Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2320 on: January 15, 2015, 22:44:02 »
Cure τρελλιαρη μου τα ειπαμε και ειδες πως συμφωνουμε στα περισσοτερα..

Η ψευτοσυσπειρωση δεν εχει να κανει με τον τρελο αλλα με τα διοικητικα. Οσο ο ρωσσος δεν δειχνει οτι θελει να φτιαξει ομαδα και οσο δεν δινει οραμα στον κοσμο, παρα μονο πεταει κοκκαλα για να τον κρατα ζεστο, τι "πραγματικη" συσπειρωση να κανεις? Ο κοσμος πρεπει να πιστεψει σε κατι και δεν τον βοηθας οταν αυτη η ομαδα ειναι η 3η προσπαθεια χτυσιματος μεσα σε 3 χρονια και παμε και για 4η γιατι ο αγγελαρας ειναι ευθραστος και αναλωσιμος λογο θεσης. Αφου ενας απο τους λογους που τον πηρε ο μπλιατ ειναι για να υπαρχει καποιος να τα ακουει, ολοι το ξερουμε αυτο, λογικο επομενο ειναι λοιπον καποια στιγμη να τον πεταξει σαν σερβιετα για να ξαναχτυσει με κανα αλλο καινουργιο φουκαρα. Το προβλημα παραμενει η διοικηση. Ο αγγελος ειναι απλα ενα ακομα προσωπο στην λιστα (πλεον) αυτων που διχαζουν και τπτ παραπανω. Αν δεν παω τουμπα, δεν θα ειναι λογω αγγελου.. Εδω εχουμε κοντοπουστα, μυταρα, τζιολη, και μεχρι προτεινος σπυροπουλο κατσουρανη νινη, της πουτανας γινετε, ο αγγελος μωρε θα μου κοψει το γηπεδο? Ισα ισα, που τουλαχιστον ο ΠΑΟΚ επι αγγελου παιζει σαν ΠΑΟΚ και οχι σαν χεσμενο εστοριλ. Ειχαμε χρονια να το δουμε αυτο. Οι περισσοτεροι νομιζω πως του το εχουμε αναγνωρισει εδω μεσα, παρα τα οσα μπινελικια κατα καιρους ακουει για τα παλαβα που κανει. Για σενα παλαβα, για μενα ισως και τρυπια. Εκει οντως υπαρχει διαφορα, αλλα και παλι αν ανοιξουμε κουβεντα παλι στην διοικηση θα καταλειξουμε, γιατι αυτη μαζεψε οσους διχαζουν μες την τουμπα. Φαυλος κυκλος που καταληγει παντα εκει.

υγ. Να μην κλειστεις σε κανενα καβουκι. (αυτα τα εκανε ο σαντος  :P ) Τι μλκιες ειναι αυτες καθε φορα ενας ενας  :'( Ο διαλογος ειναι υγεια ρε, δεν θα συμφωνουμε σε ολα! Αν η διαφωνια μας ειναι ο αγγελος, να το χεσω δλδ... Σου ειπα, την θεωρω διαφωνια καφενε.. Ετσι την βλεπω εγω μπροστα στα σοβαρα διοικητικα προβληματα που εχουμε. Εκει ειναι ολος ο πατσας και εκει την πεφτουμε  O0  Τα φιλια μου bro  ;)
« Last Edit: January 15, 2015, 22:53:43 by king »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2321 on: January 16, 2015, 20:09:51 »
Αιντε να βλεπουμε στην Τριανδρια παλια φιλαρακια εξ Αθηνων κλπ, σαν τον παλιο καλο καιρο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2322 on: January 16, 2015, 21:13:32 »
Εχουνε περασει ποσα χρονια απο τοτε homo.. Τοσα που δυστυχως οι περισσοτεροι απο αυτους που θα θυμασε δεν ειναι καν αθηνα πλεον. Εδω αρκετουτσικοι (και απο εσας) δεν ειναι καν στο φορουμ.! Δυσκολο εγχείρημα το βλεπω, αλλα αν μπορουμε να οργανοσουμε εστω κανα meeting, εγω ειμαι μεσα ;)

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #2323 on: January 16, 2015, 21:25:54 »
Δεν ειναι ο Αγγελος το προβλημα. Εαν ήθελε ο Σαββίδης ας έκανε ομαδα! Τωρα λεει θα πάει να χτυπησει τη διαφθορά με τον Αλαφουζο ( ΣΚΑΙ, μεγα διεφθαρμενο ατομο) και τον...???? Μελλισανίδη?? Άντε καλά. Τελος πάντων.
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #2324 on: January 16, 2015, 22:17:50 »
Εχουνε περασει ποσα χρονια απο τοτε homo.. Τοσα που δυστυχως οι περισσοτεροι απο αυτους που θα θυμασε δεν ειναι καν αθηνα πλεον. Εδω αρκετουτσικοι (και απο εσας) δεν ειναι καν στο φορουμ.! Δυσκολο εγχείρημα το βλεπω, αλλα αν μπορουμε να οργανοσουμε εστω κανα meeting, εγω ειμαι μεσα ;)

ο πούστης ο σαμαράς φταίει κινγκάρε..

και για να μην ξεχνιόμαστε,
Μ` ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩ ΚΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ...
ΑΡχίΔια

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2325 on: January 17, 2015, 01:08:47 »
Είναι λυπηρό να βλέπεις τον προπονητή της ομάδας σου να δίνει συνέντευξη σε ένα κανάλι που σε τρυπάει για πλάκα από καταβολής του.
Και να δεχθώ ότι έχεις υπογράψει ρήτρες για υποχρέωση συνεντεύξεων και μπλα μπλα μπλα....
Καλά ρε παε ΠΑΟΚ μία κουβέντα για κείνες τις γαμημένες γραμμές του οφσάιντ και την ανυπαρξία του αντίλογου στις αλητείες του γάβρου
δεν μπορούσες να πεις? Αρχισε ο καλόγερος τα μεταφυσικά του ψυχανεμίσματα, αρλούμπες να γελάει ο κόσμος.
Να υπενθυμίσω ότι ο γάβρος, επειδή ο σπίκερ βάζελος δημοσιογράφος είπε ότι το πέναλτυ που κέρδισε με φωτήρα ήταν μουσαντένιο, απαγόρεψε δηλώσεις προπονητή και παιχτών στην οτενέτ γαι τιμωρία.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2326 on: January 17, 2015, 01:30:04 »

δηλαδη ενα ψηστηρι στην Τριανδρια μεσημερι Κυριακης μετα τις 2 ειναι δυσκολο? Κι εγω ετοιμος ειμαι, δεν θα ειχα προβλημα να τρεξω να το οργανωσω αλλα αυριο γαμιεμαι σε δουλειες κι υποχρεωσεις απο 8 το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα, σερι, και μετα κατι Αντωνηδες και Αντωνιες που γιορταζουν. Ενα ραντεβου ομως μπορουμε να το δωσουμε με ρετσινες, εστω και χωρις ψηστηρια. Λοιπον συμμετοχη HOMO PAOKUS, περιμενω συμμετοχη απο ολους με ονομα. Βαλτε και ατομα να φωναξουμε που εχουμε χαθει, να ειδοποιησει ο ενας τον αλλον, πχ diegito. Αντε, εγω θα προσπαθησω να φερω γκεστ σταρ τον Ισοβιτη . ΑΙΝΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2327 on: January 17, 2015, 01:35:54 »
Βαστα homo θα φαμε  :D
Δεν γινετε αυτη την αγωνιστικη, πρεπει να το εχουμε κανονισει, οχι τοσο μπαμ ρε, ειναι πολλα τα λεφτα τωρα τελευταια στιγμη :'(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2328 on: January 17, 2015, 02:08:29 »
Οκ μαν νομιζα οτι το  ειχατε κανονισμενο να ανεβειτε. Οκ, νεξτ ταιμ, σφυριξτε!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2329 on: January 17, 2015, 10:11:08 »
Είναι λυπηρό να βλέπεις τον προπονητή της ομάδας σου να δίνει συνέντευξη σε ένα κανάλι που σε τρυπάει για πλάκα από καταβολής του.
Και να δεχθώ ότι έχεις υπογράψει ρήτρες για υποχρέωση συνεντεύξεων και μπλα μπλα μπλα....
Καλά ρε παε ΠΑΟΚ μία κουβέντα για κείνες τις γαμημένες γραμμές του οφσάιντ και την ανυπαρξία του αντίλογου στις αλητείες του γάβρου
δεν μπορούσες να πεις? Αρχισε ο καλόγερος τα μεταφυσικά του ψυχανεμίσματα, αρλούμπες να γελάει ο κόσμος.
Να υπενθυμίσω ότι ο γάβρος, επειδή ο σπίκερ βάζελος δημοσιογράφος είπε ότι το πέναλτυ που κέρδισε με φωτήρα ήταν μουσαντένιο, απαγόρεψε δηλώσεις προπονητή και παιχτών στην οτενέτ γαι τιμωρία.

δουλεια αλλων ειναι αυτα που αναφερεις
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2330 on: January 17, 2015, 12:10:49 »

Και στην κρατική κάνανε μουτράκια γιατί είπαν την ώρα του Paris Saint Germain - γαύρος ότι το γκολ του γαύρου ήταν offside... Άκου πράματα ε γαύρε;;
Τώρα βέβαια πέρασανε την φοβερή ιδέα να μην σχολιάζονται οι επίμαχες φάσεις στον αέρα και ηρεμήσανε...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2331 on: January 18, 2015, 19:23:13 »
Επειδη δεν ειμαστε προσωπολατρες και τα βλεπουμε και τα λεμε ολα, κι ουτε εχουμε διαθεση να τη πουμε σε αλλους οταν νικαει η ομαδαρα (σε αντιθεση με τους αλλους που περιμενουν το τσαφ για να σταυρωσουν πρωτα εμας τις προβατοχλωροφυλες και μετα τους ζησοσαββιδιδες), ρε ΤΡΕΛΕ, αυτη την αλλαγη πλευρας Μακ-Κοντου ΧΩΡΙΣ Ρατς μεσα, δηλαδη 25 λεπτα χωρις αριστερη πλευρα δεν τη καταλαβα. Γιατι? Μηπως ερχεται αριστερο εξτρεμ?

κατα τα αλλα, εισαι ο μεγαλυτερος προπονητης στην ιστορια του ποδοσφαιρου απο το Βλαδιβοστοκ μεχρι τη Γη του Πυρος.
Και για να μη ξεφυγω απο το υφος του φορουμ, ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ - ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ Π.Α.Ο.Κ. ΛΕ ΟΛΕ
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2332 on: January 18, 2015, 22:18:59 »
περιμέναμε πως και πως να παίξουμε δεύτερο ημίχρονο μπροστά στη 4,με μακ να παίζει απέναντι στο αμπαλο γατι αποστολόπουλο που θα ήταν και χεσμένος που θα ειχε πλάτη το λαό και λέγαμε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος..και ο τρελός τη έκανε? έφερε τον πουτάνας γιο στην πλευρά και σκουντουφλουσαν και οι δυο :'(
άσχετο...ξέρει κανεις ποιον έχει μάνατζερ ο αποστολόπουλος?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2333 on: January 18, 2015, 22:59:34 »
Ace management λεει
Ευαγγελοπουλος, ιδιος μανατζερ με...τζανδαρη...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2334 on: January 18, 2015, 23:46:57 »
Μην κράζετε Άγγελο ρε για την αλλαγή Μακ-Κοντ..
Ο ίδιος ο πατημένος το ζήτησε..
Ήθελε λέει να είναι ο καλύτερος Δημήτρης της πτέρυγας

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2335 on: January 19, 2015, 00:23:15 »
Δυο θετικα σημερα:
1. Τελειωσες δυο βαζελουπουστες. Εχει κι αλλους, αλλα αυτους δε τους ακουμπαει κανενας
2. Πρωτη φετινη συνεντευξη που δε μας εκανες να ντρεπομαστε με αναφορες σε φανταστικες οντοτητες, ή στους οπαδους της ομαδας
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2336 on: January 19, 2015, 02:13:06 »
Μας έβγαλες την παναγία ματς για 5-0 με το ζόρι να το πάρουμε με την ψυχή στο στόμα για να παίζουν μέσα τα δύο τα άμπαλα σου
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2337 on: January 19, 2015, 10:58:41 »
2 αγωνιστηκες με κανονικα στοπερ και η αμυνα ψιλομαζευτηκε,με κανονικο εξτρεμ και τζιολη του ξεκινηματος ενα κανονικο αριστερο μπακ και ενα κανονικο καλο σεντερ μπακ η ομαδα του αγγελου θα ειναι κατι διαφορετικο κατα την γνωμη μου,δουλευει εχω απαιτησεις απο οποιον και να καθεται στον παγκο του ΠΑΟΚ αλλα χωρις τα καταλληλα υλικα οτι πατεντα και να κανεις σωστη δουλεια δεν γινεται.εδειξε οτι ειναι δικαιος με ολους.οταν ερθει παιχτης που να παιζει στην πλευρα που παιζει ο κοντος και συνεχιζει να παιζει ο κοντος τοτε ναι θα τον κραξω απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανονικος παιχτης απο κει δεν εχω δικαιωμα να κραξω τον τρελο γιαυτο,σε πιστευω ρε πουστη μου ξεχνωντας ολα τα παλια γιατι κατι παει να γινει,γιατι δειλα δειλα μεσα μου πιστευω οτι μπορεις

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2338 on: January 19, 2015, 18:10:00 »
θα μπορούσε να παίξει μια φορα pereira αριστερά-μακ δεξιά και ο κλάους στη θέση του ...και όχι για να παίζει ο πουτανας γιος να γίνεται εξάρι ο κλάους και for ο pereira...μεγάλη πλακα έχει που στην αρχή της χρονιας άφηνε έξω pereira αφού δεν του έβγαινε στο μυαλο του η συνθεση, μέχρι να τον βολέψει for και να κάνει χαφ τον ινζάγκι κλάους
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2339 on: January 19, 2015, 20:21:59 »
οταν ερθει παιχτης που να παιζει στην πλευρα που παιζει ο κοντος και συνεχιζει να παιζει ο κοντος τοτε ναι θα τον κραξω απο την στιγμη που δεν υπαρχει κανονικος παιχτης
Υπαρχει παικτης που παιζει στην πλευρα του και για εκει τον πηραν δλδ τον Μακ. Δεν προκειται να ερθει αλλο κανονικο εξτρεμ γιατι τοτε πρεπει να παει ο αγαπητικος του τσομπανη στον παγκο. Και αυτο δεν γινεται. Γνωμη μου.
Αν παρουν τωρα κανα καλο παικτη αριστεροδεξιο ετρεμ και καθησει ο τριγωνοκεφαλος παγκο, με χαρα μου θα βγω και θα πω οτι εγινα ρομπα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»