συγνώμη ρε φίλε αλλά αν νομίζεις ότι εδω μέσα μόνο εσύ πληρώνεις και εμείς οι υπόλοιποι μαλακιζόμαστε τί να σε πω...
αν νομίζεις πάλι ότι εσύ είσαι πιο ΠΑΟΚτσης από τους υπόλοιπους γιατί γράφτηκες μέλος στον ΑΣ πάλι δεν έχω να προσθέσω κάτι...
το αν συμφωνείς ή όχι με τις συναυλίες και τα λοιπά, δικαίωμα σου και δεν με πολυνοιάζει κιόλας να σε πω γιατί ο καθένας έχει την άποψη του και τη σέβομαι χωρίς να προσπαθώ να την αλλάξω...
αν νομίζεις πάντως πως επειδή γράφτηκες στον ΑΣ εσύ είσαι και κανένας άλλος, πες ότι θες φιλαράκι ακούγεσαι που θα λεγε κι ο συγχωρεμένος...
και αν το εσείς πότε θα στηρίξετε με πράξεις απευθύνεται σε μένα, η απάντηση μου φίλε είναι ΠΟΤΕ
καληνύχτα...
θα συμφωνισω με τον crusader και θα πω οτι ο καθενας βοηθαει διαφορετικα..
Την δεδομενη στιγμη τι θα βοηθουσε οικονομικα τον ΠΑΟΚ μια συναυλια η αλλα 100 μελη στον ΑΣ ;
Εδω τωρα δεν αλλαζει ο Ορφανος μια παραγραφο για την διοικηση πρωτοδικειου, θα βγαλει ολοκληρο νομο που θα φερει τα πανω κατω στο αθλητικο γιγνεσθαι ;
Η μονη λυση ειναι ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ η να βαλει ο ΠΑΟΚτσης λεφτα ΑΜΕΣΑ στην ΠΑΕ, μεσω διαρκειας η μεσω εκδηλωσεων
Να γινω μελος γιατι ;
Για να σωσω το γηπεδο η για να διωξω τον Κατσαρη ;
Η μηπως για να εχω καλυτερη ομαδα πολο ;
Πολλοι εχετε παρεξηγησει πολλα..η λαικη βαση ειναι ΙΔΕΑ οχι αμεσα υλοποιησιμη..ο ΠΑΟΚ θελει ομως ΤΩΡΑ λυση..και ΟΧΙ σε 10 χρονια
Και μια ερωτηση..Το μελος του ΑΣ πως βοηθαει το ΠΑΟΚ αυτην την δεδομενη στιγμη ;
Τι κανει παραπανω απο το μη μελος ;