Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 77653 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2480 on: February 15, 2015, 23:53:41 »
καπου ακουσα, οτι ο τρελος μετα το τελος του αγωνα ελεγε,αντε και αυτη θελει να ασχολειτε και με μπαλες,δεν παει να φτιαξει κανα γιομιστο   ???

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2481 on: February 16, 2015, 00:45:19 »
Πανηγυρικη -δυστυχως-επιβεβαιωση οσων τον εχθρευονταν. Για μενα προσωπικα η φετινη χρονια ειναι κηλιδα: διασυρμοι, αποκλεισμος απο ομιλο στο κυπελλο, αποκλεισμος με κατεβασμενα χερια στην Ευρωπη. Για μενα εσβησε και το Χαιμπουρι πλεον αλλα και το κυπελλο με ληκι.Νομισα οτι ο ανθρωπος γερνωντας γινεται σοφοτερος, ο αγγελος νομιζω οτι μας εδειξε πως γερνωντας γινεσαι πιο μαλακας. Μεγαλος μαλακας λοιπον, και ναι, ειχαν δικαιο -και παλι δυστυχως- οσοι ελεγαν οτι θα ξαναπαιξει ρολο ασπιδας: Σπαζοντας το μαλακομετρο ασχολουμαστε ολοι μαζι του και κανεις με τον Ρωσσο. Εννοειται πως θελω να τερματισει τη χρονια για να δουν καθαρα ολα τα αγγελοσκυλα και να ληξει το θεμα για παντα.Αληθεια οι οπαδοι του ειναι ακομα οπαδοι του?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2482 on: February 16, 2015, 01:02:41 »
"Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας λείπει. Έβλεπα εχθές το ματς του Ολυμπιακού με την Νίκη Βόλου. Στον Ολυμπιακό αποθεώνεται ο πρόεδρος, αποθεώνεται ο προπονητής, αποθεώνονται οι ποδοσφαιριστές. Στον ΠΑΟΚ τι γίνεται; Στον ΠΑΟΚ υβρίζεται ο μεγαλομέτοχος, υβρίζονται οι παίκτες κι ο προπονητής είναι ο χειρότερος που υπάρχει στη γη. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Δεν είπα να μην μας βρίζει ο κόσμος. Τουλάχιστον εγώ είμαι συνηθισμένος. Αν όμως πιστεύει ότι πρέπει να προπηλακιστεί ο μεγαλομέτοχος ή ο προπονητής θα γίνει κάτι καλό; Πώς μπορεί να διανοηθεί κάποιος κάτι τέτοιο και να βάλει αυτή τη λογική;

Θα σας θυμίσω ότι στο πρωτάθλημα του 1976 το πρώτο ματς, αυτό με τον Πιερικό είχε έρθει 1-1. Δεν τρέφω αυταπάτες. Ξέρω τι κάνω και που βρίσκομαι. Δουλεύω πολύ με τα παιδιά. Όλη την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Σας το λέω από την πρώτη μέρα."

Στον bizim ΠΑΟΚ, αυτος ο καρναβαλος θα ειχε φυγει την ωρα που εκανε αυτες της δηλωσεις...στον ΠΑΟΚ του ρωσου και της εποχης μας,μπορει να μας πουλαει τρελα ο καθε τσομπανης-βρυζας-μιζας-μπλιατ-και ολα τα σκατα που λεει και ο Νικολας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2483 on: February 16, 2015, 01:05:08 »
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ. Να μείνεις εγω το ειπα ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΚΑΙ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΦΤΑΛΙΑ...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2484 on: February 16, 2015, 01:07:32 »
Bozik ετσι ακριβώς οπως έγινε με το αεκ στο κύπελλο. Τι πουτανας γιος ο ξεφτίλας κι ο προδότης... Πόσο μαλακας ο λαός του ΠΑΟΚ που τον πιστεύει ακομα...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2485 on: February 16, 2015, 01:14:57 »
εκει στην διοιηκηση τι ακριβως θελετε αλλο να δειτε για να τον διωξετε?οποιοσδηποτε αλλος προπονητης να ηταν με τοσες ηττες θα ειχε παρει ποδι εδω κ καιρο τι ακριβως παιζετε ρε πουστη μου

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2486 on: February 16, 2015, 02:54:28 »
Σε έναν κανονικό ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης δε θα περνούσε ούτε απέξω, το έχει πει και ο ίδιος. Η παραμονή του δεν είναι παρά η εφαρμογή του μίζερου πλάνου του καλοκαιριού. Όταν έπρεπε ο Σαββίδης να κάνει κράτει, χρυσοπλήρωνε τον δώνη για να του τα φάει και τον Στέφενς για να τον φάει. Παράφρονας μέχρι την έκτη αγωνιστική των πλέι οφφ με στόχο την αποφυγή του τριπλού προκριματικού με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2487 on: February 16, 2015, 09:43:46 »
Ένα καλό χέρι ξύλο στο επόμενο εντός, είναι ότι πρέπει... όλα τ' άλλα είναι μπλα μπλα...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2488 on: February 16, 2015, 09:57:11 »
Το προβλημα είναι η αμορφωσιά του σε συνδυασμό με την κουλτούρα του ρωσου. Ο σύνδυασμός είναι αυτό που βλέπουμε. Ανοργανωσιά, ηλίθιος λαικισμός, εμπάθειες με παίκτες, πλάνο ομάδας βγαλμένο απο τα σκυλάδικα, πόλεμο με τον gay και την επο παιδικό, γαμήσι από την διαιτησία άπειρο και εμάς να λέμε ότι μας φτύνουν και βρέχει και τόσα άλλα. Για να κάνεις ΟΜΑΔΑ θέλει και δικά σου στελέχη μόνιμα αλλά θέλει και επαγγελματίες από έξω. Και κατά βάση θέλει μεθοδικό πόλεμο με το σύστημα με την λιγότερη δυνατή φθορά για την ομάδα και τον κόσμο της. Δείτε το βαζέλι. ¨Εχει το κανάλι και δημιουργεί συνεχή φθορά στον gay. Οργάνωσε ο μαρινάκης κάτι δικούς του και καλά για διαδήλωση έξω από το σκαι και πήγαν δέκα βλάκες. Εμείς φωνή προς τα έξω τετοιου μεγέθους δεν έχουμε. Το βαζέλι είναι 6 βαθμούς πίσω από τον gay και τον έχει και στην έδρα του. Με κόστος ομάδας χαμηλότερο. Εμείς έχουμε υποστεί και φετος μεγαλύτερη φθορά σαν σύλλογος λόγω αφέλειας. Αφέλειας και ασχετοσύνης του Ρώσου και συνεπώς όλου του υπόλοιπου συστήματς από κάτω. Για αυτό ο κόσμος δεν στήριξε και φέτος γιατί απλά δεν πίστεψε σε κάποιο σχέδιο. Γιατί το σχέδιο με τέτοιους αντίπαλους θέλει απείρως περισσότερη οργάνωση και πονηριά από τους αντιπάλους μας. Και εμείς εκπέμπουμε μόνο αφέλεια. Έχει ο gay ένα κάρο πληρωμένους δημοσιογράφους στα ΜΜΕ. Χτύπα τους στα social media. Τους ίδιους όχι τα λεγόμενα τους. Έχει ο gay ένα κάρο ένα κάρο πληρωμένους παράγοντες σε ομάδες υποκαταστήματα. Χτύπα τους ως πουλημένους στο δικό τους κοινό μέσω ανακοινώσεων. Με τρόπο να μην σε τρέχουν σε δικαστήρια.Έχει ο gay πιασμένα διαιτητάκια βρες πε΄ντε πράγματα από το βιογραφικό τους και δημοσίευσέτα σχετικά. Αυτά λέγονται ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ιδεά για αυτά. Το μόνο που ξέρει είναι να φθειρεται σαν ηλίθιος και να πετάει λεφτά. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι φθηνότερη και φθήρει περισσότερο τον αντίπαλο. Οργάνωση θέλει και μυαλό. Δυστυχώς λείπουν κι τα δύο από τις υποτιθέμενες λαικές φάτσες που μας έχουν κατακλύσει εδώ και χρόνια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2489 on: February 16, 2015, 10:44:19 »
φύγε

Βλάνταν χθες.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2490 on: February 16, 2015, 20:11:40 »
ενταξει εχουμε ξεφυγει..ειχαμε σαν στοχο την ευρωπη,φαγαμε την τσαπου.βαλαμε στοχο το κυπελλο ξαναφαγαμε την τσαπου.τριτος στοχος του ΠΑΟΚ το πρωταθλημα.ποση να χωνεψεις...τωρα βγηκε το αρχιδι ο αγγελος και λεει στοχος μας η πρωτη θεση στα πλευ οφ..ελεος θεε μου φερτε μου εναν τοιχο να χτυπησω το κεφαλι μου...μα ποση κοροιδια πια,ποση??

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2491 on: February 16, 2015, 20:24:04 »
τελειωσε η συνελευση με την ΠΑΕ..αποφασιστηκε οτι δεν γινετε αλλαγη προπονητη και συνεχιζουμε με τον αγγελο........
που ειναι τελικα εκεινος ο τοιχος?

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2492 on: February 16, 2015, 23:26:48 »
Αν ήταν να φύγει, αυτό έπρεπε να είχε γίνει σε ένα από τα ακόλουθα κλαρίνα:
1) με ξάνθη 2) με γκινκ γκαμπ αποκλεισμός από ευρώπη 3) παιχνίδι με κέρκυρα αποκλεισμός από κύπελο.
Τώρα θα τα λουστεί με τον χαχόλο μέχρι το τέλος.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2493 on: February 17, 2015, 01:15:39 »
Όλοι θέλουμε να φύγει, αλλά ποιος να έρθει τώρα; Για να φύγει κάποιος, θα πρέπει να είναι κάποιος άλλος πίσω από την πόρτα, γιατί αλλιώς μας βλέπω όπως πάντα με γχ..

Ας μείνει ως το τέλος να φάει τα σκατά. Η ΠΑΕ, να βρει από τώρα προπονητή και να τον κλείσει έτσι ώστε να γίνει πρόσληψη μόλις τελειώσει η σεζόν. Να έχει δει την ομάδα, τα σκατά που έχουμε, να δώσει λίστα με παίχτες με την προϋπόθεση πως έρχομαι μαζί με αυτούς (παίχτες) και όχι παπάδες πάλι. Γιατί κάθε χρόνο με Σαββίδη, το ίδιο έργο βλέπουμε...

Το έχω γράψει και πριν αρκετό καιρό, στις αρχές. Άκουσε κουβέντα του Αναστασιάδη με πνευματικό του εδώ στο νησί ένας φίλος και του έλεγε πως ήρθα ενώ μου τάξαν άλλα (μεταγραφές και σχεδιασμό) και άλλα βρήκα. Θα βρω εγώ τον μπελά μου..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2494 on: February 17, 2015, 01:56:41 »
εγω παλι πιστευω κ τον χαβο να εβαζαν θα τα καταφερνε...δεν υπαρχει λογικη ουτως η αλλως.καλυτερα γ.χ ετσι οπως ειμαι τωρα παρα αγγελο

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #2495 on: February 17, 2015, 01:59:33 »
Το έχω γράψει και πριν αρκετό καιρό, στις αρχές. Άκουσε κουβέντα του Αναστασιάδη με πνευματικό του εδώ στο νησί ένας φίλος και του έλεγε πως ήρθα ενώ μου τάξαν άλλα (μεταγραφές και σχεδιασμό) και άλλα βρήκα. Θα βρω εγώ τον μπελά μου..

Ακόμα κι έτσι να είναι, δεύτερος έπρεπε για πλάκα να είναι και κοντά σε γάβρο.
Μια χαρά ρόστερ έχει ο ΠΑΟΚ για το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών και τρώμε τριαροτεσσάρες κάθε βδομάδα.
Τέρμα οι δικαιολογίες για όλους.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2496 on: February 17, 2015, 09:57:49 »
Το τελευταίο δεν ήταν να για να στηρίξω Άγγελο, εξάλλου ΔΕΝ τον ήθελα.. Όπως λες, σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θέλεις παιχταράδες, θέλεις παίχτες με αρχίδια...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2497 on: February 17, 2015, 12:39:16 »
Ελα ρε παιδες, ολα καλα, ποιος ασχολειται με τον ΠΑΟΚ τωρα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2498 on: February 17, 2015, 15:54:16 »
Αν δεν παρουν μπουλο οι διοικητικοι καρκινοι με πρωτο και καλυτερο τον βρυζα, καμια αλλαγη προπονητη δεν θα φερει αποτελεσμα.
Και ο επομενος, μαριονετα του βρυζα θα ειναι.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2499 on: February 18, 2015, 18:04:38 »
Ο ΠΑΟΚ χτίστηκε από το καλοκαίρι για να μπει στα πλέι οφφ. Μέχρι στιγμής είναι εντός του μίζερου αυτού στόχου. Όλα τα υπόλοιπα π.χ. Ευρώπη, κύπελλο, θεωρούνταν περιστασιακοί στόχοι στην καλύτερη και βάρος στη χειρότερη, η δε πρώτη θέση δεν ήταν ποτέ στόχος ούτε έγινε στην πορεία. Αν η ομάδα δεν καθόταν τόσο καιρό στην κορυφή ανεβάζοντας τις απαιτήσεις του κόσμου και αν οι ήττες δεν έρχονταν με τριαροτεσσάρες, δηλαδή αν στο γήπεδο βλέπαμε από την αρχή έναν μέτριο ΠΑΟΚ που δεν πατούσε ποτέ κορυφή αλλά δεν έτρωγε και τόσο πολλά γκολ χωρίς καν να βάζει, δε θα υπήρχε ποτέ ζήτημα Αναστασιάδη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά