοινωνικά κινήματα, εργατικό - φοιτητικό - οπαδικό.

R.I.P
ΑΡχίΔια

Athinaios--4

• Guest
« Reply #222 on: December 07, 2008, 14:37:47 »
Ανρίδραση για την κατάντια  που έφτασε η κοινωνία μας κι ένα παιδί σκοτώθηκε. Αυτά όμως ξέρεις πολύ καλά ότι το εκμεταλλεύονται αθτοί πο ευθύνονται για την δολοφονία του παιδιού. Οι γνωστοί που έχουν αρχίσει τις δηλώσεις από το πρωί. Οι γνωστοί γελοίοι που μου προκαλούν αηδία .

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #223 on: December 07, 2008, 14:38:01 »
Και τι σημαίνει ρε μάγκες που είναι μορφωμένος?? Από μόνο του δε λέει τίποτα. Σίγουρα η μόρφωση σε ένα άνθρωπο παίζει ρόλο αλλά από κει και πέρα πρέπει να είσαι εκπαιδευμένος για να κάνεις τη δουλειά που σου δίνουν . Κι εγώ είμαι μορφωμένος , σημαίνει ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε καταστάσεις κρίσεως της αστυνομίας ή του στρατού?
επειδη περασε απο πανελληνιες με βαθμο 14 σημαινει οτι ειναι και μορφωμενος..?εδω γελαει οποιος εχει παει σχολειο..εγω ξερω και μορφωμενους που δεν εχουν παει λυκειο,αλα και αμορφωτους που εχουν τελειωσει δικηγοροι..
αυτος που σκοτωσε το παιδι ηταν ειδικος φρουρος..κοινως οχι πανελληνιες!γιατι υπαρχουν κ τετοιοι?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #224 on: December 07, 2008, 14:40:40 »
Όταν τα αριστερά κόμματα χαιδεύουν ταραχοποιούς- αναρχικούς κτλ για ψήφους τότε θα συμπεριφέρονται σαν να μπορούν να σπάνε οτιδήποτε σε μια πόλη ανοχύρωτη.
φιλε αλλο ταραχοποιοι,αλλο αναρχικοι,αλλο αντιεξουσιαστες,αλλο αντιφασιστες,αλλο αριστεροι που ψηφιζουν συριζα και κκε!μην τα μπερδευεις..

Athinaios--4

• Guest
« Reply #225 on: December 07, 2008, 14:42:06 »
Μετρητής μόρφωσης δεν υπάρχει. Η κοινή λογική όμως λέει ότι ενα παλικάρι που τελειώνει ένα πανεπιστήμιο έχει μια μόρφωση. Είναι στο χέρι του όμως να είναι πραγματική ή σε θεωρητικό επίπεδο .

Athinaios--4

• Guest
« Reply #226 on: December 07, 2008, 14:45:59 »
Όταν τα αριστερά κόμματα χαιδεύουν ταραχοποιούς- αναρχικούς κτλ για ψήφους τότε θα συμπεριφέρονται σαν να μπορούν να σπάνε οτιδήποτε σε μια πόλη ανοχύρωτη.
φιλε αλλο ταραχοποιοι,αλλο αναρχικοι,αλλο αντιεξουσιαστες,αλλο αντιφασιστες,αλλο αριστεροι που ψηφιζουν συριζα και κκε!μην τα μπερδευεις..
Ξέρω πολύ καλά τη διαφορά τους. Τιμώ οποιονδήποτε ψηφίζει οποιοδήποτε κόμμα. Δε με απασχολεί τι ψηφίζει ο καθένας . Δεν κατηγορώ ούτε τη δεξιά ούτε την αριστερά .
Κατηγορώ όμως τα αριστερά κόμματα που υποστηρίζουν σε κάθε ευκαιρία ταραχοποιούς και αναρχικούς (όχι αναρχικούς ιδεολόγους , αλλά αναρχικούς που απλα σπάνε και καίνε) μόνο και μόνο για ψήφους.
Και κατηγορώ τα δεξιά κόμματα που υποστηρίζουν ακροδεξιούς και φασίστες σε κάθε ευκαιρία για να παίρνουν τις ψηφους τους .

Τιμώ τους ιδεολόγους αριστερούς και δεξιούς .

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #227 on: December 07, 2008, 14:50:46 »
@Georgie-4, φιλε αδερφε και συνονοματε  ;),

Απλα δε μπορω να πω στη "λογικη" συμψηφισμου των εγκληματων της εμμισθης κρατικης καταστολης, σε ολη τη διαρκεια του 20ου αιωνα, με τις σπασμενες βιτρινες και τους καιομενους καδους καποιων ανωνυμων αγωνιστων, ειτε συμφωνω, ειτε οχι, με την ιδεολογια τους ή με τον τροπο που διαλεξαν να την εκφρασουν. Απλα δε μπορω...
Οπως δε μπορω να βαλω στο ιδιο τσουβαλι το φασισμο με τον αναρχισμο (ο οποιος φασισμος, ως ιδεολογια, συνεχιζει να ζει και να βασιλευει σε ολα τα σωματα "ασφαλειας", ε;). Μετρα απλα ποσους νεκρους θρηνησε, και θρηνει, η ευρωπη απο το ενα κινημα και ποσους απο το αλλο.
Ολα αυτα απο εναν απλο φιλελευθερο, και προοδευτικο θελω να νομιζω, μικροαστο. Ουτε αντιεξουσιαστης ειμαι, ουτε αναρχικος.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #228 on: December 07, 2008, 15:00:19 »
Το έγκλημα είναι έγκλημα δεν συμψηφίζεται! Είτε το κάνω εγώ , είτε το κάνει ένας αστυνομικός , είτε ένας φασίστας , είτε ένας αναρχικός . Ξέρω ότι μια βιτρίνα είναι λίγο για κάποιους. Ξέρω ότι ένα καμένο αμάξι δε σημαίνει τίποτα.
Εμένα όμως που το χρωστάω το αμάξι μου και δουλέυω για να το πληρώσω δε γουστάρω να μου το σπάνε με μια πέτρα ή να μου το καίνε. Δε δίνω σε κανένα το δικαίωμα!
Έγκλημα είναι να μη με αφήνουν να σπουδάσω κ να μου κλείνουν το πανεπιστημιο. Έγκλημα είναι να μου σπάνε τη βιτρίνα του μαγαζιού μου γιατί την πληρώνω ΕΓΩ . Εκτός κι αν μου δώσουν τα λεφτά οι εκπρόσωποι τοων κομμάτων . Αριστερών και δεξιών. Εξηγούμαι ότι μιλάω για ΟΛΑ τα υποκείμενα που το παίζουν πολιτικοί

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #229 on: December 07, 2008, 15:02:10 »
Μετρητής μόρφωσης δεν υπάρχει. Η κοινή λογική όμως λέει ότι ενα παλικάρι που τελειώνει ένα πανεπιστήμιο έχει μια μόρφωση. Είναι στο χέρι του όμως να είναι πραγματική ή σε θεωρητικό επίπεδο .

Παιδιά, κατά τη γνώμη μου το ότι κάποιος έχει μόρφωση επειδή αποφοίτησε από κάποια σχολή δε σημαίνει ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά  του. Πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση, καθαρό μυαλό και κέφι να βελτιώνεται κάθε μέρα σαν επαγγελματίας. Οι περισσότεροι αστυνομικοί δεν νομίζω ότι βρίσκονται σε αυτήν τη φάση, είναι πολύ μέτριοι.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #230 on: December 07, 2008, 15:02:49 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Αυτά να γράψτα πουθενά αλλού όχι εδώ μέσα

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

« Last Edit: December 07, 2008, 15:06:54 by tsakalaki »
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #231 on: December 07, 2008, 15:05:15 »
Σκοπός του φόρουμ είναι να εκφράζονται απόψεις και να γίνεται κουβέντα . Όχι να γίνεται μέρος να προκαλούμε και να βγάζουμε συνθήματα.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #232 on: December 07, 2008, 15:05:39 »
Πάντως όχι αυτά που γράφεις και όχι απο εδώ μέσα  
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Bayern4

• Guest
« Reply #233 on: December 07, 2008, 15:08:41 »
αντε παλι η καραμελα με τον φασισμο..

αν για καθε εγκλημα, απαντανε καποιοι με καψιματα καδων, σπασιμο αυτοκινητω κ καταστηματων κλπ, τοτε το μετρο μαλακιας κ καφριλας ειναι ουτοπικο.
τι φταιει ο περιπτερας κ ο καταστηματαρχης;;;

η μορφωση κ η εξυπναδα(IQ) ΔΕΝ εχει οριο ηλικιας.

κ για τα περι σαπιο πολιτικο συστημα, σαπιο ειναι κ το κοινωνικο συστημα που ΟΛΟΙ ΜΑΣ το συντηρουμε. ολοι εχουν ευθυνες!

υγ.
http://www.iama.gr/weather/image.jpg

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: December 07, 2008, 15:10:18 »
οκ αποχωρω να χαιρεσε τη εξουσια σου αδερφε.Να ελεγα και κατι προκλητικο να πω οκ αλλα οχι να με κοψεις επειδη εγραψα να κατεβουμε στον δρομο ελεος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #235 on: December 07, 2008, 15:13:44 »
κριμα ειλικρινα ντροπη.ποσο πιο χαμηλα θα πεσει αυτη η χωρα πια....
τραγικες φιγουρες η μανα και ο πατερας του παιδιου.τι να πει κανεις.
R.I.P. στο παλικαρακι...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #236 on: December 07, 2008, 15:14:12 »
Δεν είμαι απο τους ανθρώπους που χαίρονται με την εξουσία που έχουν, λάθος εντύπωση εχεις αλλά δεν πειράζει.

Σβήστηκαν μόνο συνθήματα που δεν εχουν σχέση ούτε με ΠΑΟΚ  ούτε με την αστυνομία.

Κανένας δεν σου απαγόρευσε να κατέβεις στους δρόμους, ούτε έσβησα κι κανένα που έγραψε κάτι τέτοιο ίσως βρεθούμε και μαζί καμιά φορά στους δρόμους. Ποτέ δεν ξέρεις
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #237 on: December 07, 2008, 15:29:09 »
Το αιμα κυλαει εκδικηση ζηταει?Απο χτες το φωναζει ολος ο κοσμος που κατεβενει στους δρομους και θα το ακουσεις και στη Τουμπα σημερα

Argonath4

• Guest
« Reply #238 on: December 07, 2008, 15:36:46 »
Γιατί να το ακούσω στην Τουμπα σήμερα; Μήπως ήταν ΠΑΟΚτσακι το αδικοχαμένο παλικάρι και δεν το έμαθα;

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #239 on: December 07, 2008, 15:43:22 »
Τι να πει κανείς για τα χθεσινά γεγονότα... Η Ελληνική Δημοκρατία (εδώ γελάμε) μας χαμογελά και πάλι και μας θυμίζει ποιο είναι το πραγματικό της πρόσωπο...

Αστυνομικός να πυροβολεί εν ψυχρώ και να σκοτώνει 15χρονο παιδί με αφορμή εξύβριση και ρίψη πλαστικού μπουκαλιού νερού στο καπώ του οχήματός του...

Όπως φαίνεται, το να είσαι νέος, σκεπτόμενος, ανήσυχος και προβληματισμένος έχει ποινικοποιηθεί και διώκεται σφοδρά. Κάποτε οι δυνάμεις καταστολής χτυπούσαν τους φοιτητές, τους μαθητές, τους συνταξιούχους, τους οπαδούς... Πλέον περνούν σε νέο μοντέλο δράσης: πυροβολούν αδιακρίτως στο ψαχνό, και μάλιστα στη ζώνη prime time... Καληνύχτα μας.

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ