Να υπενθυμίσω οτι το πρώτο καλοκαίρι προετοιμασίας του άγγελου,ζήτησε Λουτσιάνο-Άντζα-Λάκη-Κωνσταντίνου(καλοκαίρι 97) και όλοι κατέληξαν αλλού.Το δεύτερο καλοκαίρι του 98,ξεκινάει προετοιμασία,δεν πληρώνουν το νερό του νάγκμπε και τα ενοίκια του ολιβάρεζ,τους κρατάει με τα χίλια ζόρια,παραιτείται και μετά την παραίτηση του βρίσκουν λεφτά, κάνουν καμιά 14 μεταγραφές με κορυφαία όλων τον Μαριφαλίεφ,το καλοκαίρι του 2003 αναλαμβάνει το χάος ξέροντας τις δυσκολίες,κάνει στο 60% προετοιμασία(ο παπάς που έχετε φάει όλοι περι κακής προετοιμασίας των ομάδων του άγγελου είναι για γέλια,έκανε εν γνώσει του κακές προετοιμασίες) για να μην είναι πιασμένη η ομάδα στα πρώτα παιχνίδια που έχει τα ντέρμπι με βάζελο-γαύρο στην τούμπα,να τα πάει καλά να γεμίσει το γήπεδο,το γεμίζει αλλά τα λεφτά πάνε αλλού και όχι στους παίκτες και τέλος το καλοκαίρι του 2004 ζητάει αλιούτα-χαραλάμπους και ο χοντρός έχει 1εκ ευρώ για μεταγραφές,την ώρα που και οι 2 δεν κόστιζαν πάνω από 200 χιλ.Α,να μην ξεχάσω,κάτι που δεν το ξέρει μάλλον κανείς σας.Τους πρώτους μήνες του στον ΠΑΟΚ,αρχές 97 έχει εντοπίσει τον Κέζμαν στην σερβία και του λένε τι με 700εκ η μεταγραφή γίνεται(ο κέζμαν παιδάκι,δεν τον ξέρει κανείς).Προφανώς ο Μίλτον Τάισον Νιούνεζ ήταν καλύτερος από τον σέρβο....
Να υπενθυμίσω οτι αποκλείστηκε από το πανιωνάκι στους 4 του κυπέλλου,από το πανσεραικάκι και την καστοριά επίσης στο κύπελλο, από το λιμό την ντέμπρετσεν στο ουέφα,μάζεψε όλους τους τελειωμένους παίκτες(βόκολο,ατματζίδη,μάρκο,χάγκαν),αλλά το ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του για το οποίο καταδικάστηκε ισόβια στις καρδιές πολλών ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ήταν το ''μου λένε καλημέρα,και έξω έχει καλημέρα,επιτέλους βρήκα ανθρώπους να συνεννοούμε''...
Αυτή είναι εν ολίγοις η πορεία του πιο επιτυχημένου,βάσει αριθμών και νικών, προπονητή που περασε από τον πάγκο της ομάδας μας και όσο και αν τον θέλω ισόβιο προπονητή στον ΠΑΟΚ,δεν θέλω να ξαναεπιστρέψει γιατί απλά θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας.Ειδικά στην 5-6.