Author Topic: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (Read 78475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Απ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
« Reply #2180 on: December 18, 2014, 19:39:56 »
Ρε ανθρωπε του Θεού (κυριολεκτικά)

αφού βλέπεις ότι αν δεν έχεις full την "καλή" εντεκάδα με Ρατς, Μακ, Τζιόλη (τι λέω..), γκολασα, γτ δεν κρατάς την ομάδα πιο πίσω;

Αφού βλέπει ότι μόνο στην αρχή (που είχαν δυνάμεις οι παίκτες) τράβαγε το σύστημα  υψηλής πίεσης μπροστά που βάζαμε γκολ μέχρι το 15, δεν σου βγαίνει τώρα με τπτ!
Γκαβός είσαι γαμωτή μου;

Κάτσε πίσω και ας έρθει και 0 - 0, δλδ να τρώμε τεσσάρες και τριάρες είναι καλύτερα; Τι δεν βλέπεις πια;; ??? ???
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2181 on: December 18, 2014, 19:41:11 »
άλλο ένα γελοίο στήσιμο - κοουτσάρισμα.....άλλα ξέχασα...σε έχει πρώτο μην μιλάς...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2182 on: December 18, 2014, 19:43:33 »
Ρε ανθρωπε του Θεού (κυριολεκτικά)

αφού βλέπεις ότι αν δεν έχεις full την "καλή" εντεκάδα με Ρατς, Μακ, Τζιόλη (τι λέω..), γκολασα, γτ δεν κρατάς την ομάδα πιο πίσω;

Αφού βλέπει ότι μόνο στην αρχή (που είχαν δυνάμεις οι παίκτες) τράβαγε το σύστημα  υψηλής πίεσης μπροστά που βάζαμε γκολ μέχρι το 15, δεν σου βγαίνει τώρα με τπτ!
Γκαβός είσαι γαμωτή μου;

Κάτσε πίσω και ας έρθει και 0 - 0, δλδ να τρώμε τεσσάρες και τριάρες είναι καλύτερα; Τι δεν βλέπεις πια;; ??? ???

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2183 on: December 18, 2014, 19:54:52 »
άλλο ένα γελοίο στήσιμο - κοουτσάρισμα.....άλλα ξέχασα...σε έχει πρώτο μην μιλάς...

και δευτεροι και τριτοι να μαστε (χωρις νουμι με βαζελο του ντινα) το μη μιλας παλι θα το ακουμε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2184 on: December 18, 2014, 19:56:58 »

Το 'μη μιλας' ειναι το Α και το Ω εδω και χρονια. Αμα μιλας εισαι πρεζακιας μπερδεμενος. Απο την επομενη βδομαδα θα λενε μη μιλας σε εχει δευτερο. Οταν θα τελειωσεις το πρωταθλημα τριτοτεταρτος με ντορτια και τριμπαλα απο κωμοπολεις, θα λενε μη μιλατε πρεζακηδες θα φυγει ο χαχολος και θα γινουμε αρουλης. Μετα μη μιλας γιατι παιζουμε ευρωπαικο αγωνα με τον αχιλλεα τριανδριας της εστονιας, κ.ο.κ. Πετυχημενη συνταγη δεν αλλαζει. Ασε που ζουνε και τοσες οικογενειες απο τον ΠΑΟΚ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2185 on: December 18, 2014, 20:00:10 »
φυσικά πετυχημένη.....μετά από τόσες εφαρμογές...
τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.....
τώρα λουζόμαστε την τελευταία της βερσιόν με ορθοδοξία και άρωμα ρωσίας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2186 on: December 18, 2014, 20:02:41 »
Κατι ακουσα οτι ετοιμαζουν βιντεακι με τους 12 και βαλε αυτοματισμους

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #2187 on: December 18, 2014, 20:06:22 »
Ο μόνος προπονητής που αυτό το υλικό του κώλου θα μπορούσε να το έχει πρώτο.
2-3 άσχημα κοουτσαρίσματα έχει κάνει φέτος και τα υπόλοιπα ήταν σεμιναριακού επιπέδου. Το ότι θα είχε τους Σαλπιγγίδηδες, τους Τζαβέλλες και τους Κατσικάδες πρώτους Δεκέμβριο μήνα δε το πίστευε ούτε ο πιο αισιόδοξος ΠΑΟΚτσής.
Φέρτε του παίχτες και ανανέωση συμβολαίου για άλλα 2 χρονια εχθές

3-4 τα άσχημα κοουτσαρίσματα, ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα ήταν επιπέδου Μουρίνιο και βάλε.

ανανέωση εδώ και τώρα μην τον χάσουμε αποκλειστικό στην εθνική

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #2188 on: December 18, 2014, 20:23:53 »
απο το 1-2 με τα γαλλακια επρεπε να μας ειχες χαιρετισει...

αλλα που...

δε με νοιαζουν τα κολληματα.. ολοι εχουμε τα δικα μας...

αλλα ουτε αποδυτηρια... ομαδα μπουρδελο... και μουγγα???

ε παει πολυ...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2189 on: December 18, 2014, 20:34:21 »

πατε ΟΛΟΙ σας στα αεροδρομια να πανηγυριστετε πρωταθλημα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2190 on: December 18, 2014, 21:12:31 »
Ο μόνος προπονητής που αυτό το υλικό του κώλου θα μπορούσε να το έχει πρώτο.
2-3 άσχημα κοουτσαρίσματα έχει κάνει φέτος και τα υπόλοιπα ήταν σεμιναριακού επιπέδου. Το ότι θα είχε τους Σαλπιγγίδηδες, τους Τζαβέλλες και τους Κατσικάδες πρώτους Δεκέμβριο μήνα δε το πίστευε ούτε ο πιο αισιόδοξος ΠΑΟΚτσής.
Φέρτε του παίχτες και ανανέωση συμβολαίου για άλλα 2 χρονια εχθές

3-4 τα άσχημα κοουτσαρίσματα, ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα ήταν επιπέδου Μουρίνιο και βάλε.

ανανέωση εδώ και τώρα μην τον χάσουμε αποκλειστικό στην εθνική

Κλάμα...

Και ο Χάπελ θα έχανε σήμερα ... για γέλια το υλικό του ΠΑΟΚ. Το σίχαμα που παριστάνει τον πρόεδρο μας άφησε να παίζουμε με Κίτσιου, γίδη και Σπυρόπουλο. Είδα τις αλλαγές μας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και γελούσα... σχολική ομάδα.
Χεσμένο τον έχω τον Άγγελο, με τσαντίζει τρελά με τις Παναγίες και με την βλαχιά του και στα @@ μου τα δυο αν πάει στην εθνική αλλά σε έχει τον γίδη πρώτο... ακόμα.

Ντροπή να τα βάζουμε με Αναστασιαδη για το κοουτσάρισμα του και για τον Ρατς. Το κράξιμο πρέπει να το φάει επειδή για άλλη μια φορά δέχτηκε να αναλάβει μια ομάδα χωρίς να απαιτήσει μεταγραφές. Το κράξιμο ανήκει σχεδόν εξολοκλήρου στο παρτάλι από το Ροστόφ που μας δουλεύει ψιλό γαζί
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #2191 on: December 18, 2014, 21:21:56 »
Άγγελε τί έγινε; Δεν είναι πλήρες το ρόστερ τελικά όπως σκιζόσουν να μας λες το καλοκαίρι; Παλιομαλάκα αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα εσένα πρέπει να κρεμάσουμε παραδειγματικά.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #2192 on: December 18, 2014, 21:23:15 »
Το κράξιμο πρέπει να το φάει επειδή για άλλη μια φορά δέχτηκε να αναλάβει μια ομάδα χωρίς να απαιτήσει μεταγραφές. Το κράξιμο ανήκει σχεδόν εξολοκλήρου στο παρτάλι από το Ροστόφ που μας δουλεύει ψιλό γαζί

Ναι ρε μαν, μαζί σου, αλλά το να μην ξέρεις πώς να διαχειριστείς το ρόστερ σου και σε κάθε ματς να παίζεις με την λογική "ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ" δεν το λες σωστό κοουτσάρισμα, πώς να γίνει δηλαδή. Δεν πιάνω καν τα γελοία για ματωμένες φανέλες, Μάρτενς Μαντούρο κλπ, ούτε για τα κλαρίνα σε Ευρώπη και Κύπελλο. Για το πώς έχει στήσει την ομάδα λέω και ενώ εσύ λες για 2-3 κακές μέρες και τα υπόλοιπα σεμιναριακού επιπέδου εγώ θυμάμαι ακριβώς το αντίθετο.

Κατά τα άλλα, απ'ότι καταλαβαίνω είμαστε λίγες μέρες μακριά από το "Με τέτοια ομάδα μόνο ο Άγγελος θα σε έβγαζε 2ο, σουτ και μη μιλάς καθόλου", πολύ περίεργο πράγμα που ο κόσμος έχει αηδιάσει και δεν πατάει στο γήπεδο.

edit.

αλλά δεν μπορώ εγώ να έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και να συζητάω με άλλη ομάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει εγώ δεν θα συζητήσω.

Ακριβώς το ίδιο λέω στη γυναίκα, "ακόμα και η Μέγκαν Φοξ να μου κάτσει εγώ μόνο με σένα θέλω να είμαι", απλά εγώ μετά τρώω μούτζα, κανείς δεν με βγάζει στο ίντερνετ σαν τον καλύτερο άντρα του κόσμου  :'(
« Last Edit: December 18, 2014, 21:29:46 by TheKingOfNothing »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #2193 on: December 18, 2014, 21:30:17 »
Eγώ σουτ και μη μιλάς δε θα πω ποτέ σε κανέναν. Αυτά άλλοι τα κάνουν, για αυτό και έκοψα το γήπεδο αν και έχω ελάχιστες φορές την ευκαιρία να πηγαίνω καθώς ζω έξω. Δε τον γουστάρω τον ΠΑΟΚ έτσι πως τον έχουν καταντήσει και πολύ περισσότερο δε γουστάρω τα yes sir που ακούω στην 5-6 που πήγαινα. Οπότε δε ξέρω για ποιους μιλάς, αλλά χίλιες φορές γουστάρω αυτόν που κράζει παρά τον σουτ και μη μιλάς.

Από κει και πέρα, ο ΑΑ έτσι παίζει, το ξέραμε αυτό. Πως να παίξει αμυντικά όταν έχει μισό σεντερ μπακ και στα άκρα πίσω Σπυρόπουλο και Κίτσιου; Και για κόφτη τον εραστή του λάθους που λέγεται Τζανδάρης; Να περιμένεις τον αντίπαλο πως; Γνώμη μου είναι πως καλά έκανε και έπαιξε επιθετικά και ΝΤΟΥ. Ό,τι ποιοτικό έχεις, το έχεις μπροστά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #2194 on: December 18, 2014, 21:31:54 »
Eγώ σουτ και μη μιλάς δε θα πω ποτέ σε κανέναν. Αυτά άλλοι τα κάνουν, για αυτό και έκοψα το γήπεδο αν και έχω ελάχιστες φορές την ευκαιρία να πηγαίνω καθώς ζω έξω. Δε τον γουστάρω τον ΠΑΟΚ έτσι πως τον έχουν καταντήσει και πολύ περισσότερο δε γουστάρω τα yes sir που ακούω στην 5-6 που πήγαινα. Οπότε δε ξέρω για ποιους μιλάς, αλλά χίλιες φορές γουστάρω αυτόν που κράζει παρά τον σουτ και μη μιλάς.

Λάθος διατύπωση στο ποστ μου, δεν εννοούσα εσένα αλλά από όσα διαβάζω πλέον σε σάιτς και στο φμπ

Γνώμη μου είναι πως καλά έκανε και έπαιξε επιθετικά και ΝΤΟΥ. Ό,τι ποιοτικό έχεις, το έχεις μπροστά

Ίσως γράφω εκ του ασφαλούς τώρα, αλλά με Παναιτωλικό πήρες διπλό με 0-1 και με Ξάνθη-Γιάννενο μέτρησες εφτάρα.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2195 on: December 18, 2014, 21:53:05 »
πάντως ο μουρλός είναι η καλύτερη επιλογή ever των διοικούντων, αν κρίνω από την αναλογία ποστς εδώ σε σχέση με αυτά στα threads των σαββίδη, βρύζα κλπ.
Καταπληκτικός o αποπροσανατολισμός.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2196 on: December 18, 2014, 21:56:16 »
Εκτελεί άριστα, καλύτερα από τον οποιονδήποτε παγκόσμια, τον ακριβή ρόλο για τον οποίο προσελήφθη. Μην τα ξαναλέμε.. τώρα τι να τον κράξουμε.. προ Χριστού -καλά να μας έχει- τα λέγαμε
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2197 on: December 18, 2014, 22:08:22 »
Από κει και πέρα, ο ΑΑ έτσι παίζει, το ξέραμε αυτό. Πως να παίξει αμυντικά όταν έχει μισό σεντερ μπακ και στα άκρα πίσω Σπυρόπουλο και Κίτσιου; Και για κόφτη τον εραστή του λάθους που λέγεται Τζανδάρης; Να περιμένεις τον αντίπαλο πως; Γνώμη μου είναι πως καλά έκανε και έπαιξε επιθετικά και ΝΤΟΥ. Ό,τι ποιοτικό έχεις, το έχεις μπροστά

Για να παίξει λίγο πιο προσεχτικά και συντηρητικά δεν χρειάζεται να έχει 4 καθαρόαιμα σέντερ μπακ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως και για να παίξει επιθετικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρίξει μέσα 4 σέντερ φορ...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2198 on: December 18, 2014, 22:39:21 »
Ρε μη τα ξαναλεμε..1 βδομαδα ακομα παμε με αυτοματο,ξεμπερδευει με τις γεννες η Βασιλισσα και ξανα προς το Μαη τραβα..ΥΠΟΜΟΝΗ  :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2199 on: December 18, 2014, 22:45:47 »
Κλασικός Άνχελ ... δηλαδή τι περιμένατε να δείτε ;;; λες και δεν τα ξέρουμε ... λες και δεν τα χουμε ξαναδεί ... ο απόλυτος γιέσμαν  :proskino: των εκάστοτε Διοικήσεων ... προσπαθεί διαρκώς με το φτωχό του το μυαλό να πάρει το πρωτάθλημα με Σκαρμούτσους και Σαλπιγγίδηδες ... ως νέος Δον Κιχώτης ...
Μόνος του καταφέρνει και γκρεμίζει σε μια μέρα ότι έχει δημιουργήσει μέσα σε έναν χρόνο ... είναι δε ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τη γύμνια του ρόστερ αυτήν τη στιγμή λέγοντας το καλοκαίρι πως δε χρειαζόμαστε άλλους παίκτες... σήμερα κατέβηκε να παίξει στο Γιάννενο με αμυντική τετράδα ... Σπυρόπουλο - Σκόνδρα - Βίτορ - Κίτσιου ... βλέποντας την προτού καν ξεκινήσει το ματς ήμουν απολύτως σίγουρος πως δεν πρόκειται να φύγουμε με μηδέν παθητικό ... τελικά αρπάξαμε τρία ...

Μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα ... μέσα σε μια βδομάδα πάμε να χάσουμε και την πρωτιά στο πρωτάθλημα ... ενώ έρχονται φορτσάτοι από πίσω Τρίπολη και Ζέλα ... και επίσης στο κύπελλο μόνο με θαύμα περνάς πλεόν ...

Άγγελε την ομάδα πρώτος απ' όλους τη μειώνεις διαχρονικά εσύ ... δεχόμενος να παίρνεις ποδοσφαιριστές όπως Καπαγιαννίδης και Παπαγιαννόπουλος ... δηλαδή τι απαιτήσεις να έχουμε από έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην Ασιρίσκα ;;; Υπήρχε ποτέ περίπτωση σοβαρός προπονητής που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό να πάρει κεντρικό αμυντικό αμφιβόλου αξίας από τη Β Σουηδίας ;;;

Κάποιοι προκάτοχοι σου βγήκαν και τα παν χύμα ... με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ'αυτών να χάσουν ακόμα και τη δουλειά τους ... εσύ που όπως λες αγαπάς τον Π.Α.Ο.Κ. ως πότε θα συνεχίζεις να γλείφεις τον ανύπαρκτο (χα)ιβαν ... και να αποτελείς ασπίδα του ;;;