Cure τρελλιαρη μου τα ειπαμε και ειδες πως συμφωνουμε στα περισσοτερα..
Η ψευτοσυσπειρωση δεν εχει να κανει με τον τρελο αλλα με τα διοικητικα. Οσο ο ρωσσος δεν δειχνει οτι θελει να φτιαξει ομαδα και οσο δεν δινει οραμα στον κοσμο, παρα μονο πεταει κοκκαλα για να τον κρατα ζεστο, τι "πραγματικη" συσπειρωση να κανεις? Ο κοσμος πρεπει να πιστεψει σε κατι και δεν τον βοηθας οταν αυτη η ομαδα ειναι η 3η προσπαθεια χτυσιματος μεσα σε 3 χρονια και παμε και για 4η γιατι ο αγγελαρας ειναι ευθραστος και αναλωσιμος λογο θεσης. Αφου ενας απο τους λογους που τον πηρε ο μπλιατ ειναι για να υπαρχει καποιος να τα ακουει, ολοι το ξερουμε αυτο, λογικο επομενο ειναι λοιπον καποια στιγμη να τον πεταξει σαν σερβιετα για να ξαναχτυσει με κανα αλλο καινουργιο φουκαρα. Το προβλημα παραμενει η διοικηση. Ο αγγελος ειναι απλα ενα ακομα προσωπο στην λιστα (πλεον) αυτων που διχαζουν και τπτ παραπανω. Αν δεν παω τουμπα, δεν θα ειναι λογω αγγελου.. Εδω εχουμε κοντοπουστα, μυταρα, τζιολη, και μεχρι προτεινος σπυροπουλο κατσουρανη νινη, της πουτανας γινετε, ο αγγελος μωρε θα μου κοψει το γηπεδο? Ισα ισα, που τουλαχιστον ο ΠΑΟΚ επι αγγελου παιζει σαν ΠΑΟΚ και οχι σαν χεσμενο εστοριλ. Ειχαμε χρονια να το δουμε αυτο. Οι περισσοτεροι νομιζω πως του το εχουμε αναγνωρισει εδω μεσα, παρα τα οσα μπινελικια κατα καιρους ακουει για τα παλαβα που κανει. Για σενα παλαβα, για μενα ισως και τρυπια. Εκει οντως υπαρχει διαφορα, αλλα και παλι αν ανοιξουμε κουβεντα παλι στην διοικηση θα καταλειξουμε, γιατι αυτη μαζεψε οσους διχαζουν μες την τουμπα. Φαυλος κυκλος που καταληγει παντα εκει.
υγ. Να μην κλειστεις σε κανενα καβουκι. (αυτα τα εκανε ο σαντος

) Τι μλκιες ειναι αυτες καθε φορα ενας ενας

Ο διαλογος ειναι υγεια ρε, δεν θα συμφωνουμε σε ολα! Αν η διαφωνια μας ειναι ο αγγελος, να το χεσω δλδ... Σου ειπα, την θεωρω διαφωνια καφενε.. Ετσι την βλεπω εγω μπροστα στα σοβαρα διοικητικα προβληματα που εχουμε. Εκει ειναι ολος ο πατσας και εκει την πεφτουμε

Τα φιλια μου bro